Autor |
On-line |
Holt
Registrovaný uživatel
Místo: Chomutov
Posted on 30.06.2006 11:53 |
|
|
Tak a zase se ptám... všichni to víte jenom já ne... Co všechno je potřeba k lítání on-line? Kromě FB+AEP+PF+Patche+chuti vůbec sednout do letadla beze strachu z létání??? Díky za odpovědi |
|
Autor |
RE: On-line |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 30.06.2006 11:55 |
|
|
Joy a TrackIR a taky nadupanej komp, aby sis to užil.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
Holt
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 12:02 |
|
|
HMMM....Tak joy i nadupanej komp by celkem byly... ale jinak se ztrácim |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 30.06.2006 12:03 |
|
|
Cassi, Ty máš TrackIR? Jaké to je?
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Místo: SR_Martin
Posted on 30.06.2006 12:06 |
|
|
stiahni si hyperlobby z tejto stranky http://hyperfighter.sk/ a potom sa uz iba pripojis
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci... |
|
Autor |
Holt
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 12:23 |
|
|
Jsou tam 2 downloady.... TXSQUADRON a BELLUM (a to mi nejde stáhnout:no |
|
Autor |
Cassius Chaerea
Letec
Místo: Praha
Posted on 30.06.2006 12:28 |
|
|
Bellum nestahuj.
Charlií neni to špatný a bez toho se dá velmi blbě lítat.
Jenom se nesmíte bát, říkat klidně nahlas, co se vám u nás líbí. |
|
Autor |
plavoo
Registrovaný uživatel
Místo: SR_Martin
Posted on 30.06.2006 12:30 |
|
|
dal som ti ju do mojej zlozky na svk ftp..
Lejtenant 3.BAP_Plavoo
nebolo by odveci,
dat si jedno poldeci..
poldeci aj deci,
nebolo by odveci... |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 12:32 |
|
|
Holt wrote:
Tak a zase se ptám... všichni to víte jenom já ne ... Co všechno je potřeba k lítání on-line? Kromě FB+AEP+PF+Patche+chuti vůbec sednout do letadla beze strachu z létání ??? Díky za odpovědi
Zkus se optat na vaší diskusi, resp. na diskusi 606 Sq |
|
Autor |
Holt
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 12:39 |
|
|
Dazzi.. ty si ale veselá kopa... |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Místo: Poprad
Posted on 30.06.2006 12:44 |
|
|
Holt wrote:
HMMM....Tak joy i nadupanej komp by celkem byly... ale jinak se ztrácim
Akosi ťa tý moji spolubojovníci odbili.
Takže comp, joy a il2+all add-on už máš. Taktiež myslím aj net, lepšie niečo rýchlejšie, aj keď dial-up sa tiež dá. Napr wifi alebo dsl, prípadne mobil či koax. A hŕ na net. Z hyperfighter.sk si stiahni hyperlobby (HL) ako TXSquadron (teraz som to skúšal a ide). Je to klient pre vyhľadávanie on-line servrov. Slúži aj na priame pripojenie na server a automatické spustenie hry. Inštalácia je v celku jednoduchá. A potom teamspeak ináč TS. Maličký programčok na platforme VoIP pre tzv konferenčné spojenie. Poslúži pre online hlasovú komunikáciu. Má niekoľko zaujímavých vlastností ako kanály, "šepkanie" na vybranú skupinu atď. To mi pripomína, žeby so mal mať aj sluchátka s mikráčom. 2 výhody:1. nie je spätná väzba do speaku, 2. lietaš a nikoho o polnoci v byte nerušíš hlukom. Až na nadávky a a výkrikmi.
Pripojenie na DF server(podľa vlastného výberu) môžeš realizovať buď cez HL (existuje aj programik All Seeing Eye ASE), alebo priamo z hry cez IP a číslo portu( napr. 147.32.120.253:21000 na 1stCL alebo k222-fw1.fsik.cvut.cz:21000 na AH). Myslím, že voľba "Hra po síti/Výber server". Potom sú k dispozícii virtuálne vojny ako napr ADW, IL2War, CzechWar, WT, LiW (tá nám akosi exsla), ktoré sú tiež na báze servrov, ale mapa sa dynamicky mení v závislosti od úspechou tej ktorej strany. A tiež mnou obľúbené coopky. Vtedy server robí niekto z hráčov a ostatní sa k nemu pripoja. Podrobnosti, keď budeš mať záujem.
Odporúčim vždy sa pripojiť na TS teho ktorého servra (ip a porty najdeš vždy na stránkach týchto servrou) a keď potrebuješ poradiť, vždy sa ťa niekto ujme. Stále je tam dosť lovičou duší. To mi pripomína, plánuješ byť hráč na voľnej nohe, alebo sa stať členom väčšieho celku?
Ak ťa zaujímajú ďalšie podrobnosti, len sa pýtaj. Čo sa ti môže stať, max ti nik neodpovie, ale toho sa báť nemusíš.
Charlie wrote:
Cassi, Ty máš TrackIR? Jaké to je?
Charlie, TrackIR tu má kde kto napr. aj Plooskie. A Kubrt sa práve vybral za pakupkami za veľkú mláku po svoj a myslím, že aj nový pre Plooskieho. Mne Krtek odporučil NewView a už som ho aj skúšal, teraz síce lietam bez ale asi sa k nemu pekne vrátim a budem trénovať a trénovať a trénovať.
Upraveno: Bugs on 30.06.2006 13:08 |
|
Autor |
Rufu
Registrovaný uživatel
Místo: Liberec
Posted on 30.06.2006 12:51 |
|
|
Charlie ty jsi stará vrána a nemáš hit poslední doby????tak to už by jsi si měl brousit .Skoukni u nich nějaká videa pro představu.
Když jsem viděl jedno s P63 tak jsem taky koupil
http://www.naturalpoint.com/trackir/02-products/product-videos-all.html dokonce ho tu ještě mají Zuki kills. |
|
Autor |
Noram
Registrovaný uživatel
Místo: za mrakem doleva
Posted on 30.06.2006 13:07 |
|
|
Dazz wrote:
Holt wrote:
Tak a zase se ptám... všichni to víte jenom já ne ... Co všechno je potřeba k lítání on-line? Kromě FB+AEP+PF+Patche+chuti vůbec sednout do letadla beze strachu z létání ??? Díky za odpovědi
Zkus se optat na vaší diskusi, resp. na diskusi 606 Sq
Copak Holt je člen 606? tak to má holt smůlu |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 13:08 |
|
|
Kurňa mi taky ještě chybí , ale ta TackIR 4 je ještě dost drahá |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 30.06.2006 13:09 |
|
|
Noram wrote:
Dazz wrote:
Holt wrote:
Zkus se optat na vaší diskusi, resp. na diskusi 606 Sq
Copak Holt je člen 606? tak to má holt smůlu
Chalpi prestante ho strašiť, lebo nám ho vyplašíte. Ešte chvíľu a je náš.
Upraveno: Bugs on 30.06.2006 13:10 |
|
Autor |
Holt
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 13:16 |
|
|
No člen 606.sq tak na1/2... jestli se to vůbec rozjede... navíc jsem to slíbil takže není o čem diskutovat (sliby se maj plnit ... a něco s vánocema nebo co...:uhoh ale spíš se cítím víc než stíhač bitevníkem (i když jen off-line)... ona taková dobře zapálená kolona nebo zrušená lokomotíva.... WAW to zahřeje u serdce.... ale pokud se 606.sq nerozjede... tako mi nezbyde nic jiného než přijít s prosíkem k 3.BAP... |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 30.06.2006 13:27 |
|
|
Holt wrote:
No člen 606.sq tak na1/2... jestli se to vůbec rozjede... navíc jsem to slíbil takže není o čem diskutovat (sliby se maj plnit ... a něco s vánocema nebo co...:uhoh ale spíš se cítím víc než stíhač bitevníkem (i když jen off-line)... ona taková dobře zapálená kolona nebo zrušená lokomotíva.... WAW to zahřeje u serdce.... ale pokud se 606.sq nerozjede... tako mi nezbyde nic jiného než přijít s prosíkem k 3.BAP...
Ja myslím, že sa nerozbehne. Zatiaľ ti držíme jedného ila u UO. A požiačiam ti aj Cassia ako inštruktora, ale len na stíhací tréning v iloch. A spojíš bitevníka so stíhačom do jedného celku.
Upraveno: Bugs on 30.06.2006 13:27 |
|
Autor |
Dazz
Registrovaný uživatel
Posted on 30.06.2006 13:42 |
|
|
Holte zbývá ti asi tak 1000 variant.
Poslyš jelikož jsi zatím on-line nelítal tak mám pro tebe dobře míněnou radu.
Myslím, že tady jsi už dostal dostatek rad jak začít lítat on-line a jestli budeš chtít tak i nadále ti rádi poradíme.
Než se, ale přihlásíš do nějaké letky tak si lítej aspoň dva měsíce po jednodušších serverch a sbírej zkušenosti a pořádně se rozkoukej. Letek je hodně a pak budeš mít lepší povědomí o tom, kterou letku si vybrat a na kterých letounech chceš létat.
Pamatuj, že rozdíl mezi Ilem na PC a on-line je obrovký
Nejsem velitelem naší letky, ale člověka, který zatím on-line nelítal bych do letky nepřijal jelikož s největší pravděpodobností teprve později zjistí co ho na Ilovi baví a letka není to co se mění jako ponožky každé ráno.
S podravem |
|
Autor |
Dragon
Registrovaný uživatel
Místo: Brno
Posted on 30.06.2006 13:58 |
|
|
No, uvidíme Asi zainvestuju. Jaké jsou ceny a kde se to dá sehnat?
Slúžim letke 3.IAP/BAP ! |
|
Autor |
Bugs
Velitel
Posted on 30.06.2006 14:06 |
|
|
Charlie wrote:
No, uvidíme Asi zainvestuju. Jaké jsou ceny a kde se to dá sehnat?
No jedna príležitosť už bola resp. skús poslať mailo Kubrtovi. Ten si to hasí do Ameriky a mohol by ti to doniesť. A druhá varianta, ktorú poznám je hyperfighter.sk
|
|