Autor |
Plooski Kánětova filosofická něco |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 12:43 |
|
|
Tak včera jsem slíbil Plooskimu, že založím vlákno kde se budem filosofisky průjmovat nad nesmrtelností šturma.
Veškere obrňáky budou nemilosrdně postihovány meruňkama, na které Chroust za dva týdny jede
Takže téma dne: Nakolik se realné vlastnosti virtuálního pilota přenášejí do virtuálního kokpitu, a naopak, jak se neskutečná touha někoho virtuálně zmasakrovat přenáši do reálného života?
Za mě mohu říci, že od doby co létám šturma, osvojil jsem si bohulibý zvyk, útočit v reálu odspoda na šestou. V reálu to vypadá tak že se nenápadně přiblížím k objektu mé averze, a zatímco v hrozivém postoji (rozkročen, paže v bok, brada vysunuta) komunikuje s mou dvojkou/jedničkou ci jiným spojeneckým objektem, ho nakopnu zezadu do koulí. Objekt napadení již není potřeba dále vulčovat.
A jak jste na tom vy???
Upraveno: Kane on 14.07.2006 13:02 |
|
Autor |
RE: Plooski Kánětova filosofická něco |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 14.07.2006 12:47 |
|
|
No ja takhle vezmu Mrkvev, podusim ji na mirnem plameni, podleju poradne vodkou a chvilicku podusim, hotovo. To je tak vse |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 12:51 |
|
|
Pi..., ku... konečně nějaké pořádné vlákno.
Až se raz pořádně naje... tak se tu vyg...
|
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 12:55 |
|
|
kane,všetka čest. ja myslel , že nedodržíš slovo.
kua, ja tot vlákno už teraz milujem.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 13:01 |
|
|
Ty voe ja to zapomel osolit !!!!!
Upraveno: Chroust on 14.07.2006 13:02 |
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 13:02 |
|
|
Chrouste, to bolo asi tým , že včera ti to niekto velmi milý tvojmu srdcu , poriadne osolil.
Soraáč, bolo to pjekný.
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 13:07 |
|
|
Meee?? Jedinej kdo me neco vosolil jste byli vcera Vy, Vy hovada ..a Vy me sice mily jste...ale ze by az tolik?? |
|
Autor |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 14.07.2006 13:47 |
|
|
No jak to vidím, tak aby sis na ty meruňky vzal vagón Chrouste, jelikož tady jich rozdáš "neúrekom" |
|
Autor |
Plooskie
Letec
Posted on 14.07.2006 13:51 |
|
|
Kane wrote:
... a zatímco v hrozivém postoji (rozkročen, paže v bok, brada vysunuta) komunikuje s mou dvojkou/jedničkou ci jiným spojeneckým objektem, ho nakopnu zezadu do koulí. Objekt napadení již není potřeba dále vulčovat.
... no jo, zajímalo by mě jak to řešíš, pokud objekt:
1) není rozkročen
2) nemá koule
?????
... prosím o odpověď, protože jinak nebudu moct usnout ....
A když už jsme v tom "filozofickém něčem" tak by mě Káně zajímal tvůj názor na klasickéu otázku ohledně vejce a slepice ? |
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 13:54 |
|
|
No k tématu.
Náhodou som si stiahol jeden video klip.
Super hudba, fakt.
Ale trochu čudný dej. Postkatastrofická technika blízskej doby, ale...
Vždy ked vtom videu niekto schytal (tanky, pechota, vrtulníky) , tak zahynul ako ked niekto lagne, rozpadne sa obraz, technika zmizne z obrazu. žiadna mrtvola
?????
Nejaká p*tchovina, asi.
tak som sa trochu pustil do pátrania a bol som nemilo prekvapený. Bol to neoficiálny videotrailer je jednému sci-fi filmu.
A myslím , že Kane vtom filme je asi odpoved na nielen tvoju otázsku ale aj na náš vztah k virtuálnej realite a morálke, etike správania sa v nej i a vzhladom na naše vlastné správanie sa v reálnom svete.
A že ako to vždy býva, ludia potrebujú mať nejaké pravidlá, obmedzenia, morálku, bič boží , lebo sa to inak ako vždy zvrhne na anarchiu a barbarstvo. voči sebe i voči druhým.
Ten film sa volá AVALON.
a tu je nejaký odkaz.
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=4195
stačí si prečítať stručný obsah.
Ale hudba je skvelá
I ked je to aj moja odpoved na veci , ktorými sa zaoberále v poslednej dobe. Ak sa spustí lavína, tak ju nik nezastaví.
|
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 14:01 |
|
|
Plooskie wrote:
Kane wrote:
... a zatímco v hrozivém postoji (rozkročen, paže v bok, brada vysunuta) komunikuje s mou dvojkou/jedničkou ci jiným spojeneckým objektem, ho nakopnu zezadu do koulí. Objekt napadení již není potřeba dále vulčovat.
... no jo, zajímalo by mě jak to řešíš, pokud objekt:
1) není rozkročen
2) nemá koule
?????
... prosím o odpověď, protože jinak nebudu moct usnout ....
A když už jsme v tom "filozofickém něčem" tak by mě Káně zajímal tvůj názor na klasickéu otázku ohledně vejce a slepice ?
bodlem na kostrč, doporučuji zvulchovat
je všeobecně známo že slepice i vejce jsou současníky a potomky mimozemské civilizace, to je snad jasné
|
|
Autor |
Flym
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava
Posted on 14.07.2006 14:06 |
|
|
tak sem budem prispievať jedine pod vplyvom
Mladsij lejtenant 3.IAP_Flym |
|
Autor |
Plooskie
Letec
Posted on 14.07.2006 14:10 |
|
|
Kane wrote:
je všeobecně známo že slepice i vejce jsou současníky a potomky mimozemské civilizace, to je snad jasné
... a bylo to vejce v té slepici, nebo se vyskytli vedle sebe ? Potom teda předpokládám, že se z toho vejce vylíhnul kohout, který matičku ehm zincestoval a počal celý drůbeží rod ... to je ovšem docela zásadní průlom do prevážně patriarchálních teorií křesťanů ... |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 14:10 |
|
|
Ten film jsem viděl, líbil se mi nápad a muzika je opravdu božská. Jenom jsem tě dost dobře nepochopil.
Myslíš to tak že když chybí ve virtuálním světě, jaká si zpětná vazba, mění se i chováni člověka v ní? To znamená že se chová jinak než v reálu?
Já si myslím že zpětná vazba tu je, byť omezená verbálním nebo psaným projevem, jak jsme si všichni všimly.
Jak si to myslel Tajpy, ještě jednou a pomaleji pls
|
|
Autor |
Plooskie
Letec
Posted on 14.07.2006 14:13 |
|
|
Kane wrote:
Ten film jsem viděl, líbil se mi nápad a muzika je opravdu božská. Jenom jsem tě dost dobře nepochopil.
Myslíš to tak že když chybí ve virtuálním světě, jaká si zpětná vazba, mění se i chováni člověka v ní? To znamená že se chová jinak než v reálu?
Já si myslím že zpětná vazba tu je, byť omezená verbálním nebo psaným projevem, jak jsme si všichni všimly.
Jak si to myslel Tajpy, ještě jednou a pomaleji pls
Káně byl rychlejší ... Jak si to myslel Tajpy, ještě jednou a pomaleji pls ... |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 14:17 |
|
|
Plooskie wrote:
Kane wrote:
... a bylo to vejce v té slepici, nebo se vyskytli vedle sebe ? Potom teda předpokládám, že se z toho vejce vylíhnul kohout, který matičku ehm zincestoval a počal celý drůbeží rod ... to je ovšem docela zásadní průlom do prevážně patriarchálních teorií křesťanů ...
je všeobecně známé že ufouni nám tady nechali tři věci :vejce, slepici, a CD Ila. Které poté snesl Mojžíš z hory. Ve vejci byl kohoutek co jse jmenoval Adam co vošustil slepku EVO, po které se jmenuje můj joj. Nevím proč tobě vzdělanému člověku musím znova osvětlovat vznik virtualní komunity
Upraveno: Kane on 14.07.2006 14:19 |
|
Autor |
Plooskie
Letec
Posted on 14.07.2006 14:22 |
|
|
Kane wrote:
je všeobecně známé že ufouni nám tady nechali tři věci :vejce, slepici, a CD Ila. Které poté snesl Mojžíš z hory. Ve vejci byl kohoutek co jse jmenoval Adam co vošustil slepku EVO, po které se jmenuje můj joj. Nevím proč tobě vzdělanému člověku musím znova osvětlovat vznik virtualní komunity
... no vidím že to z mým vzděláním není taková sláva jak jsem si myslel
Tím chceš naznačit že Oleg je emzák ???!!! No to by vysvětlovalo mnohé .... |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 14.07.2006 14:26 |
|
|
Plooskie wrote:
Kane wrote:
... no vidím že to z mým vzděláním není taková sláva jak jsem si myslel
Tím chceš naznačit že Oleg je emzák ???!!! No to by vysvětlovalo mnohé ....
jj a všichni pocházíme z jedné slepice EVO, na to se s křesťanama vyjímečně shodnem, jenom nemuseli kur..t Olegovy jméno
|
|
Autor |
Plooskie
Letec
Posted on 14.07.2006 14:29 |
|
|
Jak křesťani zku*vili Olegovi jméno ??? |
|