Autor |
Kánětova poradna |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 27.01.2006 12:44 |
|
|
nemohl by prosím někdo fundovaný, přeložit mě nefundovanému některé zkratky, například BTW, WTF a podobné...jeiné co vím je IMHO
dík
PS: né jako cibule WTF - anglická kledba
|
|
Autor |
RE: Kánětova poradna |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 27.01.2006 12:51 |
|
|
Káně, zkus tohle ... http://zkratky.cz/
... a nic si z toho nedělej, já už těm mladým taky nerozumím ... |
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Místo: Zašová
Posted on 27.01.2006 12:53 |
|
|
Káně, klidně se posaď, tak aby ses cítil pohodlně....tááák
ruce natáhni na pohovku vedle těla a dívej se mi do očí ....a opakuj po mě " už nebudu tolik chlastat, už se mi alkohol nelíbí " .... zpakuj to aspoň 3x ....
...výborně, teď zavři oči, a představ si že sedíš v hospodě s kamarády, všichni pijou pivo, ale ty si dneska nedáš, ty vlastně nemáš chuť, nyní začínáš přemýšlet, proč jsi to jindy pil?..tyhle lihové vypalovačky, začínáš přemýšlet nad tím, co se ti na tom tolik líbilo ?? ....
ale dneska je to jiný, dneska na to nemáš chuť, jdeš k baru a objednáš si bylinkový čaj, máš vlastně hroznou chuť na bylinkový čaj....a teď ho po doušcích popijíš mňam ten je dobrý, co?...
No nic, konec 1. lekce
budeme pokračovat zítra .... na tady máš vizitku na naší protialkoholickoou poradnu , alias Kánětovu poradnu
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 27.01.2006 12:58 |
|
|
Momiku, lasko, ty se ale ptak
|
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Posted on 27.01.2006 13:09 |
|
|
Já jen samé dobro pro všechny, že jo ? a Káně už to evidentně potřebuje, když si tu poradnu založil sám
|
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 27.01.2006 13:24 |
|
|
tak to je přesně ono Plooskii zadám WTF objeví se "slušný překlad: cože????"
|
|
Autor |
Mikail
Registrovaný uživatel
Místo: Štatl
Posted on 30.01.2006 08:13 |
|
|
Co teprv FTW
Kdě ty? |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 08:42 |
|
|
Momo wrote:
ruce natáhni na pohovku vedle těla a dívej se mi do očí ....a opakuj po mě " už nebudu tolik chlastat, už se mi alkohol nelíbí " .... zpakuj to aspoň 3x ....
...výborně, teď zavři oči, a představ si že sedíš v hospodě s kamarády, všichni pijou pivo, ale ty si dneska nedáš, ty vlastně nemáš chuť, nyní začínáš přemýšlet, proč jsi to jindy pil?..tyhle lihové vypalovačky, začínáš přemýšlet nad tím, co se ti na tom tolik líbilo ?? ....
ale dneska je to jiný, dneska na to nemáš chuť, jdeš k baru a objednáš si bylinkový čaj, máš vlastně hroznou chuť na bylinkový čaj....a teď ho po doušcích popijíš mňam ten je dobrý, co?...
No nic, konec 1. lekce
budeme pokračovat zítra .... na tady máš vizitku na naší protialkoholickoou poradnu , alias Kánětovu poradnu
Kane jen to tady znovu oteviram...neboj se nas pozadat o pomoc...my Ti radi pomuzem s Tvym problemem .. |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 08:45 |
|
|
Chroust wrote:
Momo wrote:
No nic, konec 1. lekce
Kane jen to tady znovu oteviram...neboj se nas pozadat o pomoc...my Ti radi pomuzem s Tvym problemem ..
Chrouste máš tam chybku, já nemám problém, to TY MÁŠ PROBLÉM
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 08:54 |
|
|
Jo to mas pravdu...S TEBOU MAM OPRAVDU PROBLEM Proc si nedas rict a nenechas si pomoc ??? Jeste by Te treba slo zachranit, nevzdavej to !! |
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Posted on 01.03.2006 08:58 |
|
|
jo náááděj umírá poslední ...Káně fakt se nemáš (blbost teda máš se za co stydět) , ale to nevadí, furt ti ještě můžeme pomoct
|
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 09:17 |
|
|
Takže ohleduplnost stranou
Chroust má problém interního charakteru, bo jsem včera jeho ženě nenásilnou formou zdělil, že je ukecaný jak Palacký.....což vedlo u jeho drahé polovičky k prohlédnutí Chroustova už tak pokřiveného charakteru, a pravděpodobně k následnému narušení Chroustova labilního ega. Jak je zvykem u některých jedinců, začal kolem sebe poraněný brouk kopat, a bohužel jsem to já, který to myslel jen dobře, kdo se stal terčem jeho neprofesionálního vystupování. Proto jse ptám? Lhal jsem snad? či jsem neměl právo aby jeho žena znala "vše" o našem drahém kamarádovy? Je pravdou že jsem tím možná ohrozil křehkou rovnováhu Chroustova bytí v letce, ale šlo mi především o Chrousta jako o člověka, a o jeho harmonický soukromý život. Proto Vás prosím, mějte k Chroustovým "výlevům" maximální možnou toleranci.
Děkuji
edit: neudělal jsem to, jak by se mohlo zdát, za jeho zády, ale v době kdy se Chroust cachtal ve vaně se svou oblíbenou kačenkou. Rozuměj gumovou.
Upraveno: Kane on 01.03.2006 09:20 |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 09:26 |
|
|
jo a Momíku, s těma co lítaj plachťáky se nebavím
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 09:40 |
|
|
No vidis Kane uz to z Tebe leze....tak a ted nechme tvoji fantazii stranou a zkus se podivat pravde do oci...jo jinak prosim te priste Momika uz nekousej jo?? Chudak musel jet na pohotovost, to ze Ti chtel zabranit ve vyskoku z okna kdyz si kricel ze Ti kridelka nepristrihnem to si mu jeste asi odpustil, ale kdyz Ti nechtel donest bidylko tak to uz asi na Tebe bylo mocl a zacal si ho "klovat" do hlavy, nastesti sme Te stacili odrhnout celkem brzo.. |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 10:05 |
|
|
Chroust wrote:
No vidis Kane uz to z Tebe leze....tak a ted nechme tvoji fantazii stranou a zkus se podivat pravde do oci...jo jinak prosim te priste Momika uz nekousej jo?? Chudak musel jet na pohotovost, to ze Ti chtel zabranit ve vyskoku z okna kdyz si kricel ze Ti kridelka nepristrihnem to si mu jeste asi odpustil, ale kdyz Ti nechtel donest bidylko tak to uz asi na Tebe bylo mocl a zacal si ho "klovat" do hlavy, nastesti sme Te stacili odrhnout celkem brzo..
toto je naprosto jasný důkaz toho že jsem nelhal
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 10:39 |
|
|
No nemuzes rict ze sem se nesnazil ...chudacku .. |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 10:57 |
|
|
Chroust wrote:
No nemuzes rict ze sem se nesnazil ...chudacku ..
fakt
|
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 10:59 |
|
|
pod tlakem okolností jsem nucen dementovat výše uvedenou zprávu, všechno jsem si vymyslel, jediné co je pravda, je ta "gumová kačenka"
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 11:21 |
|
|
Mam to chapat tak, ze o tu pomoc teda stojis??? |
|