Autor |
RE: Klub přátel pátečního flejmu |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 12.11.2007 17:46 |
|
|
Je to pár let zpátky ale kdo by ty figurky neznal, že.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 13.11.2007 14:23 |
|
|
Sobotu na Hanáckým sletu sem se vzbudil časně ráno, páč se našla nějaká píča co začala zpívat a dělat brajgl, že sem už nemohl zabrat, mám pocit estli to nebyl někdo ze squadry azury lionský, páč ty někam s velkým FF brali na noc roha do města. Chytlo mě sraní ale hajzl byl zamčenej, tak sem se kouknul na hodinky a zjistil že je půl pátý, tak sem přeci jenom zvážil že pro pár bobků správce budit nebudu a sraní přestojím, šel sem ven že najdu svoje velbloudy, z kterých sem se večer překouřil a někde zapomněl, venku sem potkal tři neidentifikovatelné postavy. Po krátkem očmuchání sem došel k závěru že jeden z nich je Pánek, druhej to sem zapomněl a třetí byl Black. Black běhal kolem hřiště, s výrazem za minutu infarkt.
Tak si to představte, všici buď vožralí nebo s kocovinou a v půl pátý potkáte na hřišti maníka co ve stavu přechodu od jednoho k druhému, běhá v kruhu, až se mi z toho přestalo chtít srát. Tak sem šel na procházku po okolí, že si někde zapálím velbouda co sem našel a samo že to po velbloudu opět na mě vlezlo, ale estli sem to pustil na procházce nebo až když odemkli hajzli, to už netuším. Každo padně ani netuším proč vám to sem píšu ani co sem tím chtěl říct, a vůbec nevím jakej postoj k tomu zaujal Jan Tleskač, ani kde sere Bílej Tesák a kam se ztratil ježek v kleci. Myslím že asi tohle téma o hovně ukončím, doufám že sem Vás nepobouřil svojí sprostotou ani prostatou.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
Upraveno: Cassius Chaerea on 13.11.2007 14:25 |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 13.11.2007 15:05 |
|
|
Ano jsem velice rozhožčen, že tady meleš o takových sprostých slovech jako je lidský výkal.
Velice pobouřeným tónem, Váš slušněmluvící Rohlíček.
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 13.11.2007 15:09 |
|
|
Mrzí mě to, věříš mi to?
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Místo: Kolín
Posted on 13.11.2007 17:17 |
|
|
To je hrozný ,takhle mladej a už chlastá v práci
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 13.11.2007 18:12 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
Mrzí mě to, věříš mi to?
Ano, věřím ti to!
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 13.11.2007 20:45 |
|
|
http://technet.idnes.cz/prvni-vrtulnik-s-pilotem-vzletl-prave-pred-100-lety-byl-to-letajici-bicykl-1q3-/tec_technika.asp?c=A071112_222311_software_rja
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 13.11.2007 21:51 |
|
|
Policejní fotky slavnejch lidiček
http://www.thesmokinggun.com/mugshots/index.html
Dá se tam proklikat na různý smlouvy a tak ,tam jsem se dočetl ,že drsní repeři vyžadují v šatně měkký toaletní papír .... pitomci
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal
Upraveno: David on 13.11.2007 21:58 |
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 14.11.2007 15:54 |
|
|
Tak prece nebudou utirat zadek novinamy.
|
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 14.11.2007 17:44 |
|
|
Jak utírat ???? Správnej DRSNEJ reper se přeci nezatěžuje tím ,že si něco něčím utírá ...ten se zajímá jen o zlatý řetězi kšiltovky luxusní bouráky a mulatky s krásnejma zadkama (ty ovšem musej bejt utřený) ..... Nebo ty snad když třeba letíš ila a chce se ti tak si stím lámeš hlavu ???? to dělaj jen arkádisti ,přeci
1+1=3 (Bernard Werber)
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 14.11.2007 19:22 |
|
|
David wrote:
Jak utírat ???? Správnej DRSNEJ reper se přeci nezatěžuje tím ,že si něco něčím utírá ...ten se zajímá jen o zlatý řetězi kšiltovky luxusní bouráky a mulatky s krásnejma zadkama (ty ovšem musej bejt utřený) ..... Nebo ty snad když třeba letíš ila a chce se ti tak si stím lámeš hlavu ???? to dělaj jen arkádisti ,přeci
Aha tak proto furt chodi ze jim videt spodky, jako kdyby furt chteli si nekam sednout, a to je ucelove vetrani pozadi....kua ty to maji promyslene.
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 19.11.2007 10:52 |
|
|
Radar
"Co to bylo za záblesk?" zeptala se nervózním hlasem moje právoplatná manželka.
"Ty demente, to byl určitě radar! Radar!"
Čímž ale její lamentování neskončilo.
"Panáček smrdí korunou, nemá ani na zimní gumy, ale na pokuty v eurech, to určitě dá dohromady. Uvědom si, že nemáme už ani cent, na hranice dojedeme nejspíš na výpary a ty si klidně jedeš jak kdyby pro tebe žádný předpisy neplatily. Seš nezodpovědnej až to bolí! Bože za co jsem se to provdala. Matka měla pravdu když říkala, že s tebou se místo do ráje dostanu tak leda tak do prdele!"
"Co furt máš lásko? Jedu padesát, svítím, nevím co to bylo. Třeba jen někdo na ulici něco fotil?" zkoušel jsem navrhnout.
"A co by jako kdo na týhle ulici fotil?" Kateřina se zavrtěla na sedačce spolujezdce, potáhla z cigarety a pokračovala:
"Našeho vomlácenýho Favouše? To si děláš prdel ne? Říkám, že si jel víc jak padesát a radar nás vyfotil. " stála si na svém.
"Kecy, prdy, beďary, jel jsem padesát, nejsem blbej abych riskoval německou pokutu ne?" snažil jsem se Katce oponovat.
"Času máme dost, otočím to a projedem tuhle ulici znova padesátkou, abys viděla že nekecám. " uzavřel jsem.
Trošku mě hryzalo svědomí, jel jsem opravdu padesátkou?
Vraceli jsme se z Drážďan z předvánočních nákupů, oba dva utahaní z celodenního prolejzání krámů a obchoďáků a tak bych se ani nedivil, kdybych po tý štrece neměl už takovej cit v noze. Nebo že by únava?
Však uvidíme. Zabočil jsem do první vedlejší ulice, bravurně otočil favouše a vrátil jsem se zhruba dva kilometry, kde jsem opakoval týž manévr.
Manželka vedle mě ostřížím zrakem sledovala ručičku tachometru, která se držela za čtyřicetipěti kilometrech v hodině. I já jsem se snažil jet touto rychlostí. Ale bylo to marné, najednou to blesklo a naulici ani noha. To byla samozřejmě voda na manželčin mlýn. Hned spustila:
"A je To tady, určitě jsme v nějaký čtyřicítkový zóně! Sereš na načky, čumíš co kde lítá a bude z toho akorát mastná pokuta! Proboha za co mě trestáš?!"
Strašně jsem litoval, že neexistuje nějaký dálkový vypínání na ženský. To by byla paráda, jen by otevřela hubu, já bych zmáčknul čudlík, ona by zhasla a zapnul bych jí na chvilku až na hranicích, aby se mohla usmívat na celníky.
Pak zas vypnout a zapnout až doma, aby mohla otevřít vrata na zahradu Po pár vteřinách scifi představ jsme se zase vrátil nohama na zem.
Vrhnul jsem na ní dost nevraživej pohled a navrhnul jsem, že zajedem až na začátek Pirny a schválně jestli tam bude nějaká čtyřicítka.
"Jo!" vyštěkla na mě. "Máme prachů na rozdávání a budem si vozit prdel po Německu sem a tam, aby se ukázalo, že mám pravdu. To zrovna.
To mě ale dožralo tak, že jsem se otočil skoro na místě, svýrazem šílence v očích a ručičkou tachometru na čtyřicítce jsem dojel až za město, kde jsem se otočil a vyrazil zpět. Jel jsem jak šnek třicítkou.
Nikde samozřejmě žádná značka, která by upravovala rychlost. I němčouři, kteří ve své vlasti opravdu dodržují povětšinou rychlost mě problikávali a předjížděním mi dávali jasně najevo, že se seru jak hlemýžď.
Banhofstrasse. Tuhle ulici si asi budu nadosmrti pamatovat. Za nervózního blikání aut v koloně za mnou jsem jí pomalu projížděl. Blik! Zase ten blesk. Zase nás něco vyfotilo. To už bylo i na mou ženu Kateřinu dost, rezolutně se natočila zády ke mně a celou cestu až na hranice na posléze i domů do Děčína sekoukala z okénka a nepromluvila ani slovo. Její mlčenlivost trvala ještě skoro týden. Čas od času jsme spolu sice prohodili pár frází, nutných k přežití, ale bylo na ní vidět, že vina je zcela na mé straně. Pak se vše vrátilo téměř do normálu.
Den před štědrým dnem jsem spěchal domů z práce, vystresovanejtím, že ještě nemám pro manželku dárek pod stromeček. Mám jí rád a chtěl jsem jí koupit něco hezkého. Něco co jí mě stále připomínalo. Na příhodu z Německa jsem už dávno zapomněl a tak mi otevření poštovní schránky doma doslova vyrazilo dech.
Nejsem většinou škodolibej, ale to co bylo v dopise na úředním papíře, s německou poštovní známkou a německou zpáteční adresou, mě rozesmálo jako nikdy před tím. Moje němčina stačila přesně na to, abych z dopisu vyčetl, že nám byla vyměřena třikrát pokuta ve výši dvacet euro - při průjezdu nádražní ulicí v Pirně totiž zdejší policejní radar třikrát zdokumentoval, že spolujezdec nebyl připoutanej bezpečnostním pásem!
Pak už stačilo jen vzít novou obálku, lejstro do ní vložit, zabalit do vánočního papíru, šoupnout to pod stromeček a jen čekat až zazvoní ježíšek a má milá Kateřina se posere . . . .
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 19.11.2007 17:06 |
|
|
To se mohu zbláznit narazil jsem na toto
Transport Tycoon Deluxe ... po Civilizaci a System Shocku moje nej hra , snad 12 let starej kousek a borci to furt hrajou a vylepšujou .paráda
1+1=3 (Bernard Werber)
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 19.11.2007 17:36 |
|
|
Jojo tycoon byl hitovka.
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 19.11.2007 21:22 |
|
|
taky moje veleoblibena, sis moh rict, ja ji mam uz asi pul roku..
Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise." |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 20.11.2007 21:45 |
|
|
To já ji mám už od roku vydání ,jen mě překvapoilo ty dodělky a to všechno okolo ,jak to eště žije .....
1+1=3 (Bernard Werber)
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 20.11.2007 21:55 |
|
|
David wrote:
To já ji mám už od roku vydání ,jen mě překvapoilo ty dodělky a to všechno okolo ,jak to eště žije .....
ty tiraky a greyhoundy sou super, jen me to s tema upgradama zaclo zlobit, tak ted to mam bez nich..
Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise." |
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 21.11.2007 18:38 |
|
|
na nehistoricky vypadajici letadla na DF jsem zvyklej. Ruska VAL by me ani tak nevadila, ale toto litalo vcera na AH.
|
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 21.11.2007 20:14 |
|
|
kua, to je čo?
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí... |
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Místo: SR_Martin
Posted on 21.11.2007 21:07 |
|
|
Jacq wrote:
kua, to je čo?
nemudruj radsej pozdrav mirku