Autor |
RE: Modýlky |
mezek
Registrovaný uživatel
Místo: Liberec
Posted on 26.12.2009 18:49 |
|
|
Nevím, zda to tady neproběhlo, tak prosím nekamenovat!
Je toho asi 40 fotek, dostal jsem to mailem. Ručně vyráběné z kovu, přesně podle předlohy.
Upraveno: mezek on 26.12.2009 18:51 |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 27.12.2009 14:13 |
|
|
Pekné! A kde je tých ostatných 39?. Pošli mi to na mail, môžme z toho spraviť foto galériu na stránkach.
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 28.12.2009 08:35 |
|
|
mezek wrote:
Nevím, zda to tady neproběhlo, tak prosím nekamenovat!
Je toho asi 40 fotek, dostal jsem to mailem. Ručně vyráběné z kovu, přesně podle předlohy. No moc se ti ta migina nepovedla.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 28.12.2009 12:31 |
|
|
ty seš chruňa cassi
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 28.12.2009 12:42 |
|
|
Mezek, dostal som od teba tie fotky, spravím z nich foto galériu.
|
|
Autor |
Sap
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava (SK)
Posted on 21.02.2010 07:28 |
|
|
Uz sa tu dlho pozeram na tie pekne veci co si vyrabate a rozhodol som sa sem prispiet aj svojou "tvorbou".
Tu je moj posledny RC model, ktory sa pripravuje po prestavbe na dalsi zalet. Je to La-7 od Alfamodel (www.alfamodel.cz). Aj ked mam radsej vecsie modely (a to najma so spalovacimi motormi), pre tento typ lietadiel som sa rozhodol z dovodu priestoru, casu a aj prepravy. Model La-7 ma oproti originalu navyse aj riadenu smerovku, takze teraz je plne ovladatelny - plyn, kridielka, vyskovka a smerovka. Predtym som mal od toho isteho vyrobcu Nakajimu Ki 84 a dalsi bude Hawker Tempest Mk.V, Spitfire a Bristol Beaufighter. Posledne dva planujem aj s plne funkcnym a zatahovacim podvozkom (zatahovaci a odpruzeny) a Beaufighter bude mat navyse este aj vztlakove klapky a pozicne svetla + pristavaci reflektor + odhadzovacie zariadenie na bomby(ale to len ak to hmotnostny limit dovoli ).
Fotky povedia zvysok
http://3iap.org/forum/photogallery.php?album=42
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
Valec
Registrovaný uživatel
Místo: Ostrava
Posted on 21.02.2010 16:16 |
|
|
Sap wrote:
Uz sa tu dlho pozeram na tie pekne veci co si vyrabate a rozhodol som sa sem prispiet aj svojou "tvorbou".
Tu je moj posledny RC model, ktory sa pripravuje po prestavbe na dalsi zalet. Je to La-7 od Alfamodel (www.alfamodel.cz). Aj ked mam radsej vecsie modely (a to najma so spalovacimi motormi), pre tento typ lietadiel som sa rozhodol z dovodu priestoru, casu a aj prepravy. Model La-7 ma oproti originalu navyse aj riadenu smerovku, takze teraz je plne ovladatelny - plyn, kridielka, vyskovka a smerovka. Predtym som mal od toho isteho vyrobcu Nakajimu Ki 84 a dalsi bude Hawker Tempest Mk.V, Spitfire a Bristol Beaufighter. Posledne dva planujem aj s plne funkcnym a zatahovacim podvozkom (zatahovaci a odpruzeny) a Beaufighter bude mat navyse este aj vztlakove klapky a pozicne svetla + pristavaci reflektor + odhadzovacie zariadenie na bomby(ale to len ak to hmotnostny limit dovoli ).
Fotky povedia zvysok
http://3iap.org/forum/photogallery.php?album=42 Sape ty si ze me uz delas prdel.Jakto ze tam je misto 13 ta 3.Co to ma znamenat.
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 21.02.2010 17:14 |
|
|
A kde kua přišel k té zlaté hvězdě HSS?
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Sap
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava (SK)
Posted on 21.02.2010 20:05 |
|
|
Valec:
Sape ty si ze me uz delas prdel.Jakto ze tam je misto 13 ta 3.Co to ma znamenat.
No to vies ked je stroj v kope tak tie velke obtisky sa tam davaju dost blbo. Ale len co bude na kusky tak tam tu 1 dodam - teda ak este zostane nieco na co sa bude ta "1" dat prilepit
Ale neboj myslel som aj na teba. Kabel medzi jednym z troch serv a prijimacom je dlhy presne 13,13 cm
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
Wolf
Registrovaný uživatel
Místo: Opava
Posted on 27.02.2010 15:50 |
|
|
Sape máš to pěkné...ale nebude ti to lítatvždyt tam nemáš pilota..
|
|