Autor |
Wings of Prey |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 18.11.2009 13:39 |
|
|
Takže ak boh dá snáď by to maly byť čoskoro
Wings of Prey
Upraveno: Bugs on 18.11.2009 13:42 |
|
Autor |
RE: Wings of Prey |
cmeliak
Registrovaný uživatel
Místo: Dolni Bousov
Posted on 19.11.2009 17:59 |
|
|
po grafickej stranke to vypada uchvatne. to je hra alebo simulator ?
Ja tomu nerozumiem .... nasi stihaci nas zase opustili tesne pred nepriatelskou liniou ... |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 27.12.2009 15:29 |
|
|
Najskôr simulátor, Válec o top spieva ódy.
|
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 27.12.2009 18:15 |
|
|
simulátor s arkádovými prvky
|
|
Autor |
cmeliak
Registrovaný uživatel
Posted on 27.12.2009 18:15 |
|
|
Valec by mohol urobit par obrazkov a nejake videjko.
Ja tomu nerozumiem .... nasi stihaci nas zase opustili tesne pred nepriatelskou liniou ... |
|
Autor |
Valec
Moderátor
Místo: Ostrava
Posted on 28.12.2009 09:40 |
|
|
Nevim jak udelat na 7mickach obrazek.PS se to nejak neda.
|
|
Autor |
cmeliak
Registrovaný uživatel
Posted on 28.12.2009 11:35 |
|
|
Valec wrote:
Nevim jak udelat na 7mickach obrazek.PS se to nejak neda.
hahaha, to si ma fakt pobavil.
zaujimal by ma teda ako to vypada s viacjadrovym procesorom. dokaze to uz konecne tento simulator vyuzit viac jadier sucastne?
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 28.12.2009 11:54 |
|
|
Ale PrintScreen nemá nič spoločné s tým, či vie WoP využiť viac jadier. Mimochodom mám pocit, že vie,
Válec sa pýtal, ako spraviť obrázok z hry, keď mu to cez Alt+PrintScreen (PS! neide vo Windows7.
|
|
Autor |
cmeliak
Registrovaný uživatel
Posted on 28.12.2009 12:04 |
|
|
no vies Bugs, mne je jasne ze multicore nema nic s printscreenom. ja som len chcel vediet ci to ta hra podporuje.
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 28.12.2009 13:13 |
|
|
A dokonca je jej grafika optimalizovaná tak, že to slušne chodí aj na "slabších" PC.
Si ma, Válče? opäť ukecal. Ako s RoF. Idem si to kúpiť, nech by aj na chleba nebolo.
|
|
Autor |
Valec
Moderátor
Posted on 28.12.2009 15:00 |
|
|
No konecne nekdo.Sakra potrebuju jeste nejakeho stihace at to muzem spolu srovnavat.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 28.12.2009 15:13 |
|
|
Už to sosám, ale pri mojich 2MB to chvíľum potrvá.
|
|
Autor |
cmeliak
Registrovaný uživatel
Posted on 28.12.2009 23:25 |
|
|
Moje prve dojmy su velmi pozitivne. po grafickej stranke je to naozaj zazitok. atmosfera je vynikajuca. Zatial som skusil len par treningovych misii. Letovy model nedokazem porovnat s realitou, co sa ale tyka modelu poskodenia objektov, vypada to realistickejsie ako il2. teda aspon ked to porovnam s videami z youtube (tytrubka).
|
Autor |
Valec
Moderátor
Posted on 29.12.2009 00:31 |
|
|
kur.. uz jsem prisel na to kde se uklada obrazek a ted to neumim vlozit na forum.Se z toho pose.. podivejte se na kridlo jak sou promackane plechy
Upraveno: Valec on 29.12.2009 00:52 |
|
Autor |
cmeliak
Registrovaný uživatel
Posted on 29.12.2009 08:58 |
|
|
jo je to super. musim vsak povedat ze stale je tam kopec chyb. napriklad sa mi ukazu asi 300 metrov vysoke stromy a ked sa k nim priblizim tak su zase normalne. okraje textur su niekedy biele a obcas textury preblikavaju. pamatou to urcite nebude, lebo mam na grafike 2GB.
Ale je to mlada hra, to sa spravi. Ostava to stale u toho co som pisal, vynikajuca atmosfera a zazitok.
Ja tomu nerozumiem .... nasi stihaci nas zase opustili tesne pred nepriatelskou liniou ...
Upraveno: cmeliak on 29.12.2009 08:59 |
|
Autor |
Valec
Moderátor
Posted on 29.12.2009 09:50 |
|
|
cmeliak wrote:
jo je to super. musim vsak povedat ze stale je tam kopec chyb. napriklad sa mi ukazu asi 300 metrov vysoke stromy a ked sa k nim priblizim tak su zase normalne. okraje textur su niekedy biele a obcas textury preblikavaju. pamatou to urcite nebude, lebo mam na grafike 2GB.
Ale je to mlada hra, to sa spravi. Ostava to stale u toho co som pisal, vynikajuca atmosfera a zazitok. Cmeldo tendle problem nemam vse se mi zobrazuje pekne.Vcera jsem si zkousel jak Dogfight tak campan.campan je uzasny zazitek takovou atmosferu jsem jeste nezazil.Sice je pravda ze model poskozeni tam je trosku zjednodusen ale v dogfightu je to uz normalni.Ta campan je trosku naucna taj jak se budu dostavat dal tak to mozna uz bude tezsi a tezsi.Ale ta atmoska je opravdu silena.Jo a s isakem sem skoro nemohl udelat zatacku.orad byla mrcha ve vyvrtce chce to poradnej cit v rukach oproti Ilovi.Urcite to ma svoje mouchy doufejme ze na tom budou makat tak jak doposud.A jeste paradni je vzlet a pristani.Konecne fungujou tlumice.Parada
Upraveno: Valec on 29.12.2009 09:55 |
|
Autor |
Valec
Moderátor
Posted on 29.12.2009 09:54 |
|
|
Bugsi Cmeldo v kolik dorazite at to muzem odzkouset spolu.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 29.12.2009 12:42 |
|
|
Ja to musím ešte nainštalovať a nastaviť. Nechal som to sťahovať až dnes ráno, ešte neviem, či už to mám doma. Končím o pol tretej, mrknem a uvidím.
|
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 29.12.2009 15:06 |
|
|
názor 311_Tanka:
Tak sem pres noc opatchoval tuhle vec kterou bych se opravdu zdrahal nazvat Simem.
V zadneho nastupce Il-2 se to nemeni v co se to meni je na velice pekne Call of Duty ve vzduchu.
Postrehy:
+ opravdu pekna grafika kdyz to ma clovek blizko u zeme
+ diky silnym blackoutum uz to neni takova krouticka jako sturm a pripomina to vic zabery z realneho boje kde stim tak nekvrdlaj
+ pekne mapy z Doveru ktery je me oblibene misto sem opravdu slintal
- dobrej vykon na slabsich masicnach je docilen klasickym konzolovym trikem, tj kratkou dohlednosti mlhou a dobre udelanym LOD.
- maximalni dohled je opravdu kratky obekty a lesy nevidita tak uz 5km od letadla neda se rozhedne s takovou dohlednosti navigovat podle mapy
- z 20k ft rozhone na tomhle neodbombite
- naprosto otresnej dojem pri metu ve velky rychlosti v mali vejsce, proste 300mph vypada opravdu jinak (proste ty era litaj pomalu)
- otresnej engine management, pominu moznost ovladat vicemotporu najednou, chybejici praporovani a hasicaky, co me ale dostava je WEP ..
- nulove varovani letadla nez vam upadnou kridla
- zbrane.. no nemel sem daleko k pocitu kdy sem poprvi v battlefieldu vystrelil z tankovyho kanonu
- bombery no proste call of duty takovej blembak ma misto vickers K namontovany dva 37mm flaky a stime z 3rd person pohledu dela z befek pekne pyroefekty
- letiste co sem zatim videl az prilis neverohodne mala
- zvuky pri dajvu nekdo nechal otevreny okynka na zadnich sedadlech a a pri WEP nekdo podrazuje z 5 na 3ku asi kuli akceleraci
- strilite po 111ce do praveho motoru a s velkym pyroefektem upadne kridlo leve.
- grafika je asi jediny pozitivni
|
|
Autor |
Valec
Moderátor
Posted on 29.12.2009 15:48 |
|
|
Co tim chtel basnik rici.Saso ty tu vzdy vitahnes nazor nekoho jineho a vzdy negativni.Nevim jestli si jeste vzpomenes jak vypadal prvni IL.Maji to dobre naslapnute s touto hrou se da urcite vice pracovat nez ze Sturmem.A tady je nazor od SABOTA Jsem to teda jeste nehral, ale podle screenshotu mi ta dohlednost prijde v BoP mnohem realnejsi nez ve sturmovikovi. Ve sturmoviku se dohlednost snizena snad jenom pri desti nebo mlze. Lehky kourmo (navic ve valce, kdy porad neco nekde hori) je mnohme realnejsi, nez sturmacka dohlednost az do prd...
A ten screen zimniho prostredi jak je tam naznak inverzni vrstvy je nadhernej.
Btw.: sem tudle letel nejaky preskoleni, byla inverze cca do 500m vysky. Z 1km vypadal Stredocesky kraj jak Mordor....podemnou vsude cerno, jenom obcas z cernoty vykouknul nejakej pahorek.
Edit: takhle nejak to ma vypadat, kdyz je nizka oblacnost a trosku "sracka"
http://www.youtube.com/watch?v=-WANuNA2W7w
coz mi podle screenu odpovida
a takhle nejak standartni pocasi
http://www.youtube.com/watch?v=ALunQDV_IxY
Upraveno: Valec on 29.12.2009 15:50 |
|