David
Nerez to byl Vít Sázavský ,Zdeněk Vřeštál a Zuzana Navarová ..... To byla panečku slitina ....... Kujva ,to sem si dlouho nepustil ,už to hledám ......
Dřív Nerez teď Neřež ...... Teď už mě to taky nebere ,co s nima nehraje nebožka Navarová ,mě to moc neba ...folk moc nemusim ,ale když vona uměla tak skvěle zpívat ...... Jinak Sázavský ,Vřeštál to je absolutní špička české hudby ,to jsou ikony co stojí za to si poslechnout ,to vždy stojim čumim slintám co voni tam brnkaj .....to prostě nejde zahrát .....to je něco jako když ti Gladiator ulítne a ty sedíš v MIG9 ..... A ještě Radim Hladík to je taky neskutečný (já sem taky Hladík ,heč ) ,jéjé ale na to vlastně tohle vlákno nejni ....tak nic ....
Agijo
Hele a co Luboš Malina? Ten ti hraje na bendžo (napsal bych benˇgo, ale ˇg nejde napsat ), že jsem to i já, hudební ignorant poslouchal
David
Malina ,malina ,malina ,tak to neznám čoveče .....banjo,se to snad píše .......to je dobře happy nástroj .....
Agijo
hele správně se to píše ben(pak g s háčkem vyslovuj dž)o.
Agijo
Jo myslím to stejný
Ale to že dž se píše jako G s háčkem je fakt!!!
David
............BANJO ...........g s háčkem ,kdo kdy viděl takovou pitominu .........
Plooskie
Hele chlapi - tohle vlákno je asi o jiným hadrváru, né ... no i když ... hadrvér jako hadrvér, že jo - hrát se na tom dá tak, tak co ...
Ale když už bendžo, tak od yamahy, se šesti drátama, dvěma hambukrama a nějakým pořádným lampáčem, né ?!
A na Navarovou se vykašlete - když už tímhle směrem, tak maximálně k Rédlovi - Vlasta na Hrad !!! ...
Razo
Nerez bylo to nejlepší, co jsem v tomhle žánru slyšel. Zalez Rédle do kastrólu.
David
Vlastik Rédl je taky pecka téměř všecka .......
dobrá je ta dvacetisekundová .
Text :
Přijeli k nám z dálky slečny intelektuálky .
Já měl dvě ,Pepa tři ,ale to sem nepatří .....
Plooskie
Tu neznám ...
Ale napsal ještě kratší ... cca pětivteřinovou ...
Text:
"Tak krátkou píseň ještě nikdo nenepsal" ... ta da dam (kytarová vyhrávka) ...
No jo Razo - jenomže tobě jde snad přímo vo to umění, nebo co ... furt jacísi Halfórdi a tak ...
Já jsem spíš na tu melodickou třískárnu - Stratovarius, Edguy, Hammerfall, Axis, Helloween, Manowar a z našich luhů a hájů třeba Landa, Kabáti, Tublatanka, Metalinda ... a Vlastík Rédl aj s tetků Šulákovú a Fernetem ... teda Fleretem, pardón ...
Razo
Tublatanka je good. A já mám rád Pearl Jam, Nirvanu, Faith No More, ale i Ella Fitzgeraltová, Luis Armstrong, Ray Charles, ale i třeba si poslechnu rád Dvořáka atd.
Krtek
A já mám rád třeba Wagnera, Doors, Led Zepelin atd atd atd.
"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov |
Týýýýjoooo agi nás naházel do jednoho pytle .........
Wagnera nebrat ,raději Beethovena rozcuchanýho ,Wágner byl magor ...... A vůbec to pouštíš ve sklepě Vágnera ???? To doufám ,že se tam teda nikdy nedostanu .....Máme přeci takovou spoustu našich ruských ,úžasných skladatelů , co třeba Rimskij-Korsakov ,Čajkovskij ,Musorgskij aspousta dalších Stravinského jsem vynechal když utek do tej amériky jim vyhrávat ........
Jojo z posledních dvou příspěvků (razo a krtek) to mám rád všechno tu hudbičku ,hlavně ty Zepeliny ,doplnil bych ěště Pink Floyd ,Velvet Undergroun tudíž i Lou Reed ,Bob Dylan ,Johnny Cash ,Erik Clapton , Jefferson Airplain ,Frank Zappa , ježiš málem bych zapoměl na Janis Joplin ....... amnogo dalších ....
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |