1stCL_Jamamoto wrote:
No já tu nechci rozjíždět nějakou ideologickou debatu, ostatně, jsem na tomto foru pouze hostem.
Nemyslím si, že by Rusové byli špatní a Němci dobří, ale troufám si tvrdit, že obě strany měly lecos společného.
Jami, ty nie si tu hostom. Ty si naším "verným spojeneckým dedičným nepriatelom".
a Jamamoto, prosím ta, rezervuj mi nejaké teplé útulné miestečo pri nejakej peci, ideálne plynovej. lebo ked sa mi zase dostaneš pred laufy, a ja ti (teda každému modráskovi, ak je možnosť ) nechám zase ako vždy šancu vyskočiť, alebo pristáť, tak tí moji drahí súdruhovia, ked sa to dozvedia, tak ma zožerú aj s odznakom hrdinu Velkej mrkvi.
A kedže mám obavy, od ich trávenie, tak radšej .......
Tajpane, jsme na tom podobně... už minule mi Valhera hrozil kulkou za paktování s nepřítelem....
1stCL_Jamamoto wrote:
No já tu nechci rozjíždět nějakou ideologickou debatu, ostatně, jsem na tomto foru pouze hostem.
Nemyslím si, že by Rusové byli špatní a Němci dobří, ale troufám si tvrdit, že obě strany měly lecos společného.
No nechci nějak rýt do Rusů, ale někde jsem četl, že Německé koncetrační tábory vznikli podle Ruských. Takže svinstvo bylo bohužel na obou stranách a podle toho si myslím, se k sobě chvali ve válce. Jinak je, ale nadruhou stranu pravda, že pokud by Rusové nevyhráli, tak tu asi už nejsme a nějaké zanedbané procento čechů žije někde na Sibiři.
Nechci rýt do nikoho, ale koncentráky poprvé použili Angličani v búrských válkách.Nebyli schopni Búry porazit vojensky kvůli jejich stylu partyzánského vedení boje, tak prostě jejich ženy a děti zavřeli do koncentráků a naznačili, že pokud se nevzdají, tak je tam nechají pochcípat hlady a na nemoci.No milí bojovní Búrové to vzdali... Autorem téhle myšlenky byl Lord Kitchener.
1stCL_Jamamoto wrote:
No nechci nějak rýt do Rusů, ale někde jsem četl, že Německé koncetrační tábory vznikli podle Ruských. Takže svinstvo bylo bohužel na obou stranách a podle toho si myslím, se k sobě chvali ve válce. Jinak je, ale nadruhou stranu pravda, že pokud by Rusové nevyhráli, tak tu asi už nejsme a nějaké zanedbané procento čechů žije někde na Sibiři.
Nechci rýt do nikoho, ale koncentráky poprvé použili Angličani v búrských válkách.Nebyli schopni Búry porazit vojensky kvůli jejich stylu partyzánského vedení boje, tak prostě jejich ženy a děti zavřeli do koncentráků a naznačili, že pokud se nevzdají, tak je tam nechají pochcípat hlady a na nemoci.No milí bojovní Búrové to vzdali... Autorem téhle myšlenky byl Lord Kitchener.
No pošťák, to je k ničemu, když se skiny vypínaj ...
Už jsem prudil u nás, aby se gentlemenskou dohodou vytvořil nějakej skinpack pro LIW, jako zip file, kterej by se třeba 1x za 14 dní aktualizoval.
Jinak bych si dělal svuj neviditelnej skin zbytečně ...
A víte jak poznáte Jamamota i bez skinu? (na liw v současnosti)
- Zatímco 2 lidi od nás( určitě to odserem já s Kurtisem) se budou sr** s 10ti AI Jakama a Lagama ve 3000m, Jediný letadlo c bude nad tim bordelem v 7000m a bude tam kroužit, tak to bude Jamamoto.
Alterantivní možnost, jak si ho odchytnout bude, nadletět si hluboko na západ, kde bude provádět tzv. vyhlídkový let.
Další alternativa je uplatnit jinýho Liona , třeba za láhev vodky a v kritický okamžik předem smluveným gestem ( bliknutím) ukázat, kde se oběť nachází.
"notorů : )))" je u nás dost. od Bumíka , přez Bigjirku až po Sabota ...
- a na závěr vás poprosim, aby jste ho sundali co nejdřív, ať zase může plnohodnotně kooperovat
PS: Tak a já jdu k pozemnímu personálu vytírat hajzly respektive hledat novou squadronu... S5T má myslim volno ...
1stCL_Fajlow wrote:
konečně jste se dostali ke skinům
No pošťák, to je k ničemu, když se skiny vypínaj ...
Už jsem prudil u nás, aby se gentlemenskou dohodou vytvořil nějakej skinpack pro LIW, jako zip file, kterej by se třeba 1x za 14 dní aktualizoval.
Jinak bych si dělal svuj neviditelnej skin zbytečně ...
A víte jak poznáte Jamamota i bez skinu? (na liw v současnosti)
- Zatímco 2 lidi od nás( určitě to odserem já s Kurtisem) se budou sr** s 10ti AI Jakama a Lagama ve 3000m, Jediný letadlo c bude nad tim bordelem v 7000m a bude tam kroužit, tak to bude Jamamoto.
Alterantivní možnost, jak si ho odchytnout bude, nadletět si hluboko na západ, kde bude provádět tzv. vyhlídkový let.
Další alternativa je uplatnit jinýho Liona , třeba za láhev vodky a v kritický okamžik předem smluveným gestem ( bliknutím) ukázat, kde se oběť nachází.
"notorů : )))" je u nás dost. od Bumíka , přez Bigjirku až po Sabota ...
- a na závěr vás poprosim, aby jste ho sundali co nejdřív, ať zase může plnohodnotně kooperovat
PS: Tak a já jdu k pozemnímu personálu vytírat hajzly respektive hledat novou squadronu... S5T má myslim volno ...
Co povídáš? Předposlední misi jsem letěl jen s AI, které mi stejně Valhera odvelel a tu poslední mne pak pro zicher hodili do jinýho kanálu, než jste byli vy....to se pak kooperuje těžko....
Stejně jste měkoty. Já mám streak 5x KIA/MIA v řadě. Musíte do toho prsama: Urááááááá
Aby to bylo richtig, tak by měl Jamamoto hlásit při přiblížení k letišti, že je v jeho vzdušném prostoru. A pak kroužit v 600m kolem a čekat až mu věž dá povolení k přistání.
Asi takto:
3.BAP_Cassius: Tady věž, dráha volná, zahajte přistání.
1CL_Jamamoto: Rozumím, zahajuji přistání.
3.BAP_Cassius: ÁÁno, čekáme na vás.
Hehe....někde jsem četl o jakémsi usnesení strany sestřelit mne dříve, než dosáhnu tisíce bodů....evidentně jste ho nesplnili....mělo by se začít popravovat....doporučuji začít u politruka....
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt