Autor |
RE: Speciálka Kurland 44 |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2006 10:24 |
|
|
jak bych to řekl ..přelétly jsme s bandaskama z jednoho letiště nadruhý, je fakt že byla sranda, s vystresovaným Ondurou po kterém se chtělo přistát, rozuměj bez poškození stroje a pak ten vtip s lízajícím tchořem .
No a pak jsme doprovodily bombry, já a Ondura, až do půlky cesty zpět (ostatní sestřelovaly fokry), vycucly bandasky, pak nádrže a nacpaly se k ILům na letiště.....nervozita zapracovala a oba jsme nechali na dráze kolečka. ![](../images/smiley/orangemad.gif)
na podruhý jsme letěli s 2x100vkama, samozřejmě jsem nic netrefil a při útoku kanóny na flak se rozmázl o nějakou chaloupku. Dílem proto že to neumím a rád bych tímto poprosil některého BAPáka o soukromou lekci, a dílem proto že jsem se při předchozím dvou a půl hodinovém vyhlídkovém letě asi moc díval do mapy. Měl jsem jí zatíženou láhví a tu jsem musel pokaždé zvednout. Ta navigace je peklo ![](../images/smiley/orangelaugh.gif)
i přesto se mi to líbilo ![](../images/smiley/sm41.gif)
|
|
Autor |
Noram
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/bm357_avatar_ATLAS[5].gif)
Místo: za mrakem doleva
Posted on 11.03.2006 10:42 |
|
|
Plooskie wrote:
... to jsem rád, že se alespoň nekdo pobavil ... ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif)
Jedno je jasné, tahle speciálka nebyla dělaná pro bitevníky, pokud jsme plánovaní jako žrádlo pro fokáče, tak jsme myslím splnili úkol na 100%, já jsem vám k tomu přidal jako bonus ohňovou show ...
rozhodně jste neměli být žrádlo pro FW,Gryzlov to měl vymyšlené dobře ,ale jde to dost těžko sladit tolik letadel a ještě pilotovat svoje a tak jste dopadli jak ste dopadli,puvodní žrádlo měli být B25 o čemž se vědělo dopředu a foky v 6Km nás čekali ale nevyšlo jim to
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
![](../images/avatars/Cassius[21].gif)
Místo: Praha
Posted on 11.03.2006 11:32 |
|
|
Nesnásím typ 3m, ta kadence tatatata, je fakt uplne na hov*o. |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/8367[8].gif)
Posted on 11.03.2006 12:17 |
|
|
Nevím jestli to byl Fuči, nebo spíš Gryzlov ???
Před letem nám velitel Gryzlov říkal něco o tom, že se máme, že máme nejjedušší úkol ![](../images/smiley/orangelaugh.gif)
Obrana sektoru P,Q,R,S 21
Letěli jsem přesně na čas a začali jsme hlídkovat v 6000 m
Igor, Flym a já celá síla VVS ![](../images/smiley/orangelaugh.gif)
Při hlídkovánín jsme dostali hlášku o napadení pozemních cílů v sektoru tuším S21, vrhli jsem se dolů a našli 3 Fw, které jsme vyprovokovali ke krátkému boji a ústupu. Při ústupu jsme je následovali nad město Frauenburg, kde jsme je dostihli. V nastávajícím boji dostal Igor plochou, takže jsem zůstal s Flymem sám. Těch Fw časem nějak přibylo a já jsem nevěděl, po které se dřív ohnat a před kterým uhnout.
Flym hlásil, že ho pálí pancíř od motoru a utíká dom (což se mu nepovedlo). Už jsem chytl taky nějakou tu dávlu, takže jsem neváhal a dal se na útěk. Nepovedlo Fw bylo v té době na místě už moc a Mičudovi jsem neutekl ![](../images/smiley/orangewink.gif)
Po mém sestřelu jsm zjistil, že se kolem mne motalo 7 Fw což byla více než 1/3 LW ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif)
Organizace celé akce dost kulhala na obě nohy ![](../images/smiley/orangemad.gif)
Upraveno: Dazz on 11.03.2006 12:19 |
|
Autor |
Bugs
Velitel
![](../images/avatars/Bugs[66].gif)
Místo: Poprad
Posted on 11.03.2006 13:42 |
|
|
Plooskie wrote:
Moje dnešní účast je ohrožena ... pozemní personál utrpěl včera nějakou nervově-cévní rozladu, uvidíme jak to dopadne, ale vidím to černě ... ![](../images/smiley/sm19.gif)
Tak sa nám ta kontrola nad pozemným personálom akosi vymyká z rúk. Keby bol tak povediac normálny víkend, všetko by bolo OK. ale moja drahá polovička má tento týždeň školu, v sobotu ráno vstáva a nakoľko mám kanceláriu v spálni. bol som neľútostne zvulčovaný ešte skôr než som sa stihol na Janiškene narodiť. A to mi bolo ešte mimochodom oznámené, že dnes večer čakáme návštevu. Keď som sa vyhrážel, že postavím barikádu a vytiahnem zo skrine maxima , jednoducho mi bol odobraný kľúč a so slovami:"V nedeľu si lietaj koľko chceš", som bol ponechaný svojmu zúfalstvu.![](../images/smiley/sm19.gif)
Všetkým sa ospravedlňujem za ten včerajší trapas pri pristávaní v Janiškene. Vôbec nemám natrénované pristávanie v skupine, chcel som sa držať Cassia, a stratil som kontrolu nad výškou a rýchlosťou. Na to Plooskie lakonicky oznými :"A jé, někdo je dlouhy", a ja dúfajúc, že zachránim situáciu som urobil tú najväčšiu blbosť, aká sa dá pri pristávaní urobiť. S plynum na minimum som ho pridal. A prúse (po slovensky prieser) bol na svete. Ešte že som to prežil
Takže dnes sa liečim zo včerajšieho utrpeného šoku a pomliaždenín (ako som bojoval o ten kľúč) a s ľútosťou oznamujem svoju dnešnú neprítomnosť. Ale ten kľúč neostane bez pomsty.![](../images/smiley/sm44.gif)
Manželstvo je super vec, len som zatiaľ neprišiel na jeho výhody. Okrem detí. Takže ako hovorí môj tridsaťročný slobodný brat:"Keď si chcem vypiť, tiež si nekúpim celú krčmu!" sa pre dnešok lúčim.
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy_big/P_Bugs.gif) |
|
Autor |
Krtek
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/Krtek_resize[46].gif)
Posted on 11.03.2006 14:18 |
|
|
Tak po několika diskusích jsem pro dnešek taktéž zabanován ze strany pozemního personálu.![](../images/smiley/sm17.gif)
P.S. Manželství je krásné ale......
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy/P_Krtek.gif)
"Nebyl čas zjišťovat kdo je kdo." |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/glum[31].jpg)
Místo: Jarpice
Posted on 11.03.2006 14:56 |
|
|
hele neděste nás svobodné, jěště chvilku vás budu poslouchat a nebude nikdy žádná paní glumová ani malá miloušká glumíďata ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) |
|
Autor |
Bugs
Velitel
![](../images/avatars/Bugs[66].gif)
Místo: Poprad
Posted on 11.03.2006 14:58 |
|
|
Kúp fľašu slivovice, a ja ti porozprávam dateily!
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy_big/P_Bugs.gif) |
|
Autor |
Krtek
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/Krtek_resize[46].gif)
Posted on 11.03.2006 15:28 |
|
|
Já taky taky ![](../images/smiley/sm44.gif)
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy/P_Krtek.gif)
"Nebyl čas zjišťovat kdo je kdo." |
|
Autor |
Dudo
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava, SR
Posted on 11.03.2006 16:47 |
|
|
dnes som sa nejakym nedopatrenim ocitol v svätom juri u kamosa, znamej tovinarskejoblasti, akuratsmekostovali cerveneperlivedomace...
obavamsazemojaucastje dnes vazne ohrozena...
plavoozobertozamna, sorry ploskie, k niekomu sa nasackuj![](../images/smiley/sm6.gif)
inak k vcerajsku...
vpodstate sme robili to co smemali, vramci nasich moznosti
takze dnes vpodstate toiste
![](../images/smiley/sm25.gif) ![](../images/smiley/sm4.gif)
sry
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy/P_Dudo.gif)
3.BAP_Dudo
RED 4 |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2006 22:11 |
|
|
no tak jsem to špatně vytrymoval...no prostě jsem se nechtěl pochcat ![](../images/smiley/orangemad.gif)
Upraveno: Kane on 12.03.2006 10:31 |
|
Autor |
Plooskie
Letec
![](../images/avatars/Plooskie[36].gif)
Místo: Zlín
Posted on 12.03.2006 08:15 |
|
|
![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) |
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/avatar[55].jpg)
Posted on 12.03.2006 09:24 |
|
|
![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) to je opravdu životní rozhodnutí ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) |
|
Autor |
Flym
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/thumb_makemyday[10].jpg)
Místo: Bratislava
Posted on 12.03.2006 16:13 |
|
|
zopár postrehov z mojej strany :
1) prvý let celkom prúser Fučoun nás tam postrielal ako "kachny"
2) ostatok fajn, pekne sme si zabombardovali ani raz som si nevystrelil na stíhača ako v skutočnosti, proste jeden bežný deň na fronte za ktorý by som bol v koži frontového pilota určite nesmierne vďačný ![](../images/smiley/orangelaugh.gif)
Mladsij lejtenant 3.IAP_Flym |
|
Autor |
Plooskie
Letec
![](../images/avatars/Plooskie[36].gif)
Místo: Zlín
Posted on 12.03.2006 16:40 |
|
|
... nedej se Káně, IMHO je lepší být virtuálně mrtvej, než reálně pochcanej ... ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) ... i když je to samozřejmě věcí volby každého soudruha.
Já jsem měl podobný problém, dokonce jsem uvažoval, že sednu někam na cestu (virtuálně) a odskočím si do nějakého lesíka (virtuálně - reálně na WC) ... za mě to naštěstí vyřešil 312_Lazy a jeho Mk.108 ... ![](../images/smiley/orangesmilewinkgrin.gif)
Halt nesmíme při tom virtuálním lítání tak reálně chlastat ... ![](../images/smiley/orangecool.gif) |
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 12.03.2006 17:49 |
|
|
LW mala zakázané Mk108.
Čo ale nevylučujeme. že ich niekto nemohol používať.
|
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 12.03.2006 17:54 |
|
|
Plooskie wrote:
... nedej se Káně, IMHO je lepší být virtuálně mrtvej, než reálně pochcanej ... ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) ... i když je to samozřejmě věcí volby každého soudruha.
Já jsem měl podobný problém, dokonce jsem uvažoval, že sednu někam na cestu (virtuálně) a odskočím si do nějakého lesíka (virtuálně - reálně na WC) ... za mě to naštěstí vyřešil 312_Lazy a jeho Mk.108 ...
Halt nesmíme při tom virtuálním lítání tak reálně chlastat ... ![](../images/smiley/orangecool.gif)
to máte z toho chlastu![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangewink.gif) |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 12.03.2006 20:37 |
|
|
no myslim ze pro dobry pocit jse priste vychciju do petlahve ![](../images/smiley/orangelaugh.gif)
|
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 12.03.2006 21:07 |
|
|
hlavně jak budeš nalitej ať ti neupadne zavírátko![](../images/smiley/orangelaugh.gif) ![](../images/smiley/orangelaugh.gif) chudák kytka co máte nousek od compu![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif) |
|
Autor |
Noram
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/bm357_avatar_ATLAS[5].gif)
Místo: za mrakem doleva
Posted on 12.03.2006 22:11 |
|
|
opatrně Káně ,petlahve v tá dobe snad ještě v Rusku neměli.
|
|