Autor |
RE: Klub přátel pátečního flejmu |
Wolf
Registrovaný uživatel
Místo: Opava
Posted on 07.04.2009 20:19 |
|
|
Razo a ty jsi muj co????klidne si ten navrh dej!!!!a hlavne mi tady nemoralizuj..ty moralko..takove Lopaty jako jsi ty opravdu miliju..
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 07.04.2009 20:22 |
|
|
No Wolfe opravdu jsi mě přesvědčil.
Možná se Ti to zdá divné, ale mě by vadilo být v letce, jejíž člen se chová jako vemeno. A proto se starám a mluvit do toho mám plné právo.
Prosím popiš tedy události z tvého pohledu a vysvětli mi, co je na výše uvedených tvrzeních nepravdivého.
Předem děkuji.
Tvůj na hovno spolučlen letky.
|
|
Autor |
Wolf
Registrovaný uživatel
Posted on 07.04.2009 20:44 |
|
|
Nechápu co tady řešíš!!!už ti to vysvětlil CHROUSTÍK..mě vadí že člen který je v letce nelítá!!!!ale kéruje do všeho!!!s tebou bych chtěl mít dvojdomek s jedním vchodem..a už mě neunavuj KRAVINAMA..pa tvuj člen letky.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 07.04.2009 22:18 |
|
|
Tak promiň, že jsem tě obtěžoval takovýma zbytečnými věcmi jako je slušné chování k ostatním.
Na to ty jsi zřejmě povznesen. To po tobě přece nikdo nemůže chtít. Ó veliký Wolfe.
Měl by jsi si konečně uvědomit, že pokud máš nick jaký máš, tak se zodpovídáš za své chování každému členu letky, protože nás reprezentuješ.
Víš lidi, když viděj idiota s 3.IAP před jménem, což se určitě, ale tebe netýká, že? Ber to čistě hypoteticky. Tak si pak myslí, že všichni v 3.IAP jsou stejní, když takového člena nechají u sebe v letce.
Zajímá tě to? Zatím to tak moc nevypadá.
|
|
Autor |
Wolf
Registrovaný uživatel
Posted on 07.04.2009 23:09 |
|
|
Omlouvam se všem členum letky 3.IAP a taktéž 3.BAP,a hlavně panu předsedovi 3.BAP_Razovi..za spáchání morální ujmy.
PS:ty se musíš hodně nudit že?nejsi náhodou učitel?nebo dement?
|
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 08.04.2009 07:21 |
|
|
No kuci, je teprv streda a vy tady rozjizdite takovej bezva flejm!
A vite kdo je na jeho prvopocatku? .... No prece nas znamy a vsemi milovany nasravac Chroust!!
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos)
Upraveno: Rohlos on 08.04.2009 07:22 |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 08.04.2009 09:01 |
|
|
Rohlos wrote:
A vite kdo je na jeho prvopocatku? .... No prece nas znamy a vsemi milovany nasravac Chroust!!
Co ja? Ja jsem slusny chlapec, copak ja muzu za to, ze jste letka plna vulgarnich hovad?? A to ani nepocitam to agresivni hovado, co me chtelo prohodit tim automatem na cigara... ze Agi? |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 12:00 |
|
|
GC3_Chroust wrote:
Rohlos wrote:
...ze jste letka plna vulgarnich hovad??....
Plna? Probud se Chrouste. Sprostej v tydle letce je akorat Wolf a ja!
Mas zkresleny predstavy o nasi letce, stejne jako o celym svete. Jak tebe vubec mohli pustit z jesli covece???
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 12:11 |
|
|
Rohlos wrote:
GC3_Chroust wrote:
Rohlos wrote:
...ze jste letka plna vulgarnich hovad??....
Plna? Probud se Chrouste. Sprostej v tydle letce je akorat Wolf a ja!
Mas zkresleny predstavy o nasi letce, stejne jako o celym svete. Jak tebe vubec mohli pustit z jesli covece???
Razo wrote:
Víš lidi, když viděj idiota s 3.IAP před jménem, což se určitě, ale tebe netýká, že? Ber to čistě hypoteticky. Tak si pak myslí, že všichni v 3.IAP jsou stejní, když takového člena nechají u sebe v letce.
|
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 12:30 |
|
|
To plati pro lidi, kteri nas vubec neznaji. Myslim, ze ty uz jsi tu cest mel s hodne clenama.
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 08.04.2009 12:40 |
|
|
Ak chcete riešiť vážne veci, nájdite si na to iné vlákno, tu je to len obyčajný FLEJM a ako taký aj ostane!
Sa vám divím, Brouk tu len tak mimochodom hodí bobek typu JPP - pre analfanetov ale Chroust Jedna Pani Povedala - a vždy sa nájde nejaký naivka, čo mu na to skočí! To že nejaký pete má potrebu vyliať si svoje predstavy na fóre typu žvanírna a Chroust to predkladá ako jedinú a absolútnu pravdu, nie je nič smerodajné na to aby som sa tým čo len pár sekúnd zapodieval.
Keď sme pri tých chatoch, to ste mali vidieť čo včera písal jeden Poliak Cassimu na AFW! To Wolf je proti tomu dieťa z jaslí. Podotýkam, že leteli obaja za VVS. Aj keď v Cassiho prípade sa o lete nejako zvlášť hovoriť nedá.
Upraveno: Bugs on 08.04.2009 12:43 |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 13:00 |
|
|
Zase je ten Chroust ten spatnej, pritom Vam sem dal jen info co se o Vas pise, vubec nerikal co si o tom mysli a co je pravda
Druha vec je, ze Kralik to uz BERE JAKO VAZNOU VEC?? Takze asi na tom bude neco pravdy... ja to vedel, ja to rikal .. |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 08.04.2009 13:06 |
|
|
Ten Wosiek, je známá firma, jen sem se o něm zmínil u lionů, tak hned museli podotknout, že opravdu tenhle Polák, nemá už léta obdoby. Bude to jedinej spojeneckej pilot, kterého sestřelím na padáku.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Ondro
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava
Posted on 08.04.2009 13:18 |
|
|
Wosiek, potvrdzujem... Mám osobnú skúsenosť - ten človek lieta nahovno a rád nadáva naokolo.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 13:20 |
|
|
Ondro wrote:
Wosiek, potvrdzujem... Mám osobnú skúsenosť - ten človek lieta nahovno a rád nadáva naokolo.
Takze opravdu takovej druhej Wolfik jo?? |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 08.04.2009 13:56 |
|
|
Nemistifikuj a nešír demagógiu! To všetko sú len tvoje zbožné priania!
Po 1.
Aké ZASE! Niekedy si nebol?
Po 2.
Napísal som, že je mi to putna nie že to BERIEM ako vážnu vec a aj svoj pohľad na pravdivosť som myslím vyslovil vcelku jasne.
Cassius Chaerea wrote:
Ten Wosiek, je známá firma, jen sem se o něm zmínil u lionů, tak hned museli podotknout, že opravdu tenhle Polák, nemá už léta obdoby. Bude to jedinej spojeneckej pilot, kterého sestřelím na padáku.
Čo si o ňom myslia lajoni je ich vec. Ale nasral si aj mňa, akurát ja som ti to povedal po TS. Zastreliš na padáku aj mňa? Ostatne to bude ťažké, ja nezvyknem skákať!
Upraveno: Bugs on 08.04.2009 14:30 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 08.04.2009 14:02 |
|
|
Takze opravdu takovej druhej Wolfik jo?? No Wolfík, než ze sebe dostane jednu nadávku, tak tenhle ti jich vyšije celej seznam.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Místo: Kolín
Posted on 08.04.2009 15:02 |
|
|
Se divim ,že tady ještě nemáme Opitze a Dazze v rozhovoru .Asi selhala špionáž .
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 18:03 |
|
|
Wolf wrote:
Omlouvam se všem členum letky 3.IAP a taktéž 3.BAP,a hlavně panu předsedovi 3.BAP_Razovi..za spáchání morální ujmy.
PS:ty se musíš hodně nudit že?nejsi náhodou učitel?nebo dement?
Škoda že to nemyslíš vážně Wolfe.
A to P.S.? Víš mohl bych odpovědět úplně stejně jako ty, ale ...
Sám si volíš na jaké úrovni žiješ a vyjadřuješ se.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2009 18:16 |
|
|
Bugs wrote:
1. Sa vám divím, Brouk tu len tak mimochodom hodí bobek typu JPP - pre analfanetov ale Chroust Jedna Pani Povedala - a vždy sa nájde nejaký naivka, čo mu na to skočí!
2. To že nejaký pete má potrebu vyliať si svoje predstavy na fóre typu žvanírna a
3. Chroust to predkladá ako jedinú a absolútnu pravdu, nie je nič smerodajné na to aby som sa tým čo len pár sekúnd zapodieval.
4. Keď sme pri tých chatoch, to ste mali vidieť čo včera písal jeden Poliak Cassimu na AFW! To Wolf je proti tomu dieťa z jaslí. Podotýkam, že leteli obaja za VVS. Aj keď v Cassiho prípade sa o lete nejako zvlášť hovoriť nedá.
1. No Bugsi já moc dobře vím, jak Chroust rád provokuje a tuto debatu jsem začal s plným vědomím tohoto. V tom nebyla žádná naivita.
2. Když se někdo setká se sprostotou na kterou není zvyklý, tak se vůbec nedivím, že se o tom zmíní na fóru.
3. Hned na začátku jsem se ptal Wolfa, ať mi tvrzení peteho vyvrátí. Neučinil tak a já neznám důvod proč by pete si měl něco vymýšlet, tak tuto jeho zprávu považuji za pravdivou i vzhledem k dalšímu vyjadřování Wolfa.
4. Cizinci jsou mi ukradení. Zajímám se jen o defektní jednání členů naší letky.
Chápu Bugsy, že nemáš radost z toho co píši, ale v některých věcech je potřeba se ozvat, i když je to nepříjemné.
|
|