3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání22.11.2024 07:12
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 9
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Oznámení
Autor 57_OTU DF Server presents : DF Campaign -Slovenske narodni povstani / Slovak National Uprising
Ford
Registrovaný uživatel

Místo: Cvikov
Posted on 08.11.2009 16:28
Drazí kamarádi a příznivci IL-2 Sturmoviku!

Tímto vám oznamuji,že jsme na našem serveru 57_OTU_CZ_DEDIK spustili virtuální válku na téma Slovenské národní povstání,na kterou vás srdečně zvu.
Na serveru je k dispozici 22 map,které se mění podle toho,kdo vyhraje předchozí mapu.Žádná prohra a čtyři vítězství znamená vyhranou válku.
Celý projekt vychází z reálné skutečnosti.Snažili jsme se skloubit realitu s hratelností.Když objevíte něco,co odporuje skutečnosti a nepřispívá hratelnosti,dejte vědět a my to opravíme.Všechny mapy jsou otestovány,ale chybička se vloudit může.
Při tvorbě map jsme si poměrně dost vyhráli s cíli..Jsou lehké,těžší i velmi těžké.Potřeba ničení cílů je různá,od 100% po 25%.Čtvrtinu cílů stačí zničit na mapách označených P (plichtovací).Jestliže je napsáno,že je třeba zničit cíle v L7,tak to neznamená,že jsou to jediní nepřátelé na mapě.Některá města nebo třeba mosty mohou být oflakované.
Jelikož je nastavení obtížnosti podobné AH (letadýlko na mapě),doporučuji nelítat nad cestami a většími městy.Všechny cíle,které se mají ničit jsou zničitelné.Jestliže je flak schován v lese,je to proto,aby se nedal zničit.
Vyhraje ta strana,která zvolí lepší taktiku,bude číst briefing,má všestranné piloty.
Kdyby si některá letka chtěla dát naše SNP jako souboj s jinou letkou,je možné se domluvit,na krátkodobém zaheslování a nastavení serveru .Je třeba počítat i s tím,že válka může trvat i 12 hodin.
Přijďte všichni dělali jsme to pro vás!
Servr ,TS ,Statistiky>>>adresi http://gz1.lbfree.net/info/
57_OTU_Ford
194782292
Autor RE: 57_OTU DF Server presents : DF Campaign -Slovenske narodni povstani / Slovak National Uprising
cmeliak
Registrovaný uživatel

Místo: Dolni Bousov
Posted on 08.11.2009 18:41
Hezkyyyyyyy

Ja tomu nerozumiem .... nasi stihaci nas zase opustili tesne pred nepriatelskou liniou ...
51013013
Autor RE: 57_OTU DF Server presents : DF Campaign -Slovenske narodni povstani / Slovak National Uprising
Dryjo
Registrovaný uživatel

Posted on 08.11.2009 20:23
husty, predpokladam, ze to jede na cisty 4.9ce..bych mohl zas zaskocit..

Čelní střet a taran jsou nejvetsi zbraň ruských pilotů.
A.I.Pokryškin

Většina lidí ví, že Descartes řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise."
Ford
Registrovaný uživatel

Posted on 08.11.2009 22:23
Ano jede se na čisté 4.09m a pro ten účel jsem zapl crt2.
194782292
Bugs
Velitel

Místo: Poprad
Posted on 09.11.2009 09:28
Tak sme včera polietali, potestovali. Ide to na čistej 4.09 aj keď mám pocit, že niektorí od nás leteli na UP1.8, ale cassiho ruku do ohňa za to nedám. Fungujú tam skiny. Na jednej strane super, na druhej to má aj svoje negatíva.
Stará boľačka online IL2 sa prejavila aj tu a lagov (nezamieňať s LAGGmi ) bolo pomerne dosť.

Samotné mapy sú spracované vcelku slušne, a vzhľadom na planeset odrážajúci dané bojisko a časové umiestnenie teda pomerne "chudobný", aj primerané množstvo a zloženie cieľov.

Mapa Slovensko je na navigačku úplné super, avšak túto stránku IL2 si vzhľadom na pomerne "nizke" nastavenie obtiažnosti moc neužijete. To ma privádza k pripomienke, že ikony v hre, aj keď len pre vlastné lietadlá, mierne znižujú atmosféru lietania. Ešte tie ikony na minimape ako tak prežujem, ale ikony v hre ma trochu znervózňujú.

Ináč počin je to chválihodný a ak sa podarí niečo spraviť s tými lagmi, aj ako alternatíva "západným" servrom, výborný.

S VVS strojmi si dnes človek zalieta už len na ADW či frontovom nebi.

343-964-290
Ford
Registrovaný uživatel

Posted on 09.11.2009 12:20
Dotaz na bugse:
Jsem rád za tvé hodnocení, ela s těmi lagy nevím nevím já sám jsem nic takového nepocítil behem včerjšího poletu, je možné že se občas nějaký zaškub mohl oběvit, uvítal bych pokud je to možné nějaké upřesnění.
Příčin může být několik, rychlostí připojení to není, to jsme vytížili na 60%. zatížení CPU a RAm bylo do 80%. možnou příčinou může byt slabší PC na straně jednoho či více připojených klientů. I jedno blbě poštelované PC může rozhodit polet všem připojeným. Co se týče ikon u letadel tak i přez to že byli povoleny u vlastních strojů tak docházelo k likvidaci vlastních letounů, viz likvidace kombinované letky.
Podněty, návrhy a další dobré nápady jsou vítány, tento náš počin bude dále rozvíjen a vylepšován.
Dále bych chtěl požádat zda někdo z vás pořizoval tracky ze včerejšího poletu zda by byl tak moc hodný a něco mi poslal. pro potřeby dalšího ladění.
Pánové díky za vaši účast a těším se že si opět zalétáme.

Upraveno: Ford on 09.11.2009 13:17
194782292
Ford
Registrovaný uživatel

Posted on 09.11.2009 22:12
povipínal jsem některé služby serveru snad to již bude lepší.
budu rád za zpětnou odezvu zda se něco zlepšilo či nikoli. dále jsem nechal pro server navíšit coctivitu ( jen tak pro jistotu)
194782292
Ford
Registrovaný uživatel

Posted on 16.11.2009 17:06
Tak pánové, poté co jsem zjistil, že ač je zřetelně uvedeno že nepodporujeme mody, a že si tudíš přejeme aby se na server připojovali klienti jen s neupravovanou instalací IL-2 v4.09m, že toto naše přání je stále opomíjeno bylo přistoupeno k opatření. Spustil jsem na serveru kontrolu souborů ( CRT2 ) vím že někteří mohou mít problémi s připojováním, ale bohužel díky lidem kteří ignorují práci druhých jsme nuceni takto zakročit. Všichni kteří používají win Xp a novější by neměli mít žádné potíže, u win 2000 jsem se doslechl o problémech ale tento sys jistě již téměř nikdo nepoužívá.
Problémy s mody:
1) UFO, ač není dostupné tak s mody je možné na našem serveru létat se všemi a to i AI letouny ( to nejsou zadané na žádné bázy)
2) nekorektní chování serveru, spontálně kouřící letadla bez poškození v jakékoli víšce
3) chybné vyhodnocování stavu letadel a pozemních objektů
takto bych mohl pokračovat dále pokud bych měl náladu se probírat celýn serverovím logem.
omlouvám se všem kterým to může být proti mysli ale pokud se stanoví pravidla, měla by být dodržována.
194782292

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005