3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání22.11.2024 07:15
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 8
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Pokec
Strana72 z 96 << < 69 70 71 72 73 74 75 > >>
Autor RE: Klub přátel pátečního flejmu
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 15:23
Valec wrote:
Asi ma mensi IQ nez ja

vis co je zvlastni a ceho jste si nikdo nevsiml? ze ja tu bojuju nikoliv za lamky, nikoliv za modre era, nikoliv za sebe, byt me tu take par lidi urazilo a to nejen me, ale i mou manzelku. ja nechci abyste se omlouvali me. me je to totiz putna, protoze ja se sam ubranim vzdycky a nad urazkama smerem na mou rodinu si akorat neco pomyslim.

jedine co tu celou dobu delam je ze se tu snazim obhajit Tajpana, ktery neni clenem nasi letky, ale kteryho jste tu nekteri z vas, s tichym souhlasem ci nesouhlasem pomlouvali. Priste to udelejte jinak - pokud nechcete, aby tu nekdo po vas zadal nejaky moralni postoj, piste si tyhle urazky do neverejne casti. pak si z vas nikdo nebude jinde delat srandu, protoze se o tom nikdo mimo vas nedozvi a vsechno tohle se nemuselo vubec stat.

pokud se nekdy budete citit urazeni nejakym vyrokem na nasem foru, tak se tam ozvete a mozna se vam omluvime, nebo ve vas utvrdime vas nazor, ze litame za esesaky protoze si potrebujeme honit ega...
Sasa
Registrovaný uživatel

Místo: Brno
Posted on 21.01.2009 15:30
Nechapu ze vas to jeste porad bavi. Ted vam povim svuj nazor.

Lidi v Ilovi si vybiraji stranu za kterou litaji z ruznych duvodu. Bud jde o sympatie ke strane, nebo k letadlum, nebo chut vyzkouset vsecko atd.

Urcite sis OPITZAKU vsiml, ze pocet modrych je pomerne kolisavej kdyz vezmu server AH. Beru lidi, co litaji v modre letce z nejakyho duvodu. Treba kvuli tomu ze se jim libi befka. Pak tu mas dalsi skupinu lidi prevazne rodili Nemci, Fini, Madari, Taliani tak po tech tezko asi budes chtit, aby litali za Rusaky. No a pak mas ty blbecky. Je to typickej priklad AH serveru. Jsou to tzv honici ega o kterych mluvi Valec. Na mapach s F4 vs I16, Yak1 a pozdeji G2 + A4 vs Lagg3 La5, Spit Vb je pomer vetsinou tak 2,5-3 ku 1 ve prospech modrych. Jasny chlapi z modry letky budou litat modry furt, ale ejhle prijde rok 1943 a prijde La5FN a SPIT IX a.... Je to 2-1 ve prospech cervenych. A kdyz se kouknes do rozpisu tak koukas hele vedle me leti koren co me predtim 4x sundal s F4 v isakovi. Tohle jsou ti blbecci, kteri vzdycky vlezou do nejlepsiho letadla a pak delaji machry a ktery ma urcite Valec na mysli. Nerikam, ze je to pripad Tajpana, ale proste kdyz nekdo napise o nekom, ze si jde k modrym honit ego tak to mas respektovat jako nazor a ne psat nesmysly ohledne toho ze vsici z IAP sou trotlove a neumi litat, kdyz sam vis ze valna cast jejich pilotu patri rozhodne k tomu lepsimu co se da na AH potkat.

Uprimne ale nechapu lidi co berou ltiani za modry jako neco jinyho. Viz povesime si na krk zeleznej kriz, vyholime se trojkou a do mista bydliste si na foru napiseme jmeno rodneho mesta za protektoratu. Nechame si udelat testy DNA jestli nahodou nejsme z jedne z tech 3 semitskych pramatek. Pak uz jenom vlezeme do fokace a piseme do chatu Abschuss!!!

357733837
David
Registrovaný uživatel

Místo: Kolín
Posted on 21.01.2009 15:34
A nepřijde ti to Opitz všechno komický ???? Mě děsně všechno začalo jedním slovem "srab" .... Pak se sem přihrne Dazz ,začne s toho dělat humbuk ,pak si sem přihasí Tajpan napíše tady svejch snad 1000 slov ... pak tyhle MK začnou urážet celou IAP/BAP ... A teď ty tady snažíš dostat nějakej závěr ... Ale to přeci nejde každej má svuj mozek takže tolik závěrů kolik mozků .. navíc už je toho tolik ,že stejně jenom "slovíčkaříte" ....

Proto já mám otázku : Stalo se něco vážného ??

1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal
324471609
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 15:36
Valec wrote:
Porad pise ze neumime cist ale mu to asi taky moc nejde.Mozna az si to za tyden prelouska bude o neco chytrejsi.Opitz wrote:
Ale beru tvou odpoved jako ze nesouhlasis s Valcem, ze je Tajpan nacek, zbabelec a srab.Ukaz mi kde jsem ho nazval nackem Blbounku.

ale ale, najednou je ten balon zase na druhe strane hriste, blbounku. najednou se kazdy drzi jednotliveho slovicka, najednou se to hodi... tak jinak.

V tehle hre se nelita za esesaky. V tehle hre si muzes vybrat stranu Luftwaffe. neni tam nikde nic o SS. Take si muzes vybrat stranu RUDE armady. Proc RUDE, to vi kazde dite, co vystuduje stredni skolu.

SS je zlocinecka organizace a podilela se na mnoha zverstvech. Pokud o nekom napises, ze za SS lita, tak zaprve tim toho cloveka urazis, protoze ho prirazujes k zlocincum a za druhe o sobe rikas, ze neznas nic z historie, ale potrebujes akorat nekoho urazit.

SS pro tvou informaci znamena Schutzstaffel a byla to ozbrojená organizace NSDAP vytvořená v roce 1925 z fanaticky oddaných přívrženců Adolfa Hitlera

takze kdyz o nekom reknes, ze je esesak, nebo ze za ne lita, tak rikas, ze lita za nacky, tj. ze je nacek... chapu ze pro tebe je logika spanelska vesnice, ale ne vsichni se nechaji tvymi zjednodusenimi a klickovani oblbnout...

takze ano, prenesene jsi priradil Tajpana k nackum. jenomze to nemuzes pochopit, protoze neznas historii a nebo ti je fuk.
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 21.01.2009 15:45
Opitz wrote:
takze ano, prenesene jsi priradil Tajpana k nackum. jenomze to nemuzes pochopit, protoze neznas historii a nebo ti je fuk.
A ty znáš historii? Luftwaffe ti nevadí a SS jo? A proč ti nevadí Luftwaffe? Vždyť základ Luftwaffe tvořili desetitísíce členů strany NSDAP, tedy nácků. Bez členství v NSDAP bylo prakticky nemožné se dostat do Luftwaffe na nějaké jiné funkci než "poskok". A luftwaffe nedělala zvěrstva? Co "slavná" divize Luftwaffe Hermann Göring a její maskry v SSSR a Itálii, to nemluvě o dalších cca 20 divizích luftwaffe.

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.

Upraveno: Cassius Chaerea on 21.01.2009 15:46
312-902-996
MK_KaiN
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 15:45
Nazdárek

Tak jsem se koukal jak to celé vypuklo. Jsou to tyto dvě věty ( to já jen abychom se v tom neztratili a věděli o čem se tady mluví )

Válec
Chrouste co tu ryjes je to proste srac.Zjistil ze na nemce nema narok tak lita za esesaky.Litam za spojence tak o co ti jde.bob je pekna mapa a bez ikon.Proto to litam.Zacal kopat za rudy a ted kope za germany.U me ztratil charakter a je zbabelec ktery u me spadl hodne hluboko.

Ti se hledali až se našly. IQ bublajícího bahna. Rád to tam u nich čtu, je to stejná legrace jako číst diskuze na Novinkách.

Nynčko můžem pokračovat
Mimochodem, kdy se přidá i Malej Kokot.cz? Hrdina včerejšího dne
Dryjo
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 15:48
ja myslim, ze uz neni potreba to dal resit ne?valec se omlouvat nebude..tajpanova rana na srdicku se snad casem zhoji sama..a ja du domu..dik za pekne stravenej den.

Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin

Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise."
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 21.01.2009 15:48
Špatně MK_Kain, měl by si hledat prvně v rychlovkách.

312-902-996
Valec
Registrovaný uživatel

Místo: Ostrava
Posted on 21.01.2009 15:51
Ty jsi fakt blbecek.Takze hosi az poletite za Bfkem tak nerikejte jsem za nackem ale jsem za borcem z Luftwaffe.Mohli by jste nekoho urazit.Opicaku jsi tak smesny.

Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 15:58
Valec wrote:
Ty jsi fakt blbecek.Takze hosi az poletite za Bfkem tak nerikejte jsem za nackem ale jsem za borcem z Luftwaffe.Mohli by jste nekoho urazit.Opicaku jsi tak smesny.

v soukromi si rikej co chces, treba ze jsi za samotnym Adolfem... ale co pises nebo rikas na verejnosti je jina vec... smesny jsi tu jenom ty..

a pro 3iap.

myslim, ze problem je v tom, kdyz za sebe nechavate prilis mluvit Valce, Cassia a Bugse(kdyz ma svou slabsi chvilku). Ono si pak lidi reknou, ze vrana k vrane seda a pak to padne i na ty z vas, kteri jste slusni a vlastne nekonfliktni lidi.

a Valec, ja kdyz lital za rudy era, tak jsem nadaval, ze je za mnou skopcak nebo typ letadla, pripadne kdyz jsem videl modry ero, tak jsem na ts rikal, ze vidim nejaky typ letadla a pocet. to same za modre. Staci rict, Jak, Lavina, Ivan, rudej...

tak kdoze je tu smesny?
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 21.01.2009 16:00
Opitz wrote:
tak kdoze je tu smesny?
Já to vím, ty to víš, tak proč se ptáš?

312-902-996
Valec
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:00
Porad jen ty opicko.

Upraveno: Valec on 21.01.2009 16:01
MK_KaiN
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:01
Cassius Chaerea wrote:
Špatně MK_Kain, měl by si hledat prvně v rychlovkách.

Ne ne, u nás rychlofky nemáme a ty vaše nečtu.
Takže pro MK je začátek jak jsem napsal.

Dál nastalo pouze to, že po několika více či méně peprných vyjádřeních na 3IAP a Válce, byla podniknuta vaše registrační "invaze" na naše forum s tím jak nám to strašně nandáte. No tak co si čekal?
Přeci jsme Mrdlý Kokoti, ne?
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:02
ale mohl by ses misto techle ukroku stranou k tomu postavit jako chlap a sve tvrzeni o Tajpanovi dovysvetlit. Proc je Tajpan srac a zbabelec, treba zjistime, ze to tak vubec neni a je to jenom vyplod tve nemistne fantazie...
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:04
Cassiusi, myslim, ze ted jsi trosku v offsidu a ze nemusis nic psat, kdyz se te nikdo na nic nepta...
Valec
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:08
Precti si prispevek od Sasi.

WT_Horrido
Registrovaný uživatel

Místo: Lundenburg
Posted on 21.01.2009 16:08
Cassius Chaerea wrote:
Opitz wrote:
A ty znáš historii? Luftwaffe ti nevadí a SS jo? A proč ti nevadí Luftwaffe? Vždyť základ Luftwaffe tvořili desetitísíce členů strany NSDAP, tedy nácků. Bez členství v NSDAP bylo prakticky nemožné se dostat do Luftwaffe na nějaké jiné funkci než "poskok". A luftwaffe nedělala zvěrstva? Co "slavná" divize Luftwaffe Hermann Göring a její maskry v SSSR a Itálii, to nemluvě o dalších cca 20 divizích luftwaffe.

Ono je to asi zbytečné, ale přece jen: Luftwaffe vznikla na stejných základech jako Wehrmacht, tudíž členství ve straně byla soukromá věc, dustojníci kteří už byli ve straně před uvedením do funkce měli pozastaveno členství, dustojník který nebyl ve straně měl vstup zakázán. Platil zákaz politické činnosti jak mužstva tak důstojníků.

Nevím co přesně páchala "divize" Hermann Goring, ale za jejího krátkého působení na východní frontě v roce 1941 to byl čistě jen pluk FLAKu, takže jediným zvěrstvem mohlo být odklízení tisíců NKVD zavražděných vezňů, případně odhalení nějakého toho hromadného hrobu téhož původu. Místo na zvěrstva pak mohli dostat až v roce 1944 kdy byli nasazeni opět na východě a myslím že v tom zcela jistě byli k nerozeznání od postupujících Rusů.

"Ruskeho vojaka nestaci zabit. Je treba do nej jeste strcit, aby padl." Napoleon Bonaparte
Valec
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:11
Tajpane omlouvam se ti za to ze jsem napsal ze litas za esesaky.Litas za Luftwaffe.Opicko jsi spokojenej.

Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 16:16
Valec wrote:
Tajpane omlouvam se ti za to ze jsem napsal ze litas za esesaky.Litas za Luftwaffe.Opicko jsi spokojenej.

ano jsem, ocenuji tenhle tvuj post, pokud je skutecne myslen vazne. moc tomu ale neverim, ale budiz. je to tak napsano. jeste bys byl chlap, kdybys, vzhledem k tomu, ze Tajpana ZNAS a dlouho, rekl, ze ani toho srace a zbabelce si takto nemyslel, protoze VIS, ze je Tajpan cestny a rovny chlap jak v ILovi, tak i v "real life". A to hlavne proto, protoze vase omladina Tajpana nezna.

pak se ti omluvim ja, za toho kokota a pri nejake prilezitosti si muzeme dat panaka nebo pivko

Upraveno: Opitz on 21.01.2009 16:18
Chroust
Registrovaný uživatel

Místo: Zábřeh
Posted on 21.01.2009 16:20
s pomoci sektare Smudly to uz zacina nabirat az komicky rozmeru... myslite, ze Valec rekne proc si to mysli? Wink za chvili mu vyargumentuju i ten jeho vykrik a udelam z nej pred jeho nastoupenou jednotkou blbce...

No a ja myslel ze si se mnou chces vazne promlvit a ty si zatim mel tak podle myslenky
154072332
Strana72 z 96 << < 69 70 71 72 73 74 75 > >>

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005