Dazzi skvělé ! ...fakt to byla parádní mise ...Tak hezky jsem se dlouho nepobavil. Ted jsem koukal na záznam...(kdo by chtel hodil jsem ho na ftp do slozky momo ) no a zas tady pukám smíchy
Jak to probíhalo u mne? ...No než jsem se konečně rozmyslel který ten gigant je opravdu můj (protože za střelbu na Tajpanového nebo Noramového , bych dostal kulky zase od nich) , tak Dazz hlásil že už dávno útočí !...No to mě samozřejmě nemohlo nechat chladným, a tak jsem ten svůj útok nikterak neprotahoval
1. nálet střelba při velké rychlosti z velké dálky...všechno jde za něj
2. nálet po utaženém přemetu celkem přesná střelba do levého křídla (bez výraznějšího poškození) .Ale zato já schytávám tolik nábojů, že se divím že ještě nemám PK - no mám raněného pilota, zadírá se mi motor a jsem bez kanónů.
A tak se odhodlaně rozhodnu ke 3. náletu abych se pomstil . Bez kanónů je jasné že to bude taran . Se zadírajícím motorem se pomaloučku plazím až k té krávě hnusné odolné a křídlem ji beru směrovku.
Provedu nad ní elegantní piruetku v letu na zádech a padám těsně před křídlo, které vezmu ještě směrovkou . Tím je dílo zkázy dokonáno a oba se řítíme k zemi .
Doporučuje všem skouknout ten můj taran na záznamu, protože takový přelet těsně nad gigantem hlavou vzhůru a bez půlky křídla jste ještě neviděli Fakt haluz že jsem to nevzal do něj
No jak jsem koukal tak nechci se chlubit, ale dolů šly jen dva Giganty a to můj a Flymův. Ovšem jeho šel později, takže kdo je tedy vítězem ?
PS: byla to fakt psina ( Třeba Tajpanovy komentáře o elitě )
musím priznať , že sa to Dazzovi podarilo pekne.
Tréning
1. navigácia, myslím že každý si užil svoje
2. útok na Giganta , no koment (sme elita ) )
Myslím že ešte pár úprav a bude to super.
Ako povedal Dazz , miesto Giganta bud He111 alebo Ju88 a môže byť aj Ju87. Ale všetci nech sú ACE.
Urobiť aj pár veriant tejto misie, Z iného letiska.
Status vítaza:
Prvý kto zostrelí a prvý kto sa vráti na letisko v čo najlepšom stave.
Pohlady: Môžu byť externé, nech ked to niekto schytá nech sa baví pohladom na iných.
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt