Autor |
RE: Klub přátel pátečního flejmu |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 08.04.2009 20:12 |
|
|
Razo, už to nerieš, sám vidíš že to nemá zmysel...
To že sa nejaký pepe, či pete či kto ide ufňukane vyplakať na nejaké fórum že mu niekto povedal škaredé slovo mi pripomína materskú škôlku... "pani učiteľka, on mi povedal že som...". Alebo keď ma raz dedo keď som mal 5 rokov zobral na dedinský futbal a tam som prvý krát v životi počul "DO PIČI!" tak som z toho bol vyhukaný jak pepe dnes. Ak na to pepe nieje zvyknutý, tak to je jeho problém a jeho nezrelosť. Hreší sa pri hokeji, pri futbale a holt aj pri lietaní, tak nemôže byť prekvapený. Mnoho z nás (nehovorím že všetci) si rado ponadáva, alebo je terčom nadávok. Je na každom či to pustí iba do TS, potichu v duchu alebo sa prejaví aj "vonku". Ak ťa Razo ešte nikto nenazval kktom, alebo červeným ch..., tak buď si ešte takto nikoho nenasral, alebo si to ani nepostrehol. A ak ty takto nenadávaš, tak holt, si slušný človek a dokážeš sa nad vecou povzniesť. Len potom nechápem prečo sa necháš takto flejmárčiť, to nevieš základný princíp flejmu? "Nehádať sa s blbcom, lebo on ťa stiahne na svoju úroveň a tam ťa prevalcuje svojími skúsenosťami." Nechaj to proste plávať, veď vidíš že tvoje morálne slová Wolfovi neprehovorili do duše, priam naopak...už mi to príde z tvojej strany skôr trápne.
Agi to vyzdvihol peknou vetou v zmysle ....hľadať v tejto spoločnosti morálku....je na tri bodky.
Ja mám Wolfíka rád, je to fajn chlapík, a stále keď som s ním lietal, tak som sa nefalšovane zabával aj na jeho narážkach a poznámkach. Len preto že niekomu ponadával online do čurákov (mimochodom Wolfíkove obľúbene slovo ) sa môj postoj k nemu nezmení
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí...
Upraveno: Jacques on 08.04.2009 20:16 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 08.04.2009 21:46 |
|
|
Alebo keď ma raz dedo keď som mal 5 rokov zobral na dedinský futbal a tam som prvý krát v životi počul "DO PIČI!" tak som z toho bol vyhukaný jak pepe dnes. Ak na to pepe nieje zvyknutý, tak to je jeho problém a jeho nezrelosť.
Jacques, tím chceš říct, že když přijdeš do školy a začneš tam všem nadávat, že je to problém těch děcek?
Wolf je v tomhle pošuk, pro něj je čurák každej kdo ho sundá (prej když ho sundá nefér, což nevím co znamená v ilovi), já osobně to považuju za dost trapné brečení pilota, co to posral a musí se do chatu vybrečet.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Wolf
Registrovaný uživatel
Místo: Opava
Posted on 08.04.2009 21:55 |
|
|
Razo tys to nepochopil?neznamená že někoho nazvu čurákem!!tak jsem hned špatny člověk a primitiv?už se prober z toho snu!!!!a na moji uroven se vyser,já se do té tvé taky nestarám.akorát jsi mě ujistil o jediné veci...že jsi pěkný KOKOT
PS:s CHROUSTÍKEM si to vyřídím!!! TENTO FLEJM BYCH TÍMTO UKONČIL.
Děkuji za kladné vyřízení.
|
|
Autor |
Wolf
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 21:56 |
|
|
Cassi neser aby ti ta PRAHA nebyla mala..
|
|
Autor |
Nordom
Moderátor
Místo: Štěpánovice
Posted on 08.04.2009 21:58 |
|
|
The issue no longer equals total logic. |
|
Autor |
Wolf
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 22:03 |
|
|
Cassi..BROUK PYTLÍK je proti tobě ušmudlaný diletant.
|
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 22:35 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
Alebo keď ma raz dedo keď som mal 5 rokov zobral na dedinský futbal a tam som prvý krát v životi počul "DO PIČI!" tak som z toho bol vyhukaný jak pepe dnes. Ak na to pepe nieje zvyknutý, tak to je jeho problém a jeho nezrelosť.
Jacques, tím chceš říct, že když přijdeš do školy a začneš tam všem nadávat, že je to problém těch děcek?
ne
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí... |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 08.04.2009 23:06 |
|
|
Wolf wrote:
Razo tys to nepochopil?neznamená že někoho nazvu čurákem!!tak jsem hned špatny člověk a primitiv?už se prober z toho snu!!!!a na moji uroven se vyser,já se do té tvé taky nestarám.akorát jsi mě ujistil o jediné veci...že jsi pěkný KOKOT
PS:s CHROUSTÍKEM si to vyřídím!!! TENTO FLEJM BYCH TÍMTO UKONČIL.
Děkuji za kladné vyřízení.
Řekl bych že to nejsem já kdo celou dobu nechápe.
Zde nejde jen o tebe. Tvůj postoj je nanejvýš sobecký a sebestředný.
Chápeš, že jsi vnímán jako představitel nějaké komunity a že dle tvého chování jsou posuzováni i jiní?
Možná nejsi špatný člověk, ale nadávání kolem sebe při každé příležitosti o určité primitivnosti určitě svědčí.
Proč myslíš, že jacquese baví tvoje chování, že se mu směje? Protože je absurdní a v normální lidské společnosti nemá co dělat a proto vyvolává smích. Jsi tím směšný chápeš to?
Tím, že o něčem prohlásíš, že to skončilo, tak to nezmizí. A já to nedělám kvůli flejmování, ale z důvodu vyjádření protestu proti neslušnému chování, které je možná omluvitelné u pubertálních dětí, což ty dávno nejsi, i když se tak chováš.
Jak psal jacquea asi tím jsem trapný, ale to je jedna z absurdit dnešní společnosti. Jestliže chce někdo po ostatních základní slušné chování, tak je dnes divný. Dnes už je asi standardem býti neslušný a nemorální, což je opravdu smutné.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 23:13 |
|
|
Jacques wrote:
"Nehádať sa s blbcom, lebo on ťa stiahne na svoju úroveň a tam ťa prevalcuje svojími skúsenosťami."
Wolf je u tebe blbec?
Jacquesi nechal jsem se stáhnout na něčí úroveň?
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 23:15 |
|
|
Wolf wrote:
Cassi..BROUK PYTLÍK je proti tobě ušmudlaný diletant.
No vidíš Wolfe, že se obejdeš i bez sprostých urážek.
|
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Posted on 09.04.2009 00:02 |
|
|
Razo wrote:
Jacques wrote:
"Nehádať sa s blbcom, lebo on ťa stiahne na svoju úroveň a tam ťa prevalcuje svojími skúsenosťami."
Wolf je u tebe blbec?
Jacquesi nechal jsem se stáhnout na něčí úroveň?
Nie, to som nepovedal a ani nechcem. Je to len všeobecná bezvýznamná fráza.
Nerob si z toho ťažkú hlavu je to zbytočné sa tým zaoberať. Nie je to až tak zle ako to opisuješ, tak hlavu hore,optimizums a úsmev .Mať len takéto problémy, tak...
Deti v afrike hladujú, hospodárska kríza graduje, vojny sa šíria svetom a vás trápi že Wolf nazval niekoho čurákom... veď to je tak triviálne že je to až smiešne to nemáte iné na robote?
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí...
Upraveno: Jacques on 09.04.2009 00:04 |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 09.04.2009 06:17 |
|
|
No nevim Rohlos, ale jak tak ctu, tak jsem mel mozna opravdu pravdu s tim ...ze jste letka plna vulgarnich hovad??... Ted uz to tady vypada ze nazvat nekoho curakem je uplne trivialni, smesne, zkratka normalni??? Pokud nekteri z Vas vyrustaji ve spolecnosti kde to tak opravdu je, tak to potes, to se mame na co tesit jeste.
|
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 09.04.2009 07:24 |
|
|
Chroustiku, dyt ty prece vis, ze kdyz si myslis ze mas pravdu, tak ju obvykle nemas.
Kazdopadne asi bysme si meli najit nejaky lepsi slovicko. Co treba picza?? To je o moc hezci nastroj, ale pravda je, ze to nesmi bejt chlap!!
Jinak se me libi jak se tady hadaji dve uplne odlisny kasty. Razo gentleman vs. Wolf kanal.
Na kazdy "TY nemas pravdu" je odpoved "TY ses curak"
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Ondro
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava
Posted on 09.04.2009 08:44 |
|
|
jj, Rohlo, pravda... my si dáme radšej pivčo
|
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 09.04.2009 08:46 |
|
|
Ondro wrote:
jj, Rohlo, pravda... my si dáme radšej pivčo
To si pis. Ja si ho dam az zejtra, ale zato hooodne.
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 09.04.2009 13:39 |
|
|
Wolf wrote:
Cassi neser aby ti ta PRAHA nebyla mala..
neser se do prahy kanale!!
nazvat nekoho curakem s intenci ho urazit je spatny, ale nazvat ho tak v zapalu boje je podle me v mezich beznyho lidskyho chovani..jen bych to nepsal do chatu..pak clovek pusobi dost uboze, ale to uz je jen na temperamentu a nazoru toho dotycneho soudruha..takze bych to zbytecne nehrotil..
Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise." |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Místo: Adamov
Posted on 09.04.2009 14:45 |
|
|
Pořád to stejný.
Co chceš Razo? Chceš aby se Wolf omluvil? Neomluví se, protože necítí, že by se měl omluvit.
A taky mám ještě jednu poznámku, slušný chování není jen o tom, že někdo mluví sprostě, jsou daleko vážnější prohřešky proti slušnýmu chování.
A ještě jedna věc, nenavážejte se do peteho, ten jen popsal svůj zážitek z AH a celkem vtipně, mě spíš nazlobil (abych psal jak Razo chce) CZS_Scharck.
A pokud Razo někdo posuzuje celou komunitu podle chování jednoho člena, tak asi nebude normální
"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 09.04.2009 17:10 |
|
|
Jacques wrote:
Nerob si z toho ťažkú hlavu je to zbytočné sa tým zaoberať. Nie je to až tak zle ako to opisuješ, tak hlavu hore,optimizums a úsmev .Mať len takéto problémy, tak...
Deti v afrike hladujú, hospodárska kríza graduje, vojny sa šíria svetom a vás trápi že Wolf nazval niekoho čurákom... veď to je tak triviálne že je to až smiešne to nemáte iné na robote?
No Jasquesi, deti v afrike hladujú, hospodárska kríza graduje, vojny sa šíria svetom a tebe trápi že mě trápí, že Wolf nazval niekoho čurákom... veď to je tak triviálne že je to až smiešne, to nemáš iné na robote?
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 09.04.2009 17:14 |
|
|
Dryjo wrote:
nazvat nekoho curakem s intenci ho urazit je spatny, ale nazvat ho tak v zapalu boje je podle me v mezich beznyho lidskyho chovani..jen bych to nepsal do chatu..pak clovek pusobi dost uboze, ale to uz je jen na temperamentu a nazoru toho dotycneho soudruha..takze bych to zbytecne nehrotil..
Přesně o toto jde. Chápu, že si někdo potřebuje ulevit, když ho někdo sestřelí, ale nechápu proč psát něco do chatu a dělat hlavně sobě ostudu a přeneseně i nám jako letce.
Své důvody proč o tom diskutuji jsem psal výše.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 09.04.2009 17:21 |
|
|
Agijo wrote:
Pořád to stejný.
1. Co chceš Razo? Chceš aby se Wolf omluvil? Neomluví se, protože necítí, že by se měl omluvit.
2. A taky mám ještě jednu poznámku, slušný chování není jen o tom, že někdo mluví sprostě, jsou daleko vážnější prohřešky proti slušnýmu chování.
3. A ještě jedna věc, nenavážejte se do peteho, ten jen popsal svůj zážitek z AH a celkem vtipně, mě spíš nazlobil (abych psal jak Razo chce) CZS_Scharck.
4. A pokud Razo někdo posuzuje celou komunitu podle chování jednoho člena, tak asi nebude normální
1. Bylo by to nejlepší a zralé chování, ale jsem realista, takže už ani ne. Spíše doufám, že každý člen letky si uvědomí, že pokud má ve svém nicku 3.IAP nebo 3.BAP, tak nelítá jen za sebe a nebude se chovat, tak jak je popsáno výše.
2. S tím nelze než souhlasit.
3. nazlobil
4. Asi to není dobře, ale takto funguje lidská mysl. Člověk si to zjednodušuje.
|
|