Autor |
RE: Klub přátel pátečního flejmu |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 26.03.2009 14:18 |
|
|
Ne, jen prochazim starsi veci a vzpominam... ted zrovna jsem u prvni myslenky BAPu :-D |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 26.03.2009 14:41 |
|
|
Kdyz uz jsem v tom tak dam neco sem. Ja ja uz tenkrat vedel proc jsem hlasoval proti, jaky mohl byt ted IAP, ja bych tomu sefoval, Dazz mi delal zastupce... :-D Stejne to nemelo smysl, kdyz se podivate na posledni Messikovu vetu.. BAP tu je uz nakej cas ale ze by byl nak PROFI?? Vzdyt IAPaci litaji formace lip nez celej BAP dohromady, natoz to ostatni, jak psal glum myslim...krecci letka to je
PS: jelikoz me stare forum nak blbne musel sem to upravovat, takze to bude asi trosku zmateny obcas.
PRAVZNIK BAPU - reakce na hlasovani
Momo 15.09.2005
No tak nad tim nejak premyslim a zajimalo by me co vsechno to bude obnaset, jako jestli si zmenime i jmena na neco jako treba 3_BAP
A kdyz budem chtit letat pozemaky tak pod timhle nickem, a kdyz jako stihaci tak klasicky...?
No shrnul bych to takto: Nejak mi nesedi ze by pod stihaci letkou mela patrit jeste nejaka bombardovaci ...
proste kdyz jsme jednou stihaci, tak zustanme stihaci, ale na druhou stranu me to zase laka si zahrat obcas
na bitevnika, a hrajem sturma preci pro zabavu a ne pro nejaky system a zavedena dogma, ne?...aha takze
uz jsem si vlastne aj odpovedel....hmm to obcas pomaha se takhle rozepsat nad problemem...vyzkousejte
to nekdy
Chroust
Ja se napred potrebuju naucit byt stihac.. mozna paaak..neeeekdy .)
Dudo
nazov letka a nick neries, na to sa kludne vy...
radsej sa zameraj na treningy atd
inak by som to urobil tak, ze by v ramci 3.IAP vznikla nejaka mala bitevna/bombardovacia skupina
stihaci by jej robili cover/cap
inak sa tam hlasim
ukazeme nemcom, co je jabo po rusky
plavoo
hlasim sa do bombardovacej (ak sa nieco take vytvori)
Messik
No jméno by bylo 3.BAP , vedle 3.IAP by byla 3.BAP letka, samozřejmě stejný fórum , atd. ... 3.BAP by
nebyla stíhací letka ale bombardovací , to ale neznamená ,že by třeba na AH nemohla létat na spitech
jen by to byly profíci víc na bombardování než na stíhání , na to by měly nás profíky z 3.IAP.
Dazz
Mě by zajímala jiná věc...
KDO BOMBARDOVACÍ LETKU POVEDE ??? a bude dělat takové ty obyčejné
organizační věci ... nábor nových členů (jelikož je nás málo) domluva s lidma, příprava téninků, tvorba
map, chystáni spec. akcí, vypracování taktiky atd. atd. atd.
Zájemci hlaste se, bez velitele (organizátora) bombardovací letka
nevznikne.
P.S. Jsem zvědavý kdo si to na sebe vezme
Chroust
tak na to sem zvedavej, vidim ze bombardovasi letku Vas chce dost tak se snad nekdo nejde .)
Messik
vsázím lahvinku rumu ,že ne znám Vás [/quote]
Tajpan
nemyslím si že treba vytvárať nejakú letku v rámci 3.IAP ani nejakú zvášt organizáciu. Ak nás bude na
nejakom serveri (AH) dost - (pomer stíhačov k bombardérom 2:1) , myslím že nebude žiadny problém ,aby
časť išla do bomberov,bitevníkov a časť k stíhačom.
Najprv by bolo dobré začať na AH, kde je možná ohoda s Cutorom , aby ked bude dohodnutá časť ludí(
začiatok cca 20:00hod) a ochotná ,dala by sa nejaká optimálna mapa aj počas DF. Mapy z roku 1941-42.
Bojim bojim 30t-ky.
Dazz
Tajpane, pokud se podíváš na výsledek hlasování tak zájem o zvláštní letku by byl.
Bohužel ... stále chybí velitel !!!
Dudo
ja som hlasoval za, ale nejde mi vyslovene o novu letku, mal so na mysli nieco ako "malu udernu skupinu"
v ramci 3.IAP
Messik
No mohl bys Teď je malý problém já hlasoval ,že bych rád tu letku měl ale ne že bych v ní rád působil.
[/quote]
Dudo
kua co blbnete s dalsou letkou?
ja xem bombit, ale naco v novej letke???
kua sa raz stretnime, potrenujme a podme vybombit lionskyúholubacky server[/quote]
Tajpan
Ja som nehlasoval, zdržal som sa. Mne totiž viac vyhovuje Dudov návrh. Tiež som na SM-Berlín lietal
stále asi 3-týždne len B25, aj na WC. Ako náhle skončil Berlín, mal som plné zuby robiť pohyblivý terč v
bombardéroch.
Ja nevidím problém ,ked nás bude dosť aj z cudzích letiek a bude nejaká dohoda, plán, ciel a ochota vliesť
do IL2, B25, A20, He111, no aj stuky.
Messik
nikdy to ale nebude na profesionálním stupni |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 26.03.2009 14:43 |
|
|
A jeste neco pro Ptaka (Ptaku nezapomen, desateho u me)
KANE UO
Kane
Pánové, letci
právě jsem byl řízením vyšší moci přidělen k Vašemu útvaru, dostavil jsem se v bezvadné uniformě, s
uměním usnout s otevřenýma očima. Udělá mi obrovskou radost když budu moci zemřít místo Vás
(několikrát, virtuálně.....co už zítra? ) Dejte mi prosím šanci! Nestřílejte po mě (vyřiďte to prosím
modrým)! A mějte se mnou trpělivost (naučím Vás na oplátku to usínání).
Děkuji
PS: proč nefasujem plovací vesty????? Káně
jo vlastně jsem chtěl říct "AHOJ"
Messik
Zítra tě vsadíme rovnou do pekla , těš se.
Chroust
Aaaa takže tě tu Káně vitam, to spani s otevřenýma očima Ti je k ničemu, jako novaček na to nebudeš mit
vůbec čas .) Jinak v hangáru máš naky pytle mrkve, tak doufam že to do oběda stihněš ...sakra ja sem
občas ted pouzil i nakej hacek a carku, no fuj .)
Kane
ježíškunakřížku...na tu mrkev jsem zapoměl jak na smrt doufám že na oplátku smrt taky zapomene
na mě
Messik
To si musíš domluvit s Fučidou ale pohádky vždy končej dobře . Tak tam umřou všichni Lionci a
my se vrátíme živý.
Chroust
Mam strach ze pokud si zapomel na MRKEV tak smrt si vzpomene na celou 3.IAP !!!
Kane
dobře rozuměl jsem oškrábat a pak na kolečka nebo na kostičky?
Chroust
no to uz je jedno...ale kdyz to delal momo tak z toho vykrajoval letadylka...pak se tada pokusel i o
ztvarneni kacky, ale to sme mu museli zakazat .)
Dudo
vitaj v klube postihnutych
Chroust
Hlavne at Te neposedne to sami co Momika
Noram
myslíš PUBERTU ?
Chroust
nooo...eeee...ale rekl si to ty jo??? Jinak by se na me Momik vybodl a nekryl me prdel
Dazz
A co politická lustrace, na to tady nikdo nemyslí
Nemůžeme si přece do letky pustit jen tak nějakého imperialistického (natož modrého) špeha.
Kane, promiň, ale tohle je velmi závažná věc, i když jsi zatím jen UO.
Kane
pokusím se vyvrátit tvé podezření Dazzi, a nezastírám že tvá nedůvěra mnou hluboce otřásla
...má rodina pochází od Donu, můj otec byl kozák, bratr kozák, matku jsem nikdy nepoznal a sestra byla
kozačka . Jak sám vidíš pocházím z rozvrácené rodiny se silným sociálním cítěním. Vždy jsem toužil
někam patřit, a to se mi povedlo v poměrně brzkém mládí. Od těch laskavých lidí kteří se mě zastaly, jsem
dostal i svůj první dárek (dodnes si ten den pamatuji, jak se kolem jiskřil sníh a v přístavu střílela nějaká
loď :sm41. Byla to krásná dlouhá puška, s císařským orlem vyraženým na závěru. Byla to má první
mosinka. Opojeni radostí z nově nabytého přátelství jsme všichni běželi do takového velkého domu
a nebo jsme běželi z toho domu ...již je to dávno jen si pamatuji že jsem si půjčil od
jednoho milého pána čepici (v té tlačenici jsem o něj zavadil pažbou svého dárku a on chudák ztratil
rovnováhu a spadl ze schodů, jak jsem mu běžel na pomoc, také jsem ztratil rovnováhu (měl jsem strach
aby si neublížil) a upadl jsem na onoho bodrého muže svým bajonetem), tak jsem si půjčil jeho čepici (aby
mi neomrzli uši). A právě na oné čepici, jak si pamatuji, byl stejný emblém jaký vozíte na svých letadlech
mé srdce zaplesalo, když po létech ztrávených...hm, tady nějak nemohu upamatovat.....jsem se
vrátil a co jsem neuzřel Vás!!! a tak jsem se k vám rozeběhl s otevřenou náručí, oplatit vám dobro
stejnou měrou, jakou se dostalo v mládí mě. Jsem jen prostý muž, nechovám v srdci komplikované
myšlenky Dazzi. Doufám že tě mé vyprávění, uklidní.
Momo
Jeeee, Ahoj Kane !!!
Jsem rad ze zrovna tebe veleni vybralo k posileni naseho pluku.
...jsem jaksik cele odpoledne spinkal ....no me bylo vcera receno ze s toumrkvi se nemusim honit, ze
pry to nekdo udela(no me okamzite napadlo ze to bude nas ), ale ze kvuli ni naberou noveho clena?
Ale jsem rad, tem budu mit vic casu letat ty soukrome bojove lety s lavockou...ehm...no nekdo musi
proverovat spravny chod motoru, ne?
JInak ty reci ohledne, moji puberty....to teda vubec nechapu cemu se divite, no to je normalni prirozeny
vyvoj kazde jedince...
Jo a Chrouste , ja vim ze dneska nedele neni, ale myslim ze k hlavnimu chodu coz bude mrkev s mkrvi , bys
mohl udelat navic jeste i mrkvovy salat
Ja jsem taky udelal neco navic...Kane - jsem ti ted prave pridelenou zemljanku...muzes se
nastehovat .)
Kane
Pánové, rád bych ještě jednou poděkoval za "polety" a taky bych o něco poprosil. Jelikož jsem do teď
neslyšel hlášku ve stylu "Káně tohle si posral ", a současně nemám dojem že bych něco ne
to. Rád bych, aby jste mě prosím, do tohohle vlákna napsaly nějaké "ony" připomínky, ať je po druhé
"ony chyby" neudělám.
PS: ty dva rozbité Jaky na přistání a mizerná střelba při 2 x2, se nepočíta neb mi to z neznámých důvodů
při přiblížení k čemukolin (zem/letoun) hrozně lagovalo fakt se nevymlouvám
A tak dale..................
|
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 27.03.2009 07:06 |
|
|
Nejak me neni Brouku jasny, co je todle za kecy a kam tim miris?
Je me jasny, ze uz je patek, ale to nemas jiny veci na pracu, nez hnidopisstvi? Myslel jsem, ze mas treba zivit rodinu, ale pri tvym tempu vytvareni takovejchhle prispevku nemas sanci stihnout nic jinyho. A litat by ses uz taky mohl konecne naucit. Trochu casu venovat i tomu a mozna by z tebe i neco bylo.
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 27.03.2009 07:24 |
|
|
Tohle jsem kecy o tom jak vznikal BAP, ja myslel ze budes mit radost kdyz budes vedet jak to vsechno zacinalo, ale asi sem se teda spletl no Jinak jsem to delal jen s nostalgie... a pak pro Ptaka, obcas se sem mrkne tak aby si mohl taky zavzpominat
To ze rypu do BAPu co se tyka kvality, tak to se me nediv, kdyz uz se Vam smejou otevrene i IAPaci tak ja se urcite zpatky neudzim, ale dal jsem to tam hlavne proto aby to nebylo cele OT, precejen musim drzet smer vlakna
Upraveno: Chroust on 27.03.2009 07:28 |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 27.03.2009 08:08 |
|
|
To nemeni nic na tom ze ses drzka chrobaku!
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 27.03.2009 08:21 |
|
|
GC3_Chroust wrote:
To ze rypu do BAPu co se tyka kvality, tak to se me nediv, kdyz uz se Vam smejou otevrene i IAPaci tak ja se urcite zpatky neudzim, IAPáci se smát můžou, to je také jediné co ještě tak zvládnou.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 27.03.2009 08:35 |
|
|
Rohlos wrote:
To nemeni nic na tom ze ses drzka chrobaku!
Ale jo, tohle Ti neberu
Cassi z Tebe maji dokonce prdel uz i BAPaci Hele muzes na chvilku na ICQ?? Potrebuju s necim poradit. |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 27.03.2009 09:03 |
|
|
GC3_Chroust wrote:
Cassi z Tebe maji dokonce prdel uz i BAPaci Hele muzes na chvilku na ICQ?? Potrebuju s necim poradit. Prej poradit, majstro jako já se nesnižuje k tomu aby ti radil. Nech si poradit od IAPáků, že prej to sou odborníci.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 27.03.2009 09:11 |
|
|
No chtel jsem se zeptat jakou flasku Ti koupit, ale ok, seru teda na Tebe |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 28.03.2009 23:45 |
|
|
No nad tebou Chrouste lze už jen plakat. Letka o síle 1 člověka to je tragédie. Nad tím se zamysli. Ale to není taková sranda co chrobáku?
A měl bys nám blahopřát k tomu, že náš IAP je v perfektní kondici, což se za tvého vedení nepodařilo. A BAP? Trochu generační krize, ale to přejde neboj. My už přežili horší věci. Třeba tebe.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 28.03.2009 23:46 |
|
|
A dík za ten pohled do zákulisí vzniku BAPu v 3.IAP.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:23 |
|
|
No IAP zije narozdil od BAPu, to jo, ale ze by byl v perfeknti kondici?? Kdyby se takto litalo za nas, tak bych se musel hanbou propadnout ... a Vy se za to snad jeste placate po ramenou??
Nz |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:41 |
|
|
Umíš komentovat jen pro tebe jednoduché věci. A ještě naprosto hloupě bez žádných důkazů. Jak primitivní.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:45 |
|
|
Zase kecy Chroustíku. Búúúúúúúú
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:46 |
|
|
To je tvoje úroveň. To já, aby jsi viděl co píšeš.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:48 |
|
|
Už se třesu.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:50 |
|
|
Razo wrote:
Už se třesu.
Proc, vsak ty vis jak to u Vas vypada ne?? |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:52 |
|
|
Ne, ale mám tě rád a bude mi trapné až se tady ztrapníš. Já jsem hroznej empatik víš.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 29.03.2009 12:54 |
|
|
Razo wrote:
Ne, ale mám tě rád a bude mi trapné až se tady ztrapníš. Já jsem hroznej empatik víš.
Ja Vas mam rad taky, takze ja se kvuli Vam klidne i ztrapnim |
|