Popadol ma novy konicek, vzhladok k slovenskej mape v ilovi, neda sa nevyuzit teto nadherna zmes textur na nieco dlchaplne. A tak pracujem na kampani za slovenske sily,ktore niekedy v roku 1938 napadli feferoni cize i-153/ uz ked nemame aviu/ proti cr42... a ktomu smeruje aj par otazok :
1 : ako nasimulovat,aby sa stihaci nezdrzovali nad nepriatelskym letiskom,ked sa to tam hemzi nepriatelskym flakom? logicky by mali zhodit tych svojich par kg bomb a padat prec,ale nie,oni sa pustaju do subojov s nepriatelskymi stihacmi, navzdory waypointom,ktore im kazu padat odtial prec.
2 : kde sa mi vlastne ukladaju subory ktore vytvorim v fullmission buildery? tam sa mi ulozia do priecinku so sturmom,cez FMB ich viem nacitat aj hrat,ale inak ich neviem najst...ako to?
3 : je to normalne ked mi force feedback nefunguje na viste? mam mam Loga wingman 3d,ktory uz je sam o sebe pekne nepresny a vyrachany,nevracia sa do stredovej polohy a este takto bez FF...
4 : inac kampan je to celkom pekna,co mozem hovorit,hral som vselico z netu stiahnute,ale toto je celkom fajne to nehovorim,aby som sa chvalil,to je proste fakt
Sú isté obmedzenie AI, ktoré sú proste dané ako dogma. Skús ich nedávať ako stíhacie squarony, ale bombardovacie. Či to bude mať vplyv na ich správanie netuším, ale bombre sa do súbojov so stíhačmi nepúšťajú a možno je tam nastavené aj takéto správanie.
Skúsenosti s vistou sa len pomaly začínajú zhromažďovať, a so starším HW je to vždy ošemetná záležitosť. Skús si zadovážiť nový, ktorý je pre vistu optimalizovaný. Zvlášť, keď ten starý ti už začína blbnúť. A či to je normálne, tak jednozančná odpoveď ÁNO, pretože cesty Páně a Microsoftu sú nevyspitateľné.
A malá rada, neuponáhľaj to, tá ÁVIA možno nie je celkom stratená.
2 : kde sa mi vlastne ukladaju subory ktore vytvorim v fullmission buildery? tam sa mi ulozia do priecinku so sturmom,cez FMB ich viem nacitat aj hrat,ale inak ich neviem najst...ako to?
priamo vo FMB si môžeš zvoliť cestu, kam to chceš uložiť (napríklad to môžeš dať rovno do nejakého priečinka). Keď si si to nenastavil, tak sa to defaultne ukladá voľne do zložky "missions".
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt