Autor |
RE: Eastern Front DFS |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 07.08.2007 12:46 |
|
|
Rohlos wrote:
Bugs wrote:
Od kloňáka som dostal novú mapu, Kurland45. Beží na servri.
Jop, testovali jsme tam respawn a můžu říct, že je to nádherná mapa z pohledu letišť. Přesně jako v reálu. Některý letiště jsou na cestách a silnicích, mezi lesama atd... No prostě paráda. Těším se na ňu.
Je tam aj pár noviniek ako falošné letiská a jeden malý lodný konvoj.
BTW už na servri beží.
|
|
Autor |
Pagy
Registrovaný uživatel
Posted on 16.08.2007 01:05 |
|
|
Mam na Vas jeden dotaz? Docela se mi libi vase otazka kterou mate v rosteru.Myslis si ze jsi eso.Asi se to sem nehodi,ale nevim kam jinam to napsat.Ja jako vas nepritel to muzu posoudit docela dobre.A tak chci rict a prosim neurazejte se,to me radsi sundejte nekde na obloze,ze ja osobne za jedine vase eso povazuju cassia,a panka,ale ten uz nastesti taky vlezl do sturma za cassiempochopil ze ani lavocka vas pred trickou do zatilku neochrani.Jo a az me tu bodete drbat co za lamu vas tu osocuje,kouknete na afw mozna me tam mezi lionama nekde najdete.Vid cassius jak jsi me naposled sundal,ale i muj duch te pekne prohnal.Jo,ale pokud se me zeptate koho z VAs povazuji za dobry piloty moc z vas asi nevynecham,holt mi nemci mame tu hranici es posunutou nekde trosku jinde
Jsou jen dvě věci za,které jsem ochoten položit život.
Kamarádi a ten zatracenej POUR LE MÉRITE(je tak krásnej a jak se blejská šmejd jeden modrej)
Upraveno: Pagy on 16.08.2007 01:07 |
|
Autor |
David
Registrovaný uživatel
Místo: Kolín
Posted on 16.08.2007 06:06 |
|
|
Na to se snad dá říct jediný : Heeheeheeee
1+1=3 (Bernard Werber)
Jsou skvrny které nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. (Nápis na lístku z čistírny oděvů) B.Hrabal |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 16.08.2007 07:43 |
|
|
Pagy wrote:
Mam na Vas jeden dotaz? Docela se mi libi vase otazka kterou mate v rosteru.Myslis si ze jsi eso .Asi se to sem nehodi,ale nevim kam jinam to napsat.Ja jako vas nepritel to muzu posoudit docela dobre .A tak chci rict a prosim neurazejte se,to me radsi sundejte nekde na obloze,ze ja osobne za jedine vase eso povazuju cassia,a panka,ale ten uz nastesti taky vlezl do sturma za cassiem pochopil ze ani lavocka vas pred trickou do zatilku neochrani .Jo a az me tu bodete drbat co za lamu vas tu osocuje,kouknete na afw mozna me tam mezi lionama nekde najdete .Vid cassius jak jsi me naposled sundal,ale i muj duch te pekne prohnal .Jo,ale pokud se me zeptate koho z VAs povazuji za dobry piloty moc z vas asi nevynecham,holt mi nemci mame tu hranici es posunutou nekde trosku jinde Dobrej nájezd na flejm.
Já sem pouze coopař, na DF mě sestřelí každá větší píča než já, naposledy HP_Hasič v efku mě ukroutil když sem měl išaka.
Jinak my sme Sověti, to jest historicky připadne 5 sovětských sestřelených letadel na jedno německé, takže myslím že jsme stále více než naprůměrný, ne?
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Rohlos
Registrovaný uživatel
Místo: Velké Meziříčí, Poříčany, Hamburg
Posted on 16.08.2007 10:16 |
|
|
To Pagy:
Je bezva, že chválíš alespoň nějaký naše piloty. Jak tak koukám na tvoje výsledky na naší EF tak moc neválíš...
http://147.32.114.89/vaw/cgi-bin/pilot.pl?pilotname=%28E%29CL%2FPagy%3Bseltype%3D1
Ale neboj i ty se jednou dostaneš na úroveň aspoň někoho z nás.
Člověk žije, dokud se má na co těšit. I kdyby to měla být jeho smrt. (Rohlos) |
|
Autor |
Pagy
Registrovaný uživatel
Posted on 20.08.2007 02:24 |
|
|
Jsem rad ze to berete jako srandu neboj cassi kdyz si omylem vlezu do nejakyho rudyho era,treba jako moje milovana La 5fn a pokam hasice v BEfku G6 tak si rikam je to bude prdel,ale najednou vidim ze ja ho nemuzu utocit a on me ano kde je asi chyba.Ja ten vas servr nelitam,je tam malo modrej,a ta statiskika je ze dne kdy vas tam bylo 6 a ja byl sam a jeste jsem vzletal z letiste na ktery jste utocili a ono proti La-7 se toho v G10 a A9 u zeme moc delat nemuze.Cassi a jeste na DF je to onicem,ale coopka je neco pro chlapy s koulema
Kamarádi a ten zatracenej POUR LE MÉRITE(je tak krásnej a jak se blejská šmejd jeden modrej) |
|
Autor |
Pagy
Registrovaný uživatel
Posted on 20.08.2007 02:27 |
|
|
Jinak nechci se zas nikoho z vas dotknout,ale pred hochy od bapu smekam Ja bych do tech opancerovanej necek asi jen tak nevlez,docela by me sralo se srat nekam 30min u zeme a pak na me spadne hladova A9 s trickama a muzu znova v tom lepsim pripade
Kamarádi a ten zatracenej POUR LE MÉRITE(je tak krásnej a jak se blejská šmejd jeden modrej) |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 20.08.2007 06:25 |
|
|
Pagy wrote:
Jsem rad ze to berete jako srandu neboj cassi kdyz si omylem vlezu do nejakyho rudyho era,treba jako moje milovana La 5fn a pokam hasice v BEfku G6 tak si rikam je to bude prdel,ale najednou vidim ze ja ho nemuzu utocit a on me ano kde je asi chyba .Ja ten vas servr nelitam,je tam malo modrej,a ta statiskika je ze dne kdy vas tam bylo 6 a ja byl sam a jeste jsem vzletal z letiste na ktery jste utocili a ono proti La-7 se toho v G10 a A9 u zeme moc delat nemuze .Cassi a jeste na DF je to onicem,ale coopka je neco pro chlapy s koulema Já nevím jak ty, ale já s FwA9 či G10 ani na DF u země nelítám, tam jdu jen když se tam nachází nějakej cíl.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí.
Upraveno: Cassius Chaerea on 20.08.2007 07:43 |
|
Autor |
rudidlo
Registrovaný uživatel
Posted on 20.08.2007 09:02 |
|
|
Pagy wrote:
Cassi a jeste na DF je to onicem,ale coopka je neco pro chlapy s koulema:D
Ono je to o necem jinym. Kazdy model sitove hry poskytuje neco co ten druhy nema a ani jeden z nich neni optimalni. Nevim, jestli start extremniho mnozstvi - max 32 pilotu je neco pro chlapy s koulema, ale co vyhovuje jednomu nemusi vyhovovat druhemu. |
|
Autor |
1stCL_Wedge
Registrovaný uživatel
Posted on 20.08.2007 14:31 |
|
|
Čus chlopi rudý Koukam, že se budu muset jít na DFS zasejc po dlouhé době podívat, abych mohl posoudit, co tady z těch keciček je pravda
Takže nahoře....
|
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 20.08.2007 15:33 |
|
|
Zdrastvuj ribjonok fialový.
Nič a všetko, závisí od uhla pohľadu.
V každom prípad, hlavné jwe si zalietať, zabaviť sa odreágovať a to tak, aby to vyhovovalo práve tebe.
Oproti Czechwar, kým to bežalo u Jirku sa defacto veľa nezmenilo, sú tam ale nové mapy a možno pár drobností ako napr. lode, falošné letiská.
Napr. včera sme si celkom slušne zalietali.
Upraveno: Bugs on 20.08.2007 15:40 |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 12.09.2007 19:13 |
|
|
Takže po dlhšej dobe, keď na servri bežala mapa Kubaň45, sa mi podarilo dokončiť novú mapu Krym44.
Je tam pár nových fičúr, ako že sa okruh ničenia cielov od letiska zväčšil na 10km, pribudli delostrelecké postavenia, sklady a námorné konvoje a prístavy.
|
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Místo: SR_Martin
Posted on 12.09.2007 21:14 |
|
|
maju niaky vyznam na posum frontu pripadne obmedzenie dostupnych lietadiel? ci ich treba iba znicit aby sa dobilo letisko?
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci... |
|
Autor |
Mamutak
Registrovaný uživatel
Místo: Nový Bydžov
Posted on 05.03.2008 17:00 |
|
|
Musim vam vas server pochvalit Kdyz jsem tam letel naposledy (myslim teda pred vcerejsi akci) a byl tam jeste ten "vogonuv czechwar", bylo to dost o nicem litat si tam sam a nicit letiste. Ale ted, v podobe jakou mel kdysi 1stCL dogfight server je to parada... Myslim, ze me tam budete ted vidat casteji a pritahnu tam sebou vzdycky jeste aspon par lionu kurna vy tu mate dobre smajly
No. 310 Squadron RAF
NN-A
blue three
Corporal
|
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 05.03.2008 17:27 |
|
|
Jen přitáhni, sme připravený
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 06.03.2008 08:42 |
|
|
To som rád, že spopularizovanie servra má svoje prvé lastovičky.
|
|
Autor |
1stCL_BlueL
Registrovaný uživatel
Posted on 06.03.2008 12:01 |
|
|
jaky tam vlastne mate mapy z 1stCL DS? |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 06.03.2008 12:15 |
|
|
No že si sa ukázal! Potrebujem s tebou vážne hovoriť. Budeš na ICQ?
Momentálny mapset:
Lvov41 (z 1stCL)
Kyjev41
Murmansk41 (z 1stCL)
Krym42 (z 1stCL)
Stalingrad leto42
Moskva zima42 (z 1stCL)
Leningrad_ únor43 (z 1stCL)
Kubáň_březen43
Kursk_červenec43
Krym_44 (z 1stCL)
Lvov_44 (z 1stCL)