Autor |
Il2 MAT Manager |
Agijo
Registrovaný uživatel
Místo: Adamov
Posted on 04.03.2007 14:10 |
|
|
Používá to tady někdo?
Já to nainstaloval, rozběhl, to je vše OK, ale kromě toho, že jsou přirozenější hvězdy a čísla, nevidím žádnou změnu?
Čísla jsou pořád pod kabinou. Poradí někdo, jak číslo např. na LA 5FN dostat tam kde bývalo ve skutečnosti?
Díky
"Těžko na cvičišti, lehko na bojišti"
Alexandr Vasiljevič Suvorov |
|
Autor |
RE: Il2 MAT Manager |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 04.03.2007 16:25 |
|
|
Skúsil som to, ale nejak ma to nechytilo.
Radšej som za poriadne skiny. Aj keď napr. pbarry tvrdí, že sa nastavenia prenášajú po sieti aj v prípade vypnutých skinov, ja som zatiaľ nezistil či to skutočne tak funguje. Lenže má s tým tak chabé skúsenosti, že ani tebe nepomôžem.
|
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 04.03.2007 18:40 |
|
|
No já to zkusím trochu pořešit
On ten Il2 mat manager má tu vyhodu, že při jeho použití vidí jiní pajloti defaoultní skin s defaultním označením, takže by se daly použít skiny bez markingu a marking upravit pomocí Il2 MAT Manageru.
Zkusím to pořešit a řeknu co a jak
P.S. jo kdybych uměl anglicky?D
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 05.03.2007 10:48 |
|
|
Tak zatím se mi to nějak nedaří, potřeboval bych přijít na to, jak upravit pozici hvězd a čísel.
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 05.03.2007 11:00 |
|
|
Veľa šťastia. Mimochodom akú verziu MAT používaš?
|
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 05.03.2007 11:20 |
|
|
měla by to být ta poslední myslím 2.36
|
Autor |
Razo
Registrovaný uživatel
Místo: Ústí nad Labem
Posted on 05.03.2007 20:35 |
|
|
Pro všechny asi nejlepší vlákno o Il2 MAT:
[url]http://www.letka13.sk/forum/viewtopic.php?t=2804&postdays=0&postorder=asc&highlight=il2+mat&start=0[/url]
A asi tam bude nejlepší se na cokoliv zeptat.
Upraveno: Bugs on 06.03.2007 09:02 |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2007 18:58 |
|
|
Chalani tak jsem to rozchodil, ale pořád to nedělá co chci, bohužel, co jsem svou chabou angličtinou přelouskal, ani to bělat nebude
Mohl bystre mi prosím někdo, kdo ovládá angličtinu přeložit tento odkaz?
http://www.airwarfare.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1551&sid=9676f2c04bd044df7341bf34968c8df0
díky
P.S. jestli to nebude dělat co chci, tak udělám skiny i s číslama a budem lítat s nima, bez markingu, ať si vyřvává kdo chce
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Místo: Veľké Revištia (SK)
Posted on 11.03.2007 19:17 |
|
|
a čo konkrétne, na tom odkazu je to toho horda....ktorý príspevok... |
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2007 20:54 |
|
|
no, preložím ti celú stranu
nie všetko sa dalo preložiť, mnohé vety navyše nedávajú zmysel a pády slov nie veľmi sedia ale dá sa z toho vysomáriť
|
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2007 20:55 |
|
|
Ahoj esa, já jsem velký fanoušek vašeho produktu a používali to na asi 9 měsíců. Ale r0;záchvatr1; čísel na některých VVS/c je ne vždy velmi dobrý. Například, číslování na LaGG3-66 přečnívá zadní stabilizátory a plazí se téměř pryč vrchol zadního trupu. Tam být lesser ale ještě niggly problémy se záchvatem na La-5 a - 7 letadel.
Mohu opravit toto sám tím, že se hrabe v souborech podložky? Jestliže tak, co je použitelný podložkový soubor ke redigování?
Díky!
Také, je to možné někdy dělat alternativní skripty pro číslování na VVS bombardérech??? Já jsem znuděný mým Pe-2-359 vždy má ten velký bílý číselný kodex.
-------------------------------
Ahoj kamarád,
Problém s takovými věcmi je cesta že letadla jsou r0;seskupenár1; spolu dělat to velmi těžko a v některých případech nemožný dostat všechno namontovat všechny modely aircfaft, které jsou ve skupině.
Jestliže vy se díváte na CoopRegt složku pak vy najdete náhradníka-složky pro podložky číslování pro různá VVS letecká seskupení. Tam být také stejný náhradník-složky v Randomised složce pro číslování randomised. Podložkový souborový parametr, který vy potřebujete je takto:
První žlutý oblastní highlited dovolí omezené umístění a/nebo olupovat štípat grafický. r0;TextureCoordScaler1; parametry jsou takto první číslo se pohybuje grafický levý a pravý, poznámková minusová čísla pohybují tím napravo, následující číslo se pohybuje grafický nahoru a dolů a poslední dvě čísla mění vodorovné a vertikální oškrabávání si všimnout větších čísel dělat grafický menší. Podložka poznámky zařadí který náklad dva-číslo číslice eg. ti hoblují podložky číslování s r0;Cr1; v jejich názvu souboru mají dvě takové sekce (vrstvy) uvnitř souboru každý kterých důvodů k jedné číslici čísla (jeden TGA soubor) a umístění/slézat parametry pro každou číslici.
Druhý žlutý být zvýrazněný poskytne colout r0;odstínr1; být žádán grafický například jestliže vy navrhnete bílého barevného člověka grafický a přát si toto být vystaven v další barvě pak toto je jak to pracuje. První tři parametry ColourScale jsou hodnoty Reda, zelená a modré vytyčování od 0.0 k 1.0 kde 0.0 = 0 a 1.0 = 255. Tak jestliže, například, tyto parametry jsou dány k 0.501 0.501 0.501 pak vaše grafická vůle být střední-tón šedý (červený 128, zelený 128, modrý 128). Konvertovat od RGB hodnoty ve vašem programu grafiky rozdělí červenou hodnotu 255 pak dělat stejný pro zelené a modré hodnoty eg. 128/255 = 0.501. Já jsem vzal toto ke třem desetinným místům. Já nejsem jistý co finální parametr dělá, já ačkoli to by mohlo být nějaká forma hodnoty intenzity ale nastavení jiný než 1.0 příčina grafický nebýt vystaven!. Astroman používal toto produkovat jeden soubor bílého barevného čísla TGAs a tři soubory podložek každý s různými ColourScale hodnotami zobrazovat je v jiných barvách
Třetí parametr higlited je cesta k souboru k grafický (soubor tga) to je načteno.
Si všimnout podložky vzorku scematic souboru neprokáže vydané hodnoty pro světelné efekty a alpha průhlednost ale soubory podložky zahrnované v manažeru podložky mají tito zapadli.
Také těšit nahý v mysli to tam není jeden soubor podložky k redigování ale spíše potenciálně stovky jako každé letadlo seskupení má podložky načíst číslo nalevo a napravo každého letadla v seskupení a, v případě dva-číslice počítá jeden soubor podložky k nákladu na obou stranách. Také jeden má k condider že jsou tam čtyři r0;regimentyr1; tak násobí to čtyři dělat všechny jestliže přál si. Program současně obsahuje více to 100,000 vydaných podložek úžasné číslo, které já si myslím
--------------------------------------------
Díky za odezvu. Já začnu rozumět tomu hodně r0;seskupenír1;/c spolu pro účely grafiky je komplexní a nelogický.
Jak já bych vyřešil kterého seskupovat LaGG3-66 je v například?
------------------------------------------------------
Ahoj Leigh!! Já ´ m podpořit to!! Když já jsem nejprve viděl La-5/7 ve hře já jsem téměř omdlil! Čísla trupu je umístěn dopředu hvězda, wich je immensily špatný!!! Je tam nějaký způsob, jak měnit to? Mohli byste podvádět jako toto-nahradit číslo hvězdou a zlozvykem-versa, máte to? Celá nejlepší!!!
-------------------------------------------------------
Ahoj kapitoly,
Ano seskupení letadel je příčina mnoha problémů. Oni dělali toto od začátku aby omezil práci ale v procesu vyloučil nějaké possiblity pro správná známkování umístění na mnoho mnoho letadel.
Z paměti, já jsem v práci, Lagg5 a Lag7s je obsažený ve dvou leteckých seskupeních. Hledat názvy souboru podložky, které začnou r0;psFM02RUS...r1; a r0;psFM05RUS...r1;
Vy jen máte 5 seskupení pro bojovníky Rusa a IL-2s tak se dívají ve vaší CoopRegt složce a tam vy najdete 5 náhradníka-složky s podložkami pro každé seskupení, se seskupil v otočení do různé alternativy číslo zapadne.
Jestliže vy visíte kurzor přes r0;ir1; symboly v manažeru podložky Gui dolů r0;VVS červené hvězdyr1; rozdělují to dá vám nějakou informaci o čem letadla jsou sestavena.
Jestliže vy změníte číslo s Star pak číslo se objeví na všech letadlech, která používají tuto hvězdu a pak vy byste jen dostali jedno číslo jak tam je jen jeden soubor podložky pro tuto hvězdu, ne-jít řešení.
Ahoj Claudio,
Ne risknout mého přítele, jeden nemůže pohybovat oblastí na 3D modelovém dalším důsledku seskupení totálně un-příbuzné aircrfaft spolu. Jen se dívat na co letadla byla sestavená, není tam žádný důvod nebo rým k tomu.
Útěchy
Esa
-----------------------------------------------------------
To je škoda!!! zatracená hra...
--------------------------------------
Ahoj Claudio,
Ano, si představit mou frustraci pozorovat Luftwaffe, Raf a Ital se mění že já jsem žádal kterého Oleg nedávno odmítl. Já vím to jak hodně změny tito by dělali a jaké příležitosti, které by představovaly.
My můžeme jen dělat co my můžeme dělat, ale právě malá pomoc od nich by dělala tolik možnější. Já žiji pryč kousků od vysokého stolu, ale já jsem nedostal mnoho kousků za ta léta a v některých respektuje příležitosti pro zlepšení stali se hůře a ne lepší jak oni sčítají více a více letadel k už se cpal a non-rozumná letecká seskupení..
My můžeme nikdy doufat, že má všechno jak to by mělo být, ale já doufám, že manažer podložky je schopný nabídnout lidem obrovské množství historicky správných známkování, alternativy a rysy že oni by jinak neměli.
Upraveno: Jacques on 11.03.2007 21:00 |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2007 21:37 |
|
|
Hm, tak jestli jsem to pochopil správně, tak to co jsem chtěl aby šlo, nejde
|
Autor |
Jacques
Registrovaný uživatel
Posted on 11.03.2007 21:41 |
|
|
"To je škoda!!!! zatracená hra..." |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 12.03.2007 05:21 |
|
|
Jo jinak díky Jacqu
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 12.03.2007 16:25 |
|
|
Soudruzi, zkusím to udělat tak, že marking bude zaplej, ale na našich érech nepůjde nic vidět, takže budeme moct používat skiny, ale u někoho, kdo nebude mít naše nastavení defaultní marking vidět bude
Hm, to není ideální řešení
Kluci kdo umí perfektně anglicky? hlásit všichni hned!!!
|
Autor |
MIKI
Registrovaný uživatel
Posted on 25.03.2007 14:02 |
|
|
S TYMTO PROGRAMOM MAM TIEZ PROBLEM.ODKEDY NABEHOL IL-2 1946 NEJDE MI SPUSTIT.LEPSIE POVEDANE NAINSTALOVAL SOL HO V POHODE LE PRI STARTE VYPISE,ZE NEVIE NAJST K HRE CESTU AJ KED MU JU MANUALNE ZADAM.NETREBA NAHODOU NIECO PREPISAT? MA S TYM NIEKTO SKUSENOST? |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 25.03.2007 14:21 |
|
|
Zkus zkopírovat soubor Il2FB.exe a přejmenuj ho na Il2.exe, tzn. budeš mít v adresáři dva soubory. jeden Il2fb.exe, druhý il2.exe.
|
Autor |
MIKI
Registrovaný uživatel
Posted on 26.03.2007 21:00 |
|
|
:sm38ík moc.Bolo to v tom. Cestu to našlo,ešte zopár malých detailov a je to. |
|
Autor |
Agijo
Registrovaný uživatel
Posted on 27.03.2007 11:24 |
|
|
No ony ty letadla s použitím Il2 Mat manageru jsou hezčí, ale pořád to neřeší problém se špatným umístěním čísel, např. u La 5F, La 5FN apod.
Neví někdo jak na to?
Ony ty letadla jsou prý rozdělený do skupin, a každá ta skupina má stejný souřednice čísel, takže když s nima pohnu, tak aby to bylo na La5F správně, tak např. na LaGG 66 to bude úplně mimo.
Teda tak jsem to pochopil, zatím jsem to nezkoušel
|
Autor |
MIKI
Registrovaný uživatel
Posted on 28.03.2007 08:48 |
|
|
Tak sakra niekde robim chybu.Cestu to naslo ale po nastaveni markingu sa to ako ze nacita ale v hre sa to neprejaví.Znaky a cisla zostanu povodne.Az taky detail to asi nebude. |
|