Autor |
RE: Blokování letiště |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 08.07.2006 11:18 |
|
|
Panove v zadnem pripade si nehrejte na to ze Vas nekdo necha pristat atd. Vzdy pocitejte s tim ze Vas nekdo muze kdykoliv darazit, sestrelit na padaku, proste cokoliv...a nemejte to tem druhym moc za zle Pokud si hrajem na valku, tak proboha proc ne?? Jak uz je nekde vejs, je na kazdym jak to bere. |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 08.07.2006 11:18 |
|
|
Jo hlavně když třeba před tím na to Jimík zařval, třeba se jen mstil
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 08.07.2006 12:23 |
|
|
Panek wrote:
Tajpane hulil sem jak zapálená pneumatika a stál mi motor. Rychlost 220 výška tak 250 m. Tyhle DF, kde se zapisuje statistiha stojej za ho*no
tak to je pravda. Štatistiky ku*via hru. Fakt.
|
|
Autor |
Ondura
Registrovaný uživatel
Místo: Kladno
Posted on 08.07.2006 12:58 |
|
|
No statistiky ne, ale velení, které se řídí podle statistik. Podle mího proto tak modří lítají, že jsou podle nich hodnoceni.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 08.07.2006 13:11 |
|
|
Rekl bych ze v tomto pripade neni mezi RED ci BLUE naky rozdil
Upraveno: Chroust on 08.07.2006 13:12 |
|
Autor |
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel
Posted on 08.07.2006 13:41 |
|
|
Panek wrote:
No ale já polívku přihřeju.
V pátek mne na Czechwaru rozdtřílel (E)CL/Jimik při nouzáku (on mne původně nepoškodil jen si mne ZOBNUL). A když sem mu napsal, že ať se za své chování nedíví, že vulchujeme a že takle žádní němečtí piloti nelétali. Odpověděl: hov*o.
Tak a teď něco z www 1st CL:
4. Pokud je nepřátelský stroj neschopen dalšího boje, nechte ho zmizet. Jestli si to nechcete odůvodnit jako projev rytířskosti tak si to zdůvodněte jako šetření munice.
5. Nikdy nestřílejte na pilota na padáku, nebo na pilota zjevně se pokoušejícího opustit letoun!
6. Člen 1st Czech Lions nikdy neútočí na startující nebo přistávající stroje nepřítele!
Na (E)CL pěkně drzí chlapík ten Jimik.
No Pánku, teď jsi mne pobavil....není to tak dávno, kdy jsi mne v situaci osm červených vers. jeden modrý(já) na serveru rozstřílel do exploze, když jsem se těžce poškozený, s kouřícím motorem a bez výškovky snažil dostat alespoň z dosahu flaku, abych mohl alespoň bezpečně vyskočit. Ok.. nic proti tomu nemám, máš na to právo....ale nechápu, že si pak stěžuješ, když někdo udělá to samé tobě....
Stejně všichni umřeme...
|
|
Autor |
Ondura
Registrovaný uživatel
Místo: Kladno
Posted on 08.07.2006 13:54 |
|
|
Jammamoto nebyl jsi tam sám, já jsem se pokud vím přidal na"temnou stranu" a taky jsem dostal na prdel od red
|
|
Autor |
Noram
Registrovaný uživatel
Místo: za mrakem doleva
Posted on 08.07.2006 16:57 |
|
|
Tajpane ten film se jmenuje Říše slunce
Upraveno: Noram on 08.07.2006 16:58 |
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Místo: Letohrad
Posted on 08.07.2006 19:04 |
|
|
1stCL_Jamamoto wrote:
Panek wrote:
V pátek mne na Czechwaru rozdtřílel (E)CL/Jimik při nouzáku (on mne původně nepoškodil jen si mne ZOBNUL). A když sem mu napsal, že ať se za své chování nedíví, že vulchujeme a že takle žádní němečtí piloti nelétali. Odpověděl: hov*o.
No Pánku, teď jsi mne pobavil....není to tak dávno, kdy jsi mne v situaci osm červených vers. jeden modrý(já) na serveru rozstřílel do exploze, když jsem se těžce poškozený, s kouřícím motorem a bez výškovky snažil dostat alespoň z dosahu flaku, abych mohl alespoň bezpečně vyskočit. Ok.. nic proti tomu nemám, máš na to právo....ale nechápu, že si pak stěžuješ, když někdo udělá to samé tobě....
Tak jinak ty jsi měl jinou výšku. Jinou rychlost a rozhodně to nevypadalo z tvé strany na nouzák. A tvé poškození nezpůsobil jen flak, ale i já. Ale toho si si asi ani nevšimnul. A JESTLI ROZJEDES TENTO FLAME DAL TAK KONCIM S LETANIM ILA NA FURT (jsem paraglidista a mužu si letat v realu) |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 08.07.2006 19:53 |
|
|
Pánku, neblbni, jedna vec sú pravidlá a druhá ich dodržiavanie. Ostatne, pravidlá su vlastne vždy na to aby sa porušovali. A keď sa lieta na DF, tam žiadne pravidlá neplatia. Aspoň nie tie o rytierskosti. Ten adrenalín a eufória zo zostrelu nielen u "mladých" sú niekedy silnejšie. S týmto ryzikom treba vždy počítať
A celé je to len o dvoch veciach:
1. Zlodej kričí:"Chytte zlodeja!"
2. Už si nespomínam.
A kto na realizáciu tvojej vyhrážky doplatí? Tí "experten" alebo ty a vlastne celý 3.IAP/BAP pretože prídeme o veľmi dobrého a kvalitného pilota. Tak brzdi lebo bude kucapaca!
Upraveno: Bugs on 08.07.2006 19:54 |
|
Autor |
Holt
Registrovaný uživatel
Místo: Chomutov
Posted on 08.07.2006 21:26 |
|
|
IAP! BAP! IAP! BAP! IAP! BAP!!!!..... DO TOHO! DO TOHO!.......Nic ve zlém Jamamoto...
Zem, která ztratí své nebe, ztratila všechno... i sebe! |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 08.07.2006 23:27 |
|
|
Panek wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
Panek wrote:
Tak jinak ty jsi měl jinou výšku. Jinou rychlost a rozhodně to nevypadalo z tvé strany na nouzák. A tvé poškození nezpůsobil jen flak, ale i já. Ale toho si si asi ani nevšimnul. A JESTLI ROZJEDES TENTO FLAME DAL TAK KONCIM S LETANIM ILA NA FURT (jsem paraglidista a mužu si letat v realu)
Klid Pánku. Přece se nenecháš rozházet tím, co kdo kde napíše. Navíc většinou pln emocí a adrenalinu. Takový věci je lepší vypouštět. A Jami je jeden z těch rozumnějších Lionů a ten se do nějakejch flamů nepouští. To bylo jenom takové popíchnutí, že jo admirále?
Jami, my ale nemáme v kodexu, že takové věci nemáme dělat. A to je ten zásadní rozdíl. Takže Pánek se proti ničemu neprohřešil narozdíl od Jimíka. Ale myslím, že je to vcelku úplně jedno. Ale Jimíkovi by asi nemělo být. Nebo si přepište kodex. Taky si rejpnu. Rejp, rejp.
A pro nás je to poučení, které už tady padlo. Nepočítej s tím, že tě někdo nechá přežít.
A Holte, ty jseš mrzký zrádce a vyzvědač. Jak to že jsi opustil řady občanů sovětského svazu a emigroval sice momentálně přátelské, ale přesto do veskrze špatné země, která uznává vykořisťování dělnictva a rolnictva. Ale protentokrát za podporu našich myšlenek v tomto fóru je ti odpuštěno. Budeš zde vždy vítán s otevřenou náručí soudruhu.
Jé můj 600-stý příspěvek. To je na medaili Chrouste né? No tak dobře, tak si aspoň udělám čaj.
Upraveno: Razo on 08.07.2006 23:36 |
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 09.07.2006 08:32 |
|
|
díky. mne sa stále vybavovalo nejaké slnko. Len som nevedel aké.
|
|
Autor |
1stCL_pbarry
Registrovaný uživatel
Posted on 09.07.2006 09:38 |
|
|
Panek wrote:
Tak jinak ty jsi měl jinou výšku. Jinou rychlost a rozhodně to nevypadalo z tvé strany na nouzák. A tvé poškození nezpůsobil jen flak, ale i já. Ale toho si si asi ani nevšimnul. A JESTLI ROZJEDES TENTO FLAME DAL TAK KONCIM S LETANIM ILA NA FURT (jsem paraglidista a mužu si letat v realu)
pěkně jami, kolik jich zbejvá ? |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 09.07.2006 09:39 |
|
|
Neboj, pro tebe se vždycky nějakej ještě najde.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel
Posted on 09.07.2006 10:37 |
|
|
Razo wrote:
Panek wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
Panek wrote:
Klid Pánku. Přece se nenecháš rozházet tím, co kdo kde napíše. Navíc většinou pln emocí a adrenalinu. Takový věci je lepší vypouštět. A Jami je jeden z těch rozumnějších Lionů a ten se do nějakejch flamů nepouští. To bylo jenom takové popíchnutí, že jo admirále?
Jami, my ale nemáme v kodexu, že takové věci nemáme dělat. A to je ten zásadní rozdíl. Takže Pánek se proti ničemu neprohřešil narozdíl od Jimíka. Ale myslím, že je to vcelku úplně jedno. Ale Jimíkovi by asi nemělo být. Nebo si přepište kodex. Taky si rejpnu. Rejp, rejp.
A pro nás je to poučení, které už tady padlo. Nepočítej s tím, že tě někdo nechá přežít.
A Holte, ty jseš mrzký zrádce a vyzvědač. Jak to že jsi opustil řady občanů sovětského svazu a emigroval sice momentálně přátelské, ale přesto do veskrze špatné země, která uznává vykořisťování dělnictva a rolnictva. Ale protentokrát za podporu našich myšlenek v tomto fóru je ti odpuštěno. Budeš zde vždy vítán s otevřenou náručí soudruhu.
Jé můj 600-stý příspěvek. To je na medaili Chrouste né? No tak dobře, tak si aspoň udělám čaj.
Žádnej flame rozjíždět nechci....jen mne to pobavilo... už na tom chatu a pak tady...to je vše. A jestli Panek bude lítat, nebo nebude, to záleží na něm. Kdybych s tím měl seknout po každé, kdy mne někdo vytočí už dávno pařím Tetris. Ve vzduchu jsem děsná cholera.
Jinak flak mne rozkouřil, trefil kormidla, Panek ze mne udělal ohnivou kouli. Tak že mi opravdu nějaké poškození spůsobil. To je bez debat. Ale já mu to nijak nevyčítám, jen dávám historku k dobru. Fakt je, že Ondura se ke mě hrdinně připojil, ale v tu chvíli jsme byli každý někde úplně jinde. Ale toho, že šel na mou stranu si velice cením.
Tak a ještě ke kodexu: Kodex je záležitost naší letky a myslím, že pouze v kompetenci naší letky je vymáhat jeho dodržování. S Jimíkem o tom promluvím, zeptám se ho na jeho versi a detaily.
Já sám se snažím náš kodex v maximální možné míře dodržovat, jestli se mi to daří, to ať posoudí jiní. Ale řeknu vám jedno. Třeba vulchera trefeného nad letištěm flakem odletět nenechám. Dám mu možnost vyskočit, to samozřejmě, ale to éro domů prostě nedoveze. Tím ale vůbec nechci tvrdit, že Panek vulchoval.... já u té situace nebyl, nevím ,co se přesně dělo.
Stejně všichni umřeme...
|
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Posted on 09.07.2006 10:39 |
|
|
Ačkoliv Vogon odvádí skvělou práci, Czechwar je pořád jen hardcore DF. Na LiW to prostě nemá.
Já chci LiW:
1. Je tam úkol
2. Je tam spolupráce
3. Letiště se tam nedaj blokovat
4. Má to šťávu
5. Ten panák vodky za padlé hovoří za vše
LiW |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 09.07.2006 10:45 |
|
|
LiW ako občasné spestrenie som nedávno tiež navrhoval. Bolo to o niečom inom ako tieto virt. vojny aj keď aj tieto majú niečo do seba. Niečo upečieme, Pánku? Dúfam, že ešte funguje.
|
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Posted on 09.07.2006 10:48 |
|
|
Já to s tím koncem napsal právě proto, že od Tebe jsem rozjezd Flame nečekal. Uff, co bych po večerech taky dělal.
Ondura a jeho modrá strana? JJ, byl oceněn - 3.5 roku v uranových dolech.
To s tím vulcherem je dobrý, taky ho nikdy nechci nechat odletět dom. Ale 262 se tak nějak chytaj blbě.
LiW
Edit: Červení by na LiW mělí být. (Panek, Valec, Chroust, Charlie, Onďa-dostane propusktu z lágru a pak BAP, ... )
Upraveno: Panek on 09.07.2006 10:53 |
|
Autor |
1stCL_pbarry
Registrovaný uživatel
Posted on 09.07.2006 10:55 |
|
|
CW se víc přibližuje skutečným bojům. Neustále tě může někdo přepadnout, lety si plánuješ sám, nevíš kde potkáš nepřítele. Že lidi nejsou schopný se zorganizovat je jiná věc. Borci tam teď předváděj úrovňovový bombardování s B-25. Na to je pěkný pohled. LiW je příliš stereotypní, mise jsou předem daný, nic tě nepřekvapí. Je to dobrý pro nováčky, že se celkem kontrolovaně naučej orientovat na mapě a v boji ale víc nic. |
|