3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání22.11.2024 07:34
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 7
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Pokec
Strana66 z 96 << < 63 64 65 66 67 68 69 > >>
Autor RE: Klub přátel pátečního flejmu
Sasa
Registrovaný uživatel

Místo: Brno
Posted on 17.01.2009 09:24
ze by jsme zase ozivili tema: Jsou modri piloti nacisti? Bylo to docela popularni ))

357733837
Valec
Registrovaný uživatel

Místo: Ostrava
Posted on 17.01.2009 09:48
Nic mi neni do toho litej si za co chces je to jen hra.Ale stojim si zatim co jsem napsal a nemam rad dezertery (tzv. prevlikace kabatu)zrovna jsou na te strane ktera ma navrch.V mych ocich jsou takovi lide sracky.A to je zrovna tvuj pripad.

Upraveno: Valec on 17.01.2009 10:00
Kane
Registrovaný uživatel

Posted on 17.01.2009 12:06
když si po čtyři dny nezapíchám taky to začne tlačit! Skoč si pro flašku nebo použíj dlaň. Tohle se fakt nedá
233-288-002
Tajpan
Registrovaný uživatel

Posted on 17.01.2009 12:34
Cassius Chaerea wrote:
Tajpan wrote:
1.nestrielam ludí na padáku
2.nestrielam pilotov na pristávaní, na zemi.
3.Nevulchujem
4.hrám Fair-play voči každému.
5.uznám svoje chyby a omyly
6.neurážam , nepolitizujem, nevyhrážam sa fyzickou likvidáciou
7. držím team (toho času 3.IAP)

Tajpane nesouhlasil sem s Valcem, ale teď musím konstatovat, že po těhle bodech si opravdu jen hnusnej zrádcovskej esesák.

Tajpane, ty chceš snad dostat Nobelovu cenu za čestnost, nebo proč se tu tak chválíš?

sorry Cassie, ale máš čo najmenej do tohto hovoriť.
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 17.01.2009 13:06
Tajpan wrote:
Cassius Chaerea wrote:
Tajpan wrote:
3.Nevulchujem

Tajpane nesouhlasil sem s Valcem, ale teď musím konstatovat, že po těhle bodech si opravdu jen hnusnej zrádcovskej esesák.

Tajpane, ty chceš snad dostat Nobelovu cenu za čestnost, nebo proč se tu tak chválíš?

No já jen že sebechvála smrdí, já smrdím rád, ale že i ty, to sem si o tobě nemyslel.

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.

Upraveno: Cassius Chaerea on 17.01.2009 13:07
312-902-996
Kloub
Registrovaný uživatel

Místo: Blízkov
Posted on 17.01.2009 13:17
Čestně préhlašuju že rád vulčuju a nejvic mě bere když blonďák chcipne při vzletu. Hoši válka je válka a každým snížením počtu modrovoček přispíváme k vítěztví nad fašistou

letu zdar
375750706
Tajpan
Registrovaný uživatel

Posted on 17.01.2009 13:44
Valec wrote:
Nic mi neni do toho litej si za co chces je to jen hra.Ale stojim si zatim co jsem napsal a nemam rad dezertery (tzv. prevlikace kabatu)zrovna jsou na te strane ktera ma navrch.V mych ocich jsou takovi lide sracky.A to je zrovna tvuj pripad.

lol , Valec, fakt máš nejaký komplex menejcennosti, alebo malého chlapca, či čo?
Prezradím ti nejaké tajomstvo, aby si si rozšíril svoj obzor.
Lietam za blue , lebo ma baví skúšať si svoje schopnosti aj za druhú stranu.
A je mi jedno ,v akej hre. SH3,SH4, RO, FH,FH2 atd
Či to boli Horridovi Experten, kde som lietal za Blue stranu, alebo pri použití tých istých pravidiel za Reds. Alebo CW, za blue, či reds (ešte predtým než ma Messik pozval do 3IAP-u, čo dodnes nelutujem).
Fakt ti nerozumiem, čo máš za problém?
Podla tvojej "logiky" , ked ešte v čase 3IAP-u som hrál SH3 Ligu kapitánov za Blue stranu aj s dalšími pilotmi zo spojeneckých letiek, tak sme všetci boli dezertéri, sračky a náckové? Podla tvojej "logiky", asi áno.
A dezertovať do strany, ktorá má navrch?
Preboha , čo to tu trepeš?
Ešte než som vstúpil do nejakej letky (5 rokov naspäť) a lietal som za Reds a mal som spita, jaka, La , tak u mna nebol si poradiť 3-4 násobnou presilou a poslať ich do čerta (ak to teda neboli bývalí CSL, Lioni, či WT - to bol vždy problém, Salute páni!) , alebo ich nasierať do vytrženia, než ma rozsekali na pristátí. Posledne asi pred týždnom na AH, viz príspevok na SVK (ak si dobre spomínam, 3xFuckáče, 2x machi + nejaké to befko a ja som bol sám vo spitovi rozsekaný na zemi).
a pritom nejaké eso/experten za mna nebude nikdy.
Ale ked letím v befku/fokáči (či pred 5-timi rokmi alebo teraz), tak som klasický noob.
ved čo si spomínam , posledný mesiac si ma sám ty osobne rozsekal aspon 2 krát ako nováčka.
O čom tu teda žvaníš??? aký navrch???
O čom si tu vymýšlaš?
Vieš, čo je vzláštne a smutné?
Že než som som vstupil na Blue stranu, predpokladal som nejaké takéto problémy aj som na ne upozornoval. Bolo mi povedané, že takýho AUTOCENZORED sa v komunite IL2 v dnešnej dobe nenájde.
Našiel sa, a velmi ma mrzí, že si to zrovna Ty, Valec. Ani vo sne by ma to nenapadlo. Fakt nerád sa mýlim v ludoch , ale že akurát ty???
Asi preto reagujem tak ako reagujem.
Ak by to bol niekto iný, srať na neho. Zaoberať sa hovnom a jeho sračkami nemienim.
Tohto mi je naozaoj lúto.
No, Ak ta seriem, je to len naozaj len a len tvoj problém a nie môj.
A skôr by som povedal, že niečo iné ťa serie ale mna si neber, a ani nikoho z bývalých 3IAP-ákov za svoj ciel.
Vopred dakujem.
Doporučujem ti jedno, rozšír si svoj obzor a neotravuj ma.

Fakt, nechápem, pozerám na nejaké staré flejmovacie príspevky, je teraz nejaká každoročná lovecká flejmovacia sezóna, že zase musíte útočiť ,urážať a vyhrážať sa členov 3IAP, ktorými som Lietal Messika, Dazza, Norama, Flyma, Chrousta, Kane, Duda, Plava, Gluma,(sorry ,ak som na niekoho zabudol).???
WTF???

Už sa prosím vás spamätajte a netočte sa bludnom kruhu a neustále sa vracať k tej istej téme, flejmu a urážkam voči bývalým pilotom 3IAP.
Vopred dakujem za pochopenie.
SALUTE a GL!!!
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 17.01.2009 13:52
Nepochopil sem. Kde sme to skončili, jo že Tajpan je zrádce...

P.S. Prosím tě Tajpane až příště zase z nepochopení nebo jakejch důvodů tu zančeš flejmovat, tak nesalutuj, vypadá to až trapně pokrytecky.

Upraveno: Cassius Chaerea on 17.01.2009 13:56
312-902-996
Tajpan
Registrovaný uživatel

Posted on 17.01.2009 14:16
Cassius Chaerea wrote:
Tajpan wrote:
Cassius Chaerea wrote:
Tajpan wrote:
3.Nevulchujem

No já jen že sebechvála smrdí, já smrdím rád, ale že i ty, to sem si o tobě nemyslel.

Cassie mýliš sa ako vždy. teda ak sa nejedná to tanky a Il2+23mm.
Sám dobre viem ,že dosť ludí som sekol na padáku : Fučidu, Jamiho, Jamiho dvojku (neviem ako sa volá, teraz lieta za spojencov).
Hiltosa som usekal na pristávaní, tiež jedného CSL na Krasnodarsku. I dosť vlastných som zostrelil. A tiež som vyvolal flejm ohladom Jirkova/Vogon Normandia, kde som bol obvinený z viacnásobného vulchovania a klamstva. (zámena podobných nickov , myslím že to bol Tampan, alebo tak nejako)
Ale NIKDY to nebolo úmyslné a vždy ak sa to stalo, bolo to náhodou , nedorozumením. a Dokázal som sa ospravedlniť, či v chate, na TS alebo na fore.
A to že niekto lieta za tú či onú stranu pre mna znamená, že je v nejakom týme, bude ma kolegou a mal by byť ťahším súperom ako pilot čo lieta bez prefixu. i ked to nemusí byť pravda.

Ospravedlnujem sa , ale zneužijem dôveru a použijem citáciu z iného fora ohladom len boh vie akého sprostého flejmu. čo už ma unavuje k smrti.

Tajpan
únor 09, 2007, 10:58:25 »
Odpověď s citacíCitace Změnit zprávuZměnit Smazat zprávuOdstranit
nerád vám do toho kecám , ale musím. Neviem, ale ludia , ktorí sa venujú virtuálnemu lietaniu v IL2 sú tak povediac čudáci. Niektorí viac , iný menej. A kaa33;dý inak sa tejto činnosti venuje, niektorí smrtelne váa33;ne, iný to berú ako zábavu. A myslím, a33;e je to súkromná vec kaa33;dého pilota, ako sa k tomu postaví. A ked predsa má niekto voči niekomu výhrady , tak by mal to s tím prebrať na rovinu. A nie ohovárať poza chrbát (ak teda , nič iného nevie). teda , ak má niekto problém s 3Iap/bap nech ide na ich forum , a nech sa preukáa33;e svojou odvahou a argumentami.

Cassie, ak mám s niekým problém, sú na to PM.
Ak to teda chce riešiť čestne ako chlap.
Ak nie, útočí spoza chrbát.
A o tom to je.
Nič zložitého.
S!
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 17.01.2009 14:24
Tajpan wrote:
Cassie mýliš sa ako vždy. teda ak sa nejedná to tanky a Il2+23mm.
Sám dobre viem ,že dosť ludí som sekol na padáku : Fučidu, Jamiho, Jamiho dvojku (neviem ako sa volá, teraz lieta za spojencov).
Hiltosa som usekal na pristávaní, tiež jedného CSL na Krasnodarsku. I dosť vlastných som zostrelil. A tiež som vyvolal flejm ohladom Jirkova/Vogon Normandia, kde som bol obvinený z viacnásobného vulchovania a klamstva. (zámena podobných nickov , myslím že to bol Tampan, alebo tak nejako)
Ale NIKDY to nebolo úmyslné a vždy ak sa to stalo, bolo to náhodou , nedorozumením. a Dokázal som sa ospravedlniť, či v chate, na TS alebo na fore.
A to že niekto lieta za tú či onú stranu pre mna znamená, že je v nejakom týme, bude ma kolegou a mal by byť ťahším súperom ako pilot čo lieta bez prefixu. i ked to nemusí byť pravda.

Ospravedlnujem sa , ale zneužijem dôveru a použijem citáciu z iného fora ohladom len boh vie akého sprostého flejmu. čo už ma unavuje k smrti.

Tajpan
únor 09, 2007, 10:58:25 »
Odpověď s citacíCitace Změnit zprávuZměnit Smazat zprávuOdstranit
nerád vám do toho kecám , ale musím. Neviem, ale ludia , ktorí sa venujú virtuálnemu lietaniu v IL2 sú tak povediac čudáci. Niektorí viac , iný menej. A kaa33;dý inak sa tejto činnosti venuje, niektorí smrtelne váa33;ne, iný to berú ako zábavu. A myslím, a33;e je to súkromná vec kaa33;dého pilota, ako sa k tomu postaví. A ked predsa má niekto voči niekomu výhrady , tak by mal to s tím prebrať na rovinu. A nie ohovárať poza chrbát (ak teda , nič iného nevie). teda , ak má niekto problém s 3Iap/bap nech ide na ich forum , a nech sa preukáa33;e svojou odvahou a argumentami.

Cassie, ak mám s niekým problém, sú na to PM.
Ak to teda chce riešiť čestne ako chlap.
Ak nie, útočí spoza chrbát.
A o tom to je.
Nič zložitého.
S!
Tajpane a o tom to je, že mě a asi ani Válce vůbec nezajímá jestli si čestnej, co si dobrého či špatného z jakéhokoli důvodu udělal, jestli si ve školce kousnul učitelku omylem nebo schválně. A mě ani nezajímá jestli lítáš za letku pošahanejch kačerů, nebo KG378. Strana řekla že si prach sprostej zrádce a tak to prostě je. A Válec jako čestný pionýr se od tebe plně distancoval.

A Tajpane prosím příště nech flejmy na pracovní dny, o víkendu to je sice taky zábavné a čtivé, ale ubírá to čas.

Upraveno: Cassius Chaerea on 17.01.2009 14:25
312-902-996
Tajpan
Registrovaný uživatel

Posted on 17.01.2009 15:23
z iného súdka.

hehe... Proste delej certu dobre, peklem se ti odmeni... Tak doufam, ze je Tajpan uz konecne prestane obhajovat, bo to byli, jsou a budou **** zdrapane...

Tajpan je dokonce dvojitý bezcharaktera a zbabělec, páč před lety létal za modré a to i offline!!

fakt, už dajte mi pokoj. i ostatným bývalým 3iapákom.
Vopred díky.
S and BB!
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 17.01.2009 15:27
No ty ses mi navezl do fóra, já ani Válec sme tě nevolali.

312-902-996
Agijo
Registrovaný uživatel

Místo: Adamov
Posted on 17.01.2009 16:22
Je nanejvíš zajímavý, že se bývalí IAPácí objeví jen aby prudili

Mám takový malý skromný dotaz Tajpane, co je pomlouváním za zády, když někdo svůj názor napíše na veřejně přístupné fórum? A když jsou na to PM, tak na kterém fóru? Pokud na fóru 3.IAP/BAP, tak pak nechápu proč Ti vadí, že to napsal na veřjný fórum místo do PM, stejně bys sem musel přijít

Mebo Ti měl poslat PM na SVK, 310/311, VGR, HP, Čmeláci atd? to nemyslíš vážně.

Tajpane a k tomuto ......Vieš , vlastne je mi ta lúto. Deliť ludí podla toho za akú stranu lietajú v hre Il2FB,a podla toho sa správať , mať názory, je fakt úbohé........
Myslím, že když někdo lítá za modrý a jinej za červený, tak jsou rozdělení na modrý a na červený A to jakou si vybereš stranu smosebou něco vypovídá minimálně o tvých sympatiích k určíté straně. Když budeš hrát FIFU, NHL taky budeš hrát za svůj oblíbenej tým a ne za ten kterej nemáš rád, leda bys byl škodolibej a chtěl jim škodit třeba jako Dazz

A ještě jedna věc, proč se obhajuješ, když jsi nic špatnýho neudělal?

Pro Káně: Když se to nedá, tak to nečti, nikdo tě nenutí

"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov
304210779 www.blajkec.ic.cz
Valec
Registrovaný uživatel

Místo: Ostrava
Posted on 17.01.2009 16:24
Nebudu to dal resit.Jestli jsem se te dotkl tak se ti omlouvam.Preji ti mnoho uspechu.Jen jsem napsal svuj nazor a jestli s nim souhlasis nebo ne mi je celkem putna.

Upraveno: Valec on 17.01.2009 16:29
Agijo
Registrovaný uživatel

Místo: Adamov
Posted on 18.01.2009 09:25
http://www.youtube.com/watch?v=ZJQngTBF5EE

"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov
304210779 www.blajkec.ic.cz
Wolf
Registrovaný uživatel

Místo: Opava
Posted on 18.01.2009 10:57
Tajpan ty jsi dobré MÁSLO....

384-015-768
Chroust
Registrovaný uživatel

Místo: Zábřeh
Posted on 19.01.2009 07:29
http://forum.lamky.cz/index.php/topic,26.990.html

No, ale myslim ze Petka to vcera aspon Kyzovi vysvetlil Ono tak nak celkove zacina byt pro Lamky smrtici potkat IAP ve vzduchu mam pocit...

Upraveno: Chroust on 19.01.2009 08:02
154072332
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 19.01.2009 08:33
Chtěl sem tam něco zábavného napsat aby se nácíčkové pobavili a orangutan se mohl posrat, ale ta jejich stupidní registrace by udolala i vola.

312-902-996
Dryjo
Registrovaný uživatel

Posted on 19.01.2009 10:10
co to je za letku ty MK?ze sem je nikdy nepotkal, nikdy vo nich neslysel..ten opič jedinej mi neco rika..to sem nekde slysel..

Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin

Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise."
Bugs
Velitel

Místo: Poprad
Posted on 19.01.2009 10:21
Ta sme še pobavili, lem, kua chuapi, ochabce tote kidy na piatek, kdo ma včul na to patrec! I toten liňk má také meno, že "páteční fejm". Muším daco robic a ne še tu chlamac na pivnych drístoch.

343-964-290
Strana66 z 96 << < 63 64 65 66 67 68 69 > >>

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005