Autor |
RE: Nové Add on do ila |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 09.01.2007 11:37 |
|
|
Dragon wrote:
No, Bugsi, původně jsem psal B534, ale vzhledem k absenci horních křídel jsem to dal na B135
No mne sa zdá, že tam absentujú aj dolné.
Je to Avia B.534 a dúfam že III. alebo IV séria so 4 guľometmi.
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 09.01.2007 12:32 |
|
|
glum wrote:
Nechci do fandů B534 nějak rejt ale žel vám nerozumím, je to vaše natěšení na ni založeno na racionálním základě, nebo je to čistě bezhlavá láska bez nějakého rozumového základu? Pak bych to chápal, ale jestli myslíte že to bylo důležité éro tak mi asi něco uniká.
Glume něco Ti chybí. Měl bys o tom přemýšlet. Oni i city jsou docela fajn věc. Všechno není o rozumu.
|
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 09.01.2007 12:46 |
|
|
Každopádně Bugsi, kdes vzal ty fotky?
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Místo: SR_Martin
Posted on 09.01.2007 12:57 |
|
|
forum letky 13
http://www.letka13.sk/forum/index.php
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci...
Upraveno: plavoo on 09.01.2007 12:58 |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Místo: Jarpice
Posted on 09.01.2007 13:08 |
|
|
Razo wrote:
glum wrote:
Nechci do fandů B534 nějak rejt ale žel vám nerozumím, je to vaše natěšení na ni založeno na racionálním základě, nebo je to čistě bezhlavá láska bez nějakého rozumového základu? Pak bych to chápal, ale jestli myslíte že to bylo důležité éro tak mi asi něco uniká.
Glume něco Ti chybí. Měl bys o tom přemýšlet. Oni i city jsou docela fajn věc. Všechno není o rozumu.
Razo prosím zkus ten můj blábol lousknout ještě jednou. Já jsem tím chtěl říct, že jestli se na to éro těší na základě čistě citové tak to beru a chápu i když u mě to tak není, ale pokud se na to těší na základě přesvědčení že to bylo důležité válečné éro tak mi něco uniká, protože si to nemyslím, prostě pro mě je to něco jako Pzl11.
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 09.01.2007 13:28 |
|
|
No a Pzl 11 bylo taky důležité, tak vo co de. 11cky bojovali jako Rumonské stroje na východní frontě.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 13:37 |
|
|
Díky Plavoo, koukali jste zajisté všichni na mapy slovenska... PARÁÁÁÁDA. Od Blavy je to jenom kousek do Brna, tak snad tam bude aspoň předměstí
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 09.01.2007 14:55 |
|
|
jj na mapu Slovenska uz koukame pomalu dva roky, snad se dockame....
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 09.01.2007 15:00 |
|
|
Člověk by řekl že už je docela vykoukaná.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 15:01 |
|
|
aha, jsem myslel, že je to hot news
|
Autor |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 09.01.2007 15:14 |
|
|
Zdravím všechny milovníky Avie B-534 a nejlepšího gluma obzvlášť ...
Bugs wrote:
No mne sa zdá, že tam absentujú aj dolné.
Je to Avia B.534 a dúfam že III. alebo IV séria so 4 guľometmi.
... mno Bugsi, proč ty pochybnosti ? Ty jako znalec bys měl beze všech problémů (podle pohledu dozadu) identifikovat jednoznačně sérii IV. podle kryté kabiny ...
Kanónová verze byla označena jako Bk-534, ovšem zamýšlený 20mm Oerlikon nebyl zastavěn ani do jednoho kusu ... takže žádný "drtič befek" se nekoná, naopak - Bk-534 lítaly jen se třema kulometama ...
Jinak všem přiznicům doporučuji třeba toto ... ...
EDIT:
... a tady je seznam sestřelů připsaných B-534 během Velké Vlastenecké ... ENGLISH
Upraveno: Plooskie on 09.01.2007 17:48 |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 15:38 |
|
|
glum wrote:
[quote]Razo wrote:
Razo prosím zkus ten můj blábol lousknout ještě jednou. Já jsem tím chtěl říct, že jestli se na to éro těší na základě čistě citové tak to beru a chápu i když u mě to tak není, ale pokud se na to těší na základě přesvědčení že to bylo důležité válečné éro tak mi něco uniká, protože si to nemyslím, prostě pro mě je to něco jako Pzl11.
No a já tím myslel asi toto: Ty jakožto příslušník národa českého by jsi měl mít určitý citový vztah k události jako je tato. Tím myslím, že by pro tebe mělo mít význam objevení se AVIE jako letadla v IL-2 ve kterém se budeš doufám moci proletět. To je vše. Ale v tobě to není a to je škoda. A pochybuji, že se na to někdo těší kvůli tomu, že by AVIE byla významným letadlem WWII.
|
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 12.01.2007 22:36 |
|
|
Prečo sa mi na 4.071 nedajú hrať skoro všetky kampane (okrem nejakých ruských, nemeckých a japonských) Vyberiem si kampaň napríklad RAF , stisne generovať a nič... |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Posted on 13.01.2007 01:10 |
|
|
Zkus si to přepnout do angličtiny, jestli to používáš v češtině, tak to dělalo problémy.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 13.01.2007 10:32 |
|
|
v conf.ini je riadok locale=cs alebo en. Ten proste vymaž, pôjde to v angličtine, ale potom včetky kampane by mali šlapať v pohode
|
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 13.01.2007 12:24 |
|
|
Díky,teraz to už beží, mal som tam češtinu |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 06.02.2007 07:08 |
|
|
Takže aby to nezapadlo v poznámkach
Odkaz na 4.08m
http://files.games.1c.ru/il2pict/408m.exe
Akurát, že toto nie je patch na Slovensko, ale len oprava pár olegových kiksov + 4 nové mapy. Ale okrem Nórska až také nové niesú. Murmansk leto a dve online.
A ešte taká rada ako vyzrát na inú verziu servra:
The server can now check for changes on the client-side game modules, i.e. ensure the modules were not modified. To enable the check, a new key was added to the conf.ini file.
In order to set the client-side verification parameters you will need to manually edit the conf.ini file located in your main game folder before launching the game. Open the file with a text editor, find the [NET] section and in the checkRuntime = line write in either 0 or 1 (or 2), then save the file. If the checkRuntime = line does not exist in your conf.ini file, add it to the end of the [NET] section.
checkRuntime=0-no check is made (default);
checkRuntime=1-quick check;
checkRuntime=2-comprehensive check.
NOTE: during the comprehensive check, if the client runs a different OS version from the client, the check may identify the OS differences as changes in game modules.
Upraveno: Bugs on 06.02.2007 08:22 |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 06.02.2007 08:54 |
|
|
Bugs wrote:
Takže aby to nezapadlo v poznámkach
Odkaz na 4.08m
http://files.games.1c.ru/il2pict/408m.exe
Akurát, že toto nie je patch na Slovensko, ale len oprava pár olegových kiksov + 4 nové mapy. Ale okrem Nórska až také nové niesú. Murmansk leto a dve online.
A ešte taká rada ako vyzrát na inú verziu servra:
The server can now check for changes on the client-side game modules, i.e. ensure the modules were not modified. To enable the check, a new key was added to the conf.ini file.
In order to set the client-side verification parameters you will need to manually edit the conf.ini file located in your main game folder before launching the game. Open the file with a text editor, find the [NET] section and in the checkRuntime = line write in either 0 or 1 (or 2), then save the file. If the checkRuntime = line does not exist in your conf.ini file, add it to the end of the [NET] section.
checkRuntime=0-no check is made (default);
checkRuntime=1-quick check;
checkRuntime=2-comprehensive check.
NOTE: during the comprehensive check, if the client runs a different OS version from the client, the check may identify the OS differences as changes in game modules.
Bugsi, tohle jsem chápal jako ochrau proti hackerům, cheaterům, kteří si upravují soubory Ila, aby pak měli navrch, i když mi to moc nesedělo s tím, že by si to mohl každej nastavit v conf.ini
Není to tak, že když hostuješ server, tak si tam dáš tyhle parametry a ono ti to zkontroluje, jestli klienti - ostatní, co se na tebe připojí, mají originální soubory bez úprav?
Nebo jsem jenom trubka a je to na to, aby server neřekl, máš 4.08 a tak tě sem nepustím, páč mám 4.071? Teď ti nevím
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 06.02.2007 09:01 |
|
|
Som to zle pochopil a zdá sa, že máš pravdu ty a trubka som ja.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 06.02.2007 09:02 |
|
|
Co jsem slysel mela byt v 4.08 ta ochrana proti tem upravam, tedy bych si spis vsadil na Drakovu verzy, uz jen to ze je podle me blbost aby si mohl hrat ruzne verze dohromady. |
|