Autor |
joy |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 06.08.2007 13:34 |
|
|
no tak konecne, v zari novej komp a nasledne s nim se tesim do vycviku u vas..ale mam jednu otazku.mam hodne starej joystick a to jako HODNE starej joystick de snim litat single a s jinym sem ani nelital, ale nevim, jestli to pude i u vas..ma totiz pedaly na klavesnici Y a X..umim litat i s nim a to tak, ze ve vzduchu prakticky pedaly nepouzivam, ale pochybuju, ze by mi to proslo i u vas..tak dik za odpovedi |
|
Autor |
RE: joy |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 06.08.2007 13:42 |
|
|
Asi takhle sestřeluj letadla a nič tanky, klidně na klávesnici, hlavně když ti to pude.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Místo: Letohrad
Posted on 06.08.2007 13:52 |
|
|
Vážení, začíná mi končit můj MSFF2! Nějak tam naskočila vůle, a občas jen tak kopne do ruky. A to že pořádně!
Takže asi budu kupovat Evo.
Nahoru můžeš. Dolů musíš!
Upraveno: Panek on 06.08.2007 13:55 |
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 06.08.2007 14:04 |
|
|
Dryjo wrote:
no tak konecne, v zari novej komp a nasledne s nim se tesim do vycviku u vas..ale mam jednu otazku.mam hodne starej joystick a to jako HODNE starej joystick de snim litat single a s jinym sem ani nelital, ale nevim, jestli to pude i u vas..ma totiz pedaly na klavesnici Y a X..umim litat i s nim a to tak, ze ve vzduchu prakticky pedaly nepouzivam, ale pochybuju, ze by mi to proslo i u vas..tak dik za odpovedi
Ja jsem taky zacinal na plecce. A hele mam MSSW2 a letam jeste hure nez pred tim . Neni to o joy ale o zkusenosti a zvyku.
Panek wrote:
Vážení, začíná mi končit můj MSFF2! Nějak tam naskočila vůle, a občas jen tak kopne do ruky. A to že pořádně!
No za postovne si to klidne vemu.
|
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 06.08.2007 14:09 |
|
|
Cmeptb wrote:
Dryjo wrote:
no tak konecne, v zari novej komp a nasledne s nim se tesim do vycviku u vas..ale mam jednu otazku.mam hodne starej joystick a to jako HODNE starej joystick de snim litat single a s jinym sem ani nelital, ale nevim, jestli to pude i u vas..ma totiz pedaly na klavesnici Y a X..umim litat i s nim a to tak, ze ve vzduchu prakticky pedaly nepouzivam, ale pochybuju, ze by mi to proslo i u vas..tak dik za odpovedi
Ja jsem taky zacinal na plecce. A hele mam MSSW2 a letam jeste hure nez pred tim . Neni to o joy ale o zkusenosti a zvyku.
Panek wrote:
No za postovne si to klidne vemu.
no o zvyku to je, myslim, ze nelitam zas az tak spatne, ale u kamosu s jinou pakou, je to fakt spatny.. |
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 06.08.2007 14:10 |
|
|
tak vam dekuju za odpovedi a tesim se.. |
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 06.08.2007 19:11 |
|
|
Dryjo, ak nemáš prachy na drahé páky odporučím ti Saitek Cyborg Evo. Zmestíš sa s tým do 900 korún a je to najlepší joe vo svojej triede. Žiadne Logitechy, Geniusy... Ja si ho neviem vynachváliť, je pekný, svieti, presný, nastaviť sa dá na ňom takmer všetko.Počul som na neho nespočetne mnoho kritík, a nebudem sa čudovať ak sa aj teraz niekto ozve že trepem somariny, že ten joe je krám. Ale ja ho mám už asi necelý polrok a nebadať na ňom ani kúsok opotrebenia. A som si istý že mne vydrží ešte také 2 roky. Niežeby pre to že na ňom takmer skoro nelietam ale ja so ku nemu šetrný. Držím jemne, robím pomalé pohyby (samozrejeme v boji treba rýchlo trhať) proste každým jeho pohybom myslím na to aby som ho šetril.
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí... |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 06.08.2007 20:39 |
|
|
Jop Saitek Cyborg Evo FF mám už přes dva roky, a je good, sic má již vůle, ale furt sem tam něco trefím.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 06.08.2007 21:07 |
|
|
Dryjo, aby si Cassimu rozumel. Sem-tam u neho znamená každý let.
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí... |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Místo: Kolín
Posted on 07.08.2007 15:07 |
|
|
Jacq wrote:
Držím jemne, robím pomalé pohyby (samozrejeme v boji treba rýchlo trhať) proste každým jeho pohybom myslím na to aby som ho šetril.
Jojo mám to taky ,raději se bojům vyhíbám .... vědčinou lítám na klávesnici jen přistání si dávám s joyem .... prostě dělám vše ,abych mu nějak neublížil ...... má i plynovou páku jednou (měl jsem zrovna narozeniny ) jsem si sní i přidal plyn ,a čoveče to je parádička ...... Na vánoce jsem si zkusil pomačkat knoflíky a úžasně cvakaj ...... prostě báječněj joy ,mohu něž doporučit .... už mám druhej k prvnímu sem se nechoval hezky ,dokonce jsem si dovoloval sním i startovat ,a po roce a půl měl ve středu vůli cca 5° ......
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 07.08.2007 16:03 |
|
|
David wrote:
Jacq wrote:
Držím jemne, robím pomalé pohyby (samozrejeme v boji treba rýchlo trhať) proste každým jeho pohybom myslím na to aby som ho šetril.
Jojo mám to taky ,raději se bojům vyhíbám .... vědčinou lítám na klávesnici jen přistání si dávám s joyem .... prostě dělám vše ,abych mu nějak neublížil ...... má i plynovou páku jednou (měl jsem zrovna narozeniny ) jsem si sní i přidal plyn ,a čoveče to je parádička ...... Na vánoce jsem si zkusil pomačkat knoflíky a úžasně cvakaj ...... prostě báječněj joy ,mohu něž doporučit .... už mám druhej k prvnímu sem se nechoval hezky ,dokonce jsem si dovoloval sním i startovat ,a po roce a půl měl ve středu vůli cca 5° ......
....vole....
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 07.08.2007 16:59 |
|
|
Coje ?????
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Místo: Adamov
Posted on 07.08.2007 18:29 |
|
|
No já když měl novej joy (Saitek Evo) tak jsem lítal blbě, teď ten joy už není novej a lítám pořád blbě, tak nevím čím to je
"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 07.08.2007 18:53 |
|
|
A já si koupil tu lepšejší verzi s tím ForceFeedbakem ... Vono mě to stejně naštestí nejde .... Nějak se to nemá rádo s pedálema ,ale kdybi to šlo ,tak jsem chystal ,že si to budu pouštet jen když někde bude La-5FN jenom tak trošku ,že bych si to vždycky pustil ...... Abych to neponičil ......
1+1=3 (Bernard Werber)
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Posted on 08.08.2007 06:36 |
|
|
Jen si tu něco odložím a zase poběžím.
http://www.tenzor.cz/Rufu/forceedit.zip
Nahoru můžeš. Dolů musíš! |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 08.08.2007 09:42 |
|
|
Hezky sis tady odložil ...jen co je pravda .... nechtěl by sis tu odložit nějakej program kterej umí ty FF záležitosti pustit jen do určitého zařízení ??? aby se mě konečně přestal pod stolem vrťet ten volant a vťel se mě joy ???
1+1=3 (Bernard Werber)
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Posted on 08.08.2007 13:22 |
|
|
Jakej máš ojant? - přesnej typ
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Posted on 08.08.2007 14:58 |
|
|
Logitech Formula Vibration
1+1=3 (Bernard Werber)
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 09.08.2007 08:40 |
|
|
Tak uz mam slusnej pocitac, joy, jen mi zas chybej sturmy..ja se toho litani snad nedockam.. |
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Posted on 10.08.2007 14:08 |
|
|
Davide smůla!
http://www.vwings.net/forum/viewthread.php?forum_id=26&thread_id=63&pid=745#post_745
|