Autor |
Tréningy Kurland |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 06.02.2006 09:40 |
|
|
Nazdar stalinovi sokoli. Pár dotazov na úvod.
Kedy sfúkneme ďalší tréning na Kurland? Moje osobné závery zo včerajška vo mne jednoznačne evokujú pocit totélnej depky. Viac som vám to už kaziť nedokázal a fakt som sa snažil. Keď lietam sám , sem tam niečo aj trafím ba aj pristáť sa mi podarí. Ale zlietanosť v skupine a nedajbože útoky vo formáci -100%. Potrebujem to fakt nacvičiť. Čo tak dnes o 20:15 na TS AH. Ujmite sa ma niekto. Pleeeasee
Mimochodom, ako ste na tom s náborom do 3.BAP? Čaro online litania som objavil pred cca 3 mesiacmi a s hrôzou som precitol zo svojej blaženej neznalosti. Napriek tomu, že offline lietam už pár zím, šok, ktorý som utrpel na online mi otvoril oči. Rád by som sa naučil skutočne lietať. Viac ma to ťahá k bomberom a vy ste prvá jednotka na ktorú som narazil, ktorá sa špecializuje na šturmy. Vezmete ma pod svoje ochranné krídla?
|
|
Autor |
RE: Tréningy Kurland |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 06.02.2006 09:56 |
|
|
s náborem dobře. Neboj se.
Nezapomeň trénovat i přistání na letadlovou loď v Korzáru. Jsi v mé čtyrce na akci Coop Tajná zbraň. |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Místo: Jarpice
Posted on 06.02.2006 10:19 |
|
|
bugsi69 z toho si nic nedělej, co jsem viděl já tak to nebylo tak zlé, naopak bych řekl že si se držel celkem dobře. My nejsme žádní eliťáci, zatím se to pouze učíme (což bylo asi krásně vidět např. při seřazování k prvnímu letu nad letištěm). Než to trochu vypracujem tak to ještě potrvá. Jinak uvidíme jak ostatní, ale já v 20:15 budu mít čas a rád potrénuju. Trénink potřebuju jako sůl. Navrhoval bych nějaký delší let v IL2 typ 3, lehký cíl bez flaků ať má ten let smysl a 1/2 lidí neumře při útoku (aby měl kdo držet formaci cestou zpět) a návrat jinou trasou domů. Mapa Kurland. Procvičí se tím navigace, let ve formaci, trochu útok na pozemní cíle a ošaháme si mapu Kurlandu. Co vy na to, mapu můžu když tak připravit, to je za chvilku. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 06.02.2006 12:35 |
|
|
messik wrote:
s náborem dobře. Neboj se.
Nezapomeň trénovat i přistání na letadlovou loď v Korzáru. Jsi v mé čtyrce na akci Coop Tajná zbraň. Myslím na to intenzívne. en si musím nasypať popol na hlavu. Ešte som sa k tomu nedostal. Chcel som sa zúčastniť tréningu v ne 18:00, ale bol som rodinnou radou (jednohlasne) prehlasovaný. Stihol som až šturmy o 20:00. Kedy bude repete?
|
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 06.02.2006 12:48 |
|
|
Jóó to já nevím, včera jsem tam byl ale přesné datum dalšího tréninku nepadlo. Sleduj na SVk vlákno Coop Tajná zbraň..
Jinak sám můžeš offline trénovat, v sekci single mission a USN vyber letadlo F4U-1d a typ mise přistání na letadlovou loď. A můžeš trénovat do alelůja |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 06.02.2006 15:42 |
|
|
Bugs69 bylo by bezva mít o dalšího člena víc, pak už jen ještě jednoho a můžem vytvářet opravdové formace v ilech nebo boxy v b-25. Budeš vítaná posila a co jsem tak koukal na tréningu jseš na tom už docela dobře (trochu mě to sebralo, protože kde já mohl bejt kdybych to takhle zvládal už na začátku ). |
|
Autor |
GC3_Messik
Registrovaný uživatel
Posted on 06.02.2006 15:43 |
|
|
u 3.BAP??? |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 06.02.2006 16:16 |
|
|
Jo ale nejméně leteckým maršálem. |
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 06.02.2006 22:30 |
|
|
Ahoj Bugsi, párkrát jsem ohlédl, když jsi letěl, jako moje dvojka při nedělním tréningu a držil jsi se mě jako klíště. Takhle to já neumím. Nevím, co jsi nám kazil. Dle mého velmi dobrý výkon. A ty ještě nejseš členem 3.BAP? Jak to? Okamžitě napiš Dazzovi PM a podej přihlášku. Berem tě všema deseti. Teda, já nemůžu mluvit za všechny, ale tentokrát se myslím shodneme. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 07.02.2006 08:20 |
|
|
Razo wrote:
Ahoj Bugsi, párkrát jsem ohlédl, když jsi letěl, jako moje dvojka při nedělním tréningu a držil jsi se mě jako klíště. Takhle to já neumím. Nevím, co jsi nám kazil. Dle mého velmi dobrý výkon. A ty ještě nejseš členem 3.BAP? Jak to? Okamžitě napiš Dazzovi PM a podej přihlášku. Berem tě všema deseti. Teda, já nemůžu mluvit za všechny, ale tentokrát se myslím shodneme. Slová chvály od skúsených online ľotčikov fakt potešia. Ale skutočne mám toho ešte dosť dohánať. Včera som mal možnosť si zatrénovať s glumom a cassiom. Bolo to super. Zo dva dni som mimo, štv tréning na Night reaper, ale do konca týždňa by som sa rád zúčastnil ešte aspoň jedného spoločného tréningu na Kurland.
Prihlášku na mail nabor@3iap.org som už poslal. Treba aj na PM velitela?
|
|
Autor |
Dudo
Registrovaný uživatel
Místo: Bratislava, SR
Posted on 07.02.2006 08:35 |
|
|
treningov na kurland este bude...
a nightreapers a wilde sau letime tiez...
inak aj mna si sa drzal dost dobre, to bolo asi prvykrat co ma dvojka nestratila, nepredletela alebo sa z niekym nezrazila
a inak vitaj
3.BAP_Dudo
RED 4 |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Posted on 07.02.2006 15:42 |
|
|
Bugsi naš armádní byrokratický aparát je velmi pomalej, ale chce to tlačit, tlačit, tlačit a ono to pude rychle. |
|
Autor |
GC3_glum
Registrovaný uživatel
Místo: Jarpice
Posted on 08.02.2006 09:30 |
|
|
Dudo máš v plánu uspořádat nějaký trénink pro 67.SHAP (Kurland 45)? Mě by zajímalo v čem poletím a s kým, abych si nacvičil to co budu potřebovat, např. lov tanků v 3M je dost odlišný od typu 3. |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 08.02.2006 12:44 |
|
|
Skúsme nedeľu ako minule, ak boh a 1/2 dajú, poletoval by som aj dlhšie..
Upraveno: Bugs on 08.02.2006 15:17 |
|