3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání16.02.2025 22:39
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 1
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | 3.IAP/BAP - Společné akce
Autor Chci Pbarryho kůži
_Vasilij
Letec

Místo: Zašová
Posted on 18.02.2006 08:34
Včerejší polet: asi po týdenní pauze jsem zase konečně sedl za knnipl a vydal se na lionní stezku abych si zařádil. Jako číslo mě lěti Ondura.

1. let: kryjeme naše dva Bapaáky nad městem, já přilítám první, Ondura startoval později. Jeden Fw jednoho Ila dostane, než tam vůbec přiletím, ale pak se mi podaří ho sundat, mezitím se ttam dotáhlo i moje číslo a začali jsme nad městem patrolovat . Během chvíle přiletí 3 fokáče. chvíli s nima bojujem, jednoho jsem zahnal dolů, a nadále se držíme se dvěma nahoře , zatím řekl bych vyrovnaný souboj ...jenže pak bum bac ratatata, dostanu takovou dávku že se mi lavočka protočí kolem podélné osy o celých 360 stupňů a já v domění že jsem bez jednoho křídla chci skákat, Kurňa to musel být ten 3. Fokáč co šel dolů bastard

Ale co to?..ono to jde ještě jakš takš ovládat a poškozený stroj vyrovnávám 500m nad zemí, kouknu na levé křídlo a chybí mu posledních 10cm ! a křidélko ..ale přesto to letíí , no takže se stahuju , Ondura příchází o křídlo když se s ním jeden Fw srazí.

2.let : letíme do oblasti kde působí naše ily (aj messik sel do ila ) nez tam doletíme, potkáváme s Ondurou dvě befka výška 5000m , naštěstí se nám podaří je sundat - výborná spolupráce Onduro, pak ještě narážíme na jedno befko při zemi, taky ho sundáváme. No toto byl vydařený let, a tak bez munice sedám.

3.let: no a tady to je: Ondura šel spát nebo já nevím co a já osamocen IAPák šel nahoru. přes TS jsem se dověděl od Jamese Gastowskeho, že má befko nad Leningradem výška 6000+ , tak tam stoupám,
Ale než tam doletím, hlási James, že už tam sou dvě befka a umírá 1/2 min před mojim příletem -Pbarry , ahaa, tak to bude sranda
no nic, přilítávám, ve věší výšce, cca nějakých 7500m , a začínám snima bojovat, oni v těch G2 samozřejmě šplhají taky nahoru , no ale daří se mi takticky si držet odstup a výšku od obou, dokonce se dostanu do dvou palebných pozic, z toho jeden čelňák...ale škoda, převeliká škoda že jsem minul ... no pak tam ještě bojujem asi 5 min , a nikdo nemá navrch, člověk by řekl nádherný polet, akorát kdyby to nebylo ve výšce 8500
No ale to by nebyli Lioni, aby si nezavolali další posily, a tak jako že hlídat si dva už bylo těžké, tak tři befka v moji těsbné blízkosti fakt nedávám, a tak jsem to pustil dolů na maximálce, k Jamesovi , který mi letěl naproti, no jo ale dvě z těch tří se mě furt drží, rychlost 710 úplně se to celé třepe, v hlavě mi hučí, div mi neprasknou bubínky z té rychlé změny tlaku...., no ale šli za mnou až do 2000m , párkrát se s nima protočím, ale nedali mi chvilka pokoje, tak jsem to nakonec koupil ..Pbarry zase,
hjoooo toten let byla smůla úplně největší, na celé mapě bylo 5 němců, a já sem tam vázal hned 3 a z toho dva liony z nichž jeden byl pbarry , no tak tomu se fakt říká smůla...Chlapi, toho pilota chci!!!!! vyhlašuji velký hon na Pbarryho !

shrnutí: obrovská chyba byla že jsem se netrefil v těch dvou pozicích, měl bych tak děsně ulehčenou situaci
a další věc : nějak nepoužívám chatovací řádek abych si zavolal posila já vůl nevím proč si dycky myslím že to dám sám

Autor RE: Chci Pbarryho kůži
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 18.02.2006 08:46
Na Pbarryho nejsi sám. Od té doby kdy jsme jej tu jednou na Finskem zaskočil s lavočkou a dostal se na dvacet metrů od jeho nic netušícího befka a pak jsem to zpackal a následně jsem byl sundanej pbarrym, mi nosí tenhle chlap smůlu. Vždy když útočí na mého ila tak z úhlu na kterej je stěží s ila vidět a blbě se mu uhybá po útoku vždy dostatečně rychle zmízí zase vejš a nikdy se mi ještě nepodařilo jej dostat do zaměřovače. Ani včera když jsem ve dvou km hlídal Plooskího který útočil na město. Pbarry se přihnal a já jsem se raději snažil čelňáku vyhnout, ale světe divse on dokázel mého "tancujícího" ila zasáhnnou do ocasu (a to jsem si byl pomalu jist že mě nemůže dostat do zaměřovače), no tak jsem se musel bez vejškovky vrátit na letiště. ALE PŘÍŠTĚ se budu smát já.....
312-902-996
Ondura
Registrovaný uživatel

Místo: Kladno
Posted on 18.02.2006 11:09
Tento pilot, mě osobně taky pořád sestřeluje. Takže Momíku pomůžu ti ho dostat
285289764
GC3_Messik
Registrovaný uživatel

Posted on 18.02.2006 11:19
hlavně bacha Momíku. Chtíč je špatná vlastnost. Uvidíš někde Pbaryho a potom pod žádostí ho sundat uděláš mnoho chyb a můžeš svojí nedbalostí/netrpělivostí ohrozit ostatní. Ne nadarmo máš u Lionů nálepku zbrklouš.

To nic nemění, že mi taky pije krev potvor jeden.
Ondura
Registrovaný uživatel

Místo: Kladno
Posted on 18.02.2006 11:45
messik wrote:
hlavně bacha Momíku. Chtíč je špatná vlastnost. Uvidíš někde Pbaryho a potom pod žádostí ho sundat uděláš mnoho chyb a můžeš svojí nedbalostí/netrpělivostí ohrozit ostatní. Ne nadarmo máš u Lionů nálepku zbrklouš.

Jestli k tomuhle můžu něco říct tak Momík tedy není nijak zbrklí, alespoň, když lítá se mnou. Takže tohle je můj názor na to co jsi tu napsal

Edit: jo a to se ho nezastávám jako svého vedoucího. vždycky se mě snažil dostat v pořádku domů a když bylo jo zle tak se do boje nepouštěl, dokud neměl aspň nějakou víhodu na své straně.

Upraveno: Ondura on 18.02.2006 11:48
285289764
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 18.02.2006 11:49
Není to tím že se ta jeho zbrklost ztrácí v porovnání s tvojí.
312-902-996
GC3_Messik
Registrovaný uživatel

Posted on 18.02.2006 12:11
Ondura wrote:
messik wrote:

Jestli k tomuhle můžu něco říct tak Momík tedy není nijak zbrklí, alespoň, když lítá se mnou. Takže tohle je můj názor na to co jsi tu napsal

Edit: jo a to se ho nezastávám jako svého vedoucího. vždycky se mě snažil dostat v pořádku domů a když bylo jo zle tak se do boje nepouštěl, dokud neměl aspň nějakou víhodu na své straně.

Já ti nijak neurážím tvého vedoucího. Velel jsem mu rok a znám ho.
A znám názor u většiny Lionů. Pokud za ty 2 měsíce co jsem tu nebyl se zbrklouštví zbavil tak je to super. Já v dávných dobách byl přesně jako Momík tak vím o čem mluvím.
Kane
Registrovaný uživatel

Posted on 18.02.2006 14:55
messik wrote:
Ondura wrote:
messik wrote:

A znám názor u většiny Lionů. Pokud za ty 2 měsíce co jsem tu nebyl se zbrklouštví zbavil tak je to super. Já v dávných dobách byl přesně jako Momík tak vím o čem mluvím.

jj Momík už není co býval

233-288-002
GC3_Messik
Registrovaný uživatel

Posted on 18.02.2006 16:35
Kane wrote:
messik wrote:
Ondura wrote:
messik wrote:

jj Momík už není co býval

proč tam není uměvavej smajlík???? To je dobře, že už není zbrklouš
_Vasilij
Letec

Posted on 19.02.2006 13:44
já jsem ani nidky nebyl

Kane
Registrovaný uživatel

Posted on 19.02.2006 13:52
proč tam není usměvavý smailík? protože je to ještě horší

233-288-002
_Vasilij
Letec

Posted on 19.02.2006 14:19

_Vasilij
Letec

Posted on 19.02.2006 14:32
Káně až budu zvolen (doufám že to nebude trvat dlouho) , tak se prosím stav ke mně do kanclu , musíme si promluvit, z očí do očí, takže brýle nech u sekretářky

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005