Autor |
RE: Eastern Front DFS |
Nordom
Registrovaný uživatel
Místo: Štěpánovice
Posted on 04.07.2007 11:35 |
|
|
My nemáme možnost ten systém nijak upravovat, nám to jen běží na serveru, to za prvé. A za druhé, s tím ničením CP to nebude zase tak horké, mám tam nalítáno docela dost a s tím, že by se CP ničilo taranem sem se moc často nesetkal.
The issue no longer equals total logic.
Upraveno: Nordom on 04.07.2007 11:37 |
|
Autor |
Vogon
Registrovaný uživatel
Posted on 04.07.2007 11:46 |
|
|
Promiň Tajpane, ale píšeš úplné hovadiny. Věci o kterých zde diskutuješ v systému buď vůbec nejsou a nebo fungují jinak. Doporučuji si to nejdřív zkusit a pak diskutovat. Jinak je to ztráta času. Toť poznámka autorova. |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 04.07.2007 11:58 |
|
|
Vogone, když Tě tu máme na drátě, dalo by se místo přistání capture plane použít třeba výsadek paragánů - řekněme 2 povedené výsadky nad zničeným letištěm během 2 minut? Pokud bude interval delší, tak se to nuluje počítání toho předchozího výsadku... Myslím, že to je jednoduché, lepší než CP, který občas stojí rozstřílenej na dráze s mrtvým pilotem, ale jenom nedáš hned refly a je to zajaté...
Co Ty na to? Jinak jsi šikula, že jsi to celé tak hezky zvládl, ještě jsem Ti za to nikdy nepoděkoval. Je to spousta zábavy, hlavně pro letky, kde spolupracují bitevníci, bombeři a stíhači!!!!
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 04.07.2007 12:21 |
|
|
Dragon wrote:
Vogone, když Tě tu máme na drátě, dalo by se místo přistání capture plane použít třeba výsadek paragánů - řekněme 2 povedené výsadky nad zničeným letištěm během 2 minut? Pokud bude interval delší, tak se to nuluje počítání toho předchozího výsadku... Myslím, že to je jednoduché, lepší než CP, který občas stojí rozstřílenej na dráze s mrtvým pilotem, ale jenom nedáš hned refly a je to zajaté...
Co Ty na to? Jinak jsi šikula, že jsi to celé tak hezky zvládl, ještě jsem Ti za to nikdy nepoděkoval. Je to spousta zábavy, hlavně pro letky, kde spolupracují bitevníci, bombeři a stíhači!!!!
IL2 neumoznuje delat vysadek...tak ze toto reseni je pase.
Jestli myslis to ze by dva jedinci vyzkocili nad letistem z letadla...tak nevim nevim. Proto ze pak by vlastne se bylo by nutne premyslet ci je platny a ci je neplatny seskok..ono kdyz budes jako stihac branit zabirane letiste muzes taky vyzkocit, a pak by jses pocital jako pagan.
A zase pak by se muselo omezit ze by bylo jedno specialni letadlo z ktereho vyzkoci pilot. Nevim to pristani mi prijde o hodne leosi...ono si vem ze paragani stejne skakaly spise nekde do poly a tak, nikdy se primo nad strategicky cil neskakaly.
Tak ze ono by seskok nad letistem je trosku postaven na hlavu.
BTW:Toto mi pripomina vse co uz se na SVK resilo. nebylo by od veci aby jste to vlakno aspon precetli. thx.
|
|
Autor |
Vogon
Registrovaný uživatel
Posted on 04.07.2007 12:28 |
|
|
Ono by to šlo udělat třeba tak, že by se pustily kouře a nějakou dobu by se kouřilo. A když by to letadlo vydrželo nezničené, tak by se to uznalo. Jojo, to by šlo.
|
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 04.07.2007 12:38 |
|
|
Vogon wrote:
Ono by to šlo udělat třeba tak, že by se pustily kouře a nějakou dobu by se kouřilo. A když by to letadlo vydrželo nezničené, tak by se to uznalo. Jojo, to by šlo.
No ale to vubec neni spatny napad. A aby to nebylo tak jednoduche...prece jenom s kourema je to jednodusi nebod muzu manevrovat jak blazen aby me nesundaly, ale to by ty paragani se tam poblily. Co mne napada tak by slo hlidat vzdalenost jak daleko zacal kourit a kdy skonci, a druhe aby to musely byt za raz dve CP. Dve Treba z duvodu pravdepodobnosti sestreleni nebo zabiti behem pristavani tech paraganu.
|
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Místo: Letohrad
Posted on 04.07.2007 12:51 |
|
|
Cmeptb wrote:
Vogon wrote:
No ale to vubec neni spatny napad. A aby to nebylo tak jednoduche...prece jenom s kourema je to jednodusi nebod muzu manevrovat jak blazen aby me nesundaly, ale to by ty paragani se tam poblily. Co mne napada tak by slo hlidat vzdalenost jak daleko zacal kourit a kdy skonci, a druhe aby to musely byt za raz dve CP. Dve Treba z duvodu pravdepodobnosti sestreleni nebo zabiti behem pristavani tech paraganu.
Hm, ale do logu se nezapisuje výška události. Takže by prošel i let v cca 5m nad terénem se zapnutými smoky. To mi přijde méně reálnější, než přistání letadla. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 04.07.2007 12:56 |
|
|
Aj kombinácia oboch t.j. môže sa zvoliť výsadok a potom treba letie s 2 lietadlami a smoukovať, alebo capture plane a stačí jedno, ale treba sadnúť a 30 sek vydržať.
Dobrý nápad s tým výsadkom. Ešte by sa možno malo sledovať aj naloženie "dopraváak" aby neviezol bomby, ináč predsa nemôže naložiť paragánov alebo commandos.
|
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 04.07.2007 13:22 |
|
|
No, ti paragáni měli být alternativa k sednutí éra, jinak by to fakt bylo moc easy...
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 04.07.2007 17:07 |
|
|
!!! EASTERN FRONT IS RUNING !!!
Upraveno: Bugs on 04.07.2007 17:08 |
|
Autor |
Tajpan
Registrovaný uživatel
Posted on 04.07.2007 18:42 |
|
|
Vogon wrote:
Promiň Tajpane, ale píšeš úplné hovadiny. Věci o kterých zde diskutuješ v systému buď vůbec nejsou a nebo fungují jinak. Doporučuji si to nejdřív zkusit a pak diskutovat. Jinak je to ztráta času. Toť poznámka autorova.
|
|
Autor |
clone9cz
Registrovaný uživatel
Místo: Prague
Posted on 05.07.2007 15:15 |
|
|
tajpan se pouci v jinem vlakne, nejak to uz nereste
PREDNE JE DOBRE SI UVEDOMIT, ZE SE CzechWar/Warbirds ANI NEMA PODOBAT ZADNEMU KLASICKEMU (existujicimu) DEDIKACI, PROTO JE TAKE NESMYSLEM HO S NIM SROVNAVAT, NEBO PO NEM CHTIT, ABY TAK FUNGOVAL ... clovek se proste musi odprostit od leta zazitych veci, nic vic
PS: pri navrhovani vlastnosti systemu jsme s jirkou zcela ignorovali existujici dedikace a online valky, zamerili jsme se pouze na Warbirds system
Vás možná válka nezajímá, ale o Vás se válka zajímat bude.
Upraveno: clone9cz on 05.07.2007 18:03 |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 05.07.2007 17:55 |
|
|
A myslím, že sa vám to vcelku podarilo.
|
|
Autor |
VGR_j4ck41
Registrovaný uživatel
Posted on 17.07.2007 21:31 |
|
|
kluci muzete bannovat?
se mi ted stalo, ze pronasleduju jednu Fokinu jaka nad nasim letistem sundala minimalne jedno letadlo a v okamziku kdy se chystam, ze mu pridam trosku olova tak se odpojil. Mha rikal, ze si na nej vcera taky nekdo stezoval, takze to asi nebylo poprvy.
byl to nejakej Kohones z Bulharska |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 18.07.2007 06:04 |
|
|
Banábovať sa dá.
|
|
Autor |
Panek
Registrovaný uživatel
Místo: Letohrad
Posted on 18.07.2007 07:32 |
|
|
Takovej manévrovej souboj, jakej sem předvedl předevčírem (Jak9 vs. La5F), to se jen tak nevidí. Blikal jsem, mával jsem, chrlil něco do chatu. A von na mne furt střílel. Když jsem mu napsal jestli chce ban, tak mi odpověděl něco azbukou.
Nahoru můžeš. Dolů musíš! |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 23.07.2007 07:45 |
|
|
Som to opravil, a spustil celý planeset od začiatku, t.j. Smolensk41.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 07.08.2007 07:41 |
|
|
Od kloňáka som dostal novú mapu, Kurland45. Beží na servri.
|
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 07.08.2007 11:48 |
|
|
Bugs wrote:
Od kloňáka som dostal novú mapu, Kurland45. Beží na servri.
Jop, testovali jsme tam respawn a můžu říct, že je to nádherná mapa z pohledu letišť. Přesně jako v reálu. Některý letiště jsou na cestách a silnicích, mezi lesama atd... No prostě paráda. Těším se na ňu.
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 07.08.2007 12:02 |
|
|
Rohlos vživotě nelítal na Kurlandu. Vždyť jen na AFW sme tam bojovali dvakrát.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|