3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání22.11.2024 07:15
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 8
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Pokec
Strana69 z 96 << < 66 67 68 69 70 71 72 > >>
Autor RE: Klub přátel pátečního flejmu
Vasilij
Registrovaný uživatel

Místo: Malacky - Slovensko
Posted on 21.01.2009 12:25
No ja som si cital len to od Tajpana...

neviem nepoznam cely spor a je smutny a sklamany z nas. Proste to cele vyznelo ze nehrajeme fair play a aj my ako celok sme pokrytci. Ja tento pocit nemam, nasiel som tu fasa ludi ako je Rohlos, Kloub, Bugs s ktorymi lietam rad...a je mi sakra jedno ci je to na BFku alebo v Cajke. A podla mna rozhadavat si letky nie je dobra taktika lebo sa nam moze stat ze nebudeme mat s kym lietat! Ja by som bol najradsej keby uz bola Arnika...a ozereme sa vsetci do nemoty!

Za RODINUUUUU!

454629348
Sasa
Registrovaný uživatel

Místo: Brno
Posted on 21.01.2009 12:28
jo Chrouste, kdyz uz jsme u toho tak kdy si vymazes z nicku GC3 a das tam 3.IAP/UO?

Ja si te rad vezmu pod kridla jako instruktor.

Upraveno: Sasa on 21.01.2009 12:29
357733837
Chroust
Registrovaný uživatel

Místo: Zábřeh
Posted on 21.01.2009 12:35
Vasiliji tak si to napred precti cely a mas to.. Jinak ano, to napadani celyho IAPu od Opitc a spol je jeste vetsi prdel a traparna nez to co rekl Valec, ale on si tentokrat zacal, to ze oni ho svou blbosti jeste prekonaly nic neznamena

Saso na to jsem kua celou dobu cekal, pokud slibis ze dostanu Tebe tak nevaham
154072332
Bugs
Velitel

Místo: Poprad
Posted on 21.01.2009 12:39
GC3_Chroust wrote:
...

Saso na to jsem kua celou dobu cekal, pokud slibis ze dostanu Tebe tak nevaham

...

Len cez moju mřtvolu! Ibaže by si podpísal, že prevezmeš svoju pôvodnú funkciu!

Upraveno: Bugs on 21.01.2009 12:40
343-964-290
Chroust
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 12:42
Tak do kuchyne uz ani nepachnu, na to Ti kaslu

Vidis Saso, neni nam to asi souzeno
154072332
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 12:42
ahoj rudosi...

prestoze vim, ze logika a rozum tady nema misto, presto mam dost casu a chuti vam vysvetlit par veci a to nejen lidem jako je Valec, ktery si lidi z dnesnich lamek pamatuje moc dobre, coby cleny CSL, a nejen pro Cassia, ktery na davnem Czechwaru poprve letel multiplayer a byl tak vyplesklej a "hodnej", ze se pri zacatku masakru okamzite ztratil a pak jen volal, kde vsichni jsme a kdyz byl konec a on diky bohu prezil a POZOR - v NEMECKEM letadle, tak byl plny dojmu, ikdyz verim, ze v te dobe nemohl vubec vse pochopit a byl jednoduse v soku ale stastnej...
chci to napsat i tem mladejm, kteri tahali kacera, kdyz Turbo nebo Kocour(dej mu panbuh lehke nebe) vykvedlali v Cine 4 misto na svetovem turnaji. CSL_Kocour to je ten, ktereho muzete najit i ve hre, kde mu dekuji autori...
CSL tu bylo v dobe, kdy vy jste mozna chodili na zakladku, jsou v tom od prvni bety a jsou tu porad. Jen trosku zestarli(nekteri se ozenili a vychovavaji deti) a zjistili, ze svet neni o tom, jak nekdo umi kvedlat s joystickem ve stare hre. Ale nostalgie zustava a nekteri stale litaji a kosi... Casto vsak pod jinym nickem, to je takovy zvyk od dob, kdy na ne v chatu pokrikovali vam podobni neco o cheaterech.
CSL se rozpadlo, zustal v ni jen Kocour, zbytek odesel a nakonec se opet shromazdil jako lamky. Ale ne kvuli litani, ale proto, protoze se vsichni osobne zname a jsme kamosi. Proto taky mame jen forum a ne nejake stranky a organizaci a struktury a medaile virtualni, ci dokonce nejake fejky na krcich...

Vite, u vas je jediny problem. Od te doby co jste vystrnadili Dazze, Tajpana i Messika, jste vsem proste pro smich... Nejen jako virtualni piloti, ale hlavne jako lidi. Vase prispevky v nekolika slavnych flejmech vas natrvalo diskvalifikovalo z komunity starsich hracu. Mysleli jsme si, ze z toho vyrostete, ale mylili jsme se. Kazdopadne je nam to fuk, protoze virtualne jste neskodni a v realu vas nastesti nemusime potkavat.

Taky mi dovolte neco rict o vasem poslednim extempore... Zaprve - Valec je nemocnej a to co tu naposledy predvedl, to dokazuje. Tajpana vsichni zname dlouho a vsichni, kdo mame vyssi IQ nez Valec vi jedno - Tajpan je slusny, dospely clovek. Vzdy se chova fer, vzdy je rovnej. Nemusim s nim souhlasit v politice ci jinych oblastech, muzu ho potkat na nebi na opacne strane a bojuju s nim, ale ma muj respekt, protoze ho znam jako cloveka i MIMO ten vas schizoidni sturmovikovy svet.

Chapu, ze pro vas je to misto, ve kterem se realizujete, protoze v realu to stoji za hovno nebo je to jen ojebavaci nuda, ale pochopte alespon nekteri z vas, ze zivot neni o kvedlani. Zivot neni o tom, kolik metalu mate na tom vasem zelenem podnose.

Takze to je asi vse. Za to, ze se vam vsichni smejou a klepou si na celo a vlastne vas neberou vazne, ale spis jako nedospele jedince, kteri si hraji dokud to jde, si muzete sami. Bohuzel pro vas. Takze si tu nadavejte na piloty, co proti vam litaj, ze to jsou nacci a kdo vi co jeste, ale nic tim nezmenite na tom, ze jste totalni trotlove jak v realu, tak i ve sturmovikovi. A ani ty vase plne hrude bolsevickych vyznamenani to nezmeni.

Sbohem.

edit: A ten nick WT, to jsou White Tigers, kteri take kdysi davno utvareli virtualni komunitu, kteri nabidli lidem zadara server, kteri poradali akcicky, pripravovali mapy, aby kazdej Valec byl spokojenej. Delali to radi a pro nas pro vsechny bez rozdilu jestli je nekdo modrej nebo cervenej. I oni zestarli a opustili tuto komunitu, kterou i oni pomahali spolutvaret. Dnes co zbylo? Posahani lajoni s krizema na krku a na druhe strane posahani -co-vlastne- kteri take zblbli a sve mindraky ze hry prenaseji dokonce i do realne zivota....

nemusite tu nic psat, asi chcete diskutovat o nesmrtelnosti a kdo vi o cem, ale ja o to nemam zajem. Jen jsem chtel vyjadrit k tem vasim oterum o mou osobu. Verte, ze mi muzete psat cokoliv, treba mi ten gay Cass muze zase nadavat do kurev v PM, jak je jeho zvykem z SVK... me to fakt nevadi... ja vim uz davno, co jste zac a jakym stylem hrajete a zijete sve zivoty - me bude jen stacit to, ze si nekteri z vas mozna uvedomi, kdo se chova jako gauner a sprostota sama. A pokud ne, nebojte se, zivot vas nauci. Tam se sprostota totiz neodpousti a jednou na tenhle vas styl vsichni dojedete. tak uz to totiz na svete chodi...

Upraveno: Opitz on 21.01.2009 12:56
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 21.01.2009 12:43
A tak to pr.. Mc Marty si metál zaslouží, a Chroust by ho jistě zrušil.

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
312-902-996
Chroust
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 12:49
Opitz zase to tak neprehanej

Jedna osobni a fakt me to zajima... Ty znas osobne Tajpyho??
154072332
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 21.01.2009 12:55
Opitz wrote:

1)prestoze vim, ze logika a rozum tady nema misto, presto mam dost casu a chuti vam vysvetlit par veci a to nejen lidem jako je Valec, ktery si lidi z dnesnich lamek pamatuje moc dobre, coby cleny CSL, a nejen pro Cassia, ktery na davnem Czechwaru poprve letel multiplayer a byl tak vyplesklej a "hodnej", ze se pri zacatku masakru okamzite ztratil a pak jen volal, kde vsichni jsme a kdyz byl konec a on diky bohu prezil a POZOR - v NEMECKEM letadle, tak byl plny dojmu, ikdyz verim, ze v te dobe nemohl vubec vse pochopit a byl jednoduse v soku ale stastnej...
chci to napsat i tem mladejm, kteri tahali kacera, kdyz Turbo nebo Kocour(dej mu panbuh lehke nebe) vykvedlali v Cine 4 misto na svetovem turnaji. CSL_Kocour to je ten, ktereho muzete najit i ve hre, kde mu dekuji autori...
CSL tu bylo v dobe, kdy vy jste mozna chodili na zakladku, jsou v tom od prvni bety a jsou tu porad. Jen trosku zestarli a zjistili, ze svet neni o tom, jak nekdo umi kvedlat s joystickem ve stare hre. Ale nostalgie zustava a nekteri stale litaji a kosi... 2)Casto vsak pod jinym nickem, to je takovy zvyk od dob, kdy na ne v chatu pokrikovali vam podobni neco o cheaterech.
CSL se rozpadlo, zustal v ni jen Kocour, zbytek odesel a nakonec se opet shromazdil jako lamky. Ale ne kvuli litani, ale proto, protoze se vsichni osobne zname a jsme kamosi. Proto taky mame jen forum a ne nejake stranky a organizaci a struktury a medaile virtualni, ci dokonce nejake fejky na krcich...

3)Vite, u vas je jediny problem. Od te doby co jste vystrnadili Dazze, Tajpana i Messika, jste vsem proste pro smich... Nejen jako virtualni piloti, ale hlavne jako lidi. 4)Vase prispevky v nekolika slavnych flejmech vas natrvalo diskvalifikovalo z komunity starsich hracu. Mysleli jsme si, ze z toho vyrostete, ale mylili jsme se. Kazdopadne je nam to fuk, protoze virtualne jste neskodni a v realu vas nastesti nemusime potkavat.

5)Taky mi dovolte neco rict o vasem poslednim extempore... Zaprve - Valec je nemocnej a to co tu naposledy predvedl, to dokazuje. Tajpana vsichni zname dlouho a vsichni, kdo mame vyssi IQ nez Valec vi jedno - Tajpan je slusny, dospely clovek. Vzdy se chova fer, vzdy je rovnej. Nemusim s nim souhlasit v politice ci jinych oblastech, muzu ho potkat na nebi na opacne strane a bojuju s nim, ale ma muj respekt, protoze ho znam jako cloveka i MIMO ten vas schizoidni sturmovikovy svet.

6)Chapu, ze pro vas je to misto, ve kterem se realizujete, protoze v realu to stoji za hovno nebo je to jen ojebavaci nuda, ale pochopte alespon nekteri z vas, ze zivot neni o kvedlani. Zivot neni o tom, kolik metalu mate na tom vasem zelenem podnose.

7)Takze to je asi vse. Za to, ze se vam vsichni smejou a klepou si na celo a vlastne vas neberou vazne, ale spis jako nedospele jedince, kteri si hraji dokud to jde, si muzete sami. Bohuzel pro vas. Takze si tu nadavejte na piloty, co proti vam litaj, ze to jsou nacci a kdo vi co jeste, ale nic tim nezmenite na tom, ze jste totalni trotlove jak v realu, tak i ve sturmovikovi. A ani ty vase plne hrude bolsevickych vyznamenani to nezmeni.

8)Sbohem.
1)Opičko já vím že rád machruješ, ale trochu si přeťápl, první let byl na zimní mapě Moskva 41 v I-16 typ 18, po boku 3.IAP_Jirka. Německou stranu sem začal lítat až cca dva měsíce na to pod nickem CR_Cassius a pod sovětskou v té době jako SR_Cassius. Tak příště historky z natáčení trochu realisticky...
2)A seš si jistej že na ně nepokřikovali něco o ukradnutém kole, od tobě podobných?
3)Opice ty mě taky, ale to už od první tvejch myšlenkovejch pochodů co jsem měl tu čest postřehnout ve forech, kde si se vybrečel
4)Mrtvých důší? Nepíchám Vás, nechlastám s Váma, mimo pár hezkej flejmů ste prostě ukradení. Máme se kvůli vám trápit?
5)Hmm já si to o tobě myslel taky, ale že prej lidi co tě viděli řikali že si docela normální, tak si myslím že si jen pěkná držka.
6)Řiká ten, co se sere do každého flejmu, všude byl, všechno zná...
7)Myslím že v noci asi kvůli tomu neusnu, ne to byl joke, myslím že nakonec asi usnu.
8)To asi těžko opičko, pouze na neshledanou, ikdyž i to je nereálné...

Upraveno: Cassius Chaerea on 21.01.2009 12:55
312-902-996
Bugs
Velitel

Posted on 21.01.2009 12:59
Počuli sme slovo Božie, Bohu vďaka! Amen!

Ale uvedomte si, milí spoluveriaci, že ste na tom stále lepšie, pretože blahoslavení sú všetcí chudobní duchom a ich bude aj Kráľovstvo nebeské! A farizejstrvo bude po zásluhe potrestané, pretože božie mlyny melú pomaly, ale isto!

Musíme byť všeobecne vďační práve za také božie dary a výtvory ako je náš dnešný kázateľ, nakoľko len on jediný je povolaný zvestovať pravdu a Božie slovo a on ako Jeho zástupca na zemi, ku ktorému jedinému prehovára, pozná absolútnu pravdu, bude ju medzi nami šíriť a tak nás vyvedie z temnoty bezbožnej viery, naivity a nepoznania jedinej a tej správnej viery.

Amen!

Upraveno: Bugs on 21.01.2009 13:03
343-964-290
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 12:59
GC3_Chroust wrote:

a to jsem napsal kde? mas problem s pochopenim psaneho textu? ale opravdu nejsi tady na tom foru jediny, vid Cassi. ale tak si to prectete vicekrat za sebou, treba i zitra, pozitri, za tyden...

ja jdu na obed ...
Chroust
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 13:01
Jinak par casti se mi tam fakt libi...

Jak sme hnali Messe a Dazze, chudacci... nech si nekdy vypravet kvuli kvumu Mess skoncil

Jak se CSL rozpadly... to vis samozdrejme lip nez ja, ale takhle jak si to popsal to zni fakt tak ze to bere za srdce

Starsi piloti?? To jsou jako Ti co uz nelitaji? A myslim ze pokud by se to bralo podle kecu tak Lamky by kvuli Tobe nesnasela zase da druha cast toho sveta, ale ono to tak vazny asi zase neni ne? Co myslis?

Ale jinak jako jo, na to ze je teprve streda se konecne nekdo odvazil, toho si ja osobne vazim, opravdu.

Upraveno: Chroust on 21.01.2009 13:15
154072332
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 21.01.2009 13:01
Opitz wrote:
ja jdu na obed ...
Asi se nebudeš divit, ale přeju ti aby ti nechutnal, ty jedna stará gardo.

Upraveno: Cassius Chaerea on 21.01.2009 13:02
312-902-996
Razo
Registrovaný uživatel

Místo: Ústí nad Labem
Posted on 21.01.2009 13:02
Ahoj Opičáku.

jsem moc rád za každý tvůj krásný mentorský příspěvek. Bez tebe by to nebylo ono. Přečti si, co jsi napsal a uvidíš, jak je to směšné.
Nejdříve snaha o to všem ukázat, že ty jsi ten nejmoudřejší, protože Ila létáš již od bety a ostatní jsou díky tomu zřejmě samozřejmě diskvalifikováni z jakékoli diskuze o čemkoliv.
TY JSI TOTIŽ HRÁL I BETU.

Dále komentuješ věci o kterých nemáš ani páru. Úplnej politik. Ty dělaj také to samý. Měl by ses na to dát, jestli už to neděláš. Můj hlas máš jistý, protože TY JSI TOTIŽ HRÁL I BETU.

Nejlepší je jak do detailu znáš život každého člena naší letky. Jinak nechápu, jak by sis ho mohl při své moudrosti mohl komentovat.
Ale já zapomněl TY JSI TOTIŽ HRÁL BETU.

A je také skvělé, že znáš úplně všechny virtuální piloty a byl jsi zvolen za jejich mluvčího. Nebo ne. Tak jak je možné, že víš co si myslí?
Jsem to ale trouba já zapomněl, TY JSI TOTIŽ HRÁL BETU.

Měj se moc hezky Opičáku. Osobně proti tobě opravdu nic nemám,
ale budu rád za každý tvůj humorný příspěvek.

Děkuji.

319-169-250
Chroust
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 13:05
Opitz wrote:
GC3_Chroust wrote:

a to jsem napsal kde? mas problem s pochopenim psaneho textu? ale opravdu nejsi tady na tom foru jediny, vid Cassi. ale tak si to prectete vicekrat za sebou, treba i zitra, pozitri, za tyden...

ja jdu na obed ...

Opitz kua, nebud vztahovacnej, ja jen ziskal pocit z toho co jsi psal ze by ste se mohli znat, Ty, nebo nekdo z Lamek, proto se ptam, jeslti ho uz nekdo videl nebo ne. Nikde Ti netvrdim ze si ho snad videl a ani Te neoznacuju za lhare ne?? Tak to ber z nahledem, flejm je flejm, ale sem psal ze se ptam na tohle vazne

Upraveno: Chroust on 21.01.2009 13:06
154072332
Opitz
Registrovaný uživatel

Posted on 21.01.2009 13:06
Razo wrote:
Ahoj Opičáku.

jsem moc rád za každý tvůj krásný mentorský příspěvek. Bez tebe by to nebylo ono. Přečti si, co jsi napsal a uvidíš, jak je to směšné.
Nejdříve snaha o to všem ukázat, že ty jsi ten nejmoudřejší, protože Ila létáš již od bety a ostatní jsou díky tomu zřejmě samozřejmě diskvalifikováni z jakékoli diskuze o čemkoliv.
TY JSI TOTIŽ HRÁL I BETU.

Dále komentuješ věci o kterých nemáš ani páru. Úplnej politik. Ty dělaj také to samý. Měl by ses na to dát, jestli už to neděláš. Můj hlas máš jistý, protože TY JSI TOTIŽ HRÁL I BETU.

Nejlepší je jak do detailu znáš život každého člena naší letky. Jinak nechápu, jak by sis ho mohl při své moudrosti mohl komentovat.
Ale já zapomněl TY JSI TOTIŽ HRÁL BETU.

A je také skvělé, že znáš úplně všechny virtuální piloty a byl jsi zvolen za jejich mluvčího. Nebo ne. Tak jak je možné, že víš co si myslí?
Jsem to ale trouba já zapomněl, TY JSI TOTIŽ HRÁL BETU.

Měj se moc hezky Opičáku. Osobně proti tobě opravdu nic nemám,
ale budu rád za každý tvůj humorný příspěvek.

Děkuji.

a to jsem napsal kde, ze jsem JA hral betu???

boze je to horsi nez jsem cekal... vy ani neumit interpretovat PSANY CESKY TEXT...
dyt vy ani neumite vlastne cist... vy v tom textu prectete neco, co tam neni ...

Bugs
Velitel

Posted on 21.01.2009 13:07
Kua, Razo, Ty pochybuješ?! No budeš musieť na kázeň ešte raz!!! Som ti dosť jasne nevysvetlil kto je splnomocnený zvestovať pravdu svetu?!

Kurnik šopa, banda jedna nevďačná, tu sa Veľký znižil, zostúpil k vám, nehodným, prekročil svoj tieň a opäť k nám prehovoril aj keď sa zariekol, že naše uši nie sú dostatočne povolané počúvať to čo nám On jeho ústami zvestuje a vy takto!!!
Zaslúžite si svoj trest, budete zatratení nie len na druhom svete ale v tom terajšom!!!

Upraveno: Bugs on 21.01.2009 13:13
343-964-290
Razo
Registrovaný uživatel

Místo: Ústí nad Labem
Posted on 21.01.2009 13:13
Promiň Bugsy, už se to nestane.

P.S. Opičáku ty máš asi hodně málo fantazie. Troch nadsázky ti je cizí. Asi si to tou volbou rozmyslím. Já se tak snažím, aby tě zvolili a ty mi to kazíš.

319-169-250
Vasilij
Registrovaný uživatel

Místo: Malacky - Slovensko
Posted on 21.01.2009 13:43
Bugs wrote:
, prekročil svoj tieň a opäť k nám prehovoril aj keď sa zariekol,

Bugs,

dovolim si spochybnit zachytenu vetu, to je blbost...tatko mi hovoril, ze preskocit svoj tien dokaze len Chuck Norris!

454629348
Ondro
Registrovaný uživatel

Místo: Bratislava
Posted on 21.01.2009 13:45
Vasilij wrote:
Bugs wrote:
, prekročil svoj tieň a opäť k nám prehovoril aj keď sa zariekol,

Bugs,

dovolim si spochybnit zachytenu vetu, to je blbost...tatko mi hovoril, ze preskocit svoj tien dokaze len Chuck Norris!

... a Opitz

409-034-191
Strana69 z 96 << < 66 67 68 69 70 71 72 > >>

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005