Autor |
RE: Nové Add on do ila |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 09.01.2007 09:36 |
|
|
Avia?
Ja tomu ale vubec nerozumim
Upraveno: Chroust on 09.01.2007 09:38 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 09.01.2007 09:40 |
|
|
F-16 dodáváná do ČR se změněnou palubní deskou.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 09.01.2007 09:50 |
|
|
A prvú cenu vyhráva Veľká Mrkva, pretože tá vždy všetko vie najlepšie. Aj keď ani Cassius nebol až tak ďaleko od pravdy.
|
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 09.01.2007 09:52 |
|
|
Bugsi, první příspěvek byl můj - na předešlé straně... Velká mrkev se přiblížila, ale byla pomalá a nepřesná...
takže ještě jednou... and the winner is ......
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Místo: Jarpice
Posted on 09.01.2007 09:55 |
|
|
Možná se ukážu jako naprostý ignorant (což je ostatně pravda), ale můžete mi prosím objasnit co je na té Avii tak naprosto super že při jákekoliv zmínce o ní vám vlhne zrak a někteří čekají na její příchod jak na mesiáše? Pokud laicky vím tak to je éro které bylo ve výzbroji ČS vzdušných sil těsně před válkou, po okupaci bylo snad naše letecto rozpuštěno, takže není mi jasné kde se Avia mohla zůčastnit nějakých bojů ve větších počtech aby stalo zato být odvázaný z toho že dostaneme nové POUŽITELNÉ éro, které se bude lítat na serverech a válkách. Já osobně ji beru jako obdobu třeba Pfeila, je sice hezké že ve hře je, ale na reálných serverech se s ním nelítá. Není Avie stejný případ?
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 09.01.2007 09:58 |
|
|
Dragon wrote:
Bugsi, první příspěvek byl můj - na předešlé straně... Velká mrkev se přiblížila, ale byla pomalá a nepřesná...
Bohužel, Chroust bol predsa len bližšie, pretože ty si uviedol 135, čož ak má dobré povedomie bola síce Avia B.135 ale len ako exportná pre Bulharsko. A Chroust uviedol aspoň Ávia a ty len 135.
Takže vlastne víťaza ešte máme, aj keď správnu odpoveď ešte nikto neuviedol.
glume, ty ignorant a čo Slovenské vzdušné zbrane a ich prvý výlet na východnú frontu. A hlavne je to jediné lietateľné éro v ilovi z produkcie predvojnového Československa. A budem si môcť zalietať a Kombinovanú letku v SNP.
Upraveno: Bugs on 09.01.2007 10:01 |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Místo: Adamov
Posted on 09.01.2007 09:59 |
|
|
Avia se myslím účastnila bojů mezi Slovenskem a Maďarskem, pak se taky účastnila SNP, takže použitelná svým způsobem je.
"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 10:01 |
|
|
glume, za tuhle neznalost bys zasloužil pohoupat na háku...
1. je to ČESKOSLOVENSKÉ letadlo a bude ve hře!!! Jestli jsi aspoň trochu patriot, tak by ti měl vlhnout nejen zrak
2. v československém letectvu nesloužila.
3. má na svědomí pravděpodobně sestřel bombardéru B-24 Liberator nad Bulharskem
4. výzbroj, se kterou létala nakonec nebyla 1x20mm kanón a 2*7,7mm kulomety, ale jenom 2x7,7mm kulomety.
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 09.01.2007 10:01 |
|
|
Používalo jí Slovenské letectvo německé cvičné jednotky, jeden čas nasazené na východní frontě. Taktéž bojovala při slovenském národním povstání (a bude mít ní i mapu Slovenska).
Prostě bobma a které bych čenžnul klidně za všechny typy spitfirů.
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 09.01.2007 10:05 |
|
|
Dragon wrote:
1. je to ČESKOSLOVENSKÉ letadlo a bude ve hře!!! Jestli jsi aspoň trochu patriot, tak by ti měl vlhnout nejen zrak
4. výzbroj, se kterou létala nakonec nebyla 1x20mm kanón a 2*7,7mm kulomety, ale jenom 2x7,7mm kulomety.
Tak neviem neviem. Za SNP má istý zostrel Ju52. O tom Liberatorovi nič neviem, ale zato má dosť zostrelov na východnej fronte. Avia B.534 bola vyrábaná vo viacerých verziách, tie prvé mali len dva guľomety, ale tie neskoršie už 4 7,62mm. Ako to ale bude namodelované v ilovi vie len Oleg.
Upraveno: Bugs on 09.01.2007 10:17 |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 10:17 |
|
|
Dragon wrote:
ad1. Hm tak to asi nejsem patriot, mě by vlhnul nejenom zrak ze SpitaXIV,B24,B17 a pod. prostě éra které létali ve velkých počtech a měli bojové úspěchy které stojí za zmínku v simulátoru z WW2.
ad3. Celý jeden pravděpodobný sestřel? A to vám stačí jako důvod proto se na to tak těšit? Když se na to podívám racionálně tak je to éro téměř nanic, bude použitelné na jedné mapě SNP (nedejbože ve stylu Avie vs Avie jak je to na AH s rumunskými a německými befkami). To mi připadá stejné jako být natěšený na PZL 11, viděl jsem ho na jedné mapě na AH mimoto jsem v něm nikdy bojově neletěl na jiném servru nedejbože válce.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 09.01.2007 10:21 |
|
|
glum wrote:
Dragon wrote:
ad1. Hm tak to asi nejsem patriot, mě by vlhnul nejenom zrak ze SpitaXIV,B24,B17 a pod. prostě éra které létali ve velkých počtech a měli bojové úspěchy které stojí za zmínku v simulátoru z WW2.
ad3. Celý jeden pravděpodobný sestřel? A to vám stačí jako důvod proto se na to tak těšit? Když se na to podívám racionálně tak je to éro téměř nanic, bude použitelné na jedné mapě SNP (nedejbože ve stylu Avie vs Avie jak je to na AH s rumunskými a německými befkami). To mi připadá stejné jako být natěšený na PZL 11, viděl jsem ho na jedné mapě na AH mimoto jsem v něm nikdy bojově neletěl na jiném servru nedejbože válce.
Asi si si neprečítal ostatné príspevky. V radoch Slovesnkých vzdušných zbraní bola použitá v polskej kampani, proti Maďarsku, ale hlavne na východnej fronte, kde aj zaznamenala početné zostreli pri ochrane Ju87 a prieskumných letoch. Myslím, že Slováci na nej na východe absolvovali viac ako 1100 bojových letov. Taktiež bola používaná Bulharmi ako stroj PVO. A počas SNP ako bitevník na podporu pozemných vojsk.
|
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 10:26 |
|
|
Nechci do fandů B534 nějak rejt ale žel vám nerozumím, je to vaše natěšení na ni založeno na racionálním základě, nebo je to čistě bezhlavá láska bez nějakého rozumového základu? Pak bych to chápal, ale jestli myslíte že to bylo důležité éro tak mi asi něco uniká.
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 09.01.2007 10:30 |
|
|
Glume je to asi jako s tebou a p-47, tudíž láska prostě.
Jinak důležité éro to bezpochyby bylo. Rozhodně víc než třetina letadel v Il-2.
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 09.01.2007 10:42 |
|
|
Mozná víc než třetina: viz. ty UFA co jsou v 4.07
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 09.01.2007 10:50 |
|
|
Dobrá víc jak dvě pětiny.
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 09.01.2007 10:52 |
|
|
Tvůrci Avie by ti asi řekli tohle. Mohli jsme pro vás postavit hromádů ufounů, ale my jsme řekli ne, když něco tak pořádnej skutečnej historickej stroj.
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 11:07 |
|
|
Bugs wrote:
Dragon wrote:
Bohužel, Chroust bol predsa len bližšie, pretože ty si uviedol 135, čož ak má dobré povedomie bola síce Avia B.135 ale len ako exportná pre Bulharsko. A Chroust uviedol aspoň Ávia a ty len 135.
glume, ty ignorant a čo Slovenské vzdušné zbrane a ich prvý výlet na východnú frontu. A hlavne je to jediné lietateľné éro v ilovi z produkcie predvojnového Československa. A budem si môcť zalietať a Kombinovanú letku v SNP.
Bugsi, že to je Avia se dá dle českých popisek poznat. Nic jiného se nepřipravovalo. Ale Chroust ani neví, že nějáká 135ka byla... grrr, tak jaký, že ten ignorant byl blíž????
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Posted on 09.01.2007 11:08 |
|
|
No, Bugsi, původně jsem psal B534, ale vzhledem k absenci horních křídel jsem to dal na B135
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 09.01.2007 11:10 |
|
|
Dragon wrote:
Bugs wrote:
Dragon wrote:
Bugsi, že to je Avia se dá dle českých popisek poznat. Nic jiného se nepřipravovalo. Ale Chroust ani neví, že nějáká 135ka byla... grrr, tak jaký, že ten ignorant byl blíž????
Nebul, druhy misto taky neni spatny a mamca Ti za to treba neco koupi
Ale kdyby ne, tak Ti neco dam i ja:
Upraveno: Chroust on 09.01.2007 11:11 |
|