Autor |
Il-2 War...pravidla |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 09:00 |
|
|
Il-2 War je virtuální válka, kde by měla letka ukázat co v ní je a co umí.
Z toho vyplývají následující pravidla,
- nikdy nelítat samostatně, min. ve dvojici na TS
- snažit se co nejvíce létat ve větší skupině, 4 a více pilotů, spolupracovat
- zbytečně neumírat a klást důraz na min. KIA+MIA |
|
Autor |
RE: Il-2 War...pravidla |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 27.12.2005 09:06 |
|
|
Mám povoleno, přepadat navracející se Lw k jejich základně nebo dokonce u ní, pokud je velká pravděpodobnost sestřelení pilota lw a malé riziko pro pilota ws? A co je prioritou riskování života pro splnění cíle mise, nebo nehazardovat a raději ohrozit úspěšnost mise? |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 09:22 |
|
|
Prioritou by měla být vždy zachrana života a to za jakýchkoliv okolností.
Pokud nejde o život sestřeluj němce kdekoli
Upraveno: Dazz on 27.12.2005 09:24 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 27.12.2005 09:36 |
|
|
Rozkaz soudruhu plukovníku. |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Místo: Jarpice
Posted on 27.12.2005 09:42 |
|
|
Dazz wrote:
Vztahuje se to pouze na členy 3.*AP, nebo se můžu proletět například i s někým od 313 když jsme na TS a není dostupný nikdo z 3.*AP ?
Například v nedělí jsme letěli s McMartym krásný stíhací let v IL2 proti He111 a Bf109 a točit ve 3,5 km s ilem proti 109 je zážitek na který se nezapomíná. |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 09:52 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
A vzal jsi si aspoň rska132?
Dostupné byly pouze RS82, ty jsme samozřejmě měli ale vzhledem k pingu na hosta (letadla warpovali o několi set m) je nemělo smysl použít. |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 10:11 |
|
|
Ne. Myslím, že je nás dost a proto se lítá v min. dvojici jen s členy 3.IAP/BAP.
Není problém si přes diskusi, PM, ICQ domluvit polet s kýmkoli z 3.IAP/BAP.
PLS v tomto vlákně jen k tématu. |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 10:23 |
|
|
Dazz wrote:
Ne. Myslím, že je nás dost a proto se lítá v min. dvojici jen s členy 3.IAP/BAP.
Není problém si přes diskusi, PM, ICQ domluvit polet s kýmkoli z 3.IAP/BAP.
PLS v tomto vlákně jen k tématu.
Skoro rozumím, doplňující otázka: vyhýbat se jim ale nemusíme že ne? (např.pokud poletím s Cassiusem a přidá se k nám někdo z jiné letky můžem s ním kooperovat na našem TS?) |
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Místo: Zašová
Posted on 27.12.2005 10:49 |
|
|
glum wrote:
Skoro rozumím, doplňující otázka: vyhýbat se jim ale nemusíme že ne? (např.pokud poletím s Cassiusem a přidá se k nám někdo z jiné letky můžem s ním kooperovat na našem TS?)
Jasně že můžete, ba co víc je to i vítané, páč je to výhodné , ale minimálně dva od 3.*AP musí být.... prostě prvořadá je spolupráce vevnitř letky, a až pak s ostatníma...
|
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Posted on 27.12.2005 10:57 |
|
|
Dazz wrote:
- zbytečně neumírat a klást důraz na min. KIA+MIA
ještě bych přidal body
- IAP co nejvyšší AKILL/MIS
- BAP co nejvyšší GKILL/MIS
at po kazde misi zustanou na nemecke strane jen trosky a kusy roztrhanych plechů poletujici vzduchem
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 27.12.2005 11:01 |
|
|
My naučíme německé tanky lítat vzduchem a vy německé stíhače bříchama jezdit po zemi. |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 27.12.2005 11:19 |
|
|
Momo wrote:
Dazz wrote:
- zbytečně neumírat a klást důraz na min. KIA+MIA
ještě bych přidal body
at po kazde misi zustanou na nemecke strane jen trosky a kusy roztrhanych plechů poletujici vzduchem
BAP co nejvyšší GKILL/MIS s tim souhlas .)
Ale pro IAP neni dulezite kolik maji na konte sestrelu ale jak dokazi splnit cil mise, je zbytecny se honit za sestreli a zbytecne prijit o zivot .) |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 11:20 |
|
|
[/quote]
ještě bych přidal body
[/quote]
Nechci vám moc brát iluze (já osobně už jsem o ně přišel), ale my od BAP se k bitevničení bohužel moc nedostáváme. Mám odlétáno 17 misí a hrubým odhadem je tak každá třetí o šanci zaútočit na pozemní cíle. Jinak je to skoro samé stíhání (sestřelit německé bombardéry, chránit naše bombry nebo letiště). Občas musíme eskortovat AI bombry někam k útoku na pozemní cíle, to pak na ně kašlem naložíme do išaka bomby a bombardujem (je to na hraně trestního praporu protože bombardéři logicky zařvou). V ilovi jsem seděl ze 17 misí jednou a to jsem musel stíhat a nikde v dohledu nebylo nic pozemního. Přímej úkol zničit pozemní cíle jsem dostal asi jednou a to bylo v išaku s dvěmi FAB 100 proti tankům. |
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Posted on 27.12.2005 11:20 |
|
|
krásné ! ....bychom si tuhle větu mohli dát jako jisté motto 3.IAP/3.BAP ...takový podnázev...podtitul
|
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 27.12.2005 11:22 |
|
|
glum wrote:
Nechci vám moc brát iluze (já osobně už jsem o ně přišel), ale my od BAP se k bitevničení bohužel moc nedostáváme. Mám odlétáno 17 misí a hrubým odhadem je tak každá třetí o šanci zaútočit na pozemní cíle. Jinak je to skoro samé stíhání (sestřelit německé bombardéry, chránit naše bombry nebo letiště). Občas musíme eskortovat AI bombry někam k útoku na pozemní cíle, to pak na ně kašlem naložíme do išaka bomby a bombardujem (je to na hraně trestního praporu protože bombardéři logicky zařvou). V ilovi jsem seděl ze 17 misí jednou a to jsem musel stíhat a nikde v dohledu nebylo nic pozemního. Přímej úkol zničit pozemní cíle jsem dostal asi jednou a to bylo v išaku s dvěmi FAB 100 proti tankům.
Glume to by se melo zmenit az dostanem prava na planovani..doufam teda .).
Upraveno: Chroust on 27.12.2005 11:23 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 27.12.2005 11:36 |
|
|
Se nechci chlubit, ale už je mám. A taky chci říct že jsem pro tu dvacátou misi letěl uplně sám, ale ujištuji vás že to bylo naposled. Jinnak dostal jsem ila a šli jsme ničit tanky, ale tam se moc nedařilo Lw měla nadvládu ve vzduchu, tak po odhození raket (z 8 raket jsem zničil jen jeden tank) jsem upaloval k nepřátelskému skladišti a tam jsem svrhnul fabky a vrátil se na základnu. Ale musím říct že pokud budem dostávat úkoly na pozemní cíle v ilech, tak je nutná vaše podpora jako stíhačů. |
|
Autor |
_Vasilij
Letec
Posted on 27.12.2005 11:42 |
|
|
to víš že jo...naše stíhací podpora bude, vždy když budem létat pospolu...kdo bude moct plánovat , tak naplánuje bitevní útok pro BAP a IAP si vyberou takova letadla aby leteli s nima a mohli je kryt....tohle je ovsem idealni stav a malokdy k tomu dojde, ale bylo by to skvele
|
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2005 11:57 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
Se nechci chlubit, ale už je mám. A taky chci říct že jsem pro tu dvacátou misi letěl uplně sám, ale ujištuji vás že to bylo naposled. Jinnak dostal jsem ila a šli jsme ničit tanky, ale tam se moc nedařilo Lw měla nadvládu ve vzduchu, tak po odhození raket (z 8 raket jsem zničil jen jeden tank) jsem upaloval k nepřátelskému skladišti a tam jsem svrhnul fabky a vrátil se na základnu. Ale musím říct že pokud budem dostávat úkoly na pozemní cíle v ilech, tak je nutná vaše podpora jako stíhačů.
S plánováním je třeba postupovat opatrně kdo bude plánovat špatně resp. k nelibosti ostatních hráčů může dostat zákaz plánování. Bližší vysvětlení je zde http://il2fb-bellum.com.ar/forum/viewtopic.php?id=522
K takové ostudě pro 3.IAP/BAP by nemělo dojít. |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 27.12.2005 12:59 |
|
|
Jinak jsem naplánoval už jednu misi, ale nechal jsem i zasobovací letadla flyable, ale to nikdy už nedělejte, protože když v nich nikdo nepoletí, tak zásobování nebude žádné i kdyby všechny ty bombry přistály. Takže zásobovací mise vždy plánovat pouze s ai bombry. |
|