Autor |
RE: UTERY 20.6 polet s Lionkama |
Dragon
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/Dragon_1_new[96].gif)
Místo: Brno
Posted on 20.06.2006 17:16 |
|
|
haloo, jestli se dají zamluvit éra, mohl bych prosím taky lavoku 5 f? kdyby ste tam přihodili FN, tak jenom dobře ![](../images/smiley/sm41.gif)
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy_big/P_Dragon.gif)
Slúžim letke 3.IAP/BAP !
Upraveno: Dragon on 20.06.2006 17:17 |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/3032982984602bab424dfd[3].jpg)
Místo: Zábřeh
Posted on 20.06.2006 18:15 |
|
|
Charlie bohuzel La-5f uz ma 310 .) Tobe uz stroj zajistil Valec...a mrkni na to PM ![](../images/smiley/orangesmile.gif) |
|
Autor |
Kubrt
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/kubrt_fuck[79].gif)
Místo: Starý Jičín
Posted on 20.06.2006 21:25 |
|
|
Super polet, diky všem! Plooskie sem soupne zaverecne foto formace prezivsich (5 ze 7) IL2. Ten uprostred bez podvozku budu ja, pristaval jsem bez ovladani smerovky, vyskovky :-( (resp. i utocil, koupil jsem ji od flaku jeste pred utokem).
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy/P_Kubrt.gif)
"Proti zlu zlem ale nestat se grázlem" - Daniel Landa, Chcíply dobrý víly |
|
Autor |
Kubrt
Registrovaný uživatel
Posted on 20.06.2006 21:25 |
|
|
Super polet, diky všem! Plooskie sem soupne zaverecne foto formace prezivsich (5 ze 7) IL2. Ten uprostred bez podvozku budu ja, pristaval jsem bez ovladani smerovky, vyskovky :-( (resp. i utocil, koupil jsem ji od flaku jeste pred utokem).
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 20.06.2006 21:31 |
|
|
Jeste by to chtelo snimek toho letiste ![](../images/smiley/orangesmile.gif) |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 20.06.2006 21:48 |
|
|
Chrouste a to veřejně ........jsem si kua ani nebouchl super to bylo![](../images/smiley/sm47.gif)
|
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/plavoo_resize100[6].gif)
Místo: SR_Martin
Posted on 20.06.2006 22:21 |
|
|
foto ..
![](http://img519.imageshack.us/img519/1922/il2fb20060620230605645pv.th.jpg)
dobra praca tavarisi..
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy_big/P_Plavoo.gif)
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci...
Upraveno: plavoo on 20.06.2006 22:21 |
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/s8[526][77].gif)
Místo: Letohrad
Posted on 21.06.2006 05:26 |
|
|
Ja si to bohužel nenahrával. ![](../images/smiley/orangesad.gif)
Super adrenalin byl nakonec, nad tím ostrovem (Ten jeden FW moc dobře věděl kam nás tahá).
A stejně to sem dám: Já zabil Fučidu! ![](../images/smiley/sm31.gif)
|
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Posted on 21.06.2006 06:19 |
|
|
Panek wrote:
Já zabil Fučidu!
![](../images/smiley/orangeeek.gif) ![](../images/smiley/orangeeek.gif)
![](../images/smiley/sm41.gif)
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci... |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/Razo[9][14].gif)
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 21.06.2006 06:20 |
|
|
Takže úkol první pětiletky byl splněn. ![](../images/smiley/sm41.gif) ![](../images/smiley/sm41.gif) ![](../images/smiley/sm41.gif)
Máte to někdo nahraný?
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy_big/P_Razo.gif)
Upraveno: Razo on 21.06.2006 06:22 |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/8367[8].gif)
Posted on 21.06.2006 06:32 |
|
|
![](../images/smiley/sm50.gif) ![](../images/smiley/sm50.gif) gratulace. |
|
Autor |
Ondura
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/onda_resize100[47][47].gif)
Místo: Kladno
Posted on 21.06.2006 06:59 |
|
|
štěpánku skvělí![](../images/smiley/sm41.gif) ![](../images/smiley/sm41.gif) ![](../images/smiley/sm41.gif) ![](../images/smiley/sm38.gif) ![](../images/smiley/sm38.gif) ![](../images/smiley/sm52.gif) ![](../images/smiley/sm52.gif)
![](http://3iap.4fan.cz/orders/podpisy_big/P_Ondura.gif) |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.06.2006 07:18 |
|
|
Takze co bylo z me strany spatne: Pokud si nastavim septani, musim na kazdou skupinu zvlast, omlouvam se tedy za ruseni
Jinak to byl klidnej polet, vycemene skoro zadnej problem (Plavoo opravdu tam pak bylo naky befko u toho letiste??)
Jo pak tedy skoda tech lagu i kdyz tedy ja osobne mel za celou dobu tak 1-2. |
|
Autor |
Kubrt
Registrovaný uživatel
Posted on 21.06.2006 07:33 |
|
|
Nahrane to mam - cele, obe mise v jednom tracku...
Plooskie to jeste asi nestihl, takze ted uz muzu sam:
![](http://www.reader.cz/il2/Pozdrav_pro_barryho.jpg)
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/glum[31].jpg)
Místo: Jarpice
Posted on 21.06.2006 07:33 |
|
|
Zhodnocení včerejšícjh bojů:
1) Operace "Zadní vrátka" - totální fiasko, prakticky se neuskutočnila
1.let s Bugsem na tanky u Sosnového Boru, oba hyneme v lagu (Bugs je navíc kicknut, já dostal cca půlminutový lag při utažené zatáčce těsně nad lesem)
2.let s Krtkem - po vzletu nízky let na jih, krácte po odletu jsme napadeni dvojicí finských BF109, Krtek zabil Valheru a já Jamamota (dvě srážky krátce po sobě, Valhera to v lagu narval do Krtka a já jsem při headonu s Jamamotem dostal kratičký lag když jsme byli od sebe cca 0,5km - prostě škub a okamžitý výbuch)
3.let s Krtkem - poučeni z předchozích nezdarů jsme se respawnuli na ploše a cca 15 minut jsme jenom stáli a očumovali okolí aby se všechno načetlo poté vzlet opět na tanky u Sosnového Boru, každý dal dva tanky a rychlý návrat na základnu k provedení operace "Drzoun"
2) Operace "Hořící sníh" - tady by mě zajímali informace z druhé skupiny o tomhle moc nevím, útržkovitě vím že pár lidí chcíplo v lagu a nejlepší bitevník všech dob se sprostě rozmázl o zem a ještě to drze přiznává. ![](../images/smiley/orangebiggrin.gif)
Co se týče likvidace cíle tak netuším jak to dopadlo.
3) Operace "Drzoun" - urychlený start a let tesně nad ledem na sever k Finsku, druhá skupina už je na cestě. Setkání klaplo skvěle už jak se blížíme k místu setkání vidíme vpravo výš naši formaci letadel. Zařazení do klubka jsem lehce neukočíroval, Krtek párkát křižoval Raza ale dobře to dopadlo. Takovéto dálkové přesuny bych navrhoval provádět v co nejmenší výšce, letět v cca 500m je IMHO moc a formace je vidět hrozně z dálky. Nálet na letiště byl lehce zmatený, protože sme přiletěli z druhé strany než bylo nacvičeno, ale ten trénink se ukázal jako veledůležitý, protože letiště bylo odflakováno a zmasakrováno bez zaváhání. Já jsem při prvním útoku kdy jsem vázal trojici lehkých flaků aby je mohl Krtek zničit najednou, inkasoval cca dva zásahy, z nichž jeden mi prostřelil táhlo plynu. Takže jsem na volnoběh doklouzal nad přilehlé jezero a krásně čistě na podvozek to posadil na led. Paradoxně prakticky netknuté letadlo jenom někde sehnat kus drátu na opravu. Žel finové neměli moc pochopení pro trable ruského bitevníka a válka tím pro mě skončila. Zbytek útoku jsem pozoroval z ledu a bylo na co koukat. Perfektní práce soudruzi, finům zbyli jenom oči pro pláč (a pár obstarožních Buffal).
Poučení pro příště:
a ) domluvit s adminem serveru vypnutí stahování skinů - podle mě jeden z hlavních důvodu lagfestu, protože druhá fáze kdy už se to postahovalo byla naprosto v pohodě
b ) nastavit si šeptání jenom na vybrané skupiny - Chroust jako velitel měl šeptání nějak podivně a říkal všechno všem i když se jich to vůbec netýkalo. Plavoo včera šeptal omylem na Liony, naštestí jsou to slušní hoši a řekli nám to v okamžiku kdy říkal: "Letíme do BI " a číslo sektoru naštestí už říct nestihl ale stejně mě polil studený pot.
c ) plánování se myslím osvědčilo, příště bych to navrhoval také promakat i když třeba nebudou přesné fotky cílů
d ) obecně včera na závěr jsem měl pocit že letí sehraný bojový stroj a ne banda zoufalých křečků, díky za to borci. ![](../images/smiley/sm41.gif)
Upraveno: GC3_glum on 21.06.2006 07:35 |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 21.06.2006 07:56 |
|
|
Jen k tem skinum, ono staci kdyz si to vypnete u sebe, ja vcera nemel s lagama skoro zadnej problem, jen 1-2 celou za celou dobu mi to tak na 1/2 seklo (coz samozdrejme muze byt problem kdyz utocite napozemni cile) coz odpovida tak nak norme i na ostatnich akcich, kdezto Kane si uz od zacatku stezoval ze ma lag co chvilu, ja mu rikal at si ty skiny vypne :-) |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 21.06.2006 14:32 |
|
|
Chrouste to je bohapustá pomluva, já ani nevím kde se to vypíná tak jak bych to mohl mít zapnuté ![](../images/smiley/orangerazz.gif)
|
|
Autor |
Plooskie
Letec
![](../images/avatars/Plooskie[36].gif)
Místo: Zlín
Posted on 21.06.2006 14:42 |
|
|
Kubrte sorry ... včera už jsem to nestihl a dneska jsem pozapomněl ... navíc IMHO stačila ta Plavova fotka. A proč to máš tak veliký ??? ... aby nám pak někdo nepodsouval že ty svoje úspěchy zveličujeme ![](../images/smiley/orangesmilewinkgrin.gif)
Glume - Hořící sníh proběhl vpohodě, sice odflakovávací dvojice tam nebyla s takovým bezpečným předstihem jako na tréninku, ale odflakovali bez problémů. Mě se po (osobním offline) tréninku podařilo odhodit VAP precizně, zbyl tam jenom jeden vagón. Kubrt chytil při VAPování morový lag, nějak to ale vybral a perfektně nám vyšla ta otočka, kdy jsme si vyměnili krytí, takže jsem to měl z jeho šestky v přímém přenosu, jak si rozbil huběnku o tanky v koloně (další lag). Já jsem se tam potom placatil a snažil se připojit k Plavovi s Razem a při asi třetí zteči na náklaďáky jsem si huběnku rozbil taky, aby to nebylo Kubrtovi líto ... Plavo s Razem to tam potom dobrabčili včetně té postranní kolony a v klidu doletěli domů ... takže tak ... |
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Posted on 21.06.2006 15:34 |
|
|
k tsku mal som namapovanu klavesu na default a na tu istu som si dal sepkanie na vsetkych stihacov .. nastastie to nedopadlo zle ..
1. let
nad cielom tak ako ste mali naplanovane akurat kubrt a plooskie sa rozbili o zem .. ked mame tie oznaky napadlo ma ci nezavedieme niake tresne "body hanby" pretoze rozbit sa o zem je pre bapaka ta najpotupnejsia smrt .. nadrazie a makke ciele boli znicene vsetky, tanky asi z polovice. znicili sme s razom aj kolonu automobilov 5 km na zapad. razo tebe sa cudujem ze sa ma udrzis, pozeral som si zaznam a ja lietam hrozne ![](../images/smiley/orangewink.gif)
2. let
vratili sme sa vsteci bez dvoch (glum, bugs) skutocne uspesi nalet skoda tych strat.. chruste ked sme vam hlasili stihacov tak nam asi strielali strelci na lietadlo kt sa pokusalo o vzlet.. asi v strede utoku som videl niaky dot pri zemy utekajuci na juh .. to neviem kto bol
asi pri druhom lete nam postupne kazdemu na 30 sek ztuhol obraz.
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci... |
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
![](../images/avatars/s8[526][77].gif)
Místo: Letohrad
Posted on 21.06.2006 16:38 |
|
|
Tak z mého pohledu:
1. let
Ztrácel jsem svého vedoucího. Nějak mi to bilé éro mizelo i na 100m. Takže jsem eter zásoboval furt těma stejným otázkama. Pak jsme se přimotali do boje a nějak mi už bylo jedno, že mi doty mizej.
2. let
Byl jsem svědkem úžasné věci. Charlie napadl osamocene Bf, které neslo bombu na naše letiště. Ale to hlavní je, že Bf s bombou bylo rychlejší než Jak 1B.
No a pak to peklo nad ostrovem. Všichni naši létali "nad ostrovem", ale já tam potkával jen modré. Když se mi podařilo identifikovat někoho z nás, tak než jsem se kněmu dostal, musel sem se zase bránit.
Jedno Bf jsem v tom chumlu dostal. Když to polevilo, tak jsem viděl jak Jirku rozebíraj dva FW, jel sem tam, ale bylo to daleko. Nevím jestli Jirku pustili kvůli mé maličkosti, ale FW číslo jedna udělal snad plochou pravou a já šel za něj (FW číslo dva byl výš ale hodně daleko). Rychlost neměl, ale začínal ji nabírat. Pak ale nasadil na nůžky nebo barel (stihnul jen jednu zatáčku), já ho dotáhl a trefil ho plnou dávkou po celém trupu. (Fucida byl zabit). Řval jsem do TS jak malej jarda, až mne musel Chroust uklidnit. Ten druhej FW se stáhl.
Nahrané to nemám, ale mám típlej obrázek s výpisem konzoly
Abych nezapomněl
-Plánování super
-Příště se musím připravit na konkrétní mapu a období. Přechod z letní Francie do ruské zimy je síla (orientace v érech a na mapě)
Upraveno: Panek on 21.06.2006 16:43 |
|