3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání29.11.2024 04:07
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 2
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Pokec
Strana2 z 3 < 1 2 3 >
Autor RE: Jak jste vstoupili k 3.IAP/BAP a kdy?
Ondura
Registrovaný uživatel

Místo: Kladno
Posted on 24.06.2006 06:37
Tak já jsem měl Ila od tý doby co se objevil na krámech. Začal jsem ho lítat offline po nějakém čase mě to přestalo bavit a přešel jsem na dopraváky MFS2004. Po nějaké době jsem si dokoupil komplet sadu Ila(to byla pálka ). A zase začal lítat offline. Vloni v červenci jsem se rozhodl, že mě to už nebaví a dal jsem si nechat udělat ADSlko a po stažení patchů( těch bylo) jsem někdy v září začínal zkoušet online lítat. Nejdřív jen přes IP adresu na holubech a zjistil jsem, že vůbec nic neumím . Po nějakém čase jsem si pořídil sluchátka a začal jsem zkoušet spolupracovat s lidmi na TS. Jelikož jsem nebil ze spoluprácí spokojen a poslouchal jak si lidé v letkách pomáhají, začal jsem uvažovat o přidání se k nějaké. Jen jsem chtěl k nějaké spojenecké a tak jsem dal do vihledávače ať mi najde virtuální letky a náhodou jsem klepnul na 3.IAP . No a pak jsem poslal PMku myslím Momikovi a zepatal se ho co a ajk, pokud bych chtěl vstoupit. Tak mi napsal abych si zřídil ICQ a že ve čtvrtek mají takový malý tréning, jestli se nechci přidat. No na tréning jsem došel a tento den začalo mé sestřelování vlastních letadel . Při cvičném boji jsem sundal Káně, ani jsem nevěděl jak . No a druhý den mi přišel mail, že jsem přiřazen k výcvikové letce. No od té doby jsem zde.

285289764
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 24.06.2006 07:48
Ondura wrote:
No na tréning jsem došel a tento den začalo mé sestřelování vlastních letadel . Při cvičném boji jsem sundal Káně, ani jsem nevěděl jak .
. Oňdo ty by si měl vždycky lítat v čele formace, nedej bože aby se ti něco připletlo před laufy.
312-902-996
Ondura
Registrovaný uživatel

Místo: Kladno
Posted on 24.06.2006 08:17
Cassius Chaerea wrote:
Ondura wrote:
No na tréning jsem došel a tento den začalo mé sestřelování vlastních letadel . Při cvičném boji jsem sundal Káně, ani jsem nevěděl jak .
. Oňdo ty by si měl vždycky lítat v čele formace, nedej bože aby se ti něco připletlo před laufy.

Já se první bojím

285289764
_Vasilij
Letec

Místo: Zašová
Posted on 24.06.2006 08:55
Už jsem nějaky ten pátek létal online, když mi jednoho dne přišel stručný email od Messika , jestli bych se k nim nepřidal do letky. že si to mám rozmyslet a napsat.
Tak jsem rozmýšlel... to že do nějaké letky asi budu muset, jsem tušil, páč osamocen jsem na servrech dostával docela klepec, Ovšem bylo otázkou do jaké. Ještě než mi napsal Messik, už jsem o letkách párkrát uvažoval, takže jsem to měl celkem zmapované, a rozhodoval jsem se jen mezi dvěma IAP a 313RAF. Už od prvního létání Ila, jsem vždycky instinktivně sedal jen do ruských mašin. Zalíbily se mi, páč jinak než kroucením, jsem nebojoval, a ruské stroje, tohle uměly líp )) .Navíc mám kladný vztah k rusům a ještě jakýsik smysl pro spravedlnost, takže rád pomáhám slabším. a že to mají rusové tam nahoře po většinu války těžší , o tom snad diskutovat nemusíme

Ted nevím, zda už v první verzi Ila byl spit nebo ne, ale tomuhle éru jsem fakt nikdy nepřišel na chuť. Takže vyhrávaly jednoznačně rudé hvězdy a Můj výběr letky se tedy zaměřil na jedinou tedy 3.IAP
Jejich web tehdá vypadal hrozně, ale měli vlastní TS server, ftp a diskutovat na tom webu taky šlo, takže základní podmínky pro boj byly a to je hlavní..
Messikovi jsem tedy odpověděl, že bych to u nich chtěl zkusit, sliboval jsem si od toho, že se dokonale naučím ovládat letadlo, že zvládnu všechny akrobatické prvky a budu přesně vědět co v jaký okamžik boje dělat, a taky že mě budou krýt ostatní členové, takže už nebudu tak moc umírat. Než mě přijali, zaletěl jsem si s letkou jeden seznamovací let na tréninkové mapě, dnes už to můžu říct že při boji, jsem létal na F6 , páč sem si všiml že měli povoleny vnější pohledy , ale stejně jsem umřel během asi 15s boje. Tak takhle dobrý jako oni bych chtěl jednou být , jsem si tehdá řekl, a po přijetí jsem dostal smeták a lopatku s tím že budu muset zametat dráhu....tak za tímhle stál docela určitě ten Kuchař !!! , to on měl největší bordel v kuchyni vždycky ale že ty mrkvové delikatesy vaří dobře co ?

Ještě k tomu, proč kontaktoval Messik zrovna mě: říkal, že sa dověděl že sem sundal (pro mě tehdy ještě neznámého )Fučidu.. a já si v duchu říkal, no a coo??? ..já sem online sundal už více pilotů pochopil sem to až časem ))

A přitem to byla takové totální haluz. ja v La7 on v Fw 190, padá na mě seshora, šlo poznat že to asi umí, tak jsem brejknul, vyplašený jak králík, on minul a já ho ztratil.. úplně totálně, to je nejhorší pocit co může být když ztratíte éro, co mělo výškovou převahu, tak jsem začal kroutit a hledat, nadával sem si , zpocený jak liška, a pak úplně po haluzi se mi ten Fw mihl před očima, tak jsem mu tam pustil dávku, přeš kterou proletěl. žádného poškození sem si nevšiml, a znervózněl jsem ještě víc, protože sem ho zase totálně ztratil, tak zpocený jsem dlouho nebyl
točil jsem tam kolečko na pětníku jak vůl, abych ho našel, když pak napsal server, že sem ho sundal, , pak sme si psali a o Fuči říkal, že sem mu tou dávkou zastavil motor, tak šel na nouzák...to říkám haluz

Upraveno: _Vasilij on 24.06.2006 09:14
Razo
Registrovaný uživatel

Místo: Ústí nad Labem
Posted on 24.06.2006 10:08
Super pánové. Díky všem za příspěvky. Jen tak dál. Přidejte se i vy ostatní.

319-169-250
Holt
Registrovaný uživatel

Místo: Chomutov
Posted on 24.06.2006 10:40
A proč zrovna 3.IAP/BAP... proč ne třeba 1.čs stíhací letecký pluk nebo 1.čs. smíšenou leteckou divizi??? Nebo nějaký jiný známý IAP(GIAP)? Mělo to nějaký důvod nebo prostě jen tak???
215274463
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 24.06.2006 16:35
Hezké téma... no já do 3. IAP nikdy nevztupoval...vztoupil jsem k Lionům, hned první den, co jsem byl on-line. A proč? Před tím jsem se víceméně náhodou přes Gryzlova dostal k této letecké komunitě kvůli přípravě SM. A jelikož mi byli přiděleni ti "zlí" poznal jsem Fučiho, Jiříčka, Valheru a další a zjistil ,že jsou fajn parta....tak že to bylo jasné. Svůj první let on-line jsem absolvoval již jako (E) CL....
Pánové, letí to...v těchto dnech je tomu právě rok...

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Plooskie
Letec

Místo: Zlín
Posted on 24.06.2006 19:46
Cassius Chaerea wrote:
Ondura wrote:

... ono je jedno na kterém místě letí Onďa ve formaci, stejně se vždycky prostřílí do vedení ...
345-310-828
Plooskie
Letec

Místo: Zlín
Posted on 24.06.2006 20:39
Ila lítám tak dlouho, že už si ani nepamatuju jak, páč mám sklerózu jak čepicu. Tehdy ještě samozřejmě off-line. Taky mě to od začátku táhlo k sovětům, první kampaň jsem dolítal za sovětské stíhače ... Po tom, co jsem se konečně dobral (někdy v létě 2005) k pevnému připojení začalo moje on-line šílení. Přes kámoše, který už měl nějaké zkušenosti jsem se dozvěděl o HL a lítal jsem jak o duši (tenkrát to vypadalo na rozvod ... ) Na HL jsem si našel taky svoji první "komunitu" na 334th serveru - tam to bylo super, každý den jsem si nastřílel 1000 bodů a šel spokojeně spinkat Pak jsem někde na internetu narazil na odkaz na AHčkovsý diskuzní server (nyní SVK) a začal vstřebávat atmosféru téhle "národní" Ilovské komunity a chytalo mě to čím dál víc. Zkoušel jsem taky lítat na českých serverech,o kterých jsem četl na fórech. První jsem zkusil AH - byl to trochu šok - lítat bez ikon, externích pohledů a F6 ... nemožné !! Zkusil jsem zabrousit i na Liony - ty bláho, to bylo úplný peklo, vždyť tam nemají ani ikony na mapách !!! Co tohle musí lítat za supermany
Pak jsem začal uvažovat o vstupu do nějaké letky, jelikož jsem cítil potřebu nějaké spolupráce, ale nějak jsem neměl odvahu. Pak jednou nějaký ze začátečníků hledal na fóru učitele. Přidal jsem se k němu se stejnou prosbou a pak se mi ozval Cassius, že můžu zkusit kontaktovat Esku od nich z letky CR/SR, že by mě mohli vzít. Tak jsem to udělal ... a bylo to úplně super ! Kluci se mě ujali, radili a vůbec to nebyli žádní namistrovaní borci jak jsem měl obavu ... Nějakou dobu jsme spolu lítali (to už jsem byl ale míň ve vzduchu než na začátku, jelikož pozemní personál začal propadat maniodepresivním stavům), pak se to ale nějak tak rozložilo, Eska přišel o práci a tím i o komp a bylo po ptákách Mezitím se ale začala formovat taková skupinka kolem Doktorkopa - tam jsme se znovu sešli s Cassiem, a poznal jsem Gluma a Raza ... S Doktorem jsme založili web http://www.bitevnici.wz.cz na kterém jsme domlouvali polety a akce. Přesto že to nebyla žádná letka, bylo to fajn.
No a potom jsem narazil na Messikův "inzerát" na SVK, že se zakládá nová bitevní/bombardovací letka BAP. Poprvé jsem se podíval na stránky 3.IAP a získal jistotu, že tahle parta bude ta pravá ... Po několikerém ujištění, že se fakt nemusí lítat každý den 8 hodin (a po Razově intervenci) jsem vstúpil ... a tož mě tu máte ...
345-310-828
Razo
Registrovaný uživatel

Místo: Ústí nad Labem
Posted on 25.06.2006 12:47
Takjá to měl napsat jako první, tak alespoň teď. Vždyky mě to tak nějak táhlo k letedlům. Kdysi dávno jsem si trochu přičichl k plast. modelářství, ale nepřekročil jsem stádium neumětela. Spíše mě chytlo čtení odborné literatury o letadlech a později i o obrněné technice apod.. Lítat jsem začal vlastně už někdy na začátku 90 let ještě na Didaktiku M. Byla to nějaká F-15. Vzpomínám, jak jsem byl hrdý, když se mi s tím poprvé podařilo přistát.
Potom na Amize akční "simulátor" Wings" ve kterém jsem lítal v Camelu z 1.s.v. a sestřeloval letadla po desítkách a dokonce se nestyděl poškodit i vlastní letadla, aby je nepřítel sundal a víc jich na mě zůstalo. No, jó hříchy mládí.
No a pak na PC to byl EAW na svoji dobu velmi dobrý simulátor. Nikdy jsem tedy nebyl žádný hardcore hráč. Venkovní pohledy to jistily.
No a pak dlouhá odmlka během které jsem si zahrál SPWAW neboli Steel Panthers World at War, což je pěkná tahová simulace bojů tankových jednotech z 2.sv.v., což jsem ale opustil kvůli Il-2, kterou jsem objevil někdy v srpnu loňského roku. Já jsem tedy věděl, že tento simulátor existuje, ale nějak nebyl comp a pak joy a tak podobně. Ale už ani nevím jak jsem objevil, že se hraje online a našel staré SVK fórum a věděl jsem, že to musím mít. Prostě láska na první pohled. Chvíli mi trvalo než jsem sehnal vše potřebné a mezitím jsem začal létat aspoň offline. Samosřejmě kariéru pilota Il-2. A hned bez vnějších pohledů. To bylo sakra drsný.
Pak jsem si troufnul na pár prvních poletů online. Nejdříve jsem zkoušel servery, kde nikdo nebyl abych si to osahal, jak se vůbec připojit atak. Naštěstí jsem měl instrukce z SVK a AH a jiných stránek, takže docela pohoda. Na jednom serveru se mě dokonce i ujal nějaký cizinec se šíleným jménem a trochu mě učil, jak létat. Super zkušenost. Už jsem ho nikdy neviděl a dnes už bych ho samozřejmě ani nepoznal. Dávno jsem zapoměl jeho nick. No a pak Messík něco vypustil na SVK, že jako bude dělat bitevní část letky a hned jsem se hlásil. Na popud tohoto nás pár co se přihlásili obpmkoval Doktorkop, že lítá bombardéry ať jdem lítat s ním. To byla defakto moje první pořádná zkušenost s online létáním a když si na to vzpomenu musím se divit všem, že se mnou měli tolik trpělivosti. Díky Doktorkope a i ostatní (Cassius, Glum Plooskie). Doktorkop se mnou za zadkem vydržel hodinu létat a říkat mi pojď blíž a už to je docela dobrý apod.. A mezitím mi předávat své cenné zkušenosti. A mezitím jsme tlačili na Messíka ať už pohne zadkem a vytvoří ten slibovanej BAP. Vymlouval se, že prej nemá žádnýho velitele a že tomu nikdo nechce velet. Dokonce jsem udělal na SVK vlákno Hledá se velitel pro 3.BAP.
No nakonec se nás v listopadu ujal náš nynější čestný velitel 3.BAP_Dudo a neskonalé díky mu za to.
A pak konečně první tréning jako 3.BAP_UO. Bylo to 4.12.2005 a to ve složení Dudo, Plavoo, Plooskie, Cassius, Glum a já.
Dvojice byly Dudo-Plooskie, Plavoo-Glum a Cassius-Razo.
Pár obrázků je v Galerii z tohoto tréningu. Ze začátku bylo trochu rozpaků mezi starou gardou a zelenáči, ale nakonec se dala dokupy dobrá parta, která brázdí virtuální nebe v rozšířeném počtu dodnes a pohádka teprve začíná. Vzhůru do boje.

319-169-250
Rufu
Registrovaný uživatel

Místo: Liberec
Posted on 30.06.2006 09:44
Začal Czechwar a já si jako nezávislej založil s AH Watsonem a Paulem letku RC.Vzhledem k tomu že oba tomu moc nedali ,začal jsem se připojovat do slotů za červené nejdřív k Eskovi s Cassiem a pak k 3IAP hlavně Dazzovi.V tý době jsem si říkal že bych vstoupil do letky,ale rodina je rodina za jakejchkoli okolností a tak z toho sešlo.Můj vlastní problém je ten že Ila stále beru jako hru a alespoň částečné splnění toho klukovskýho snu takže mi zas až tak nevadí že mám třeba jen 1 sestřel za večer.A taky mám stejnej názor na Spitfira jako někteří členové 3.IAP A hlavně Jak 9 je nejlepší alespoň do 4.02
Možná se někdo bude ptát proč to sem píši když nejsem řádným členem,ale vnitřně k vám patřím už dávno.

Ps: no možná je to tím že jste jediná sovětská letka u nás.
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 30.06.2006 09:45

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
312-902-996
Bugs
Velitel

Místo: Poprad
Posted on 30.06.2006 10:31
Rufu wrote:
Začal Czechwar a já si jako nezávislej založil s AH Watsonem a Paulem letku RC.Vzhledem k tomu že oba tomu moc nedali ,začal jsem se připojovat do slotů za červené nejdřív k Eskovi s Cassiem a pak k 3IAP hlavně Dazzovi.V tý době jsem si říkal že bych vstoupil do letky,ale rodina je rodina za jakejchkoli okolností a tak z toho sešlo.Můj vlastní problém je ten že Ila stále beru jako hru a alespoň částečné splnění toho klukovskýho snu takže mi zas až tak nevadí že mám třeba jen 1 sestřel za večer.A taky mám stejnej názor na Spitfira jako někteří členové 3.IAP A hlavně Jak 9 je nejlepší alespoň do 4.02
Možná se někdo bude ptát proč to sem píši když nejsem řádným členem,ale vnitřně k vám patřím už dávno.

Ps: no možná je to tím že jste jediná sovětská letka u nás.

Vlastne dosť ľudí od nás má rodinné zaväzky a tiež ILa berieme ako zábavu, relax a koníčka. Väčšina (aspoň v BAP) má stanovené stabilné dni a hodiny, kedy lieta. Tomu je prispôsobený napr. aj systém tréningov resp. spoločných letov. Len glum, či Cassius (už zas) si môžu dovoliť takmer denné lietanie. A napriek tomu alebo práve preto letka veselo funguje. Nechceš si to členstvo rozmyslieť? Myslíl že aj z pohľadu zábavy by to bolo výhodné pre obe strany. 3.IAP/BAP získa nového člena, ktorý už dávno nie je zelenáčom a ty nové možnosti a priestor pre rozšírenie foriem zábavy s IL2. Spoločné lety, coop ale aj nezáväzné blbnutie. A možno by sa ti páčili aj neverejné časti fóra 3.IAP/BAP.
Takže neváhaj, rozhoduj rýchle lebo vlasť a matička Rus Ťa volá a potrebuje.

343-964-290
Rufu
Registrovaný uživatel

Posted on 30.06.2006 11:30
No jo ale do čeho sednout? Land lease A20, nebo I 153 M82?
Ještě týden budu bez netu,pak přejdu k činům.

Apropo jak to že je na ilech "moje číslo 25"

Upraveno: Rufu on 30.06.2006 11:34
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 30.06.2006 11:49
Rufu wrote:
Kde? Od nás nikdo nemá číslo 25.

312-902-996
Bugs
Velitel

Posted on 30.06.2006 11:52
Počkaj, veď 25 ani IAP ani BAP zatiaľ nemá! Je tvoja!
A ako by povedal Cassius: " Leší stíhač ako IL2 není!" (včera sa o tom na vlastnej virtuálnej koži presvedčili dvaja lióni) , takže niet čo váhať. No a z môjho pohľadu má IL2 jednu úplne super geniálnu vlastnosť, a to že núdzaky sú s nim ako sadať do bavlnky a aj s dvoma odstrelenými osami sa s ním dá sadnúť na podvozok (za istých okolností)

Upraveno: Bugs on 30.06.2006 12:19
343-964-290
Bugs
Velitel

Posted on 30.06.2006 12:17
Ešte na doplnenie "ako som vstúpil do 3.IAP/BAP" dávam k dobru môj "motivačný e-mail"

Zdravím Stalinových Sokolov,

ako som už spomenul na fóre 3.iap, napriek tomu, že IL2 už doma dusím a manželku rozčuľujem (aj keď posledný rok zdá sa rezignovala) pár rokov, k online lietaniu som sa dostal len niekedy v novembri minulého roku. A smutne som musel skonštatovať, že som sa tie roky iba trápne okrádal o skutočnú zábavu a fakt ničím nenapodobniteľný pocit z virtuálneho lietania. Chvíľu mi síce trvalo, kým som sa v komunite virtpilotov trochu zorientoval (aspoň ako tak) a sám si ujasnil čo a ako, no pochopil som že sólo lietanie na DF servroch nie je úplne to pravé orechové. Keď som prelúskal náplne a orientácie viacerých CZ SK letiek, zaujala ma práve 3.BAP svojou špecializáciou na bombere a šturmy. Nie je to preto, žeby som bol viac dušou bitevný než stíhač virtpilot, ale preto, že na DF som si musel priznať holú pravdu, a to že vlastne lietať (myslím skutočne lietať) neviem. A keď sa to začnem poriadne učiť na pomalších a rozvážnejších mašinách, neskôr sa hádam dostanem aj k fighterom. A dobrý ground attack má tiež poriadnu dávku adrenalínu.

Niečo v skratke o mne:

Tá 69 za nickom nie je ani Jing a Jang, ani poloha či odkaz na túto sféru, ale môj rok narodenia. Pri niektorej registrácii, už si nespomínam na aký serv, bol nick Bugs obsadený, tak som ho mierne modifikoval o číslo, ktoré ma prvé napadlo. Ženatý, dve deti - suché konštatovania pre dotazník. Ešte ako chlapca ma fascinovalo (to mi pripomína jeden vtip, ale neodbočujme) všetko ču súviselo s litadlami a lietaním, zvlášť WWII. Nakoľko v mojích mladších rokoch PC a Virt svet ešte neexistoval (max tech. vymoženosť bola kalkulačka a farebný TV), ako možnosti realizácie som mal k dispozícií literatúru, časopisy (L+K, ABC, Modelár), (!!Pozor, boli to roky ďaleko pred 89!!), filmy a modelárstvo. Čo sa mňa týka viac ma bralo plastikové a papierové (ABC), žiadna vysoká úroveň o súťažiach už nehovoriac. K reálnemu lietaniu som sa prakticky nikdy nedostal. Akosi sa ten život vyvinul ináč. Mal som aj iné záujmy. Po 89 sa prístup k informácia a IT radikálne zmenil, čo sa v mojom príade prejavilo zvýšeným nárokom na peňaženku z dôvodu nákupu literatúry, plast. Modelov a prvých PC. Dá sa povedať, keď som na SVK prechádzal vlákno s literárnou témou, že až na pár výnimiek by som mal mať väčšinu spomínaných titulov + pár, ktoré tam zmienka nie je. S modelárčením som skončil po narodení prvej dcéry. Nuž vyššia moc. A keď som sa odsťahoval od rodičov (v opačnom poradí, najskôr som sa odsťahoval, potom dcéra), moja drahá mamička urobila radikálne upratovania, modely skončili v pivnici a mne zostali iba oči pre plač. Koketoval som trochu aj s modelmi cínových a plastových vojačikov (napoleonske obdobie) a tie sa mi podarilo aj zachrániť. Do teraz mám ešte dve nepostavané Hasegawa 1:48 Bf109E a A6M5 dúfajúc, že sa k tomu, keď deti podrastú raz vrátim.

Prvé kontakty so simulátormi; myslím že sa to volalo F117, klasika RED BARON a Ace series (AotP, AoE) potom dlho pauza a až IL2 sa pre mňa stal tým pravým. Dlho som však išiel iba cez klávesnicu, myslím že asi tak rok, takže o nejakom lietaní sa vlastne hovoriť ani nedalo, skôr len taký relax. Prvý joy bol úplne jednoduchý genius a po upgrade resp. postavení nového PC (pred niečo vyše rokom) som si ako takú malá radosť pre sebu prikúpil Genius F23 USB. Na offline možno stačí, avšak pre online sa trápim až sa potím (použijúc slová klasika) "ako novicka před vysvěcením". Pár večerov som venoval štúdiu dostupného technického vybavenia a aj keď som len túžobne pokukoval po Saiteku x52, skončil som pri EVO. Momentálne ho ešte fyzicky nemám, čakám na doručenie. Pedále som musel z viacerých objektívnych aj subjektívnych dôvodou vypustiť. Aj prístup na internet cez dial-up mal svoje limity (najmä cenové, o rýchlosti nehovoriac) a až DSL mi otvorilo "dvere nečakaných možnosti".

To by bolo tak zhruba o mne všetko. Bolo by teda možné stať sa členom 3IAP/BAP v letke BAP? Môžem za seba prisľúbiť, že v rámci svojich schopností a možností sa budem snažiť zúčastňovať ako výcvikového programu, tak aj spoločných letov a pokiaľ budem vedieť a môcť, tak aj iných aktivít. Aj keď sa môj starý otec aktívne zúčastnil bojov na východnej fronte, avšak na nesprávnej strane, ako veliteľ delostreleckej batérie rýchlej divízie, Bf sa mi zdajú pre moju ťažkú ruku stabilnejšie ako Jaky a s Ju87 sa mi cieľ podarí trafiť častejšie ako s IL2 a Stalin je už presa len pár desaťročí niekde uložený, radšej by som sa aj keď len virtuálne zúčastňoval bojov na strane víťazov.

( k4;ml9;l6;m0;k2; - l9;l2;l6;ll6;l9;m0;n - l4;k2;l5;kk4;l - l6;k5;l6;l5;n ) toto je azbuka
vysota - skorosť - manevr - ogoň

( h7;k2; ll6;k6;l0;l5;m1; ) detto
Za rodinu

Martin (Bugs69) Králik

Dnes sa už pár vecí z mailu zmenilo. Používam nick 3.BAP_Bugs, s ilom mám úspešnosť zásahu nad 50%, Saitek EVO už mám a ujasnil som si, že predsa som len viac dušou bitevník ako stíhač. A niektoré veci sa nezmenilo, ako že manželku stále rozčuľujem a privádzam do stavu tesne pred kolaps (ako napr. tento týždeň, keď som lietal každý večer a užíval si Cassiov návrat)

Upraveno: Bugs on 30.06.2006 12:52
343-964-290
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 30.06.2006 12:33
neni nic krásnějšího než pořádně nasraná manželka. Asi budeš muset lítat ještě častějc.

312-902-996
Rufu
Registrovaný uživatel

Posted on 30.06.2006 12:39
Cassius Chaerea wrote:
Rufu wrote:

http://3iap.org/forum/viewpage.php?page_id=12
Bugs
Velitel

Posted on 30.06.2006 12:50
Rufu wrote:
Cassius Chaerea wrote:
Rufu wrote:

http://3iap.org/forum/viewpage.php?page_id=12

To je len plooskieho autorká licencia. Mrkni sem:

http://3iap.org/forum/viewpage.php?page_id=16

343-964-290
Strana2 z 3 < 1 2 3 >

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005