Autor |
Speciálky |
Agijo
Registrovaný uživatel
Místo: Adamov
Posted on 24.01.2007 11:50 |
|
|
Tak mě napadlo, že by po včerejším úspěchu Tokijského expresu II pod dohledem našeho velkého Cassia nebylo od věci, založit vlakno, kde by sme domlouvali speciálky.
Kdo by měl zájem, účastnil by se organizace. Byli by přesně rozdělené úkoly, kdo co dělá.
A mohli bysme tak dělat speciálky třeba jednou za měsíc, nebo dva, nebo jednou za čtvrt roku.
Co vy na to?
Je totiž pravda, že pokud to dělá jeden, je toho moc že Cassi
"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov |
|
Autor |
RE: Speciálky |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 24.01.2007 11:58 |
|
|
Blbej tejden a Chroust, nic jiného v tom není. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 24.01.2007 11:58 |
|
|
Ja by som to nechal na individuálnej chuti s tým, že je možné otvoriť vlákno a požiadať o spoluprácu členov. Za tvorbu máp sú podľa štruktúry "zodpovední" Sap a Agijo. Ale keď to rozbehne niekto iný môže požiadať o podporu. Napr. Mohli by tu byť aj spoločné polety s lionmi a 313/310.
Teraz je v pláne aj keď sa mi to ťahá ten Kursk a Cassius má v hlave Aleuty. Pomoci sa dvere nezatvárajú.
|
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 24.01.2007 12:04 |
|
|
Viídš Bugsi, já třeba o Kursku ani o Aleutách nic nevím a rád bych se zapojil, sám nad něčím přemýšlím. Tak ho'dte info vocogo a já se rád přidám
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 24.01.2007 12:15 |
|
|
Čo sa týka Kurska, niečo je rozbehnuté so Sapom. Asi mu už idem na nervy ako mu stále niečo sľubujem a nič odomňa nemá. Má mapu už v celkom slušnom štádiu. Ja mám všetky dostupné info. Existuje aj vlakno, kde som zbieral informácie ku tvorbe mapy. Kursk chystáme ako DF na prípadný spoločný polet s lionmi ak sa pridajú, alebo to hodíme ako špeciálku, ale tam to už bude chcieť viacej angažovanosti k organizácii.
Aleuty preber s Cassiom, ja sa pokúsim len za dozoru guru grafiky Plooskieho dorobiť skiny na D3Y.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 24.01.2007 13:38 |
|
|
Ohľadne Kurska, tu sú všetky info, čo som zatiaľ dal dohromady spolu s Tajpanom:
http://3iap.org/forum/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=521&rowstart=0
|
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 24.01.2007 14:47 |
|
|
Dobře Bugsi, jak jsi říkal, na Kursku děláš ty a Sap, je to tak? Tak já, pokud teda bude chtít pomůžu Cassiovi, tak by bylo vhodný, kdyby sem Cassius napsal jestli chce pomoct a pokud ano tak s čím
Cassi, čekám na tvou reakci, jinak se pustím do něčeho svýho
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 24.01.2007 15:20 |
|
|
No nevím trochu mě zmrazila ta stěhování lidí ve speciálce poslední dva dny před misí a naše nynější situace, kdy jak se ukázalo nedokážem postavit ani osm bombrů. Ty Aleuty proto odložím na polovinu března. Misi zvládnu udělat. Jestli máš chuť mi pomoc, tak to bude schánění hosta pro coop 32(bumík, popřípadně fučida), TS a kanálů (fučidu kontaktovat tejden před misí). Popopřípadně poptat se po letkách jestli nechtěj udělat skupinu amerických stíhaček 8 strojů(p-40) a japonských 8 strojů (doprovod zero) a z koordinovat víc akci. Asi bych to zvládnul sám, ale jestli o to stojíš uvítám to, v tom případě bych si tě na pět minut někdy vypučil na TS. |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 24.01.2007 15:32 |
|
|
Ok, rád ti pomůžu, stačí říct co mám udělat, víc mi řekneš na TS.
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 24.01.2007 18:35 |
|
|
host by možno mohol byť aj Rohlo len ešte neviem ako to má vyriešené s HW.
|
|