3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání25.11.2024 18:20
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 6
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Pokec
Strana3 z 3 < 1 2 3
Autor RE: Hledá se!!!
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Místo: Praha
Posted on 20.08.2006 19:34
Tajpan wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
No já tu nechci rozjíždět nějakou ideologickou debatu, ostatně, jsem na tomto foru pouze hostem.
Nemyslím si, že by Rusové byli špatní a Němci dobří, ale troufám si tvrdit, že obě strany měly lecos společného.

Jami, ty nie si tu hostom. Ty si naším "verným spojeneckým dedičným nepriatelom".
a Jamamoto, prosím ta, rezervuj mi nejaké teplé útulné miestečo pri nejakej peci, ideálne plynovej. lebo ked sa mi zase dostaneš pred laufy, a ja ti (teda každému modráskovi, ak je možnosť ) nechám zase ako vždy šancu vyskočiť, alebo pristáť, tak tí moji drahí súdruhovia, ked sa to dozvedia, tak ma zožerú aj s odznakom hrdinu Velkej mrkvi.
A kedže mám obavy, od ich trávenie, tak radšej .......

Tajpane, jsme na tom podobně... už minule mi Valhera hrozil kulkou za paktování s nepřítelem....

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
glad69
Registrovaný uživatel

Místo: Karviná
Posted on 20.08.2006 21:03
Ondura wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
No já tu nechci rozjíždět nějakou ideologickou debatu, ostatně, jsem na tomto foru pouze hostem.
Nemyslím si, že by Rusové byli špatní a Němci dobří, ale troufám si tvrdit, že obě strany měly lecos společného.

No nechci nějak rýt do Rusů, ale někde jsem četl, že Německé koncetrační tábory vznikli podle Ruských. Takže svinstvo bylo bohužel na obou stranách a podle toho si myslím, se k sobě chvali ve válce. Jinak je, ale nadruhou stranu pravda, že pokud by Rusové nevyhráli, tak tu asi už nejsme a nějaké zanedbané procento čechů žije někde na Sibiři.

Nechci rýt do nikoho, ale koncentráky poprvé použili Angličani v búrských válkách.Nebyli schopni Búry porazit vojensky kvůli jejich stylu partyzánského vedení boje, tak prostě jejich ženy a děti zavřeli do koncentráků a naznačili, že pokud se nevzdají, tak je tam nechají pochcípat hlady a na nemoci.No milí bojovní Búrové to vzdali... Autorem téhle myšlenky byl Lord Kitchener.
Tajpan
Registrovaný uživatel

Posted on 20.08.2006 21:14
glad69 wrote:
Ondura wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:

No nechci nějak rýt do Rusů, ale někde jsem četl, že Německé koncetrační tábory vznikli podle Ruských. Takže svinstvo bylo bohužel na obou stranách a podle toho si myslím, se k sobě chvali ve válce. Jinak je, ale nadruhou stranu pravda, že pokud by Rusové nevyhráli, tak tu asi už nejsme a nějaké zanedbané procento čechů žije někde na Sibiři.

Nechci rýt do nikoho, ale koncentráky poprvé použili Angličani v búrských válkách.Nebyli schopni Búry porazit vojensky kvůli jejich stylu partyzánského vedení boje, tak prostě jejich ženy a děti zavřeli do koncentráků a naznačili, že pokud se nevzdají, tak je tam nechají pochcípat hlady a na nemoci.No milí bojovní Búrové to vzdali... Autorem téhle myšlenky byl Lord Kitchener.

súhlas.

1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 21.08.2006 17:18

Abyste věděli, koho hledat......

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
plavoo
Registrovaný uživatel

Místo: SR_Martin
Posted on 21.08.2006 17:21
este daj fotku ako vyzeras na padaku .. tato je mi nanic

Lejtenant 3.BAP_Plavoo

nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci...
206363786
1stCL_Fajlow
Registrovaný uživatel

Místo: Prag
Posted on 21.08.2006 21:09
konečně jste se dostali ke skinům

No pošťák, to je k ničemu, když se skiny vypínaj ...

Už jsem prudil u nás, aby se gentlemenskou dohodou vytvořil nějakej skinpack pro LIW, jako zip file, kterej by se třeba 1x za 14 dní aktualizoval.

Jinak bych si dělal svuj neviditelnej skin zbytečně ...
A víte jak poznáte Jamamota i bez skinu? (na liw v současnosti)
- Zatímco 2 lidi od nás( určitě to odserem já s Kurtisem) se budou sr** s 10ti AI Jakama a Lagama ve 3000m, Jediný letadlo c bude nad tim bordelem v 7000m a bude tam kroužit, tak to bude Jamamoto.

Alterantivní možnost, jak si ho odchytnout bude, nadletět si hluboko na západ, kde bude provádět tzv. vyhlídkový let.

Další alternativa je uplatnit jinýho Liona , třeba za láhev vodky a v kritický okamžik předem smluveným gestem ( bliknutím) ukázat, kde se oběť nachází.

"notorů : )))" je u nás dost. od Bumíka , přez Bigjirku až po Sabota ...
- a na závěr vás poprosim, aby jste ho sundali co nejdřív, ať zase může plnohodnotně kooperovat

PS: Tak a já jdu k pozemnímu personálu vytírat hajzly respektive hledat novou squadronu... S5T má myslim volno ...

Upraveno: 1stCL_Fajlow on 21.08.2006 21:12
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 21.08.2006 23:15
1stCL_Fajlow wrote:
konečně jste se dostali ke skinům

No pošťák, to je k ničemu, když se skiny vypínaj ...

Už jsem prudil u nás, aby se gentlemenskou dohodou vytvořil nějakej skinpack pro LIW, jako zip file, kterej by se třeba 1x za 14 dní aktualizoval.

Jinak bych si dělal svuj neviditelnej skin zbytečně ...
A víte jak poznáte Jamamota i bez skinu? (na liw v současnosti)
- Zatímco 2 lidi od nás( určitě to odserem já s Kurtisem) se budou sr** s 10ti AI Jakama a Lagama ve 3000m, Jediný letadlo c bude nad tim bordelem v 7000m a bude tam kroužit, tak to bude Jamamoto.

Alterantivní možnost, jak si ho odchytnout bude, nadletět si hluboko na západ, kde bude provádět tzv. vyhlídkový let.

Další alternativa je uplatnit jinýho Liona , třeba za láhev vodky a v kritický okamžik předem smluveným gestem ( bliknutím) ukázat, kde se oběť nachází.

"notorů : )))" je u nás dost. od Bumíka , přez Bigjirku až po Sabota ...
- a na závěr vás poprosim, aby jste ho sundali co nejdřív, ať zase může plnohodnotně kooperovat

PS: Tak a já jdu k pozemnímu personálu vytírat hajzly respektive hledat novou squadronu... S5T má myslim volno ...

Co povídáš? Předposlední misi jsem letěl jen s AI, které mi stejně Valhera odvelel a tu poslední mne pak pro zicher hodili do jinýho kanálu, než jste byli vy....to se pak kooperuje těžko....

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Panek
Registrovaný uživatel

Místo: Letohrad
Posted on 22.08.2006 06:04
Stejně jste měkoty. Já mám streak 5x KIA/MIA v řadě. Musíte do toho prsama: Urááááááá

Aby to bylo richtig, tak by měl Jamamoto hlásit při přiblížení k letišti, že je v jeho vzdušném prostoru. A pak kroužit v 600m kolem a čekat až mu věž dá povolení k přistání.
Asi takto:
3.BAP_Cassius: Tady věž, dráha volná, zahajte přistání.
1CL_Jamamoto: Rozumím, zahajuji přistání.
3.BAP_Cassius: ÁÁno, čekáme na vás.

Nahoru můžeš. Dolů musíš!

Upraveno: Panek on 22.08.2006 06:14
268-093-381
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 05.09.2006 21:57
Hehe....někde jsem četl o jakémsi usnesení strany sestřelit mne dříve, než dosáhnu tisíce bodů....evidentně jste ho nesplnili....mělo by se začít popravovat....doporučuji začít u politruka....

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Razo
Registrovaný uživatel

Místo: Ústí nad Labem
Posted on 05.09.2006 23:12
My neřekli, o který tisíc se jedná. Zatím tě necháváme sladce si snít o své nesestřelitelnosti.
319-169-250
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 06.09.2006 05:35
Jamamoto lítá LiW? Že není vidět,

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
312-902-996
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 06.09.2006 06:09
Razo wrote:
My neřekli, o který tisíc se jedná. Zatím tě necháváme sladce si snít o své nesestřelitelnosti.

To nevykládej mě, ale čekistům....

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Strana3 z 3 < 1 2 3

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005