3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání25.11.2024 19:58
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 2
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Pokec
Strana10 z 16 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Autor RE: Blokování letiště
Dragon
Registrovaný uživatel

Místo: Brno
Posted on 15.09.2006 15:32
1stCL_Jamamoto wrote:
Člověče Dragone, mám pocit, že to tvý slavný IQ si vzalo nějakou dlouhodobou dovolenou! Dyk ty mě ani nedokážeš urazit! Co si o tobě myslím asi víš dost dobře...ale překvapilo mne, že i jako flamer stojíš za pendrek, jsi celkem nudný...

Tak zase rozšířím příspěvek quotací.
Jamamoto, kdybych tě chtěl ur...

Slúžim letke 3.IAP/BAP !
Tajpan
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 15:36

panebože ,čo to tu čítam??!!!
je mi lúto,ale toto nemôžem akceptovať ani náhodou.
a musím spraviť, niečo , čo už teraz lutujem

Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 15:55
Tajpy, v podstatě je to celé bráno jako sranda a sem tam lehká úvaha nad smrtelností paragánů

Neděs se pane rytíři

Když už jsem použil slovo paragáni, tak nekosili němčíci paragány při invazi na šňůrách?

Slúžim letke 3.IAP/BAP !
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 15.09.2006 16:06
to nevím vrahu, ale má recht, proto se tady snažím dopídit relevantní exaktní odpovědi, na vaše: za války to bylo normální
Ale prdlajz má pravdu, kecá vo tom samím a vý o tom taky pendrek.

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
312-902-996
1stCL_BlueL
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 16:10
Dragon wrote:
Když už jsem použil slovo paragáni, tak nekosili němčíci paragány při invazi na šňůrách?

srovnavas veci nervnatelne... nad normadii se paragani kosili, ale palbou ze zeme, z letadel fakt ne(uz ciste proto ze jich moc nevzlitlo) az dalsi, kdyz tam prikald nekdy z podzmu 44 z obrany rise xkrat se stalo ze vyskocivsi posadka bomberu byla licovany SSmany nebo SP priapdne mistnim obyvatelstvem, pokud je drapsnul wermacht sli smer zajatecky tabor, kdyz veme doba bitvy o britanii tak jsou zany pripady kdy nekdo strilel na piloty na padaku ale opet jen ze zeme nikoli ze by nekdo lital v eru strilel maniyk na padaku.

este k tomu prvnimu pokud ti vyskoci x tisic paraganu v nejake oblasti a kezdej je pozuby ozbrojen (coz pilot neni) tak je jasny ze se po nem bude strilet protoze ma 100% bojovou hodnotu . pilot ktery vyskocil z era nema bojovou hodnotu prkaticky zadnou.
1stCL_pbarry
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 16:23
bych čekal od někoho kdo má IQ tisíc pětset děvětset že pozná rozdíl mezi záchranou na padáku a útočnym aktem - výsadkem.

Nejsmutnější je že ten borec na AFW neměl kontroly, takže toho kromě výskoku moc dělat nemohl. Opravdu nezbývá než opět casiuse poplácat jak to těm modráskům pěkně natřel
Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 16:28
BlueLe, válka je boj lidí proti lidem, teda aspoň zatím, ne lidí proti strojům. Pilot bez letadla sice přišel o svou zbraň, ale pořád je v oběhu a tím zůstává nepřítelem, který hned po návratu k bojové jednotce sedne do nového éra a zabije pár spolubojovníků. Kdyby piloti ve vzduchu mohli brát zajatce, fajn, ale nemůžou, tak hned poprava... Ale asi na to nebyl čas, když kolem poletují další nepřátelé. Složité. Ve hře paragány nestřílím, pokud to není někdo, kdo má u mně vroubek Zároveň ale, pokud někdo kilne nějákého paragána, tak tím u mně neklesá, nic proti tomu nemám

Slúžim letke 3.IAP/BAP !
1stCL_BlueL
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 16:54
Dragon wrote:
BlueLe, válka je boj lidí proti lidem, teda aspoň zatím, ne lidí proti strojům. Pilot bez letadla sice přišel o svou zbraň, ale pořád je v oběhu a tím zůstává nepřítelem, který hned po návratu k bojové jednotce sedne do nového éra a zabije pár spolubojovníků. Kdyby piloti ve vzduchu mohli brát zajatce, fajn, ale nemůžou, tak hned poprava... Ale asi na to nebyl čas, když kolem poletují další nepřátelé. Složité. Ve hře paragány nestřílím, pokud to není někdo, kdo má u mně vroubek Zároveň ale, pokud někdo kilne nějákého paragána, tak tím u mně neklesá, nic proti tomu nemám

kdyz mas IQ 140 tak zajsite sis uz vsiml proc jsem daval priklad v bitve o britanii nebo obranu rise, ten pilot se uz nemel jak ke svym jednotkam dostat, nehlede na to ze (to uz tu nekdo psal) se to nedelalo jak z duvodu psychickych, tak z ciste pragmatickych duvodu jestli ze zabiju nekoho na padaku, co se pak stane se mnou kdyz budu an tom padaku ja?

naprikald pri Battla of Chanel se nemecka a anglicka vodni/letecka zachrana sluzba predhnela v tom kdo zachrani vic pilotu co prave nedoprovlne koupou v mori taky z ciste pragamtickeho hlediska pokud ho zachranila znepratellena strana tak uz se proste zpet do boej vratit nemohl.

Upraveno: 1stCL_BlueL on 15.09.2006 16:55
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 15.09.2006 17:06
1stCL_pbarry wrote:
Nejsmutnější je že ten borec na AFW neměl kontroly, takže toho kromě výskoku moc dělat nemohl. Opravdu nezbývá než opět casiuse poplácat jak to těm modráskům pěkně natřel
Co je na tom smutnýho, měl půl minuty na to aby vyskočil, on raději zapálil bombr a pak vyskočil, co s ním mám ho snad poplácat taky po ramenou jakej je to borec?
A nevnucujte nám svoje zásady, já vám svoje taky nevnucuji.

312-902-996
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 15.09.2006 17:17
Hlavně si uvědomte že je to jen hra, kdyby sme měli bejt všichni rytíři, tak z ila bude za chvilku flight simulátor.

312-902-996
1stCL_pbarry
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 17:25
Cassius Chaerea wrote:
Co je na tom smutnýho, měl půl minuty na to aby vyskočil, on raději zapálil bombr a pak vyskočil, co s ním mám ho snad poplácat taky po ramenou jakej je to borec?

Nerozčiluj se hned Nic ti nevnucuju. Mně je celkem fuk jak na vás bude koukat JG300, nebo jiný letky na meztinárodnim nebi
1stCL_pbarry
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 17:31
Cassius Chaerea wrote:
Hlavně si uvědomte že je to jen hra, kdyby sme měli bejt všichni rytíři, tak z ila bude za chvilku flight simulátor.

Takže je to hra, nebo válka. Jasno v tom asi nemáš

Before that mission i like Cassius too. Its words Cassius when kill me in chute:

"Its War"

War? Its a GAME! War is over 50 years ago. Czech pilot like Cassius shoting to paraschuters in computer game its a shame. Playing with that pilots is not funny.
Dazz
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 18:04
1stCL_pbarry wrote:
Cassius Chaerea wrote:

Takže je to hra, nebo válka. Jasno v tom asi nemáš

Before that mission i like Cassius too. Its words Cassius when kill me in chute:

"Its War"

War? Its a GAME! War is over 50 years ago. Czech pilot like Cassius shoting to paraschuters in computer game its a shame. Playing with that pilots is not funny.

1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 18:10
Cassius Chaerea wrote:
1stCL_pbarry wrote:

To by si pomohl, kdyby vyskočil dřív, tak ho akorát o něco dřív na tom padáku sejmeš!

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 15.09.2006 18:31
Tebe jo jeho ne, nikdy sem to neudělal a nezačal bych s tím, ale tyhle sebevrahy nemám na válkách rád.
Před časem sem byl na zekevs wildcat, kde jeden z vašich kolegů šel tři km od letiště se zaplejma světlama přistávat a jelikož se tam bojovalo byl zrubán, načež dotyčnýho poslal anglicky někam a odpojil se. Pak tam byla docela zajímavá na chatu diskuze, kde jsem omlouval jeho chování pravidlama vaší letky, které občas vztahujete i na jiné. No což každej má pověst jakou si zaslouží.

312-902-996
1stCL_BlueL
Registrovaný uživatel

Posted on 15.09.2006 18:55
[quote]Cassius Chaerea wrote:
Tebe jo jeho ne, nikdy sem to neudělal a nezačal bych s tím, ale tyhle sebevrahy nemám na válkách rád.
./quote]
to je zajimavy, ze velice podnbe jste letali vy na Liwu, zvlast pokud jsme my litali jen na Bf109F-2
Vogon
Registrovaný uživatel

Posted on 16.09.2006 08:53
Charlie Dragone, Tebe bych chtěl někdy potkat v hospodě. Fakt by mě zajímalo jak to celé chápat.

36-431-828
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 16.09.2006 08:55
Cassius Chaerea wrote:
Před časem sem byl na zekevs wildcat, kde jeden z vašich kolegů šel tři km od letiště se zaplejma světlama přistávat a jelikož se tam bojovalo byl zrubán, načež dotyčnýho poslal anglicky někam a odpojil se. Pak tam byla docela zajímavá na chatu diskuze, kde jsem omlouval jeho chování pravidlama vaší letky, které občas vztahujete i na jiné. No což každej má pověst jakou si zaslouží.

1)Já ti pravidla naší letky nevnucuji. Jak už jsem ti psal v PM, klidně si mne na padáku sundej, neposeru se z toho.

2) Nestřílet do padáku je opravdu takovým nepsaným pravidlem mezi komunitou.My to třeba v kodexu máme, ale jednak je kodex naše interní záležitost(pamatuji si vaše piloty, kteří se ho na nás snažili vymáhat, což pokládám za naprosto absurdní, nebot o tom, jestli někdo porušil kodex nerozhodují nepřátelé, ale pouze velení naší letky).Fakt je, že jsem v rámci naší virtuální komunity krom vás nenarazil na žádnou letku, která by se ke střílení na padáku tak vehementně hlásila a považovala ji za normální způsob boje, krom vás.

3)V tom, že každý má takovou pověst, jakou si zaslouží se shodnem.

4)Kdybych měl za každou situaci, kdy někdo z vás střílí do soupeře jak zjednanej a při tom je mu šumafuk, jestli to do něj zezadu praží někdo jinej, pivo, tak jsem permanentně na sračky!

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 16.09.2006 09:58
Vogon wrote:
Charlie Dragone, Tebe bych chtěl někdy potkat v hospodě. Fakt by mě zajímalo jak to celé chápat.

Vogone, třeba na to někdy dojde

A jak to chápat? Doufám, že to nepopíšu, aby to vyznělo jinak. Jak tu pár ostatních lidí psalo o střílení na padáky, tak jsem napsal svoje úvahy. Nejsou založené ani tak na tom, co já bych dělal, ale co je ve válčení cílem. Někdo psal, že střílení paragánů (obecný termín, nemyslím pěšáky, ale i piloty, co skákali) je nemorální, protože přišli o zbraň na obranu.
Já psal, že celé válčení je nemorální. Pokud bys chtěl mít čisté svědomí ze soubojů, tak bys musel začít boj za stejných podmínek, dát tomu druhému stejnou šanci na začátku boje a to se nedělo nikdy od dob vyzvání pilota pilotem v první světové válce. Ve druhé světové si všichni připravovali situaci, co jim měla zaručit přežití souboje překvapení, výška, slunce v zádech, rychlost, početní převaha a tak dále. Taky je třeba si uvědomit, že bojuješ s lidmi, ne s tím plechem, ve kterým sedí, takže začátek útoku je jasný - žádné rytířské podmínky, cílem útoku je vyřazení nepřítele z dalšího průběhu války (nad vlastním územím, kde je pravděpodobnost, že nepřítel padne do zajetí vysoká, tam to není třeba řešit), ale nad nepřátelským územím zničením zbraně nepřítele není zdaleka dosaženo cíle útoku, tedy aby daný voják už nemohl opět bojovat proti mně. Moje úvaha tedy směřovala k tomu, že jsem se nedivil, že se stříleli piloti na padácích, pokud to situace dovolovala.

Ale to je debata na dýl, dokonce myslím, že by se o tom dalo bavit tak dlouho, že tolik piv bych asi ani nevypil

To, že Jamamoto mně hned začal napadat, nazývat mně kašpárkem, nebo jak, no, každej si tu diskuzi použil na to, na co zrovna chtěl

Slúžim letke 3.IAP/BAP !
Vogon
Registrovaný uživatel

Posted on 16.09.2006 12:54
Hmm, tak tohle všechno ty za tím kvedláním s joystickem vidíš ?

Vidím to jinak: Skoro každý večer si kecnu před počítač, nastartuju TS, tam najdu své kamarády. Pokecáme, polítáme, pomluvíme, zrelaxujeme a jdeme spát. Nic víc. Naprostá většina z nás se o nějaké filosofické otázky typu zastřelený padák nebo 11/9 (viz.SVK) absolutně nezajímá.

Nicméně je třeba připustit, že jsou tu i lidé, kteří to celé cítí jinak. Možná se v nich probouzí onen pravěký pocit lovce. Možná si udělali z Ila svůj nedotknutelný životní styl. Možná si léčí nějaké své mindráky a mají potřebu si sobě nebo někomu něco dokázat. A nebo jsou to jen obyčejní hlupáci co nechápou. A samo sebou nesmím zapomenout na ty co se sem chodí jen tak pro zábavu pohádat nebo někoho popíchovat.

Otevřeně přiznávám, že mě osobně se občas dotýká ta úplně poslední varianta. A právě sem směřoval můj dotaz na tebe a na který jsem vlastně ani nečekal odpověď. Velmi často se totiž ukáže, že člověk který se ve hře a na diskusních fórech nějak prezentuje je ve skutečnosti někdo úplně jiný. A dost často překvapí.

Za těch pár let, co už si z Ilem hraju, jsem poznal ledaskoho a ledasco. Pár pilotů se stalo mými velmi dobrými přáteli a některé jiné jsem ze svého života odepsal. Ale hlavně jsem nakonec na něco přišel. A to je, že na nic jiného, než na věci, které jsem popsal na začátku tohodle přiblblého postu se ta gamesa jednoduše použít nedá.
36-431-828
Strana10 z 16 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005