Autor |
RE: Eastern Front DFS |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 08.04.2008 10:05 |
|
|
Mám Sm s ruštinou, angličtinou a čistú inštaláciu bez SM a ide my to na všetkých.
|
|
Autor |
606_Farky
Registrovaný uživatel
Posted on 08.04.2008 11:51 |
|
|
Přiznám se že jsem ten briefing neviděl, jen jsem vyřizoval vzkaz. Je naprosto evidentní že chyba byla mezi židlí a monitorem. Díky, u nás to vyřídím, viníky seřvu, popřípadě naučím číst .
Existují jen dva typy letadel - STÍHAČI nebo CÍLE. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 08.04.2008 13:49 |
|
|
Takže zistil som, v čom bol pes zakopaný. Pôvodne tá mapa bola robená na inštalácii, ktorá mala locale=cs a teda aj properties k nej vyrobilo cs avšak prázdny. A táto potvorka tam ostala visieť. Síce je defaultne briefing urobený, ale ak má niekto inštaláciu IL2 s locale=cs berie mu tú prázdnu. Vymazal som ju, mala by sa načítavať defaultna verzia briefingu. Takže síce chyba bola medzi monitorom a stoličkou, ale nie u tvojich spolubojovníkov.
|
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 13.04.2008 22:00 |
|
|
Panove krasny stranky pro DFS. Fakt klobouk dolu. To T z krize a O z hvezdy je supr. Fakt parada.
|
|
Autor |
Vogon
Registrovaný uživatel
Posted on 14.04.2008 07:01 |
|
|
Ahoj hoši. Server máte pěknej, stránky nádherné, jenom by to chtělo výrazně zvednout návštěvnost. Ve dvou emilech hromadu soundmodovejch DB3 fakt těžko byť i zredukujete. Jinak celé to vaše snažení okolo toho vyjde naprázdno, což by byla škoda. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 14.04.2008 07:59 |
|
|
Vďaka Jirko, snažíme sa.
Ad návštevnosť, tú si stále musíme spravť sami. Bývajú dni, keď je to tam celkom slušné. Včera si mal smolu. Ale ak tam sme, tak lijoni ho navštevujú dosť často a aj chlapci s iných letiek sa ukážu.
Stále ešte vychytávame niejaké tie drobnosti na mapách, najmä ciele a planesety, trochu to trvá zvlášť, keď som na to traja (Cassius, Plooskie a moja maličkosť).
Upraveno: Bugs on 14.04.2008 07:59 |
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Posted on 14.04.2008 08:13 |
|
|
ja si osobne myslim, ze kdyby jsme povolili aspon speedbar, tak by se navstevnost zvetsila. Minimalne LW bombru by pribylo.
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 14.04.2008 08:31 |
|
|
Nikdy! Desáté AH čs komunita nepotřebuje, raději mít první EF než mít desáté AH.
A o LW bombry neměj starost STG sou profíci ty speedbar nepotřebujou ani ty JABAři od Lionů.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
Upraveno: Cassius Chaerea on 14.04.2008 08:32 |
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 14.04.2008 08:47 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
Nikdy! Desáté AH čs komunita nepotřebuje, raději mít první EF než mít desáté AH.
A o LW bombry neměj starost STG sou profíci ty speedbar nepotřebujou ani ty JABAři od Lionů.
Přesně, nikdy!
Nasel jsem tam i JGašku z Hungary, ktery si tam zezacatku letel v Henklu...let cca 45minut přimem kurzem.
Sice po odbombeni pak sel do BeFka a snazil se sundat me v TBecku ,najivka. Ale co ocenuju že když byl dost poškozeny a nad frontou se raci otocil a vratil na sve letistě než me sundat za každou cenu. A takovy lidi moc radi nelitaji se speedbarem.
|
|
Autor |
Plooskie
Letec
Místo: Zlín
Posted on 14.04.2008 16:07 |
|
|
Cassius Chaerea wrote:
... Cassius mě sice většinově pěkně se*e ( ), ale pod tohle se mu teda 100% podepíšu! Žádné ikony, žádné speedbary a kdyby bylo pořádně vidět na kompasy v kabině, tak bych vypnul i ten heading ...
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 14.04.2008 16:16 |
|
|
Bejvali doby, kdy hdg ve full real nebylo zaplé a tehdy byly krásné offline polety, napínavé od začátku do konce. HDG byl blbej ústupek olega v jednom patchi, aby totiž nemusel upravovat kabinu jednomístného ila (pokud vím jediné letadlo, kde neni vidět na kompas), tak raději nechal "venkovní" kompas. Povím vám byla to krása, pracovat s palubním kompasem, obzvlášť na německej befkách, či na našich čajkách.
V dnešní době je to k pláči, co je to za simulátor, když se nikdo nedívá na budíky a nedej bože ani je nezná či neumí použít.
Upraveno: Cassius Chaerea on 14.04.2008 16:18 |
|
Autor |
Sasa
Registrovaný uživatel
Posted on 14.04.2008 17:26 |
|
|
nemyslim si, ze by zobrazeni speedbaru byl nejakej odklon od reality. Ja ve vzdalenosti v jake mam monitor na budiky ani nevidim a pilot prece vi porad kam koukat.
Proc vam vadi speedbar?
Upraveno: Sasa on 14.04.2008 17:27 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 14.04.2008 18:26 |
|
|
Sasa wrote:
nemyslim si, ze by zobrazeni speedbaru byl nejakej odklon od reality. Ja ve vzdalenosti v jake mam monitor na budiky ani nevidim a pilot prece vi porad kam koukat.
Proc vam vadi speedbar? Protože se vymlouváš, na budíky je vždy vidět, když se chce. Jen těm co se nechce, je speedbar vhod.
Od toho jsou tři typy pohledu, na ten nejbližší máš většinu důležitých budíků přes půlku monitoru.
Jsou tři stádia arkádového šturmovika:
1)Ikony
2)Venkovní pohledy
3)Speedbar
BTW: Neomezená munice a nesmrtelnost, nepatří už ani do té arkády.
Upraveno: Cassius Chaerea on 14.04.2008 18:31 |
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 14.04.2008 18:34 |
|
|
Sasa wrote:
Proc vam vadi speedbar?
To je taká filozofická otázka... Väčšinou to býva tak, že tým čo vedia alebo chcú lietať bez speedbaru to nevadí, kukať na budíky, ale podvedome im vadí keď to tí čo to nevedia lietať bez neho majú o to ľahšie keď ho tam vidia...
blbá úvaha co...
Nikdy nehovor, že sa niečo nedá urobiť, pretože sa nájde taký blbec, ktorý nevie že sa to nedá, a aj tak to urobí... |
|
Autor |
Dryjo
Registrovaný uživatel
Posted on 14.04.2008 19:00 |
|
|
Jacq wrote:
Sasa wrote:
Proc vam vadi speedbar?
To je taká filozofická otázka... Väčšinou to býva tak, že tým čo vedia alebo chcú lietať bez speedbaru to nevadí, kukať na budíky, ale podvedome im vadí keď to tí čo to nevedia lietať bez neho majú o to ľahšie keď ho tam vidia...
blbá úvaha co...
ale uplna pravda, i kdyz cassi ikony mi pridou jako horsi cit nez speedbar..
Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin
Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise." |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 14.04.2008 19:13 |
|
|
Je to jinej čít, prostě víš kde si na mapě, vcelku hned a když jsou nad letadlama tak se ani nemusíš učit je rozeznávat. Speedbar ti zase za desetinu vteřiny řekne všechny podstatné údaje z budíků a můžeš vesele dál čumět na to befko.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
-RFF-Cmeptb
Registrovaný uživatel
Posted on 15.04.2008 07:01 |
|
|
Dryjo wrote:
Jacq wrote:
Sasa wrote:
Proc vam vadi speedbar?
blbá úvaha co...
ale uplna pravda, i kdyz cassi ikony mi pridou jako horsi cit nez speedbar..
Jeste treba speedbar nejde rozstrilet . Takto jsem musel jednou bombit v TBecku na slepo, a jejha cil byl znicen, nebyl to sice primi zasah ale je to ohodne vetci radost, kdyz se ti to takto povede.
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 01.03.2012 08:27 |
|
|
saldy wrote:
Ahoj, dnes jsem si pěkně zalítal na vašem DF servru, nemůžu tady nikde najít váš SM, zkoušel jsem použít jiný co mám a s tím mě to nepustilo, tak jsem lítal aspoň na holé verzi. Taky jsem si nahrál několik tracků, ale nefungujou mi, protože se pak v tracku nezobrazí moje letadlo, jinak vše ostatní ano, to je divné, je to proto, že nemám potřebný SM?
Cassius Chaerea wrote:
My ještě máme DF?
Čoby sme nemali, stále beží a dokonca ho vždy updatnem na najnovší patch takže teraz tam je 4.11. Avšak upozorňujem, že:
1. žiadne SM tam nebolo, nie je a a predpokladám, že ani nebude
2. mapy sú tam stále tie z 4.09 takže nejaké nové fičúry z 4.11 zatiaľ nie až na mapu Stalingrad leto 42 a nie som si istý, či sa mi chce a venovať ostatným keďže je to len "robota do šuflíka"
http://3iap.org/eastern_front/
|
|