Dobře ten pacifik nechám na potom. Mohla by bejt akce s Pe-2 + střelci trocha ochránců hafo němčourů a nějakej slavnej hrdinskej nálet. Víte o nějaký slavný akci s Pe-2?
Cassius Chaerea wrote:
Co takhle zase někdy udělat speciálku ve stylu "tokijský expres"?
Třeba 8 SBD-5 + střelci + 4 Cover vs 6-8 japončíku a jednalo by se třeba o bombardování Iwo Jimy(mohla by to bejt jiná pevnina, kde by jsme podporovali pěchotu), samozřejmě vzlet z letadlovek a přistání na nich.
Něco mám rozdělané:
a ) pokud by se vám zamlovala Ju-88 jako nácvik na Pe-2 mohl bych to přes týden dodělat.
b ) pak mám rozdělaný ještě jeden Pacifik, kde by mohly být A-20.
Zvolte si a ) nebo b ) a já to zkusím co nejdříve dodělat. Jsou to coop mise asi tak pro 24 - 30 lidí.
Mám i nějaký námět pro Pe-2, ale to bude muset počkat až přijdou a až je ntrénujete.
Mám asi blbej dotaz, ale chtěl jsem se zeptat jestli de vložit mapa z normálního Ila do toho našeho? jestli jo tak bych měl skvělej nápad na mapu. Bohužel tu mapu, kterou bych chtěl je jen ve starém Ilu
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt