Autor |
RE: Blokování letiště |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 15.09.2006 12:11 |
|
|
1stCL_Jamamoto wrote:
Kurwa co jinýho chceš dělat v pátek odpoledne?
No to je fakt ... ale mohli jsme flejmovat na nějaké filozoficko-intelektuální úrovni ! Tak byste měli totiž alespoň nějakou šanci
Takle jste vyloženě ve vleku našich borců, jelikož Drakovy a Cassiovy úrovně prostě nedosahujete a nejste si to neustále schopni připustit ...
Upraveno: Plooskie on 15.09.2006 12:15 |
|
Autor |
1stCL_valhera
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:12 |
|
|
Dragone, tos přehnal. Jsi u mě obyčejná nula a musím ti otevřeně říct, že pro spustu pilotů jsi směšná figurka, která má IQ kravského lejna. Od teď mi nestojíš ani za pozdrav. Pokud tvoje argumenty musí být podporovány, pro tebe zřejmě vtipnými, poznámkami, tak nejsme spolu na stejné společenské úrovni a budeš si muset jít poplkat "ke svým" někam do stok. |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 15.09.2006 12:19 |
|
|
Teď mi, milý valhero, vyhrkly slzy velké jako hrachy
Ne, fakt, vážně jsi mně ranil. Netušil jsem, že když lítám tak dlouho, že jsem stoka.
Plomiň Valhero, to víš, mám IQ 140, test z Menzy, a tak občas můj myšlenkový tok, někteří jedinci, nejsou schopni sledovat
Jinak jsi to trefil, my manageři jsme fakt nejhorší sebranka této, jinak čestné, společnosti
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 15.09.2006 12:21 |
|
|
1stCL_Jamamoto wrote:
Cassius Chaerea wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
Ale jo....vaše věc....už jste se ztrapnili doma, tak proč se neztrapnit mezinárodně... Nápodobně, jenže vy už i mezinárodně ste hvězdy .
No nevím....ty jsi sundal dvě letadla, z toho jedno vlastní, plus toho maníka na padáku. Na zemi jsi zničil kulový. Já mám šest zničenejch nepřátelskejch pozemních cílů... A já mám péro dlouhý až na půdu.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:21 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
Je to nepsané pravidlo možná pro liony, kteří se většinou ještě divěj když je někdo rozmlátí při přistání, protože si zapli navigáční štíty.
Jinak Valhero píšeš hlouposti. Zabíjet to je svintstvo, ať to děláš jen rytířsky ze šestky nebo když se houpe na šnůrách, výsledek je stejnej. Ale jen blázni v tom hledaj rozdíli.
A il jak si řekl je jen hra, takže proč to nedělat, když ve skutečnosti se dotyčnému prd stane.
Názor hodný pravého BAPáka :blijící smajík:
Nedávno jsem tady na fóru četl post váženého člena IAP domáhající se farplay hry
Asi by jste měli dát hlasovat co vlastně chcete né |
|
Autor |
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:22 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
Cassius Chaerea wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
Ale jo....vaše věc....už jste se ztrapnili doma, tak proč se neztrapnit mezinárodně... Nápodobně, jenže vy už i mezinárodně ste hvězdy .
No nevím....ty jsi sundal dvě letadla, z toho jedno vlastní, plus toho maníka na padáku. Na zemi jsi zničil kulový. Já mám šest zničenejch nepřátelskejch pozemních cílů... A já mám péro dlouhý až na půdu.
Leda tak z gauče!
Stejně všichni umřeme...
|
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:23 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
A já mám péro dlouhý až na půdu.[/quote]
To by bylo min. 4 x větší než ty prďolo |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:23 |
|
|
Dragon wrote:
Dyk říkám, to bylo v době, kdy jsi ještě myslel, že joystick je jenom pro potěšení Tvé mámy
Ajo Valhero, ty narážíš na tohle??? To je hned vidět, jaké ty jsi čuně a na co myslíš...
Já myslel, že tou dobou tvá máma lítala ila a ty jsi jí koukal z klína na obrazovku... Jestli jsi myslel na nějáké prasárny, na to není joystick
Fuj, za co mně máš!!! Za to tě budu muset sestřeli
|
Autor |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 15.09.2006 12:24 |
|
|
1stCL_valhera wrote:
Dragone, tos přehnal. Jsi u mě obyčejná nula a musím ti otevřeně říct, že pro spustu pilotů jsi směšná figurka, která má IQ kravského lejna. Od teď mi nestojíš ani za pozdrav. Pokud tvoje argumenty musí být podporovány, pro tebe zřejmě vtipnými, poznámkami, tak nejsme spolu na stejné společenské úrovni a budeš si muset jít poplkat "ke svým" někam do stok.
Plooskie Drakovi - dobrá trefa chlape, vypadá to že do točí domů ... teče mu palivo a vypadá že má chycený i chladič, od toho už bude klid. Jestli ho Cassius dotáhne a dá ještě jednu zteč tak bude tutově skákat a pak ho můžete vyzobnout na padáku .... Muhahaha
Kurňa Valhero - teď jsi mě fakt dostal ! Fakt to bereš vážně ?! Nejsem si teda jistý ... Jestli jo, tak tě ujišťuju, že tahle debata FAKT NENÍ O STŘÍLENÍ NA PADÁKU ...
Jami IMHO brejkuje docela bravurně (na Liona teda) a už pár ztečí našich borců ustál ...
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
|
|
Dazz wrote:
Cassius Chaerea wrote:
Je to nepsané pravidlo možná pro liony, kteří se většinou ještě divěj když je někdo rozmlátí při přistání, protože si zapli navigáční štíty.
Jinak Valhero píšeš hlouposti. Zabíjet to je svintstvo, ať to děláš jen rytířsky ze šestky nebo když se houpe na šnůrách, výsledek je stejnej. Ale jen blázni v tom hledaj rozdíli.
A il jak si řekl je jen hra, takže proč to nedělat, když ve skutečnosti se dotyčnému prd stane.
Nedávno jsem tady na fóru četl post váženého člena IAP domáhající se farplay hry
Asi by jste měli dát hlasovat co vlastně chcete né Ty raději řekni kdy bude Truk, křižáku.
|
Autor |
1stCL_valhera
Registrovaný uživatel
|
|
IQ ani profese nikomu nepředurčuje, že z něj nemůže být dobytek s chováním dlaždiče... dál se odmítám k tomu už vracet.. |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:25 |
|
|
Dazz wrote:
Cassius Chaerea wrote:
Asi by jste měli dát hlasovat co vlastně chcete né
Našťastný Dazzi, narážíš na můj příspěvek
Fair play - uznat sestřel a pod. Já neplaču, když mně někdo sundá na padáku a to bych ani nikdy nereklamoval.
|
Autor |
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:26 |
|
|
Dragon wrote:
Ne, fakt, vážně jsi mně ranil. Netušil jsem, že když lítám tak dlouho, že jsem stoka.
Plomiň Valhero, to víš, mám IQ 140, test z Menzy, a tak občas můj myšlenkový tok, někteří jedinci, nejsou schopni sledovat
Jinak jsi to trefil, my manageři jsme fakt nejhorší sebranka této, jinak čestné, společnosti
Tak proč tu ze sebe děláš ustavičně klauna?
Stejně všichni umřeme...
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 15.09.2006 12:27 |
|
|
Kane wrote:
srřelba na padáky byla v realu věcí vyjímečnou, A ty se divíš, Já se k šanci někoho zabít dostanu jednou za padesát misí. Jak často se k tomu mohli dostat na frontě když potkali frice jednou za deset letů, většina pilotů k tomu neměla ani příležitost. A ti co měli, to buď udělali nebo ne.
|
Autor |
Ondura
Registrovaný uživatel
Místo: Kladno
Posted on 15.09.2006 12:28 |
|
|
Hele kdo to má pořád číst, tolik času v práci nemám, nechcete to nechat na odpoledne |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
|
|
1stCL_Jamamoto wrote:
Dragon wrote:
Tak proč tu ze sebe děláš ustavičně klauna? No aby ho tu udělal i Jami Dazz a spol, přece.
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
|
|
1stCL_Jamamoto wrote:
Dragon wrote:
Mám se chovat jako manager? to byste byli teprve nešťastní
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 15.09.2006 12:29 |
|
|
Ondura wrote:
Hele kdo to má pořád číst, tolik času v práci nemám, nechcete to nechat na odpoledne To je furt, tady se nic neděje, pište, a potom nepište nestíhám to číst. Tak už si vyber
|
Autor |
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel
Posted on 15.09.2006 12:31 |
|
|
Dragon wrote:
1stCL_Jamamoto wrote:
Dragon wrote:
Mám se chovat jako manager? to byste byli teprve nešťastní
Bojim bojim, víš ty vůbec, co to slovo znamená, kašpárku?
Stejně všichni umřeme...
|
|
Autor |
Ondura
Registrovaný uživatel
Místo: Kladno
Posted on 15.09.2006 12:31 |
|
|
No pokud jsem v kanclu, tak se tu nic neděje no a pokud mám moc práce a nemám čas sedět u PC tak se tu roztrhne pytel s příspěvky. Takže od příštího týdne byste mohli začít, ať mám co číst |
|