Autor |
RE: Klub přátel pátečního flejmu |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 21.01.2009 13:46 |
|
|
Zasa jeden Neveriaci Tomáš! Ty náš čo pochybovať a spochybňovať!
!!!TY LEN MUSÍŠ VERIŤ!!!
A s obdivom a nemým užasem počúvať toho čo šírí Jeho pravdu!!!
Kua, to už je piatok?! Ale ten čas letí!
Upraveno: Bugs on 21.01.2009 13:54 |
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 21.01.2009 13:54 |
|
|
me se libi ze tady oznacuje 3IAP za trotly. Lidi jako Nordom, David, Valec, Drak, Chroust (ten bude nas, ja to zaridim) si s vyjimkou asi 4 lidi na ceskym virtualnim nebi vytrou prdel s kazdym a zaroven u toho jeste budou zvykat rohlik se salamem. My ostatni trotlove jsme, ale porad jsou tu vetsi.
Upraveno: Sasa on 21.01.2009 13:55 |
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 13:56 |
|
|
ten opitzak je ale chytry..a my vsichni ostatni jsme tak strasne hloupi..az je mi z toho hanba..z zivota cisteho, z rodu kralovskeho, nam, nam! narodil se Opitzeeeee
ale vazne:hosi, on nam tu prisel dospele promluvit do duse, tak to respektujme, uznejme ho za opravdu vynikajiciho recnika a pak ho muzem poslat do prdele..
Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise."
Upraveno: Dryjo on 21.01.2009 14:02 |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 21.01.2009 14:01 |
|
|
Saso ty joudo, neber si me do huby nebo si te za vedouciho nevezmu, staci kdyz uz jsi me do huby narval chudaka rohlika
A voe to ze sejmu Tebe neznamena ze sejmu i ostatni, ale jako diky, aspon nekdo si mysli ze jsem dobrej |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Místo: Kolín
Posted on 21.01.2009 14:05 |
|
|
Opitz prosim tě umíš něco jinýho než psát o tom jak jseš dobrej a jaký jsou ostatní kreteni ???
Skus si prosim tě s nadhledem přečíst cos tam napsal ten sáhodlouhej článek co z něj budeš cítit .... První dvě sloky jako úvod zdělíš jakej ty seš borec ,že ty když ty si lítal tak my sme byli nuly atd ,a to co tady je tak je díky tobě a tvejm kámošům atd.....
Ale koho to zajímá ??? Určitě mám úctu k lidem ,který jsou z hystorií virt. lítání nějak spjatý to jo ,ale můžu mít úctu k někomu kdo stále dokola opakuje "všichni jste nuly protože když já jsem lítal tak vy jste nelítaly " ???? ... Možná jsem lítal daleko dřív než ty . jen jsem neměl internet a lítal jsem s kámošem přez síť ... Ale to je přeci uplně jedno nemyslíš ??? Svět jde dál tak nemá cenu bejt seklej někde v roce 2000 .....
Dále pokračuješ urážkama a urážkama atd...... Pohybuju se v týhle komunitě cca 2 roky - dobrá jsem cucák ,kokot a já nevim co eště .... Ale během dvou let jsem si tebe nemohl nevšimnout a jediný čeho jsem si všim je ,že stále někoho urážíš a pleskáš se po zádech jaký jsou všichni nuly .... Má to smysl ????
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Místo: Kolín
Posted on 21.01.2009 14:07 |
|
|
Sasa wrote:
me se libi ze tady oznacuje 3IAP za trotly. Lidi jako Nordom, David, Valec, Drak, Chroust (ten bude nas, ja to zaridim) si s vyjimkou asi 4 lidi na ceskym virtualnim nebi vytrou prdel s kazdym a zaroven u toho jeste budou zvykat rohlik se salamem. My ostatni trotlove jsme, ale porad jsou tu vetsi.
No já určitě ne teda ale díky za pochvalu
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 21.01.2009 14:11 |
|
|
Coze, coze, nekdo si me bral do huby... a se salamem??
To uz je moc teda
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:15 |
|
|
Opitz dam to radsi sem pac tam to nestiham...
Rikas ze My tady Tajpyho pomlouvame... Kde je to to My?? Valec je my? Nebo si cetl jeste od nekoho ze by ho pomlouval? Proc hned urazis hned vsechny ostatni? (cass se nepocita, ten se neda pocitat v nicem) |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 21.01.2009 14:16 |
|
|
Kua, bratia v Kristu, musím na inú kázeň, tak tu z toho nespravte chliev, vedzte že vďaka Zvestovateľovej návšteve sa z tohto stal Stánok Jedinej Najvyššej Pravdy!
|
|
Autor |
Ondro
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava
Posted on 21.01.2009 14:18 |
|
|
Bugsi, ser už na to...
|
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:19 |
|
|
nepozvem opitzku na slet?to by bylo srandy..treba by nas prived na pravou cestu..
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise." |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:29 |
|
|
Opitz proc to nenapises sem?
Chrouste, k veci... Pokud hosi nechate sveho clena napsat na verejnou cast fora takovou vec, a nesmazete to, pripadne se proti tomu jasne nepostavite tak to nahodni kolemjdouci chapou jako souhlas, i kdyz treba jen opatrny...
Nahodni kolemdouci moc nepremysli ale rovnou urazi vsechny kolem??
Ja myslim ze nekterym se to naopak hodilo a mohli hned ukazovat jaci jsou IAPaci kokoti spis ne?? Treba ja tohle obcas delam, pac me nekdy bavi provokavat, ale tak nak doufam ze to nedalam tak sproste jak jsem videl ted od nekterych Lamek...
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:34 |
|
|
...proto ty urazky Tajpana jsou naprosto mimo a meli byste se mu omluvit
Ty uz jsi jak jeden Lion, nekdo ho urazil a on hned po me chtel abych mu za celou IAP poslal omlouvnej dopis
Me taky Valec nasral, proto sem to sem nakonec dal, ale necekal jsem reakce od vsech okolo, zajimalo me co na to Petka. Ok, mysli si ze Tajpy je srab a ze sel k modrym proto aby si honil ego, dle meho to je volovina, ale ze bych si hned myslel ze je totalni vul to asi ne.. ze bych si to myslel hned i o tech ostatnich, to je uz totalne vedle.
Upraveno: Chroust on 21.01.2009 14:35 |
|
Autor |
Opitz
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:36 |
|
|
GC3_Chroust wrote:
Opitz proc to nenapises sem?
Chrouste, k veci... Pokud hosi nechate sveho clena napsat na verejnou cast fora takovou vec, a nesmazete to, pripadne se proti tomu jasne nepostavite tak to nahodni kolemjdouci chapou jako souhlas, i kdyz treba jen opatrny...
Nahodni kolemdouci moc nepremysli ale rovnou urazi vsechny kolem??
Ja myslim ze nekterym se to naopak hodilo a mohli hned ukazovat jaci jsou IAPaci kokoti spis ne?? Treba ja tohle obcas delam, pac me nekdy bavi provokavat, ale tak nak doufam ze to nedalam tak sproste jak jsem videl ted od nekterych Lamek...
Dobre tak k veci...
Souhlasite tady vsichni s Valcem? Jste to vy kdo urazi Tajpana nebo je to jenom Valec? A pokud jen Valec, proc to nechavate na verejne casti fora a proc to tu nenapisete, ze to tady nema misto a ze s tim nesouhlasite?
A pokud jen Valec, omluvite se jako letka Tajpanovi za to, co tu o nem Valec napsal? |
|
Autor |
Opitz
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:38 |
|
|
GC3_Chroust wrote:
...proto ty urazky Tajpana jsou naprosto mimo a meli byste se mu omluvit
Ty uz jsi jak jeden Lion, nekdo ho urazil a on hned po me chtel abych mu za celou IAP poslal omlouvnej dopis
Me taky Valec nasral, proto sem to sem nakonec dal, ale necekal jsem reakce od vsech okolo, zajimalo me co na to Petka. Ok, mysli si ze Tajpy je srab a ze sel k modrym proto aby si honil ego, dle meho to je volovina, ale ze bych si hned myslel ze je totalni vul to asi ne.. ze bych si to myslel hned i o tech ostatnich, to je uz totalne vedle.
Chrouste, ale ty nejsi clen 3.IAP/BAP, nebo snad ano? Rozhodne to nejde poznat podle tveho nicku... Takze ta otazka je spis na lidi, kteri jsou oficialne clenove 3IAP/BAP... |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:41 |
|
|
Muj nazor mas o jedno vejs Mozna ze ostatni predpokladaji to same co ja? Mozna ze nakonec tady nevladne Cass tak tvrde a kazdej si tady muze psat to co chce i kdyz s tim ostatni nesouhlasi...a mozna maji dokonce koule a ani ten jeho nazor hned necenzurujou? |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:43 |
|
|
Ne nejsem, ale uz nekolikrat jsi me hodil s nema dojednoho pytle... a vlastne tak nak porad IAPak sem asi, zalezi jak se mi to hodi :-) |
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:49 |
|
|
ja tajpana ani neznam..prebehlici mi nevadej, pac muzou mit ruznou motivaci..a valce mam rad, ale nevidim duvod proc se omlouvat..a hlavne proc to vyzadujes ty a ne tajpan sam..si snad jeho tiskovej mluvci?ne, ja bych rekl, ze si jen velka huba..
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise." |
|
Autor |
Opitz
Registrovaný uživatel
Posted on 21.01.2009 14:49 |
|
|
GC3_Chroust wrote:
Muj nazor mas o jedno vejs Mozna ze ostatni predpokladaji to same co ja? Mozna ze nakonec tady nevladne Cass tak tvrde a kazdej si tady muze psat to co chce i kdyz s tim ostatni nesouhlasi...a mozna maji dokonce koule a ani ten jeho nazor hned necenzurujou?
mozna by bylo lepsi, kdybys prestal mluvit za 3iap/bap, protoze se te to vlastne netyka...
na Lamkach kdybys napsal ze Valec je totalni curak ze mu neni rovno tak ten kdo s tim nesouhlasi by ti to okamzite napsal a poslal te ve stejnem vlaku rovnou doprdele.
Kazdpadne to forum je vykladni skrin teto virtualni letky a jestli tam nekdo pise takove veci tak se ma za to ze je to obecny nazor.
a btw. Tajpana osobne neznam. |
|
Autor |
Kloub
Registrovaný uživatel
Místo: Blízkov
Posted on 21.01.2009 14:53 |
|
|
mě sou uplně ukradeny stejně tyhle přeběhlíci chcípnou v uranovym dole
letu zdar |