Autor |
RE: 1.3. LiW ??? |
Chroust
Registrovaný uživatel
Místo: Zábřeh
Posted on 01.03.2006 15:59 |
|
|
Cassiusi mrkni na ten odkaz vis a bezte si to odhlasovat .) |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 16:04 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
glum wrote:
Myslíš že v reálu si mohli piloti pobrečet u velení že by chtěli ty pěkné nablýskané Il2 s 23mm kanóny. Ja myslím, že měli na výběr buď kulka v hlavě, nebo let v tom co je k dispozici a bez keců.
No ono to bylo spíš naopak, nemáme stíhačky, tak druhá skupina si vezme ily a bude chránit první skupinu, která bude útočit (no IAPákům by se taky hodil výcvik v ilech, jestli to tam budou brát vskutku realisticky). Jinak bombry byly vždycky a když už nebyly tak nebylo nic. Já klidně budu 100 misí bitevničit v čajce, ale víc nic.
Jinak ja do Ila klidne pujdu, me to s nim i jako bavi obcas |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 01.03.2006 16:06 |
|
|
Klucí podpořte nás a hlasujte na ručně. Vždyť jde jen o hru a já nechci pořád stíhat. |
|
Autor |
Chroust
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 16:07 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
Klucí podpořte nás a hlasujte na ručně. Vždyť jde jen o hru a já nechci pořád stíhat.
jasny |
|
Autor |
Ondura
Registrovaný uživatel
Místo: Kladno
Posted on 01.03.2006 17:30 |
|
|
Cassiusi už jsem odhlasoval, jo mě třeba taky někdy baví lítat v Ilu |
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 18:34 |
|
|
Chroust wrote:
Cassius Chaerea wrote:
glum wrote:
Myslíš že v reálu si mohli piloti pobrečet u velení že by chtěli ty pěkné nablýskané Il2 s 23mm kanóny. Ja myslím, že měli na výběr buď kulka v hlavě, nebo let v tom co je k dispozici a bez keců.
No ono to bylo spíš naopak, nemáme stíhačky, tak druhá skupina si vezme ily a bude chránit první skupinu, která bude útočit (no IAPákům by se taky hodil výcvik v ilech, jestli to tam budou brát vskutku realisticky). Jinak bombry byly vždycky a když už nebyly tak nebylo nic. Já klidně budu 100 misí bitevničit v čajce, ale víc nic.
Jinak ja do Ila klidne pujdu, me to s nim i jako bavi obcas
hlavně zabíjet partizány na Krymu |
|
Autor |
Kane
Registrovaný uživatel
Posted on 01.03.2006 23:12 |
|
|
jj a postřelkovat veverky
|
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 02.03.2006 13:59 |
|
|
A co takhle napsat první dojmy z LiW? |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 02.03.2006 14:07 |
|
|
Počkaj, aké prvé dojmy, ono to už bolo?
|
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 02.03.2006 14:23 |
|
|
pak něco spísnu. Zatím si můžete udělat obrázek podle reportů
http://www.czechlions.cz/lions_war/last_mis.php?y=2006&m=3&d=1
a každá mise podrobněji http://www.czechlions.cz/lions_war/rep/rep_00001.html
a druhá http://www.czechlions.cz/lions_war/rep/rep_00002.html |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 02.03.2006 14:27 |
|
|
A bude aj dnes?
|
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 02.03.2006 15:01 |
|
|
Mé postřehy pro bapáky: Ten tank se mi podařilo zničit ale musí koupit přímý zásah, jelikož jedou tak to není sranda. Ale co je důležité je třeba zničit prioritně těžká děla v tom kempu. Koukal jsem do zdrojáku mapy a je jich tam snad 6 150 mm. Z reportu je jasně patrné, že oni nám zničili většinu T34. Dnes jsem zkoušel letět danou misu offline a poté co jsem jim ty děla 3 zničil jsme zničili všechny tanky bez ztráty jediného..
klidně si trénujte nálety na ty kempy offline bude to potřeba.
|
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Místo: Jarpice
Posted on 02.03.2006 15:04 |
|
|
mohl bys tu mapu ze včera nahodit na naše FTP? Já jsem čuměl jak trubka, že naše a jejich tanky jedou proti sobě a kempu sem si vůbec nevšiml. Taky bych to zkusil offline. |
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 02.03.2006 16:18 |
|
|
každá mise jde stáhnout!
http://www.czechlions.cz/lions_war/rep/rep_00001.html
otevřeš si daný report dané mise a nahoře klikneš na odkaz mission file badc 00001.zip
dále můžeš stáhnout i report v textové podobě řádek pod tím a nebo se podívat na mapu událostí 1x 2x 4x zvětšenou.
|
|
Autor |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 02.03.2006 16:25 |
|
|
První dojmy rozporuplné, asi jako když ti spadne tchýně do propasti ve tvém novém autě ...
Sympatická mi byla blízkost cíle, letiště těsně za frontou ... letěli jsme s Cassiem a Glumem s LAGGama (8xRS-82). S tímhle bitevničit bude fakt maso - jestli výkvět BAPu (tím myslím teda Cassia a Gluma) zničí při náletu 1 (slovy jeden) tank tak to už teda nevím ... ... o sobě raději nemluvím ... ... jěště během útoku na tanky se do nás navezli šmoulové - něco chytil cover, ale dostali se na kůži i nám, byl to docela šrumec. Samozřejmě, jak je mým špatným zvykem, jsem se okamžitě ztratil a placatil jsem se tam ...pak jsem se chytil jednoho nízkého Befka - přede mnou k němu spadl ještě jiný LAGG, ale šmoula ho vytočil, pak jsem se za něj pověsil já, měl jsem ho plný zaměřovač a něco jsem do něj pustil, ale brejknul mi taky a už jsem ho nechytil ... stejně jsem celou dobu čekal, že mě nějaký jeho blond modrovokej kámoš zezadu osolí. Takže jsem se otočil na východ a během chvilky jsem byl zpět nad našim letištěm. Cassius zavelel k seřazení nad letištěm, je tam s náma i Messik. Kroužíme, kroužíme, řadíme řadíme, když tu najednou mi do mašiny zabuší kulky a Messik řve že tu jsou Befka ... Breknul jsem to ze 2 tisíc až k zemi, naštěstí už dali pokoj, a šel na přistání (urazil jsem podvozek) ... takže tak ... bylo to takové lehce zmatené, ale jinak dobré ... |
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 03.03.2006 09:22 |
|
|
včera jsem dal s Flymem jeden LiW. Bylo 8 313. a dva 3.IAP. 4 laggy pod vedením Fajtla ochraňovali skupinu IL4 útočící na Kondrovo. 6 P40 pod vedením Ikara mělo za úkol zastavit bombry v náletu. S flymem jsme dostali úkol bejt co nejvejš a případně zaměstnat stíhače. Po dlouhém čekání jsou bombři objeveni severní skupinou a začíná boj. Než prní 111 dolétla nad Medyn tak 3 znich čoudili z obou motorů a velitel 111 měl už vypnité motory. S flymem jsme tedy zautočili na druhou skupinu, pěkně za sebou na jeden bomber. Nevím co se sním stalo, pravděpodobně odhodil náklad ale po chvilce byl připsán flymovi. A začali jsem se starat o befka resp. oni se začali starat o nás. Tím, že jsme na sebe s flymem natáhli befka jsme umožnili ostatním zdecimovat odlétávající He 111. Ani jeden se nevrátil na základnu zpět. Naše bombry takové ztráty nemají jen 2 stroje zničeny. Ke konci bojů jsem koupil granát a celý stroj se mi otočil kolem své osy. Musel jsem klesat a v tom okamžiku ztratil flyma. Dolétl jsem nad naše silně zaflakované letiště a začal kecat s Ikarem zatímco jsem ve výšce 3 km u letiště proháněl 2 befka a jen tak si snima hrál na brejkovanou. Krutá deflekční střelba mi vzala ovládání výškovky. Hup klesám k letišti. Jdu pomalinku na přistání, vše v klidu. Nespěchám .. a boom. o skoro jeden metr jsem nevybral klesání způsobené stáhnutím plynu. Příště skáču. Zachraňovat 55 000 dolarů na úkor mého života je na prd. |
|