Tak toto som ešte nikde nevidel! Nechcem tvrdiť, že to bolo z ničoho nič, ale proste mi pár kláves začína vyvádzať blbosti. Správajú sa akoby boli na nich nastavené nejaké klávesové skratky:
Enter najskôr vykoná Backspace,
Ľavý Alt spusí Tento počítač
Pravý Alt zasa kalkulačku
a keď píšem i, vždy je pred ním medzera.
Je niekde možné nastaviť tieto klávesové skratky pre WinXP, alebo čo to do predele je.
Už som spustil antivírové testy, anti spytesty, prebehol som čistenie registrov a furt nič. Dozrieva vo mne presvedčenie, že najlepšie bude pre inštalovať celý komp. Aj tak to už asi potrebuje.
Enter >>> Backspace
vyapadá to na něco s klávesnicí
Zkus napsat slovao a stisknout LCtrl+Backspace, mělo by to smazat celé slovo. Pokud ne tak je tam zkrat a KB posílá do PC borldel.
Potom toto samé zkus s entrem, jestli ti to smaže celé slovo nebo ne.
Jo a jestli nemáš náhradní KB, tak si pust klávesnici na obrazovce Příslušenství usnadnění klávesnice na obrazovce
Jestli i tato grafická klávesnice bude dělat ty zmatky, tak je to softíkem. Jestli ne tak je to KB.
Posted on 28.09.2010 09:05
No zo sucasneho zivota ma napada napriklad zasekavajuca sa klavesa SHIFT, CTRL, alebo ALT (a pod...). Mal som jednu klavesnicu, kde takto ostaval visiet ALT (aj ked sa to spravalo inak cudesne) a nestacilo po nej pobuchat ale bolo ju treba vzdy par-krat rychle stlacit a uz potom isla normalne. (zeby caj s medom )
Z minulosti ma zase napada velmi podobne spravanie - tam bola pricinou jednoducho poliata klavesnica. Viem ze kocka ju poiala kavou v piatok a v pondelok to zacalo blbnut. Ked som to otvoril, bolo krasne vidiet proti savetlu ako medzi foliami klaves. kontaktov pomaly putuju tenucke kvapky vody. Nepomohlo ani otvorenie a rozlepenie folie a vymytie destilovanou vodou. Potom uz neslo cca 80% klaves
Takze prva vec skus inu klavesnicu....
Este jedna otazka - JOY ide??? Ak ano tak sa na to vykasli a nechaj to tak...
606_Druindin 20.11.2018 10:24 čus borci, Cass to tu asi moc nečte, jak ho uvidím na TSku tak mu řeknu, že tu má nějaky veterány.
Nebo se za nim stavte na TSku SVK (www.vwings.net)
Kubrt 20.11.2018 07:56 Zdar, Cassi, co přesně za BoX je třeba pro lítání v dnešní době? Stačí Stalingrad? Možná bych oprášil joy a pedály...Díky...
Razo 20.11.2018 00:01 Jsem to o Davidovi nejdřív vůbec nepobral. Ach jó. 39,život je sviňa.
Razo 19.11.2018 23:51 Teda to koukám, že stránky fungují. Udělali jste mi radost. Je hezké si zavzpomínat.
Kubrt 18.11.2018 17:55 Zdar všem po více než 10-ti letech. Vidím, že naděje na obnovení letky žije? ex 3BAP_Kubrt