hmmmmm smůla , ale díkes za pomoc ....Já to vyřešil tak ,že si nechávám vyrobit pedály ,kvalitní mechanicky ........... Předběžně tady tedy hodim info ,že budu schopen vyrobit kvalitní pedály ,mechanicky podobné těm co vyrábí Simped ..... Elektroniku do nich vyřešim vytaženim potenciometru z mého starého Eva (dle měření potenciometr nemá sebemenčí chybu) ,a měli by vzniknout kvalitní pedály za rozumnou cenu ...... Bude to zkušební kus ,když bude bez problému fungovat zámečník je schopen vyrobit menší sérii (cca 10 ks) ,takže kdybi byl zájem ...... Upozorňuji jde jen o mechaniku !! El. část se musí nějak dořešit ....... Zámečník slíbil ,až udělá ty pedály ,že postaví precizní joyistick bez sebemenčí vůle a za přijatelnou cenu .....
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt