3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání22.11.2024 07:18
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 9
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Eastern Front DFS | Discussion
Strana2 z 8 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: Eastern Front DFS
Cassius Chaerea
Letec

Místo: Praha
Posted on 27.06.2007 14:27
Plooskie wrote:
... a ty mě nese*, nebo to začnu zkoušet ve Štuce a uvidíme! Ona ani ta 110-tka se 37mm+2x MK 108 podvěsem by taky šla ...
No pokud máš 37mm tak nemáš ve stodesítce 108, nebo sem si týhle kombinace nevšiml. Ale sem zvědavej se stodesítkou to typuji tak na 5 letů. Můžem dát sázky

Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
312-902-996
1stCL_Fucida
Registrovaný uživatel

Místo: Gartenzaun
Posted on 27.06.2007 15:41
Panek wrote:
Agijo wrote:
Bohužel, tuto neschopnost modrých my neovliníme nebo
Otázka je, jestli (pokud to pro ně bude dostatečně atraktivní systém) se spíš nenaučí organizovaně útočit na pozemní cíle.

No tak si to srovnej. Na serveru (když je zaplněnej) jsou:
za červení: 6xBAP 4xIAP 4xVGR (to už je organizivaná síla)

za modrý: 1xněkdo z PL 2xněkdo z ČR 3xněkdo z RU 1xněkdo z Čína ...

To by se musela do aktivního létání zapojit snad jediná modrá letka, která létá. 1stCL. Jinak to modří prostě neutáhnou, neutlačej ani neobejdou. A ve výsledku tam pak ani nezajdou.

Ten Vogonův systém je pro většinu Lionů neatraktivní. Já na to zašel a řekl jsem si, že si tím nebudu kazit krásné vzpomínky na doby WarBirds, protože tohle se WarBirds podobalo jen velmi vzdáleně. Samotné létání tam mě nějak nudilo..nezaujalo. Přivezl jsem si nějaké sestřely, zničil pár pozemních cílů, ale celkově se mi ten systém nelíbil. Přišel mi až moc takový..divný..moc založený na vulchení..na soustavných útocích jen proti letištím, což v reálu byla spíše vyjímečná a velmi riskantní událost. Takové soustavné létání od letiště k letišti a zase zpátky..nulová variabilita a následná nuda. Prostě ne-e. Části Lionů se to ale chvíli líbilo docela dost, ale byla jich menšina. Většina zůstala věrná AFW.

Čekal jsem, že rozjedete klasický dogfight server, v podobném duchu, jako byl náš CLDS, tam bych zavítal jistě mnohem častěji. Čekal jsem Cassiova promyšlená postavení armádních jednotek. Ale tenhle současný systém mě jednoduše nebaví.

335209276
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 15:46
No sorry fuči já sem v letce v menšině, taky mě to se*e.

312-902-996
Plooskie
Letec

Místo: Zlín
Posted on 27.06.2007 15:49
Cassius Chaerea wrote:
Plooskie wrote:
... a ty mě nese*, nebo to začnu zkoušet ve Štuce a uvidíme! Ona ani ta 110-tka se 37mm+2x MK 108 podvěsem by taky šla ...
No pokud máš 37mm tak nemáš ve stodesítce 108, nebo sem si týhle kombinace nevšiml. Ale sem zvědavej se stodesítkou to typuji tak na 5 letů. Můžem dát sázky

... je to tam Cassi ... nevím teď u jaké verze, ale je tam verze podvěsů 1x37mm + 2xMK108 + přídavné nádrže (i bez nich).
Letěl jsem s tím jedenl let když jsme testovali "naše" CW ...

345-310-828
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 15:57
Tak jo dáme match schálně kolik budeš ty potřebovat letů se 110 na zničení letiště a kolik já ve šturmovi.

Upraveno: Cassius Chaerea on 27.06.2007 16:00
312-902-996
plavoo
Registrovaný uživatel

Místo: SR_Martin
Posted on 27.06.2007 15:58
tiez sa hlasim na 1 a 1/2 letu s fw190

Lejtenant 3.BAP_Plavoo

nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci...
206363786
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel

Posted on 27.06.2007 16:09
1stCL_Fucida wrote:
Panek wrote:
Agijo wrote:
Bohužel, tuto neschopnost modrých my neovliníme nebo
Otázka je, jestli (pokud to pro ně bude dostatečně atraktivní systém) se spíš nenaučí organizovaně útočit na pozemní cíle.

No tak si to srovnej. Na serveru (když je zaplněnej) jsou:
za červení: 6xBAP 4xIAP 4xVGR (to už je organizivaná síla)

za modrý: 1xněkdo z PL 2xněkdo z ČR 3xněkdo z RU 1xněkdo z Čína ...

To by se musela do aktivního létání zapojit snad jediná modrá letka, která létá. 1stCL. Jinak to modří prostě neutáhnou, neutlačej ani neobejdou. A ve výsledku tam pak ani nezajdou.

Ten Vogonův systém je pro většinu Lionů neatraktivní. Já na to zašel a řekl jsem si, že si tím nebudu kazit krásné vzpomínky na doby WarBirds, protože tohle se WarBirds podobalo jen velmi vzdáleně. Samotné létání tam mě nějak nudilo..nezaujalo. Přivezl jsem si nějaké sestřely, zničil pár pozemních cílů, ale celkově se mi ten systém nelíbil. Přišel mi až moc takový..divný..moc založený na vulchení..na soustavných útocích jen proti letištím, což v reálu byla spíše vyjímečná a velmi riskantní událost. Takové soustavné létání od letiště k letišti a zase zpátky..nulová variabilita a následná nuda. Prostě ne-e. Části Lionů se to ale chvíli líbilo docela dost, ale byla jich menšina. Většina zůstala věrná AFW.

Čekal jsem, že rozjedete klasický dogfight server, v podobném duchu, jako byl náš CLDS, tam bych zavítal jistě mnohem častěji. Čekal jsem Cassiova promyšlená postavení armádních jednotek. Ale tenhle současný systém mě jednoduše nebaví.

No tak se trosku rozepis o svych predstavach pripadne o tom co by Liony braly.
Z hlediska smyslu plnosti misi, ukolu. Ale prosim ne ve smyslu podivejse na typy misi virtualni valky. Respektyve jak by to mohlo vypadat.
Vzhledem k tomu ze jsem nezazil CLDS tak ani odvolavani na nej mi nejak nepriblizi tvym predstavam.

147619715
Rohlos
Registrovaný uživatel

Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 27.06.2007 16:10
Stačijou 3x Ju-88 s dvoutunkama, aby si každá vybrala stojánku a nazdar 80% celýho letiště, pak stačí jeden fokáč na vyčištění...

Pokud by se na modré straně našli tři schopní bombří, není problém.

Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos)
232005928
Agijo
Registrovaný uživatel

Místo: Adamov
Posted on 27.06.2007 16:16
Rohlos wrote:
Stačijou 3x Ju-88 s dvoutunkama, aby si každá vybrala stojánku a nazdar 80% celýho letiště, pak stačí jeden fokáč na vyčištění...

Pokud by se na modré straně našli tři schopní bombří, není problém.

A vo tom to právě je

"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov
304210779 www.blajkec.ic.cz
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 16:22
Rohlos a Agijo máte asi dost zkreslené představy. Na zabrání letiště pokud vím je třeba zničit i flaky že? Pakliže jsou flaky rozházeny po celém letišti težko to zničí tři lety v Ju-88 s dvoutunkama, ale asi tak 6 letů když to ví kam hodit, což vůči dvoum letům ve šturmu je přeci jen o dost více.

312-902-996
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 16:24
Rohlíku a Plooskie dáme teda sázky na kolik letu vyčístí Plooskií letiště v bf-110 na kolik letů jej vyčistí Rohlík v Ju-88 a na kolik letů jej vyčistím já ve šturmu. Ok?

312-902-996
Agijo
Registrovaný uživatel

Posted on 27.06.2007 16:28
Cassius Chaerea wrote:
Rohlos a Agijo máte asi dost zkreslené představy. Na zabrání letiště pokud vím je třeba zničit i flaky že? Pakliže jsou flaky rozházeny po celém letišti težko to zničí tři lety v Ju-88 s dvoutunkama, ale asi tak 6 letů když to ví kam hodit, což vůči dvoum letům ve šturmu je přeci jen o dost více.

Cassi, ty abys do toho nezatáhl i mě
Jde o to, že modří musí využívat bombry
A na flak třeba stíhačky, nebo podle Bluela super bitevník FW190F8

Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 16:32
No F8 je bitevní stíhačka. Agi ono jde spíš o to jak moc je to težké nebo spíše zdlouhavé a u němců je to dost zdlouhavé narozdíl od rusů. Tebe nikam zatahovat nebudu, protože mám obavu že by ti nestačilo ani dvacet letů v befku, teda kdyby si s tím uměl odstartovat. Využívání sovětských stíhaček na flaky je dost velká kravina, protože je to dost neefektivní a jsou náchylné na poškození.

Upraveno: Cassius Chaerea on 27.06.2007 16:34
312-902-996
Agijo
Registrovaný uživatel

Posted on 27.06.2007 16:34
No až budu on-line, tak bych to zkusil, na kolik náletů za modrý jsme schopní otočit map

Plooskie
Letec

Místo: Zlín
Posted on 27.06.2007 17:14
Ty jsi velký poňoukač Cassi ... víš že nemám moc času, a ten který mám se snažím věnovat Ilovi. Ale výzva je to zajímavá, jenom bych muset tu 110tku dostat víc do ruky ...

Každopádně je to spíš opravdu o té organizovanosti - ta prostě na blue side chybí, teda minimálně u bombrů. Neříkej mi, že nevěříš tomu, že 3-4 110tky nevyčistí letiště stejně dobře jako skupina 3-4 Ilů ...

A nenechával bych to na jednotlivých strojích, protože je to fakt o té spolupráci. Je pravda, že se mi podařilo na CW asi 3x vyčistit letiště (DESTROYED) na 2 lety v Ilovi, přičemž jsem všechny ty lety přežil a přistál, ale co si budeme namlouvat - pořád je to docela haluz a z p*dele klika ... Zažili jsme nedávno útok 6 Ilů na letiště a jak to dopadlo ti nemusím připomínat, že ...

Je to prostě o té organizaci a ta na blue straně není, teda alespoň na CW ne. A nenuť mě zakládat nějakou KG Gruppe, abych tě přesvědčil že to jde i bez Ilů ...

345-310-828
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 17:51
Plooskie wrote:
1)Každopádně je to spíš opravdu o té organizovanosti - ta prostě na blue side chybí, teda minimálně u bombrů.
2)Neříkej mi, že nevěříš tomu, že 3-4 110tky nevyčistí letiště stejně dobře jako skupina 3-4 Ilů ...

3)A nenechával bych to na jednotlivých strojích, protože je to fakt o té spolupráci. Je pravda, že se mi podařilo na CW asi 3x vyčistit letiště (DESTROYED) na 2 lety v Ilovi, přičemž jsem všechny ty lety přežil a přistál, ale co si budeme namlouvat - pořád je to docela haluz a z p*dele klika ... Zažili jsme nedávno útok 6 Ilů na letiště a jak to dopadlo ti nemusím připomínat, že ...

4)Je to prostě o té organizaci a ta na blue straně není, teda alespoň na CW ne. A nenuť mě zakládat nějakou KG Gruppe, abych tě přesvědčil že to jde i bez Ilů ...
1)Myslím že tohle je jen některých z nás výmluva.
2)Ne rozhodně ne. Na takový úkol jsou horší než Il-2.
3)No u modrých rozhodně o spolupráci nejde protože mimo fokáče a bf-110 nemájí stroj který by mohl operovat v prostředí flaku po delší dobu. Zatímco skupina ilů přiletí a vymlátí flaky a čím víc jich je tím se účinost flaku omezuje. Tak befka štuky a spol. odhodí bombu a musejí zmizet dom, tudíž moc cílů nedají a je vcelku jedno jestli letí po jednom či hromadně, protože svojí bombu můžou odhodit z výšky kde je učinost flaku vcelku zanedbatelnější.
4)Protivníkem za války na německé straně a bezpochyby ve své době efektivnější byla Ju-87. Ale myslím že parta lidí v Ju-87 vyčistí letiště sic bezpečnějším způsobem ale za mnohem větší počet letu, než ta samá parta lidí v ilech.

Upraveno: Cassius Chaerea on 27.06.2007 17:52
312-902-996
1stCL_Fucida
Registrovaný uživatel

Místo: Gartenzaun
Posted on 27.06.2007 18:32
Agijo wrote:
Z hlediska smyslu plnosti misi, ukolu. Ale prosim ne ve smyslu podivejse na typy misi virtualni valky. Respektyve jak by to mohlo vypadat.
Vzhledem k tomu ze jsem nezazil CLDS tak ani odvolavani na nej mi nejak nepriblizi tvym predstavam.

No..těžko říct. Asi lepší poslat misi.. TADY se na ni kdyžtak můžeš podívat, je to jedna z bývalých map CLDS. Autor Pbarry. Btw: všechny mise z bývalého CLDS jsem dával Rohlosovi při rozjíždění vašeho serveru

Co si vzpomínám, letěli jsme na téhle Moskvě i jednu velkou společnou akci proti IAPu a BAPu, když jste byli schopni ještě nasadit do boje 15+ letadel (to velel ještě Messík). Na té akci bylo snad 20 pilotů IAP a BAP.

335209276
Cassius Chaerea
Letec

Posted on 27.06.2007 19:03
Moskva a Leningrad patřil k výkvětům map na 1stCL

312-902-996
Panek
Registrovaný uživatel

Místo: Letohrad
Posted on 27.06.2007 19:11
Na tom jejich DF snad nebyla špatná východní mapa. Všecky byli kráásnýýý.
268-093-381
Agijo
Registrovaný uživatel

Posted on 27.06.2007 19:55
1stCL_Fucida wrote:
Agijo wrote:

No..těžko říct. Asi lepší poslat misi.. TADY se na ni kdyžtak můžeš podívat, je to jedna z bývalých map CLDS. Autor Pbarry. Btw: všechny mise z bývalého CLDS jsem dával Rohlosovi při rozjíždění vašeho serveru

Co si vzpomínám, letěli jsme na téhle Moskvě i jednu velkou společnou akci proti IAPu a BAPu, když jste byli schopni ještě nasadit do boje 15+ letadel (to velel ještě Messík). Na té akci bylo snad 20 pilotů IAP a BAP.

Fuči, máš tam chybu, ten příspěvek psal Cmeptb, ne já, ale to jen tak pro upřesnění

Hele a proč se teda nelítá ten CLDS? to není narážka, ale opravdu otázka.

Strana2 z 8 < 1 2 3 4 5 > >>

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005