3.IAP Stalinovi Sokoli
Domů Diskusní Fórum Foto Galerie Články Odkazy Hledání22.11.2024 13:33
Hangár
O nás
Pravidla letky
Přidej se

Řády a medaile
Hodnosti

Kalendář akcí
Kdo je zde
Anonym Online: 6
Žádný uživatel Online

Registrovaných uživatelů: 260
Neaktivní: 2
Nejnovější: Mira
Téma
Nejnovější téma
Kultura
Klub přátel páte...
eto znaes??!!
Crusader Kings 2
Reporty - ztracené ...
Nejčtenější téma
Klub přátel pá... [1912]
Liw [445]
BAP nebo ŠAP? [430]
Historická fota [368]
Modýlky [309]
Zobrazit vlákno
3.IAP Stalinovi Sokoli | Diskusní Fórum - Verejné | Společné akce, speciálky a polety
Strana16 z 23 << < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Autor RE: Liw
1stCL_Fajlow
Registrovaný uživatel

Místo: Prag
Posted on 31.08.2006 21:03
Panek wrote:
No tak prvni let. Modrá smrt. Druhý sem se vrátil ze záchoda a IL neběžel.

Tomu druhýmu letu se tak zvaně říká Hnědá smrt ..

1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Místo: Praha
Posted on 31.08.2006 22:14
Panek wrote:
Teď si uvědomuju, že to nemohl být asi nikdo z nás, neboť by tě nám to připsalo. S!
Mohli jste to být....pokud jste přistáli dříve, než já, tak jsem se nepřipsal...S!

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Panek
Registrovaný uživatel

Místo: Letohrad
Posted on 01.09.2006 05:24
Když si skákal, tak já byl ještě ve vzduhu. To musel být Dragon, ten už v té chvíly bohužel nežil.

Nahoru můžeš. Dolů musíš!

Upraveno: Panek on 01.09.2006 05:26
268-093-381
Kurtis
Registrovaný uživatel

Místo: Reichenberg
Posted on 07.09.2006 09:31
Dneska nemám tušení, jestli vůbec někoho seženu. Celé Löwenkrieg Kommando se jde opít. Uvidíme večer v 8 ...

Kurtis
Bugs
Velitel

Místo: Poprad
Posted on 07.09.2006 09:36
Na zdarovje! Idete niekoho vypočúvať?

343-964-290
310_Podrs
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 10:07
Pokud budete mít dnes volno tak se přidám minimálně já a možná ještě dva imperialisti od nás z 311(Tjurma a Rampa,velký šéf).
See ya,commies...

225-204-779 www.310raf.com
GC3_glum
Registrovaný uživatel

Místo: Jarpice
Posted on 07.09.2006 10:32
To bude možná problém, pražské tvrdé jádro Lionů si dnes místo joysticků likviduje játra, takže jich bude přinejlepším tak 4-5. Nás bude cca 9 takže další posily na naší straně asi žel neprojdou. Neříkám to rád ale je to tak.

BTW: pokud si někdo od nás myslí že poletí a není zatím napsán na soupisce, tak hejbněte kostrou a zapište se. Tohle není holubník, tohle je organizovaná letka. Ty počty předem jsou důležité pro domluvu s ostatními, když se mi zase po osmé začnou cpát do slotů nenáhlášení lidi a budou dělat zmatek budu nevrlej.

243-816-851
310_Podrs
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 13:03
OK...to chápeme,je to narychlo...každpádně dorazíme kolem sedmé na TS Lionů a zkusíme se nechat doplnit do masomlejnu...jinak jim půjdeme zrušit CW...

225-204-779 www.310raf.com
Dragon
Registrovaný uživatel

Místo: Brno
Posted on 07.09.2006 22:32
Takže pánové, jestli chcete vidět, proti jakému hrdinovi na straně 1stCL létáme, tak se mrkněte na Razův trak z dneštního posledního letu. 1stCL/bukin dostal odemně jeden zásah - ovládání výškovky, ačkoliv sedl a nic se mu nestalo, tak aby se nenapsalo, že byl sestřelen, nebo abych nedostal 100 bodů, tak seděl na letišti dalších snad 25 minut, dokud to Cassius neshodil. Je to pokálený kluknakluky a doufám, že tohle není chování všech Lionů. Každopádně na jejich místě bych se za jeho chování styděl a to tak, že hodně. Je to pěkněj hrdina, o nic nešlo. Ještě pak na konci letu lhal, že je ve vzduchu.
Dobrá vizitka pro 1stCL, takovejhle pilot. Nebudu se účastnit na lítání s takovou bandou, odteď LIW nelítám.
EDIT: Nelítám proto, že mám rád sportovní chování. To jsem od toho sazeče mrkve silně postrádal.

Slúžim letke 3.IAP/BAP !

Upraveno: Dragon on 08.09.2006 14:35
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:05
Dragon wrote:
Takže pánové, jestli chcete vidět, proti jakému póvlu na straně 1stCL létáme, tak se mrkněte na Razův trak z dneštního posledního letu. 1stCL/bukin dostal odemně jeden zásah - ovládání výškovky, ačkoliv sedl a nic se mu nestalo, tak aby se nenapsalo, že byl sestřelen, nebo abych nedostal 100 bodů, tak seděl na letišti dalších snad 25 minut, dokud to Cassius neshodil. Je to zasranej buzerant a doufám, že tohle není chování všech Lionů. Každopádně na jejich místě bych se za jeho chování styděl a to tak, že hodně. Je to pěkněj sráč, o nic nešlo. Ještě pak na konci letu lhal, že je ve vzduchu.
Dobrá vizitka pro 1stCL, takovejhle pilot. Seru na lítání s takovou bandou, odteď LIW nelítám.
EDIT: Nelítám proto, že mám rád sportovní chování. To jsem od toho křupana silně postrádal.

Prosim tě Dragone, než začneš něco psát, tak mysli....jestli ti IL na LiW připíše 100 bodů, nebo ne je úplně fuk. A pokud s tím letadlem sednul na letišti(a pokud jsi koukal na track, tak sám dobře víš, že sednul), Tak by se ti stejně jako sestřel nepřipsal, ve statistikách bys ho neměl a ani v chatu by nebylo napsáno, že Dragon sundal Bukina.
Bylo by tam něco ve stylu Bukin RTB.
Je mi fuk, co máš pod poklopcem, ale o tvé myšlenkové pochody mám občas velké obavy...

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
1stCL_BlueL
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:10
Dragon wrote:
Seru na lítání s takovou bandou, odteď LIW nelítám.

hossana! hossana!
Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:13
Jamamoto, čti pořádně, co píšu. Psal jsem, že o nic nešlo, ale abych náhodou neměl 100 bodů (a asi bych vážně nic nedostal, rozhodně ne sestřel), tak tam stejně seděl jak nechytrý chlapec na zemi. Kdyby měl OK letadlo, neřeknu, prostě čekal, jestli ho nebude třeba, ale sedět v letadle bez ovládání výškovky, to je prostě nemajetný člověk. Dost dobře nechápu, o co mu šlo. Jamamoto, než se do mně začneš obouvat, tak se v klidu vydýchej, zamysli, přečti si pořádně, co jsem psal a pak to zkus znovu. Neměj strach o mé myšlenkové pochody. Jsou v pořádku a jestli jsi svou předešlou zprávou schválil chování toho hrdiny, tak gratuluju, z LIWu uděláte něco takového, že když bude kdokoliv poškozenej, tak zdrhne a pak bude sedět na letišti jako největší balvan, jenom aby se druhé straně neobjevily body, nedejbože sestřel!
Koukám, taky víš, co od LIWu chceš. Gratuluju. Nauč se používat mozek.
Taky nechápu, proč se o jeho přistání mám dovídat z treku?!
Zajímalo by mně ty chytrá hlavo, co bys říkal, kdyby letadlo při přistání zrušil, ale seděl tam stejně?

Slúžim letke 3.IAP/BAP !

Upraveno: Dragon on 08.09.2006 14:42
Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:24
Mimochodem, kdyby tohle bylo prvně, ale hooodně živě mi to připomíná případ Charlie vs Vogon. Tak nevím, jestli to nakonec nebudete mít u Lionů takhle všichni. Poškozenej sedět v letadle, dokud se vítěz boje neodpojí, aby nebyly bodíky, potupná zpráva v konzoli, nebo cokoliv podobnýho.
Asi byste si měli před vlastním prahem.

Slúžim letke 3.IAP/BAP !
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:26
Dragon wrote:
Jamamoto, čti pořádně, co píšu. Psal jsem, že o nic nešlo, ale abych náhodou neměl 100 bodů (a asi bych vážně nic nedostal, rozhodně ne sestřel), tak tam stejně seděl jak blbec na zemi. Kdyby měl OK letadlo, neřeknu, prostě čekal, jestli ho nebude třeba, ale sedět v letadle bez ovládání výškovky, to je prostě ubožák. Dost dobře nechápu, o co mu šlo. Jamamoto, než se do mně začneš obouvat, tak se v klidu vydýchej, zamysli, přečti si pořádně, co jsem psal a pak to zkus znovu. Neměj strach o mé myšlenkové pochody. Jsou v pořádku a jestli jsi svou předešlou zprávou schválil chování toho imbecila, tak gratuluju, z LIWu uděláte něco takového, že když bude kdokoliv poškozenej, tak zdrhne a pak bude sedět na letišti jako největší pi*a, jenom aby se druhé straně neobjevily body, nedejbože sestřel!

Hele, já vám tu nehodlám dělat flame. Jen opravdu nechápu, co je tak pohoršujícího na tom,když kdokoliv sedne na letišti a tam čeká na ostatní. Na jednu stranu sám zdůrazňuješ, že o nic nejde, na druhou jsi rozpálenej do ruda. Přijde mi, že ještě stále nevíš, jak LiW vůbec funguje a o čem je, to však opravdu není můj problém.

Smutné na tom je, že ve své neznalosti urážíš pilota, který jednak vůbec nemá nějaké podvody a vyčůrávky za potřebí a kterému nesaháš ani po kotníky. Ale ten post svědčí spíše o tobě, než o Bukinovi, přece jen jeho kredit mezi virtuální komunitou a kredit tvůj se nedají vůbec srovnávat....

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:28
Dragon wrote:
Mimochodem, kdyby tohle bylo prvně, ale hooodně živě mi to připomíná případ Charlie vs Vogon. Tak nevím, jestli to nakonec nebudete mít u Lionů takhle všichni. Poškozenej sedět v letadle, dokud se vítěz boje neodpojí, aby nebyly bodíky, potupná zpráva v konzoli, nebo cokoliv podobnýho.
Asi byste si měli před vlastním prahem.

Jasně Charlie....

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
1stCL_Jamamoto
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:37
Jinak ostatní Liony prosím, aby se zde k tomu již nevyjadřovali, nemusíme toto téma totálně zasvinit a přece jen mne mnohem víc těší, když se bijem ve vzduchu než po forech. S!

Stejně všichni umřeme...

289-040-550
Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:39
1stCL_Jamamoto wrote:
Dragon wrote:
Jamamoto, čti pořádně, co píšu. Psal jsem, že o nic nešlo, ale abych náhodou neměl 100 bodů (a asi bych vážně nic nedostal, rozhodně ne sestřel), tak tam stejně seděl jak blbec na zemi. Kdyby měl OK letadlo, neřeknu, prostě čekal, jestli ho nebude třeba, ale sedět v letadle bez ovládání výškovky, to je prostě ubožák. Dost dobře nechápu, o co mu šlo. Jamamoto, než se do mně začneš obouvat, tak se v klidu vydýchej, zamysli, přečti si pořádně, co jsem psal a pak to zkus znovu. Neměj strach o mé myšlenkové pochody. Jsou v pořádku a jestli jsi svou předešlou zprávou schválil chování toho imbecila, tak gratuluju, z LIWu uděláte něco takového, že když bude kdokoliv poškozenej, tak zdrhne a pak bude sedět na letišti jako největší pi*a, jenom aby se druhé straně neobjevily body, nedejbože sestřel!

Hele, já vám tu nehodlám dělat flame. Jen opravdu nechápu, co je tak pohoršujícího na tom,když kdokoliv sedne na letišti a tam čeká na ostatní. Na jednu stranu sám zdůrazňuješ, že o nic nejde, na druhou jsi rozpálenej do ruda. Přijde mi, že ještě stále nevíš, jak LiW vůbec funguje a o čem je, to však opravdu není můj problém.

Smutné na tom je, že ve své neznalosti urážíš pilota, který jednak vůbec nemá nějaké podvody a vyčůrávky za potřebí a kterému nesaháš ani po kotníky. Ale ten post svědčí spíše o tobě, než o Bukinovi, přece jen jeho kredit mezi virtuální komunitou a kredit tvůj se nedají vůbec srovnávat....

No to si piš, že ten kredit se nedá srovnávat. Takového hrdinu, aby člověk pohledal, jako je bukin. Mimochodem, absolutně ho neurážím, za to, co předvedl jsou moje slova na něj ještě lichotky.

Jo a jestli LIW funguje, jak se k tomu doteď stavíš, tak to asi nebude fungovat dost dlouho, protože to rujnujete svým křivým chováním. Dle tvého postoje předpokládám, že se tak u Lionů chováte běžně. On nečekal na ostatní. Byl poslední G2 na letišti, nebojeschopnej, ale to už jsem psal a kvůli tomu, že nechápeš delší souvislý text to tu nebudu opakovat znovu.

Slúžim letke 3.IAP/BAP !

Upraveno: Dragon on 08.09.2006 14:44
Dragon
Registrovaný uživatel

Posted on 07.09.2006 23:41
1stCL_Jamamoto wrote:
Jinak ostatní Liony prosím, aby se zde k tomu již nevyjadřovali, nemusíme toto téma totálně zasvinit a přece jen mne mnohem víc těší, když se bijem ve vzduchu než po forech. S!

Vy se bijete ve vzduchu a když už to tam moc nejde, tak aspoň při kempingu na letišti, viď

No nic, předpokládám, že zítra si slíznu za rozpoutanej flame od našich, tak to už pro dnes taky nechám.

Slúžim letke 3.IAP/BAP !
1stCL_SaBot
Registrovaný uživatel

Posted on 08.09.2006 00:43
hele draku:

1. nikdo te nenuti to litat
2. kdyz clovek sedne s poskozenym letadlem na letisti, tak proste sednul a zadny body za nej na LiW nedostanes
3. pohled na pristavajici spolubojovniky je docela atmosferickej a urcite se najde i mezi IAP/BAP par nadsencu, kteri tuhle podivanou maji radi
4. urcite budes mit moznost to vsechno rict Bukinovi do oci (pravda ma neco pres 2metry, tak si asi budes muset stoupnout na spicky|)
5. ....to ze sedel na letisti ti dalo moznost ho dorazit

P.S.: k tvemu projevu asi tolik, ze vetsiho blbouna ve virtualni komunite neni

Upraveno: 1stCL_SaBot on 08.09.2006 00:44
1stCL_SaBot
Registrovaný uživatel

Posted on 08.09.2006 00:47
Dragon wrote:
Seru na lítání s takovou bandou, odteď LIW nelítám.

budeme jenom radi
Strana16 z 23 << < 13 14 15 16 17 18 19 > >>

Přihlášení
Uživatel

Heslo

Registrace
Klikni zde pro registraci.

Zapomenuté heslo?
Požádejte o nové zde..
Poznámky
K odeslání musíte být přihlášen!

Wolf
14.12.2018 19:43
Kubrte a Razo servus...

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:03
Stavte se večer někdy na TS SVK.

Cassius Chaerea
20.11.2018 17:02
Ahoj Kubrta a ahoj Razo. http://3iap.4fan.cz/print
.php?type=N&item_id=152

606_Druindin
20.11.2018 10:24
čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány. Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)

Kubrt
20.11.2018 07:56
Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...

Razo
20.11.2018 00:01
Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.

Razo
19.11.2018 23:51
Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.

Kubrt
18.11.2018 17:55
Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt

Wolf
07.10.2018 17:03
Upřímnou soustrast.

Dryjo
06.10.2018 22:56
Upřímnou soustrast

Archiv poznámek
Překlad: Plooskie
Copyright © 2005