Bože? To jsou ty nadpřirozené věci, co si můžeš na začátku zaškrtnout...
Já včera večer vymřel. Můj třetí český král dostal ve 22 letech zápal plic a umřel, nechal po sobě jen jednoho 4 letého dědice. V 11 letech toho kluka někdo shodil ze schodů a bylo po dynastii.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
Vůbec nevim co to je ..
Jsou to starosti .Já měl 5 dcer a žádnýho syna .Tak jsem manželku nechal kuchnout a vzal si v 62 letech švédskou 16 letou princeznu .první syn zemřel na neduživost ,druhej to už zvládnul .Sic homosexuál ,ale aspoň zodpovědnej ,takže rod je zajištěn .
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal
Tak jsem to zase rozehrál za Čechy. A mého prvního knížete ve 47 letech v kočáru shodili do rokle, ale nikdo neví kdo zatím mimo kočího stál. Naštěstí měl 5 synů a jednu dceru. Teď se synáčkové hádají o to málo co v Čechách mám. Druhorozeného už jsem z Čech vyštval a teď je u manželky v Lucembursku, ale jde mi po krku.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt